Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.01.15 in Pranešimai
-
Dvl_Gang ( Orange_Mst ) užblokavo Matthew_Bennett
Skrajojantis_Olandas ir 23 kiti sureagavo į Dvl Gang už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Dvl_Gang • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Matthew_Bennett • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: žudo sienas arba cyt ( gerai isiziurejus gali pastebet ir dar antistuna ) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : pirms antrs pastaba pirmokams, ziureti 0.25 arba 0.5 greiciu xdd kur slepsimes nuo audros jeigu benetis visas sienas issaudys iks d juoko puota aj cia dar prie visko, 0.5 greiciu tipa sauda i zmogu poto i kareivi "siaip" :DDDD cia jau tocnai, no atmaz gali vairuo24 taškai -
Konkursas iš tdėžių ir SUPER GT!
Martis_Deaglaz ir 13 kiti sureagavo į Aleksas_Mint už temą
Nieko nelaukdamas ir paskelbęs vieno konkurso pabaigą skelbiu kito konkurso pradžią! Prizai dalyvaujantiems. 1vt - 3 tdėžes arba BONUS žaidimas 2vt - 2 tdėžes 3vt - 1 tdėže Norint dalyvaut į komentarus parašot savo V_P ir skaičių nuo 1 iki 80. Konkurso laimėtojus išrinksiu 01.19d arba surinkus 80 dalyvių. BONUS žaidimas : 1 vietos laimėtojui pasirinkus BONUS žaidimą vietoj 3-jų tdėžių šis pasirinks vieną iš dviejų variantų - skaičius mažesnis už 20, skaičius didesnis už 20, pasirinkus pvz pirmą variantą per random.org ridensiu skaičius nuo 0 iki 40, jei iškris maž14 taškai -
Labai ilgas laikas praleistas neturiningai. Ilgos paieškos, kur apsistoti kaip žaidėju, mėgautis šiuo virtualiu žaidimu, kurį žaidžiu be galo ilgą laiką, atrodė, beprasmės ir bevaisės. Vieną akimirką maniau, jog šis žaidimas nebeturi jokios prasmės, ir nieko naujo bei įdomaus nebėra. Tačiau šis vakaras buvo toks įdomus, kurį pasižadėjau sau puoselėti bei prisiminti ilgam. Išvydęs įvairiausias šio projekto reklamas „skype“ programoje, kurioje nesilankiau jau ilgą laiką, nekreipiau per daug dėmesio, nes užantyje turėjau tai, jog čia kadaise žaisdavo po dvidešimt žaidėjų, o mano nuomone, ne vien10 taškai
-
Pristatau Aka_Gang
Dwayn_Johnson ir 3 kiti sureagavo į AkA už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Aka_Gang • Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Dovis, • Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): 18 xd • Jūsų gyvenamasis miestas: Dovilai, • Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): Kam reikia tas turi. • Apibūdinkite savo charakterį: Toks paprastokas. • Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Fule • Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirtinis iš kitų?: Esu kaip visi xd • Kuo užsiimate? Kuo domitės? Ką veikiat laisvalaikiu?: Su bratyškom visad bunu pagrinde. Domiuosiu futbolu. Laisvalaiki kimar grynai. • K4 taškai -
Atsiliepimas raudonomis akimis nuo Red_Label
Jeremy Santos ir 2 kiti sureagavo į Red_Label už temą
Labas rytas, laba diena, labas vakaras, neįsivaizduoju kokiu paros laiku skaitysite šį atsiliepimą, tai parašysiu viską viename. Rašau atsiliepimą, kad naujokai suprastu kaip čia yra smagu bei visai kitoks požiūris į aplinką. „GreenSide“(liet. Žalioji pusė) - du junginiai, devynios raidės, nuo šio pavadinimo įmanoma pagalvoti, kad tai modernumo lygis lietuvių SA:MP eroje. Nenoriu tuščiažodžiauti, eikime prie reikalo. Nenuostabu, kad serveryje gali pamatyti daug senbūvių žaidžiančių nuo starto pradžios, nes čia susikuria tikrai nuostabi atmosfera ir galima praleisti savo laisvo laiką. Kodėl pas3 taškai -
Sveiki Greenside tauta , norėjau jūsų nuomonės kaip nupiešiau šį dizainą parašau kritikuokit ir sakykit savo nuomones , nes už kelių dienų norėčiau pradėti koduoti , nes noriu būti pasibaigęs dizainą/ Šis dizainas nėra jokia reklama tokio tinklapio net nėra , jis susijęs su "ONLINE FILMAIS". Rašykit kiek iš kiek duodat čia yra mano pirmas Dizaino darbas .2 taškai
-
belandžiodamas pro įvairius folderius esančius mano kompiuteryje, atradau įvairių avatarų. jie yra seni, gali būti ir matytų, ir nematytų, tiesiog noriu pasidalinti galerija, kurią esu sukaupęs nuo anksčiau merginos vaikinai komentuokit, argumentuokit, <huah>2 taškai
-
Prisistatau Alanas_Micky
Thomas_Hagen ir kitas sureagavo į Don_Versace už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Alanas_Micky • Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Alanas • Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): 1999-05-26 • Jūsų gyvenamasis miestas: Kaunas • Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): Kam reik tas turi, arba kam reikės parašys į AŽ. • Apibūdinkite savo charakterį: Pasakyt galiu tik tiek kad sunkus mano charakteris, esu užsispyrusi asmenybė,dažnai nejaučiu ribų.. Ir tiesiog pabendrausit nuspresit patys. • Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Dziudo... • Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirtinis iš2 taškai -
Sveikatos apsaugos ministerija: naujasis medikų direktorius
Giedrius_Hells ir kitas sureagavo į Nico_Moretti už temą
Skirtingai nei atrankoje į Surenos gaujos lyderį, šiuose rinkimuose buvo net devynis kartus daugiau kandidatų į pareigas, jei konkrečiau – 18. Kadangi šiuo metu nemažai laiko turiu skirti mokslams, o kiekvieną atrankos kandidatą išanalizuoti tikrai užtruktų nemažai laiko, nusprendžiau, jog šįkart apsieisime be kiekvieno kandidato analizės. Iš 18 kandidatų atrinkau 4, kurių kandidatūros buvo vertos dėmesio: Misteris_Pro, Ernestas_Paklausk, Vainius_Boykaa ir Ronce_Run. Geriausią rašto darbą man pateikė Misteris_Pro, tačiau jis direktoriumi netampa, kadangi pateikti gero laiško neužtenka, ma2 taškai -
Mindaugas Parkour ir kitas sureagavo į Kapa už temą
kas zadat imt lyderi Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;2 taškai -
Jonas_Rhyno ir kitas sureagavo į Dwayne Bond už temą
mr beneto kulkos kreivai moka vaikščiot http://prntscr.com/dvyzsn2 taškai -
Jonas_Rhyno ir kitas sureagavo į Dwayne Bond už temą
viso gero, buvo malonu susipažinti ponas benetai (iš tikro tai praslysk, senai fūras boominau - per ramiai gyvenai) 110%, kad šį tema surinks daugiau negu 30 pranešimų. Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;2 taškai -
Unban Matthew_Bennett
Matt_Escobar ir kitas sureagavo į David_Winship už temą
Atsiprašau, kad rašau, bet - http://www.part.lt/img/6cd92a6a17d79f8eb28f6456249336e5435.png Nenoriu nieko versti ir pan, bet visi esame lygūs. Narys įspėtas žodiniu forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;2 taškai -
Atsiliepimas nuo Alekso
Rage Assassin ir kitas sureagavo į Aleksas_Mint už temą
Prisiminus vasarą kai greenside serveryje vargiai susirinkdavo 30 žaidėjų ir pasižiurėjus į serverio lankomumą dabar matosi tik vienas - didelios savininkų pastangos ir noras būti netik unikaliausiais lietuvoje, bet ir vienais iš populiariausių serverių lietuvoje. Viskas prasidėjo kaip ir daugeliui, pamačiau reklamą ir užėjau į forumą, tuo metu kaip ir minėjau serveryje težaidė 20-30 žaidėjų, todėl iškarto iškėliau klausimą kuo šis serveris išskirtinis? Bet ignoravau mažą žaidėjų skaičiu ir užsukau į serverį ir jau pirmą dieną, nors ne, jau pirma žaidime praleistą valandą supratau kad tai išsk2 taškai -
Smoke_Piktas BANNED Mouse_Strong
Misteris Pro ir kitas sureagavo į Abraham_Lincoln už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Smoke_Piktas • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Mouse_Strong • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas [biškį vyrukas su tank modu ir ALT paspaudė] • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :2 taškai -
Apgavo The_Brigadija
C'K ir kitas sureagavo į Matt_Escobar už temą
same šhit aima ir gerai isižiurėjus nametag atsakau trins videka Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;2 taškai -
Parduodu reta tahoma, bei nebloga sabre.
C'K ir kitas sureagavo į Matt_Escobar už temą
kiek už tahoma nori? kad nebutu isp 30k duodu2 taškai -
Prisistatau - Matt'Guetta
Kimba_Marcius sureagavo į Take_Risks už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Matt'Guetta • Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Lukas (Gomez'as - Lukšė) • Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): 16, Rugpjūčio 8 dieną • Jūsų gyvenamasis miestas: Lietuvoje - Šiauliai(Kuršėnai), UK - (Great Yarmouth ; Hereford) • Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): Snapchat/Facebook/Instagram - gomezyolo ; Lukas Gomez ; yololukas_ . • Apibūdinkite savo charakterį: Esu žmogutis paprastas, kaip ir visi kiti, bet jeigu reikia galiu būti ir g1 taškas -
Parduodu geltoną sultan
Lil_Uzi sureagavo į Vaidas Martini už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Vaidas_Martini 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): - 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): http://imgur.com/a/EcfqK 4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: Pradinė kaina 650k 5. Papildoma informacija: -1 taškas -
Laba diena, mieli skaitytojai, Tik apie šį projektą sužinojęs supratau, kad tai konkurencija kiekvienam populiariam serveriui Lietuvoje - garantuota. Visgi atkreipus dėmesį į savininkus buvo aišku, kad tai rimtai nusiteikę asmenys, su konkrečiais tikslais, kuria projektą. Bet net nebūčiau pagalvojąs jog jie tikri melagiai (nepagalvokit blogai). Citata iš projekto aprašymo : Serveris kuris nepakeis nieko? Ar tikrai? Jis pakeitė daug, pakeitė ekonomikos suvokimą kone kiekvienam projektui kuris norėtu kurtis ar jau yra įsikūręs. Būtent per šį projektą, dėl jo susidomėjimo, kito‘ kitų server1 taškas
-
Parduodamas gražus orandžinis sultanas.
Domis_Adidas sureagavo į Snowas'Y už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Snowito_Yolo 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): - 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): 4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: nuo 600k 5. Papildoma informacija: http://imgur.com/a/ygY5f1 taškas -
Parduodu Zydra Sultana [RARE]
Tiesiog_Robertas sureagavo į Andrius_Goo už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Andrius_Goo 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): rida 2.2k reta spalva tokiu cj tik 2 serv 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): 4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: nuo 650k pradedam siulyt. 5. Papildoma informacija: ----1 taškas -
Teddy_Wudson banned James_Wayne
James_Wayne sureagavo į Teddy_Wudson už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Teddy_Wudson. • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : James_Wayne. • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Nitro control. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://youtu.be/JhvXXizdCBA Testavau, tačiau nenufilmavau, galėsi Keza pats pasitestuot jei norėsi, soo, iki tos vietos, kur jis pasiekia 120km/h greitį, aš išspaužiau vos 80km/h.1 taškas -
Sveikutis, kartu gimtadienius švesim, tik aš porą metelių didesnį1 taškas
-
Pristatau And_Morello
And Morello sureagavo į John_Escobar už temą
Swx Seniuk, kap su Beta einas? Malonu man1 taškas -
Karolis Bmw sureagavo į Kataitis_Hero už temą
Sveiki draugai, kas naujo? Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;1 taškas -
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: D'Kappa 2. Koks šios dainos pavadinimas?: Nezinau 3. Ar tai jūsų kurta/editinta daina, ar rasta internete?: Intike 4. Komentaras apie dainą (kuo patiko): Nezinau 5. Vaizdo įrašas kuriame girdima daina(YouTube):1 taškas
-
1 taškas
-
Jonas_Rhyno sureagavo į Lukas Front už temą
Beneti, pats taip žmogų buvai užbaninęs http://greenside.lt/index.php?/topic/9449-matthew-bennett-banned-evaldas-kingas/ "Šaudau į kaktusą pataikau į žmogų" Dabar gi tas pats "Šaudau į sieną, pataikau į žmogų" CY@ nerd1 taškas -
Unban Fast_Kid iš oro bana's
James_Terrence sureagavo į Fast^Kid už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Fast_Kid • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Smoke_Piktas • Už ką buvote užblokuotas ?: rašo ,kad relog, manes tai niekas negaudė nerašė stok ar panašiai važiavau prie savo namų ir atsijungiau . Prisijungiau po 15min gavau ban tipo ,, relog '' Ps nebuvau garso įsijunges, bet vistiek turi rašyti policininkas stok o ne taip iš oro ban. Šaunu tiesiog • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :1 taškas -
Konkursas iš minecraft legalios paskyros.
Aleksas_Mint sureagavo į Rage Assassin už temą
Tema rakinama. Prizas atsiimtas 8-)1 taškas -
Konkursas iš minecraft legalios paskyros.
Rage Assassin sureagavo į Aleksas_Mint už temą
STOP Laimėjo Rage_Assassin [28 nr] Turi 48 valandas susisiekt, kitu atvėju laimetoją perrinksiu.1 taškas -
Peikiu Igor_Vernik
Fraud_Squad sureagavo į Mouse_Strong už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Mouse_Strong • VIP nario Vardas_Pavardė serveryje : Igor_Vernik • Už ką yra peikiamas šis VIP narys ?: Čytiniams • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : http://greenside.lt/index.php?/topic/42498-logi-call-užblokavo-igor-vernik/1 taškas -
automobiliai tigrai random p.s: netilpo viskas kuriant temą, todėl pratęsiau galeriją į pranešimus, tikiuosi suprasit ir nebausit, moderatoriai.1 taškas
-
Peikiu Igor_Vernik
Igor"Vernik sureagavo į Kapa už temą
tas jausmas kai cytas peikia cyta Narys įspėtas žodiniu forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;1 taškas -
Pofka visus pirma taip tu šaudej i mano transporta ji užsidege ir aš kartu su mašina sprogau kad mane tu ne pagautum o aš bučiau savo bazej žmoguti kartais ne naujokas busi ir no freee post visi gausit ispejimus Rokas gali sakau patikrinti mano pc ir nieko neras nes pas mane nieko nera taip senej buvo 3-4men atgal bet jau nebe čytinu nes nera prasmes banus gauti ir skristi iš darbo geros dienos!1 taškas -
galima padaryti eksperimentas jei tu važiuoj ant greičio ir galia taves tu vaira paskuksi ar tas žmogus ne ušines ? padaryk ir pamatysi ar tank modas ar ne nes tu mane išvadinai ir Speedhack ir tank modas aš žinok pagal tave žiaurus čyteris ! laukiau Roko sprendimo Arba prižiuretoju no free post1 taškas -
Matthew_Bennett užblokavo Alanas_Micky
Mrs Nobody sureagavo į Mantas už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Matthew_Bennett • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Alanas_Micky • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Aim • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :https://www.youtube.com/watch?v=WvVxl3VBrGE&feature=youtu.be jeigu trūksta įrodymų , keza turi nauja taisykle gali patikrinti gta papke - Čia kaip savas nepatinka1 taškas -
GreenSide motociklų rinkinys.
Offline_Online sureagavo į Take_Risks už temą
NRG, jau užsidėjau, dar kaip tik žiurinėjau gtalg'e , dėkui tau ! +REP1 taškas -
[0.1.6.5]Anti-Cheat sistemos pagerinimas
Tankistas_Benas sureagavo į Makaras_Empty už temą
aš tikrai už pritariu 100 procentu kad reikėtu įgyvendinti tokia įdėja aš už ir spaudžiu patinką1 taškas -
Sir_Salted užblokavo Gezas_Kentas [1]
Iks_Dėė sureagavo į Ponas_Narkomanas už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Sir_Salted • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Gezas_Kentas • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
1 taškas
-
Emigruoju Sir_Salted
Spyga'Time sureagavo į Ponas_Narkomanas už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Sir_Salted Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2017.01.09 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Šiandien užsiregistravau. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Jau senai žinojau. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Noriu čia pabandyt pažaist. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Ivykdžiau, nepasakyčiau, kad buvo sunku nes miestelius gerai pažįstu ir t.t. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuob1 taškas -
Peikiu Matt_Escobar
Jack_Westernn sureagavo į Matt_Escobar už temą
amh aš nesuprantu kuo čia VIP ppk :D ar aš bloga /v /vc /vgydytis dariau nematau savo kaltės ne pirma karta čia rašai ppk tau reikia medinį už beprasmius ppk1 taškas -
1 taškas
-
Silkiaus Grojaraštis!
Badis_Chilll sureagavo į Matt_Escobar už temą
dq kad daliniesi prisidėsiu ir paklausysiu tavo gavarylku1 taškas -
JAMAL'W PIRMASIS PARAŠIUKAS.
Ernis Pokemon sureagavo į Denis_Xander už temą
Na, kaip pradinukui, tai gal ir neblogai, bet galėjai ir efektų papildomų uždėti, žymiai gražiau atrodytų, susisiek į pm, numesiu efektų, cc, jeigu reikia.1 taškas -
Dvl_Gang (Mantvis_Daedo) užblokavo Rytis_Topsas
Orange'Mst sureagavo į Dvl Gang už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Dvl_Gang • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Rytis_Topsas • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: čytinimas ( teleportas ) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
[LQ] BMW 325i
Donce_Paliubomu sureagavo į Gravedigger už temą
u senas modas bet puikiai tinkantis tiem kas losia su silpnais kompais nes modelis lowpoly1 taškas -
1 taškas