Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.01.13 visose vietose

1. Sausio 13-oji - Norėčiau, jog visi šio forumo nariai perskaitytų, bei išsireikštų ką reiškia jiems šita diena? Man Nepriklausomybės diena, tai kažkas liūdno ir labai įsimintinas įsimintino. Vakar vakare atsigules lovoje gulėjau ir galvojau, o ka kitiems tai reiškia? Ka jie jaučia viduje, ar ne liūdna? Ar nėra smagu? Aš asmeniškai jaučiuosi gerai iš vienos pusės, bet iš kitos tikrai blogai, tiek jaunų žmonių mirė pasiaukodami LIETUVAI. Tad šitie žmonės verti pagerbimo, kad aukojosi ir didžiausias ačiū Vytautui Lansbergiui kuris nuteikė žmones išeiti į gatves ir stovėti už šalį ! Norėči
    14 taškai
  2. Laba diena GSide žaidėjai, turiu minecraft paskyrą kuri stovi kelis metus nenaudojama, nes šio žaidimo nebežaidžiu, tai nusprendžiau ją atiduoti jums. Paskyrą atiduodu su visais prisijungimais ir visa kt informaciją, galėsit pasikeist el.paštą skiną ir visa kt. BONUS : paskyroje yra paslaugų kurios kainuoja po ~ 50EURŲ ant užsienio serverių, laimėtojui serveriu IP adresus numesiu privačiai (serveriuose žaidžia pora tūkstančių žaidėjų) Konkurso taisyklės ir sąlygos. 1. Į komentarus parašot savo V_P ir numerį nuo 0 iki 50 2. Jei numeris jau užimtas imkit kitą, jei bus du ar daugiau ža
    11 taškai
  3. Bučiau turėjas dgl , bučiau apginęs.
    10 taškai
  4. Russo

S'Russo Galerija.

Daugiau nuomonių rebiatos, nes kamurke pridarys.
    7 taškai
  5. Nu man tai vpš ta lietuvą yra degradavusi, neplanuoju savo ateities čia. Kiek žinau dabar rusai duoda 10k rublių ar kiek ten ir bustą kas nori pradėti naują gyvenimą rusijoje, apie 200 lietuvių jau išėjo tai ką čia kalbėti..
    4 taškai
  6. Russo

S'Russo Galerija.

Mano sekretorius buvo atleistas, dabar visus klausimus dėl privačiu modifikacijų rašykit man i a.ž.
    3 taškai
  7. „GREENSIDE“ - tai daug kuom išsiskiriantis, orginalus serverio pavadinimas, kuris gyvuoja jau gana ilgą laiką... Į šį serverį atėjau su mintimi, jog jis bus eilinis, niekuo neišsiskiriantis serveris, kuris dar tik „noksta“, tačiau, tačiau... Pasirinkau savo pirmąjį, labiausiai patikusį skiną ir mąsčiau, ar eiti tuos apmokymus, ar mesti juos velniop? Bet susidomėjau tais pinigais, kuriuos duoda už per tam tikrą laiko tarpą atvykus į nurodytą vietą, tai viena iš įdomiausių sistemų, tarp apmokymų. Jei gerai dar pamenu, buvo gold, silver, bronze. Daugiausiai įveikiau silver lygiui, bet buvo ir gol
    2 taškai
  8. Į šį komplektą įeina žemiau nurodyti motociklai: ~ NRG - 500 Quad bike FCR - 900 Wayfarer BF - 400 Sanchez Faggio Police bike Pizzaboy PCJ - 600 ~ Visų pirma programėlė Spark IMG editor kurią atsisiūsite paspaudę ČIA per kurią reikės kelti modifikacijas, atsidarę programą spaudžiate viršuje File>open>gta san andreas>models>gta3.img. Norint atsisiūsti modifikaciją ar peržiūrėti nuotrauką, tiesiog spaudžiate ant teksto nes jame yra linkas.
    2 taškai
  9. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Jamal_Washington 2. Kokio tipo yra ši modifikacija? [ENB, ginklai, automobiliai, skin, HUD, kita]?: ENB 3. Ar modifikacija kurta jūsų ar rasta internete?: Internete 4. Komentaras apie modifikaciją [nebūtina]?: GRAŽU. 5. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas)?: 6. Modifikacijos atsisiuntimo nuoroda?: http://www.mediafire.com/download/4drt22sgxscum4p/Finished+Enb.7z
    2 taškai
  10. Nu tiek to pafreepostiniu ir aš. Asmeniškai taip džiaugiuosi už tuos žmonės kurie stojo prieš tankus. Vaike tu... Matosi tavo išsilavinimo lygis, kad apie savo šalį kurioje gyveni taip šneki, o jeigu eis len.kas tai eik laukt, tokių neišprususių žaidėjų čia nereikia.
    2 taškai
  11. Kiekvieną rytą gerbiam mokyklose ir kalbėjom šita temą, ką reiškia būtent šitą dieną? Mano manymu ,jei ne tie Lietuviai kurie gynė mūsų šalį ,kažin ar dabar būtume tuo kuo esame ,priklausytume Rusijai arba išviso neegzistuotume, jei ne jie ,kažin ar sietume čia savo ateitį manau,kad tikrai jie padarė viską ką gali ,kad tik Lietuva būtų laisva ,šaunu,kad nepamirštame tokių dienų ir jas minime ,nepaslaptis ,kad tos nakties įvykiuose mirė ir jauni žmonės ,ką tai reiškia? Kad nesvarbu kiek tau metų ir kokio ūgio tu esi ,svarbiausia stovėt už save už savo artimuosius ir už savo šalį .
    2 taškai
  12. tau ziuriu tas sampas jau smegeneles uzspaude gal ir naujus metus sampe pagerbiai? :DDDDDDD
    2 taškai
  13. vaikai jus, kas cia jum isiminto, net nesuvokiat kur esat.
    2 taškai
  14. PARAŠAI 01.13 00:29 Palepinkim audi ir bmw fanus.
    2 taškai
  15. Russo

S'Russo Galerija.

Bam, Hugo sakę p*zda b* konkrečiai atrodo.
    2 taškai
  16. Labas kiekvienam beskaitančiam šia temą, šioje temoje galėsite rasti daug mano įvairaus darbo kontento. Šioje temoje neleidžiu komentuoti ir manau tai draudžia taisyklės, todėl ačiū už supratingumą. Kiekvienam iš jūsų būčiau dėkingas, jeigu jums patinką duotumėt man žinoti ir - paspaustumėt žalia mygtuką ,, patinka " šiandien buvo pasirinkta random tema ir daug įvairaus žanro, tikiuosi patiks. AVATARAI 2017/01/03
    1 taškas
  17. Asmeninių kanalų informacija, Asmeniniai kanalai: * Prašymus gauti nuosavus kanalus galite pateikti ČIA; * Asmeninio kanalo kaina yra 10.000€ ir jis galioja 30 dienų; * Pateikiant mokesčio už kanalą nuotrauką, pageidautina pasirūpinti, kad joje matytųsi ir jūsų Vardas_Pavardė teksto laukelyje. Pavyzdys; * Kas naują mėnesį kanalo pratęsimas brangs po 10.000€; * Asmeninių kanalų prašymai privalo būti pateikti pagal žemiau duotą anketos šabloną, atsakant į visus klausimus; * Privaloma būti susipažinus su kanalų taisyklėmis; * Apie tai jog kanalas sukurtas būsit informuotas s
    1 taškas
  18. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Matt'Guetta • Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Lukas (Gomez'as - Lukšė) • Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): 16, Rugpjūčio 8 dieną • Jūsų gyvenamasis miestas: Lietuvoje - Šiauliai(Kuršėnai), UK - (Great Yarmouth ; Hereford) • Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): Snapchat/Facebook/Instagram - gomezyolo ; Lukas Gomez ; yololukas_ . • Apibūdinkite savo charakterį: Esu žmogutis paprastas, kaip ir visi kiti, bet jeigu reikia galiu būti ir g
    1 taškas
  19. Roncė

Pristatau Ronce_Run

*Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Ronce Run *Jūsų Vardas realybėje : Kęstas *Jūsų amžius : 18 metų. *Miestas iš kurio esate : Lentvaris *Jūsų kontaktiniai duomenys : skype; staklis333 *Jūsų charakterio bruožai : Pasižymiu netradiciniu mąstymu, mano galva pilna keisčiausių įdėjų. Esu protingas ir energingas, stengiuosi sužinoti kaip galima daugiau. Kartais nepastovus, mėgstu kai mane giria ar manimi žavisi. Patinka pramogauti. Noriu, kad su manimi būtų bendraujama kaip lygus su lygiu. Esu pilna aktyvumo ir optimizmo asmenybė. Pasižymiu diplomatiškumu, gebėjimu neįkyrė
    1 taškas
  20. Салам Пацанам! Manau daugelis žinote kas toks esu ir kuo užsiimu. Šioje galerijoje galėsite pamatyti mano darbus, bei įvertinti juos. Pagrinde darbus kuriuos čia galėsite pamatyt, bus susiję su gta žaidimu. Įmanomos ir privačios modifikacijos pagal užsakymą. Dėl šito klausimo, rašom i a.ž Daugiau nuotraukų galėsite pamatyti čia: https://www.flickr.com/photos/147068640@N03/ 2017/01/11.
    1 taškas
  21. Laba visiems, nežinau kurio paros metų jus skaitote, nežinau ar jums išvis aktualu tai ką skaitote, tačiau aš grįžau ir šiandien - sukursiu nauja pamoką, pamoka kuri pravers kiekvienam iš jūsų. Daugumai kyla klausimų, kaip gi pagreitinti kompiuterį jeigu jis medis, kaip atsilaisvinti vietos jeigu mano SSD yra pilnut pilnutėlis arba šiaip per daug bereikalingai užimtos vietos, na ir daugelis kitų klausimų. Šiandien jums pabandysiu padėti išspręsti šias problemas, todėl mažiau tuščiažodžiaukim ir pradėkim darbą. 1. Pirmieji žingsniai, papraščiausi visiems puikiai žinomi bet nepraščiausi.... Pi
    1 taškas
  22. Šablonas skirtas norintiems dalintis sava ar surasta modifikacija: 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Narkotikas 2. Kokio tipo yra ši modifikacija? [ENB, ginklai, automobiliai, skin, HUD, kita]?: automobiliai 3. Ar modifikacija kurta jūsų ar rasta internete?: mano 4. Komentaras apie modifikaciją [nebūtina]?: Huntli atsimenu keletas žaidėju labai norėjo, galit pasiimti jis man nebereikalingas. 5. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas)?: Huntley LSPD 6. Modifikacijos atsisiuntimo nuoroda?: http://www.4shared.com/rar/gU5y5rPKba/Prese
    1 taškas
  23. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Vaidas_Martini 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): - 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): http://imgur.com/a/EcfqK 4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: Pradinė kaina 650k 5. Papildoma informacija: -
    1 taškas
  24. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Edma_Baibis 2. Kiek tune dėžių parduosite: 55 3. Kiek norėtumėte gauti už vieną tune dėžę: 19k 4. Nuotrauka su įrodymu, kad turite tune dėžių: http://imgur.com/a/TzOAH 5. Papildoma informacija (nebūtina): Perkant daugiau nei 20 dėžių nuolaida 10k
    1 taškas
  25. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Edma_Baibis 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): Viskas matysis paspaudus ant nuorodos žemiau. 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): http://imgur.com/a/l8b9C 4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: Kainą siūlyti 5. Papildoma informacija: Gerai suderinta tune
    1 taškas
  26. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Venc_Loo • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Visas darbų be pakvietimo ir kt. transporto priemones perkelti į atskirą garažą. Garaže padaryti daugiau mašinos spawn vietų, kad darbininkams nereikėtų laukti. Pats sukurtas garažas būtų PERKELTAS toliau nuo miestelių, kad sumažėtų lagas. Tarkim picerininkų, bei gaisrininkų garažų reikėtų labiausiai... • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Mažiau lag važinėjant po miestelius, bei mažiau nesutarimų ir prašymų dėl darbinių mašinų ir jų atsatymo. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo fakt
    1 taškas
  27. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Ignaz_Lucchese 2. Suteikite daugiau informacijos apie norimą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t): Kaip ir sakiau, jog nebūtų pamojna prieš Matthew_Bennett. 3. Kaina, kiek ketinate sumokėti už transporto priemonę: 1 milijoną. 4. Papildoma informacija: labas
    1 taškas
  28. And Morello

Unban And_Morello

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :And_Morello • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :Jack_Ferdinando • Už ką buvote užblokuotas ?:Tikriausiai už tai jog moku cbugint nžn • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :ČIA • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :ČIA
    1 taškas
  29. Jack_Icon

Emigruoju Jack_Icon

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jack_Icon Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ 2017.01.13 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 3 metus Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : ​Tiesiog žinojau šį serverį iš seniau. ​Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Senesnis serveris buvo ech... žinojau greenside.lt visiškai iš tobulėjo, dėl to atėjau čia pradėti savo karjieros. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip įveikiau.Nebuvo labai sunku. Kokius darbus jau teko dirbti? Kuri
    1 taškas
  30. Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Edvinas_Messi Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ nuo 01-09 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 3 metus Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : ​Iš kito serverio. ​Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Žlunga tas serveris, tai ne tas žodis... Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Jau ne vieną kartą, - lengva. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ Visus. Visi ge
    1 taškas
  31. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Igor'Vernik • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Na kaip pastebėjau dabar serveryje salos yra visiškai bevertės dėl to siūlau padaryti kai nusiperki sala joje nebūtu to namuko, o pačiam reikėtu pasistatyti namą, nu tarkim kaip su namais dabar tik vidus yra įrengiamas tai čia būtu ir išorė įrengiama. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Na salos būtų naudingesnės. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): --
    1 taškas
  32. [GIVEAWAY] Šansas laimėti 1 iš 20! Reikia pravalyti garažą, todėl nusprendžiau išdalinti keletą tr. priemonių. Viskas ką jums reikia padaryti, tai parašyti savo žaidimo nickname (Vardas_Pavardė) ir laukti kol susirinks reikiamas skaičius dalyvių. Iš viso padovanosiu 4 tr. priemones 4 asmenims. Mašinų nuotraukos Reputacijos taškus dedate savo noru. Nugalėtojai bus renkami random.org pagalba, pagal jūsų atsakymų numerį, kuomet susirinks bent 80 dalyvių. SĖKMĖS! NUGALĖTOJAI: 1. #32 nr. Kazkoks_Lapans [ nuotrauka ] [Perrenkamas] 2. #59 nr. Pofka_Srd
    1 taškas
  33. 1 taškas
  34. Iš patirties žinau jog s0b neveikia kol jie nėra pajungti mygtuku f12,šiuo atveju nematau jog apačioj būtu sob lentelė. Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;
    1 taškas
  35. Svečias

CLICKCLACK ENB v1

Visada įmanoma,ant visų enb. Atsidaryk enbseries.ini failiuką ir pasikeisk iš true į false
    1 taškas
  36. Visiškai sutinku su šia idėja. Tai tikrai sumažintų serverio apkrovą, lagą. Mano nuomone būtų kur kas patogiau.
    1 taškas
  37. Ši diena man nelieka užmiršta, nes kaip gi bebūtų buvo žmonių kurie aukojosi dėl savo laikų ir ateinančių kartų gerovės, kiekvieną Sausio 13 dieną vis susimastau kaip, kas ir kodėl taip nutiko.
    1 taškas
  38. Sveikas, malonu susipažinti, sėkmės žaidžiant
    1 taškas
  39. Šaunu, kad atsiranda vienas kitas protingai mąstantis forumo lankytojas, parašantis normalų komentarą nors ir ne mano temoje, spaudžiu patinka.
    1 taškas
  40. Jau geriau būtų nekovoja. Prie Ruso turbūt geriau būtumėm dabar turėję. Šiandien daugiau kas švenčia penktadienį, negu Sausio 13.
    1 taškas
  41. Vaikai sako męs SA:MP'e irgi pagerbiam, tau nepatinka nekomentuok, o praeik.
    1 taškas
  42. Kaip ir minėjo viršuje, kad tikrai kažkokia nesamonė būtu, jog įsidarbinu į darbą atbėgęs į kiema transporto, tu ten nieko nerasi. Bet pažiūrėjus, iš kitos pusės, gan ir gera įdėjas, nes būtu mažiau NON-RP ir mažiau žmonių kurie norėtų daryti avarijas miesteliose. Tad, aš PRIES/UŽ.
    1 taškas
  43. sv, irgi iš brž busi malonu susipazint jei reikes pagalbos rašyk i až
    1 taškas
  44. nesveikai vara kapels! daba supratau ka maxas sake "sekmes tau amerikoi" 8-)
    1 taškas
  45. Nuo 11.09 žaidėjai blokuojami už "Smooth Cam", Nuo šiol "Smooth Cam" leidžiamas tik VFX ir GFX skilties moderatoriams. Visi kiti pašaliniai žaidėjai panaudoję "Smooth Cam" bus baudžiami kaip už čytų naudojimą (nesvarbu ar praneš į /padmins ar ne). Greenside administracija 2016, lapkričio 9d.
    1 taškas
  46. mantai killer_lukis mantas_saugo smoke_piktas karolis_bmw jarek_f
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.