Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.11.10 in Pranešimai

1. Nuo 11.09 žaidėjai blokuojami už "Smooth Cam", Nuo šiol "Smooth Cam" leidžiamas tik VFX ir GFX skilties moderatoriams. Visi kiti pašaliniai žaidėjai panaudoję "Smooth Cam" bus baudžiami kaip už čytų naudojimą (nesvarbu ar praneš į /padmins ar ne). Greenside administracija 2016, lapkričio 9d.
    5 taškai
  2. dl in description bsk pafailinau renderinant geda ziureti kaip modinates visokius negrus
    4 taškai
  3. Sveiki Humblebundle dalija Dirt 3 žaidimo kopijas dar 48h Adresas: https://www.humblebundle.com/store/dirt-3-complete-edition-free-game Daugiau apie žaidimą: Dirt 3 jums teks lenktyniauti automobilių sporte trijuose žemynuose - nuo Mičigano miškų, Suomijos keliuose ir nacionaliniuose parkuose Kenijoje. Jūs taip pat galėsite išreikšti save nuostabiu Gymkhana režimu, įkvėptas Ken Block neįtikėtinai Freestyle vairavimo rungčiu jūs galėsite imtis kitų rūšių, įskaitant Kroso, Trailblazer bei keleta kitų. Kūrėjai Codemasters gavo apdovanojimą už EGO sistema, Dirt 3 sav
    4 taškai
  4. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Mindaugas_Parkour • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Kuomet policijos pareigūnas panaudoja komandą /patikrinti atsirastų dar 1 grafa: Iškvietimas: Nevažiuoja/Važiuoja Visai turi veikti kuomet kito darbo (Taksi/Medikai/Mechanikai [Fūristai ir kt. nemanau, kad labai reikia]) transporto priemonėje. Jeigu jis išlipą iš darbinės tr. priemonės, nerašytų, jog turi ar neturi iškvietimo. Visa tai yra reikalinga tam, jog pakankamai dažnai nusižengę medicinos departamento ir kitų firmų darbuotojai, kuomet yra sulaikomi už pažeidimus piknaudžiauja sakydami: „Iškviet
    3 taškai
  5. Iš pavadinimo "Luxus", tikriausiai, mintyse kilo asociacijos su marke Lexus, arba prabanga (angl. luxury, luxe). Tai reiškia jog prekinis ženklas "Luxus" garantuoja tik kokybišką pasiūlą reikliausiems klientams. Salono transporto kainos derinamos pagal transporto tune retumą, unikalumą. Kuo transporto tune retesnė, pilnesnė, gražiau suderinta, akiai patrauklesnė - tai tokia savaime bus ryškiai brangesnė, tačiau kaina atitiktų tai kiek dėžių tektų įsigyti jog gautumte kažką panašaus. O pagrindinis kainų rodiklis yra grindžiamas šioje temoje pateikta informacija. Kaip jau suprantate
    2 taškai
  6. Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Vilius_Wolf • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau serverio darbų "bazėse" tokiose kaip: fūristų, PD, taksi, mechanikų, DPD, padaryti garažus interjere (tokius kaip medikų garažas). • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: 1. Taip ženkliai mažiau "drop'intu" FPS ( "lag'intu", strigtu) įvažiavus į miestelį žaidėjams turintiems silpnesnius kompiuterius su silpnesniais procesoriais. 2. Darbų "bazės" atrodytų tikroviškiau, nes man asmeniškai PD bazė nėra labai graži dėl kvadratinės formos, dėl aukštų storų sienų ir dėl d
    2 taškai
  7. Sveiki, dalinuosi savo naujausiu darbu. Mintis kilo, kai pagalvojau, kad gaila, jog nebėra jokio aktyvaus forumo/bendravimo platformos dizaineriams, kur jie galėtų dalintis savo darbais, dalintis pamokomis, gauti atsiliepimų bei konstruktyvios kritikos, kur galėtų varžytis, kur galėtų dalyvauti konkursuose, vartotojai būtų skirstomi pagal jų įgūdžius, būtų keliamas kokybiškas ir patvirtintas turinys tobulėjimui dizaino srityje. Užsidegiau ties ideja, nutariau bent pabandyti. Dizainas kaip ir baigtas, bet greičiausiai tai jis tik ir liks tik dar vienu eksponato mano portfolio svetainėje. Laukiu
    1 taškas
  8. dl - http://www2.zippyshare.com/v/76555227/file.html
    1 taškas
  9. vakar pajudėjom. dėkuj ypatingesiems už veiskmą. laik, suskraib, koment
    1 taškas
  10. Minde'

Nortenos Action.

Nortenos Action
    1 taškas
  11. Sveiki visi ! Neturėdamas laiko pabandžiau padaryti mašinų meet'o 3 dalį... jungiamės HD ir žiūrim video ačiū!!! P.S. Noriu padėkoti dalyvavusiems !!! https://youtu.be/gQIgbj4bBY0 - For Haters - Žinau, kad atsiras tokių žmonių, kurie įžvlelgs kiekvieną menkiausią klaidą, ras iš ko pasijuokti, ką labai iškritikuoti... Dar kartą kartoju visiems tiems katrie primeta pasaulinio lygio "masterius" kuriant video.. aš kuriu šiaip sau, nežadu būti youtuberis ir kažkas panašaus, darau tik savo malonumui, man tai patinka... o tie kurie nori filmo kuris vert
    1 taškas
  12. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Weed_Gang • Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė) : Modestas, o „klyčka“/pravardė tai tokia paprasta- Modis • Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu): 17, Birželio 6 • Jūsų gyvenamasis miestas: Klaipėda • Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): Ammmm... Jei norit imkit skype: samp_man1 • Apibūdinkite savo charakterį: Esu gana paprastas vaikinukas: draugiškas, linksmas, kuklus, drovus • Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Aš susituokęs su krepšiniu • Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirtinis iš kitų?: Tai
    1 taškas
  13. ĮVADAS: Sveiki, GreenSIDE žaidėjai. Senokai nebuvo jokio oficialaus, didesnio mąsto event'o (5 mėn!), tad reikia sugrįžti prie senų tradicijų. Event'as bus dar nematytas, ir truks ilgesnį laiką negu praeiti. Event'as bus sudarytas iš 10 etapų. Kiekvieną savaitgalį nuo 2016-09-24 tam tikrą valandą (bus pranešta iš anksto) vyks CP event'as, į kurį bus privaloma registruotis. Po kiekvieno event'o bus sumuojami taškai, galiausiai 2016-11-27 įvyks paskutinis etapas ir event'o pabaiga. Bus susumuoti taškai ir trys daugiausiai jų turintys bus apdovanoti prizais, apie tai plačiau apačioje.
    1 taškas
  14. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Erikutis_Kent 2. Koks šios dainos pavadinimas?: Papa Ya - Sunny 3. Ar tai jūsų kurta/editinta daina, ar rasta internete?: Internete rasta 4. Komentaras apie dainą (kuo patiko): KŪRINUKAS VERTAS Į GROJARAŠČIUS 5. Vaizdo įrašas kuriame girdima daina(YouTube): https://www.youtube.com/watch?v=xCSQat9j3g4
    1 taškas
  15. Sveiki GreenSider'iai. Taigi iškart sakau kad nerašysiu ilgo teksto ir tiesiog mažu pristatymu pristatysiu savo nauja muzikos kanala. Muzikos kanala sukūriau prieš kelias dienas bet tada negalėjau dar kažkodėl kelti muzikos. Biški pasimokinau su spectrumu ir panašiai tai susukau viena gabaliuka. Aiškiais ne aš pats sukūriau ta muzika tiesiog suradau remixa ir sukūriau spectruma. Taigi po to įkėliau į kanalą ir bum galite klausytis. Mano youtube kanalas - ČIA Koks tikslas man kurti šį kanalą? Na manau asmeniškai man patinka sedėti youtubeje ir klausytis muzikos, bet kadangi daugiausia
    1 taškas
  16. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Kajus_Sermokas 2. Koks šio filmo pavadinimas?: Visi bus apačioje. 3. Koks šio filmo žanras?: Įvairūs. 4. Filmo trailer'io nuoroda: Pridėsiu apačioje. 5. Komentaras apie filmą (kuo jums patiko, kodėl rekomenduotumėte kitiems): Šie filmai man labai patiko ir manau juos turėtu pamatyti kiti. Serialai: The 100 (Liet. Šimtukas) Trumpai apie seriala: Prieš 97 metus Žemėje kilus karui atominės bombos sunaikino visą ten gyvavusią civilizaciją. Išgyventi pavyko tik keturiems šimtams žmonių, tuo metu dirbusiems dvylikoje kosminių stočių, besisukančių orb
    1 taškas
  17. 1 taškas
  18. Nežinau , ar čia buvo įkelta ši daina , bet kaip vertinate ? Man tai labai patinka tos panelės balsas . https://www.youtube.com/watch?v=vYO6WmRzlgU Narys baudžiamas forumo įspėjimu už: • Draudžiama kurti naują temą nesilaikant forumo numatytų taisyklių (anketos šablonas ir pan.);
    1 taškas
  19. Sekmės serveryje bei būgnuose (lol). O Mlg tu nemeluok tave Moliūgu vadinam.
    1 taškas
  20. svx, gl projekte bendravardi ;d mano ''klyčka'' tokia pati ;d
    1 taškas
  21. Atblokuotas nebūsite.
    1 taškas
  22. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Matt_Escobar • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :Lauris_Drift • Už ką buvote užblokuotas ?:admin privilegiju piknaudziavimas • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :http://imgur.com/a/DbNd4 nepasidariau po bano • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :http://imgur.com/a/DbNd4
    1 taškas
  23. prasom Nu tai labas visu pirma man pasakyk kodėl mane medžiojiai ir gaudiai,nuo kada gaujinis is niekur nieko pradeda gaudyti Mechanika ir jam trugdyti darbus saudyti medzioti,as kaip mechanikas neturintis ginklu ir matau kad bahurui su zodziais nepasakysi kad baik jis man daug kartu nusove paskuj pradejau kickinti buvo perspejimai sakiau baik t.t bet pacituosiu ..Man p x'' nu jai pacukui *cenzūra* tai ir as kickinau daugiau jokio neturejau atsiginimo budo tik kickinti iskickinau 3 kartus ir visus 3 kartus sakiau liaukis jis nieko nekreipe ir toliau zude uztenka man cia be rasyti pamatysit
    1 taškas
  24. keista su anti drunku nepasigavo per video
    1 taškas
  25. viršuj yra sugrąžinimai forume tai paspausk ten bet jai per Game nori pasikeisti tada /kesitslaptazodi ir i norima
    1 taškas
  26. Eligijus.

CS:GO skinai.

Sveiki, vienas žmogus buvo daves idėja kad galėčiau dirbt su skinais tai pabandžiau. Žinau nėra tobuli bet vis kažkiek. Vertinam.
    1 taškas
  27. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : M_N • VIP nario Vardas_Pavardė serveryje : Strong_Wolf • Už ką yra peikiamas šis VIP narys ?: /v ne tam • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : http://www.part.lt/perziura/9a31f19c97aa3b007f0919ddb100c0ac530.png
    1 taškas
  28. Galiojantys "Luxus" autosalono sertifikatai Karolis_Sudoku - CrimsonCherry Vycka_Flex - IndigoCandy Dany_Winston - LuxuryBrown Bmw_Bumeris - ZaffreBlue Karolis_Sudoku - BrightSky Karolis_Sudoku - OrchidPurple Dany_Winston - BlackSmoke Rebeka_Sander - PersianBlue Gruzinas_Tortilla - ToffeeCaramel V_P V_P © Marko_Escobar [Marius]
    1 taškas
  29. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Modestas_Mlg • Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Tankas:D • Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): 2004-Vasario 1d. • Jūsų gyvenamasis miestas: Kaunas • Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): 867688407 • Apibūdinkite savo charakterį: linksmas, mėgstu kalbėt, mokytis ne, sportiškas xd • Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Krepšinis • Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirtinis iš kitų?: Nelabai kuo • Kuo užsiimate? Kuo domitės? Ką veikiat laisvalaikiu?: Krepšiniu, domiuosi automobi
    1 taškas
  30. Jeigu jus manęs nemėgstate, turite pilną valią neskaityti mano istorijos, ir jeigu aš jums ką nors padariau šiame serveryje, tai nepriimkite rimtai, nes tai tiesiog mano charakteris. Pirmasis paragavimas SA-MP'o: Viskas prasidėjo 2012 metais, kaip pusbrolis pasiūlė pažaisti sampą, tuo metu visas veiksmas dar vyko kaimelių serveryje, žaisdavome ne vieni, su mumis žaisdavo dar 4 asmenys, dar ir dabartinis Ethan_Taylor. Tačiau pirmą kartą paragavęs sa-mp'o labai užsikabinau ir nesuprasdamas žaidimo ėsmės nusipirkau ginklų licenziją už tuometinius 8litus ir administratorių, administra
    1 taškas
  31. Sveiki tauta, jau nuo labai senų laikų norėjau pradėti rašyti savo blogus, tačiau vis nesurasdavau apie ką rašyti. Taigi šiame bloge parašysiu apie viską, t.y apie save, mano pomėgius ir žinoma apie patį samp gyvenimą, direktoriavimus ir panašius nuveiktus darbelius. Blogą rašysiu dalimis, tad jeigu bus įdomu skaitovams kas porą dienų primesiu po naują bumą. Pirmas epizodas - “Apie mane” Dauguma mane šitame serveryje žino kaip Mister_Crime arba paprasčiausiai, Svaika. Man 17 metų, gyvenu Anglijoj, studijuoju biznį, ateityje galvoju savo gyvenimą prie popierizmo. Šiuo metu mano la
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.