Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.10.19 visose vietose

1. Mechanikų rinkimai skurdūs ir nežinau gerai čia ar ne. Tikėjausi jog vėl užpildys Osen Mario... Nors žaidėjas ir neaktyvus, bet kaskart šio anketos man sukeldavo gerų emocijų pliūpsnį, o dabartiniai rinkimai... Tai tik dvi galimos analizuoti, kandidatūros. Tai Cleme_Tean ir Misteris_Pro. Abiejų kandidatūros yra tokios silpnos, jog šiaip direktoriaus pareigų nepatikėčiau, tačiau pasisekė tuom jog šiuose rinkimuose nėra iš ko rinktis. Kitiems pildantiems ką galiu pasakyti... nepykit jog nepaminėjau jūsų atrankose, bet akivaizdžiai dėl manes nesistengiat tiek jog būtumėt verti mano pastangų, nes
    15 taškai
  2. SVEIKI VISI, ŠIANDIEN DĖSIME CLEMEI DRK PRIE RYŽO NAMO SWKN
    13 taškai
  3. -------------------------------------------------------------------------------------------- UPDEITZ V2. -------------------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------------------------------- Pildysiu bent porą kartų kas 24 val.
    2 taškai
  4. Iš pavadinimo "Luxus", tikriausiai, mintyse kilo asociacijos su marke Lexus, arba prabanga (angl. luxury, luxe). Tai reiškia jog prekinis ženklas "Luxus" garantuoja tik kokybišką pasiūlą reikliausiems klientams. Salono transporto kainos derinamos pagal transporto tune retumą, unikalumą. Kuo transporto tune retesnė, pilnesnė, gražiau suderinta, akiai patrauklesnė - tai tokia savaime bus ryškiai brangesnė, tačiau kaina atitiktų tai kiek dėžių tektų įsigyti jog gautumte kažką panašaus. O pagrindinis kainų rodiklis yra grindžiamas šioje temoje pateikta informacija. Kaip jau suprantate
    1 taškas
  5. Šios temos turinys buvo publikuotas senai, tad juose galite aptikti failus, kurie su laiku buvo uždrausti ( fps unlock, smooth cam, first person ir kt. ), nes vienaip ar kitaip suteikdavo pranašumą prieš kitus žaidėjus. Jeigu vis dėlto susidomėjote ir nusprendėte atsisiųsti šį modifikacijų paketą, peržvelgkite visus jame esančius failus ir įsitikinkite, kad tarp jų nėra neleistinų. Pastaruosius nedelsiant ištrinkite. Jeigu tuo nepasirūpinsite, galite sulaukti griežtos bausmės – užblokavimo dėl neleistinų modifikacijų naudojimo. - Globalus forumo moderatorius Gruzinas_Tortilla bei buvęs tv
    1 taškas
  6. Šablonas: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Alutis_Extra • Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Sania • Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): 19 • Jūsų gyvenamasis miestas: Kėdainiai - Kaunas • Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): Nereikia jum • Apibūdinkite savo charakterį: Pabendrausi pamatysi • Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Standartiniai - kaše, fulę • Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirtinis iš kitų?: nėra kuo čia girtis, jei esi išskirtinis iš kitų.. • Kuo užsiimate? Kuo domitės? Ką veikiat laisvalai
    1 taškas
  7. ♦ Serverio pirminiai įspūdžiai užsiregistravus ♦ Dauguma serverio žaidėjų atkeliauja čia iš įvairių projektų, dažniausiai parekomenduoja žaisti draugai. Daug kas tikisi čia kažin ko - čia bus tobuliausias serveris, kuriame įmanoma žaisti Lietuvoje. Tik užsiregistravus iškart galime pagirti šį serverį - unikalumas. Iš naujoko pusės, viskas yra įdomu ir, mano manymu, pakankamai aišku. Naujokas iš pradžių susipažįsta su serverio vietovėmis bei pačiomis galimybėmis, žodžiu viskas yra tarsi "ant delno". Įvairių naujovių taip pat nemažai. Naujokams pradžios apmokymai ypač patinka, kadangi jie
    1 taškas
  8. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Wolking_Dead • Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Mindaugas • Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): 15m. 2001-07-18 • Jūsų gyvenamasis miestas: Vilnius • Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): Jai ką domins į PM • Apibūdinkite savo charakterį: Linksmas , malonus , padėsiu kuo galėsiu , nuoširdus. • Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Rankinis • Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirtinis iš kitų?:Nežinau vadovaujuosi tuo ,kad visi vienodi , visi lygus. • Kuo užsiimate? Kuo domitės? Ką veikiat laisval
    1 taškas
  9. Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jeremy Miller • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Viskas bus pateikta žemiau, būtų kvaila aprašyti visus pasiūlymus su atskiromis temomis. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Pagyvintų žaidimą, atsirastų naujų sistemų, viskas būtų paprasčiau ir įdomiau. Palieku viską jūsų teismui. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): -. Įdėti policijos/swat malunsparniuose virves, išlipant iš malunsparnio išsitiestų virvė ir or
    1 taškas
  10. Sw, kada gargali sampe gersim? Sveikas Wolkingai, zinok galvojau, kad tau 12-13 metu xD. Bet pasirodo klydau, sekmes tau serve ir realiame gyvenime
    1 taškas
  11. Svečias

Pagalbos dėl GTA

https://www.mediafire.com/?btoh4oi4bo9ths8
    1 taškas
  12. Svečias

Pagalbos dėl GTA

here you are http://www.ewar.lt/downloads/gta-san-andreas-install-be-modu-gta-sa/
    1 taškas
  13. Jis 4mėn, ir nieko nepadarys, nebent pačiulps.
    1 taškas
  14. Nu ko ko, bet iš tavęs nesitikėjau, dar vienas paslaptingas Direktorius mhmmmm ..... Kada naujas video? < Jokauju >
    1 taškas
  15. Sveikas. A šits iš pirmo pakalbėjimo normalus pacukas, su bemsiuku čiolkytes gaudo. Sėkmės tau visur kur beisi. Dvc !!
    1 taškas
  16. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: r_S • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Padaryti taip kad dm zonos roundo laikas būtų bent 10min ir sutvarkyti su anti-cheat problemomis :] • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: anti-cheat suprantama kad cia kaip ir klaida yra dm zonoi o del laiko tiesiog geriau ir patogiau butu • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Tarpas
    1 taškas
  17. Karoče su bemsu į miestuką judėk pas ciolkas, o ne sampą žaist. Sėkmės tau givenime ir žaidime. Cya.
    1 taškas
  18. Colis

Random Cbug

smooth aim
    1 taškas
  19. Skaitaisi video maker? 0 edito krč lievas video , o apie tavo šaudyma tai vpš nebešneku
    1 taškas
  20. Nėr bennečio visi lievi čia.
    1 taškas
  21. Philip_Ross

Low - Mid PC ENB.

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Philip_Ross 2. Kokio tipo yra ši modifikacija? [ENB, ginklai, automobiliai, skin, HUD, kita]: ENB. 3. Ar modifikacija kurta jūsų ar rasta internete?: Radau internete. 4. Komentaras apie modifikaciją [nebūtina]: Gan gražus enb, mano pc gan medinis, bet tempia 60/70 fps užmiestyje, o mieste 30/40. Tik kartais crashina, dėl to atsiųskite anticrash. P.S Galite pabandyt ištrinti "waterfix.asi" jeigu crashina. P.S.S Su Shift+F12 kombinaciją galima išjungti/įjungti ENB. 5. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas): 6. Modifikacijos atsisiuntimo nuoroda:
    1 taškas
  22. Kadangi žmonės pradėjo maišytis kelinti užpildo buvo pasikliauti šoniniai skaičiai [ Dešinėj viršuj virš jūsų post ] [ H Tag (#) ] VIDEO su nugalėtoju. Laimėtojas Baronas_Lietuvos prašau susisiekti per 24val.
    1 taškas
  23. Sveiki esu serveryje Jamal_Washington. Tikrasis mano vardas Rokas. Man yra 16 metų. Gyvenu Plungėje. Mano pomėgiai eiti į lauką su draugais, lankyti futbolą. Lankau futbolą jau 9metus. Esu tikrai linksmas žmogus, draugiškas, kartais užsispyręs. Taip esu fainas, bendraujantis. Norint apie mane sužinoti daugiau rašykit į A.Ž. Šita nuotrauka daryta 2015.04.15 Kritika priimu.
    1 taškas
  24. Matt_Outside

Dizz Nicca HUD

Sw wirai , afigenas hudas ir radaras norėčiau su jumis pasidalinti P.S Pats jį nauduojį nesibuginasi viskas normalai http://www.mediafire.com/download/r19987xdycozs77/Dizz+HUD.zip Patiko paspausk : LIKE
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.