Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.12.10 visose vietose
-
Nortenos trumpas veiksmas
Erikaz_Santos ir 13 kiti sureagavo į Lebro_Giovanni už temą
Sveiki, sukuriau savo pirma video, nesu kures kazko panasaus tai ir kaip matot daugiau visko uzima visokie pasivazinejimai ir kitas meslas negu veiksmas, gal net ir ne ta muzika pataikiau, bet kaip sakoma pirmas blynas visada prisviles Negailekit kritikos.14 taškai -
Atranka į taksi direktoriaus pareigas,
Karolis Bmw ir 13 kiti sureagavo į Rokas už temą
Atrankos rezultatų reziumė, Bendru kandidatų skaičiumi esu patenkintas. Esu nustebęs, jog dauguma žaidėjų nesupranta direktoriaus pareigybių ir ką konkrečiai direktorius turi daryti serveryje. Daugumos paminėtas pareigybes priskirčiau ne direktoriui, o silpnam pavaduotojui, kuris ne vadovauja, o prižiūri firmą. Taip pat esu nustebęs daugumos paminėtu atrankos mechanikos "idėja". Jeigu iki šiol direktoriai taip rinkosi darbuotojus, tai manau greitu metu teks peržiūrėti kiekvienos firmos vadovo keliamus reikalavimus atrankos metu, bei tolimesnius atrankos etapus, nes tai paprasčiausiai mano14 taškai -
Velnelis_Camel banned Frankiz_Bugatiz
Damiano_Cecilio ir 5 kiti sureagavo į Velnelis Camel už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Velnelis_Camel • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Frankis_Bugatis • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Cytinima • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://www.youtube.com/watch?v=U*cenzūra*qxebdhaM&feature=youtu.be6 taškai -
Tf2 pyro fragmovie xd
Steve ir 3 kiti sureagavo į Mantvydas Epic už temą
sw , kadangi rokas mane užblokavo ant būsenos sienos kad negalėčiau krc nieko rasyt nu tai krc cia papostinsiu xd4 taškai -
Velnelis_Camel banned Frankiz_Bugatiz
Matt_Escobar ir 3 kiti sureagavo į Egidijus_Keza už temą
Anketa netvarkinga.4 taškai -
Atrankos rezultatų reziumė, Kandidatų skaičius, kaip jau ir įprasta Policijos Departamento direktoriaus atrankoje, paprasčiausiai nuvilia, nors man asmeniškai, šios pareigos yra vienos įdomiausių projekte. Tikiuosi, jog ši situacija keisis po artimiausių serverio atnaujinimų, kai Policijos Departamentas atsilaisvins nuo kai kurių darbų susijusiu su gaujomis. Bendrai vertinant šios atrankos kandidatus, tai turbūt būtų galima įvertinti tik vieno žmogaus kandidatūrą, kadangi likę kandidatai savo pateiktose kandidatūrose pritrūko žinių apie pačią firmą, todėl šiai dienai jų kandidatūra nėra toki4 taškai
-
Keletas low poly mašiniukų
Baronas_Lietuvos ir 2 kiti sureagavo į Frankis_Buggatiz už temą
Šablonas skirtas norintiems dalintis sava ar surasta modifikacija: 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Frankis_Buggatiz 2. Kokio tipo yra ši modifikacija? [ENB, ginklai, automobiliai, skin, HUD, kita]?: car 3. Ar modifikacija kurta jūsų ar rasta internete?: Rastos. 4. Komentaras apie modifikaciją [nebūtina]?: - 5. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas)?: 6. Modifikacijos atsisiuntimo nuoroda?: DL - http://adf.ly/1gafx3 Jeigu norėsit3 taškai -
Greiti ir Įsiutę 8 - Oficialus Treileris
Domis_Adidas ir 2 kiti sureagavo į Dede_Zedas už temą
Kinuose nuo Balandžio 12 d. Su Lietuviškas titrais3 taškai -
Atranka į direktorių prižiūrėtoją,
Karolis Bmw ir 2 kiti sureagavo į Rokas už temą
Kandidatai analizuojami, Tema rakinama.3 taškai -
Ewander_Hollyfield banned Mindaugas_Parkour
Skrajojantis_Olandas ir 2 kiti sureagavo į Putinas už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ewander_Hollyfield • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Mindaugas_Parkour • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Admin komandu piknaudziavimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://www.part.lt/perziura/33cf936d946e8883b1468233002d0b43657.png http://prnt.sc/dhqkntpats dar parase kiausinis. "tp nepasidare irodymai' tik nereikai lilia spiceliai uzbainian ant veiksmo kad nebuutu Free banas molotov grynai ant veiksmo dar viena foto http://prnt.sc/dhqn8o3 taškai -
Modifikacijų krautuvėlė
Lauris_Driftas ir kitas sureagavo į Lil_Uzi už temą
Kokybiškos modifikacijos pagal jūsų norą bei skonį. Anketa: 1. Jūsų norima modifikacija: 2. Modifikacijos apibūdinimas: 3. Reiks pagalbos įsirašyt modifikaciją?: 4. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Informacija/taisyklės: 1. Modifikacijos bus surastos per 3 paras. 2. Nesukubinti,nespaminti ar dar kitaip raginti darbuotoją greičiau ieškoti jūsų modifikacijos. 3. Jeigu rasta modifikacija jums netinka,rašykite į až,bet ne šioje temoje. 4. Žaidimą palengvinančių programų neieškau. 5. Norint gauti modifik2 taškai -
Koncertas kūrį keza sugadyna gryžta į etery keza gale pramuše krv ;DD :2 taškai
-
Peikiu Lukas_Duffas
Furky_Farior ir kitas sureagavo į Jamal_Sharan už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Lukas_Morreto • VIP nario Vardas_Pavardė serveryje : Lukas_Duffas • Už ką yra peikiamas šis VIP narys ?: Izeidinejimai • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : http://imgur.com/a/cfpf92 taškai -
Žaidėjas turi 24 valandas pervesti pinigus "nukentėjusiam" žaidėjui. Kitu atveju į visą šį reikalą įsikišiu ir nubausiu visus kaltus griežčiausia bausme. Išsprendus šią problemą be mano įsikišimo būtina įdėti nuotrauką, kuri įrodys, jog viskas išspręsta.2 taškai
-
Modifikacijų krautuvėlė
Lebro_Giovanni ir kitas sureagavo į Putinas už temą
Nortenos skin - http://www37.zippyshare.com/v/YgGuQ81F/file.html2 taškai -
oo i tave ublokino ant buseno likimo broli geras videjo spaudziu like2 taškai
-
Coffe Grafikos parduotuvėlė
Norimas tekstas: Lukas_Morreto Norimas Antrinis tekstas (Nebūtinas): Stock'as: Dydis (Patariamas 200x200): Nzn tau sprest nenusimanau xdd2 taškai -
Ewander_Hollyfield banned Matas_Nex
Hot Anonymous. ir kitas sureagavo į Putinas už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ewander_Hollyfield • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Matas_Nex • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: aim.cs • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://www.youtube.com/watch?v=GITsZFU_z70&feature=youtu.be pati pradzia net video suletinau kad KEZALINSKAS pamatytu kad aim, matosi ziuri i kita puse bet i mane pataikaio, i veina video sudeti du taip kad gl hf,.2 taškai -
Rage_Assassin užblokavo Ponas_Zeta
Zeta dar dainuoji rižyne uz saibas?? sorry uz posta negalejau susilaikyt Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;2 taškai -
2 taškai
-
Phenomenal - Muzikos Kanalas
Jeremy_Malboro ir kitas sureagavo į Jamal_Sharan už temą
Saunu, Jau uzprenumeravau pries 2 sav , ir tik dabar suzinojau kad lietuviu projektas, Saunu, Manau geriau negu cossfy , )) Sekmes kuryboje!2 taškai -
Nortenos, vakaro veiksmas.
tai tu ne progresuoji kai buvai mesa tox ir likai pirmas ir krenti.2 taškai -
[0.1.6.5] Pasiūlymas serveriui, vandens bar'as ir taromatas
Uz,Patiko man sita ideja, manau bus kaip realiam gyvenime, Ir pagyvintu zaidima2 taškai -
Nieko blatno prasišaudžiau
Bšk pasaudziau , fps nrml tik recordinat cia kazkas net, o taip tai gl hf, first my video:0 hd ziurekit2 taškai -
Prisistatau Lukas_Morreto
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Lukas_Morreto Jūsų vardas realiame gyvenime : Lukas Kiek jums metų ? : 13 Iš kokio miesto esate? : Klaipeda Jūsų charakterio savybės : Esu smaikstus,Ir suprantu juoda humora ;D Kokie jūsų pomėgiai, hobiai? : Megstu zaisti su draugais,Ir lankau Krepsini. Kokios jūsų gerosios ir blogosios savybės? : Geroji savybe nesu zyzlius. Blogoji daug klausineju ;D Jūsų nuotrauka (būtina) : http://www.part.lt/img/90b0449f5686cc35010507db79a36640667.JPG2 taškai -
Sveiki! Manau kiekvienas iš jūsų kasdien lankotes youtubėje ir ten žiūrite įvairius video.Todėl būtų idomu sužinoti kokius kanalus sekate,kurie jums idomiausi,kokia veikla užsiema ir kodėl jums jie patinka? Iš lietuviškų kanalų pats žiūriu • LTU Republic • Mrs Begėdis • Rokashh • The3dvinas • Eitva • AntanasJ • Discount Bully • Adriana. • FakeCookieTV • Whydotas Visus šiuos kanalus žiūriu vos ne kasdien.Keli iš jų tikrai nėra man labai patinkantys kūrėjai,nes žiūrint video norėtūsi kažko idomiau Bet žiūriu todėl,jog nėra iš ko labai rinktis (Iš lietuvi1 taškas
-
Foch Grafikos galerija
Minde_Johnson sureagavo į Edas_Foch už temą
Sveiki! Esu naujas veidas serveryje, tai galvoju šiek tiek pasireikšiu. Darbai visi yra mano! Kituose projektose buvau žinomas kaip Tim_Wellens, Kimis Vertinam1 taškas -
1 taškas
-
CSGO Jei kas dar fps nesusitvarkėt pažėkit :)
John_Gotti sureagavo į Andrius_Crazy už temą
Sveiki kadangi labai daug csgo forum'ų atsiranda tokių kurie dar nežino kaip susitvarkyti csgo fps nuo paskutinio sound update, šiam trumpam video paaiškinau kaip tai padaryti. Jei atsirado kad dar to nežinojo tikiuosi padėjau Nes man ir mano draugams tai susitvarkė.1 taškas -
Parduodu nebloga sultana
Begantis_Banginis sureagavo į Tiesiog_Robertas už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Best_Puffy 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): Viska pamatysit foto 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): http://imgur.com/a/WH2wJ 4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: Siūlykit nuo 250k 5. Papildoma informacija: Nėra1 taškas -
Rage_Assassin užblokavo Smoke_Piktas
Abraham_Lincoln sureagavo į Rage Assassin už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Rage_Assassin • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Smoke_Piktas • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Event trukdymas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://youtu.be/FxO3aGJxb1w šaukit unbaną. rašė visa gauja sorry kad šaudė, jis pats rašė, kad dėl to kad aš pradėjau atsišaudė... nuo 2:00 apie gaujinių teaminimąsi, kad draudžiamas nuo 4:10 maždaug, kad nušovęs laimi lban lemtingi smokui šūviai apie 5:30 manau banas tvarkingas, bet šaukit unbaną1 taškas -
Unban Smoke_Piktas
Abraham_Lincoln sureagavo į Rage Assassin už temą
Atblokuotas mačiau jau. Tema rakinama.1 taškas -
Nortenos trumpas veiksmas
Lebro_Giovanni sureagavo į Dainius Callidi už temą
Geras video. Nesuprantu kodėl visada ėmei AK jei su Desert Eagle gerai pašaudai.1 taškas -
Altirikso grafikos turgelis
'Duffas sureagavo į Altiriks_Men už temą
Sveikas atvykęs į grafikos turgelį, čia gali įsigyti norimą grafikos darbą, kainos nesikandžioja, jos kiekviena kartą nustatomos pagal kiekvieno atlikto darbelio kokybę, tad jeigu darbelis nebus toks kokybiškas, kaina bus mažesnė nei standartinė. Turgelis sukurtas mokymosi tikslams bei šiek tiek užsidirbti. Jeigu nepatinka mano kuriama grafika - prašome išeiti. Trumpai apie mane: man 16 metų, grafika užsiimu virš metų su gan nemažom pertraukom, stengiuosi taikyti flat stiliu ir naudoti kuo mažiau efektų. Mano atliekamų grafikos darbų galerija > http://imgur.com/a/cd9L4 Norėčiau1 taškas -
Vakaro koncertas
JeremySantos sureagavo į Lauris Drift už temą
tai sūrius reikia išvyt, gadina vaizda1 taškas -
mp banned imolotov
'Duffas sureagavo į Mindaugas_Parkour už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Mindaugas_Parkour • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Imolotov_Jukebox • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Teleportai ar kažkas. nžn kaip tu ten taip greitai nuskuodei, susitaisęs ir sunaikinęs mašiną. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
◄ Mėgstamiausi YOUTUBE kanalai ►
'Duffas sureagavo į Demarcus_Norwood už temą
Tai, kad bent čia tavo muzika būtų, bet, kad čia Duff_Bear aka Sausainio. Pats žiūriu; ltu republicą1 taškas -
mp banned imolotov
Mindaugas Parkour sureagavo į Remyga už temą
0:02 (0.025) jau buvau išlipęs iš mašinos, 11s. jau buvau ten, per 8sec. tokį atstumą nubėgt ez, o dar kai pas Jūsų buvo su wh, tai matės, kada aš jau buvau išbėgęs1 taškas -
Egidijus_Keza Užblokavo Don_Alvarezz
Vycka_Flex sureagavo į Egidijus_Keza už temą
UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Keza • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Don_Alvarezz • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytų naudojimas (AIM) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : SPAUSK1 taškas -
pries nes pavadinis pasako kodel ce alaktra o jei butu pavadinimas dyzelside ar benzinside ar dujoside tada uz1 taškas
-
Prisistatau Zenia_Sweet
Kajuto Tasuke sureagavo į Mrs Nobody už temą
Malonu aš irgi Tadas , sėkmės tau.1 taškas -
Prisistatau Zenia_Sweet
Kajuto Tasuke sureagavo į R_Smailys už temą
ooo sveikas matos busimas gauju vadas sekmes serve1 taškas -
Modifikacijų krautuvėlė
Math_Forelli sureagavo į Lil_Uzi už temą
Užsakymai nepriimti: Edga_Bmw,Hot_Anonymous,Imolotov_Jukebox,Armani_Ghost (ten enb). Dėl 5 taisyklės pažeidimo. Kitų žmonių modifikacijos dar ieškomos.1 taškas -
Jack_Ferdinando laikinai užblokavo Ore_Orlandas
Dwayne_Jonhsonas sureagavo į Lil_Uzi už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jack_Ferdinando • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Ore_Orlandas • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas? : Relog • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://imgur.com/a/UwRMY1 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
[SKIN] Surenų ir Nortenų skin packas.
Jonas_Burkys sureagavo į Сristiano_Capelli už temą
dl in description bsk pafailinau renderinant geda ziureti kaip modinates visokius negrus1 taškas -
Mindaugas_Parkour banned Vaidas_Martini
Lil_Uzi sureagavo į Vaidas Martini už temą
Norėčiau kad būtų test video dar vienas, šaudant po 4 kulkas, taip pat iš tokio atstumo ir su ak1 taškas -
Nice dud, su kiek fps loši? Ir jei negaila numesk ped.ifp in pm, užmesiu limitą1 taškas
-
gera ideja keza per veiksmus nebegaletu fix car1 taškas