Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.01.21 in Pranešimai
-
Peikiu Edvis_Srekas
Adas_Domantas ir 6 kiti sureagavo į Baronas_Lietuvos už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Baronas_Lietuvos • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : Edvis_Srekas • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: Policija • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Šis vadovas yra peikiamas už įrodymų dangstyma. Tik kai aš parašau papeikima jo darbuotojui mano postas iškarto dingsta iš forumo. Nors tenai yra tikrai svarūs įrodymai ir darbuotojas vistiek dar dirba. Jisai man jau du kartus pašalino, mačiau ir kitų papeikimai dingsta. Turiu tik antro papeikimo foto kaip jis yra, nes nemaniau, kad direktorius taip gali elgtis. Dar patikrinkite tikiu, kad paslėptų postų t7 taškai -
[KITA] No Dust Effect
jeremis malboro ir 4 kiti sureagavo į Lil_Uzi už temą
be modo su modu kreditai: Rizqan7 https://www.mediafire.com/?x3yd7cs29iom0c45 taškai -
Peikiu mechanikų direktorių Paulius_Koral
Matas_Deaglazz ir 3 kiti sureagavo į Nico_Moretti už temą
Šioje situacijoje kalti abu - tiek papeikimo autorius, tiek direktorius. Papeikimo autorius galėjo ir pats susiprast, jog jei darbuotojas priima iškvietimą, tai jis ir turėtų tvarkyti transporto priemonę, klientas juk jo, bet kaltas ir direktorius, kuris neapmokė ir nesupažindino su darbo tvarka naujojo darbuotojo, ką turėtų padaryti prieš ar iškarto po įsidarbinimo, o jei ir nurodė kur susirasti darbo informaciją forume - nepatikrino, ar būsimasis darbuotojas skaitė tas temas. Dabar smagioji dalis - bausmė: direktorius gauna vieną įspėjimą, kurį galės nusiimti įrodydamas, jog tokia problema n4 taškai -
[ J'Juske ] Medical Center Interior
Mantvis Daedo ir 2 kiti sureagavo į John_Juske už temą
Šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: John_Juske 2. Kiek laiko maždaug skyrėte šio darbo atlikimui?: 1h 3. Jūsų kontaktiniai duomenys?: milava29 4. Komentaras apie darbą?: Senai jau interjeru ne dariau. Čia manau jau geras darbas po ilgos pertraukos. 5. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas)?:3 taškai -
Peikiu Edvis_Srekas
Daniel_Rose ir 2 kiti sureagavo į Edvis_Srekas už temą
http://prntscr.com/dyh54j2 kartus atmečiau tavo papeikimą, kai 2 kartą parašei dar įsitikinau, jog perskaitei temą ir tik tada paslėpiau tavo postą. Bet kadangi tu kažkokių problemų turi su nevykusių papeikimų slėpimu, tai jau čia tavo problemos. Dirbant fūristu ir būnant be uniformos tau nesuteikia galios nešiotis ginklus ir juos laikyti rankose, jei nenori gaut star, čia jau tavo atsakomybė juos pasidėti į bagažinę. Pareigūnai nededa star dirbančiam, bet jei esi be uniformos - vadinasi nedirbi ir turim tam pilną teisę tave baust kaip paprastą civilį. Manau jog gausiu įspėjimą, kad "pasimokyč3 taškai -
3 taškai
-
Šablonas skirtas norintiems dalintis sava ar surasta modifikacija: 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Narkotikas 2. Kokio tipo yra ši modifikacija? [ENB, ginklai, automobiliai, skin, HUD, kita]?: Transporto 3. Ar modifikacija kurta jūsų ar rasta internete?: Mano 4. Komentaras apie modifikaciją [nebūtina]?: Daug kas prase 5. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas)?: 6. Modifikacijos atsisiuntimo nuoroda?: http://www.4shared.com/rar/bEKPQgWVba/Panamera.html2 taškai
-
[D.U.K] Svarbiausios serverio vietos, jų paskirtis, paaiškinimai.
Victor_Hernadez ir kitas sureagavo į Forever_Young už temą
Laba diena visiems tiems kurie skaito tai ką rašau dabar, norėčiau jog įvertintumėt mano darbą nes jį dariau savo laisva valia. Iš pradžių norėjau pasitarti su administratoriais, prižiūrėtojais. Bet prižiūrėtojai ,, labai užšieme " žmones, ir negali atrašyti į viena žinutę žaidime, todėl neklausdamas jų nuomones pats bandžiau pabandyti padaryti ir žiūrėti kaip žmones reguos į šį mano darbą, ir žinosiu ar dar kurti kažką panašaus ar ne. Eikime prie esmes, svarbiausios serverio vietos kurios naudingos kiekvienam, jų paskirtis, vietovė. -------------------------------------------------------2 taškai -
Video įrašas kuriame paaiškinama kaip užšidėt didesni nei leistinas avataras?
dgf ir kitas sureagavo į Forever_Young už temą
Daug kas skaityt nemoka ir nesupranta kame replės su to optimiseriu. Čia va jums video aiškiai parodyta. http://greenside.lt/index.php?/topic/41603-fy-avatar%C5%B3para%C5%A1u-galerija-atnaujinta-0119-legendos/?p=236524<< avatarai2 taškai -
[D.U.K] Ką daryti? Forumas rašo jog per didelis paveiksliuko dydis?
Lukas_Starter ir kitas sureagavo į Forever_Young už temą
Labas, manau šis dalykas kiekvienam aktualus, vienam ar kitam forume kartais neleidžia užšidėti avataru būtent dėl jų didžio, jie būna per maži arba per dideli esmė ta jog viska jau įmanoma sutvarkyti pats esu išbandęs ir viskas ko puikiausiai veikia. Pirmiausiai tai raskite nuotrauka kuria norite užšidėti ant avataro, ją atsisiuskite į kompiuterį. tuomet einame į šia svetainę OPTIMIZER (SPAUSTI ČIA) Tuomet kaip atsivers tinklalapis paspauskite mygtuką ,, pasirinkti failą " ir pasirenkat ta avatara kuri norėtumet užšidėti, tada pasirinkę paspauskite du kartus ant jo ir eikite žemyn. Quality2 taškai -
2 taškai
-
Banko "SwedBank" interjėras.
Weed_Gang ir kitas sureagavo į Mantvis Daedo už temą
Sveiki, pristatau jums "SwedBank" interjėro mapą. Laukių jūsų komentarų, įvertinimų ! Mapp darbas skirtas kitam serveriui :/ Nuotraukos Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama kurti naują temą nesilaikant forumo numatytų taisyklių (anketos šablonas ir pan.);2 taškai -
Emigruoju Norvegas_Esu
The_Eagle ir kitas sureagavo į Norvegas_Esu už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Norvegas_Esu Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2017/01/19 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Pora metų. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Iš draugų. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Senajame serveryje trūko atnaujinimų ir kokių nors pokyčiu, o apie šį projektą esu girdėjęs labai gerų atsiliepimų ir tikiuosi jie pasiteisins. Tad noriu išbandyti ir pamatyti kažką naujo. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip įvykdžiau. Sunku ne2 taškai -
Banko "SwedBank" interjėras.
David_Samp ir kitas sureagavo į Mister_Jonny už temą
Neblogas, man patiko.2 taškai -
Perku NRG
David_Samp ir kitas sureagavo į Mister_Jonny už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Mister_Jonny 2. Suteikite daugiau informacijos apie norimą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t): Rida nuo 1k dauztumas iki 5 retos spalvos 3. Kaina, kiek ketinate sumokėti už transporto priemonę: 300k 4. Papildoma informacija: -2 taškai -
Anketa tvarkinga.2 taškai
-
Parduodamas namas, prie Likerio parduotuvės.
Aaron_Exchase sureagavo į Fast^Kid už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Fast_Kid 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodama būstą, (tipas, miestelis, baterijos kolektorius (jei yra ir įmanomas), stogo spalva (tik ant namų), interjeras, garažas (ar yra): Namas turi saulės batėrijos kolėktorių , per dieną jis duoda po 1000 , priklausoma nuo elektros kainos kartais duoda ir mažiau. Namas vidus jau višiskai įrengtas 3. Pateikite parduodamo būsto nuotraukas (išorė, interjeras, garažas): http://imgur.com/a/8e2Hb? 4. Kaina, kiek norite gauti už būstą: 800000 (800k) 5. Papildoma informacija: Namas prie pat Likerio parduotuves , net1 taškas -
S'Russo Galerija.
Ricardas_Pirmasis sureagavo į Russo už temą
Салам Пацанам! Manau daugelis žinote kas toks esu ir kuo užsiimu. Šioje galerijoje galėsite pamatyti mano darbus, bei įvertinti juos. Pagrinde darbus kuriuos čia galėsite pamatyt, bus susiję su gta žaidimu. Įmanomos ir privačios modifikacijos pagal užsakymą. Dėl šito klausimo, rašom i a.ž Daugiau nuotraukų galėsite pamatyti čia: https://www.flickr.com/photos/147068640@N03/ 2017/01/11.1 taškas -
7srd grafikos parduotuvė, darbus atliekame už serverio valiuta, jų kaina priklauso nuo kokybės, sunkumo, idėjos bei laiko iššvaistymo. Avansinis mokestis 2000eur. serverio valiutos pervesta į mano (Pofka_Srd) banko sąskaitą. Neturint bent 30'000eur. serverio valiutos, galite darbų neužsisakinėti, esu brangininkas. <šypt> Avansinis mokestis negrįžta, nors ir jūsų darbas nebuvo atliktas pagal jūsų kriterijus/norus, todėl gerai pagalvokite ar verta išleisti tuos 2'000eur. ir ar pasitikite mano gabumais jus nustebinti. Atliekami darbai, firmų/asmeniniai logotipai, parašai, profilio nuotrau1 taškas
-
belandžiodamas pro įvairius folderius esančius mano kompiuteryje, atradau įvairių avatarų. jie yra seni, gali būti ir matytų, ir nematytų, tiesiog noriu pasidalinti galerija, kurią esu sukaupęs nuo anksčiau merginos vaikinai komentuokit, argumentuokit, <huah>1 taškas
-
Laba visiems, nežinau kurio paros metų jus skaitote, nežinau ar jums išvis aktualu tai ką skaitote, tačiau aš grįžau ir šiandien - sukursiu nauja pamoką, pamoka kuri pravers kiekvienam iš jūsų. Daugumai kyla klausimų, kaip gi pagreitinti kompiuterį jeigu jis medis, kaip atsilaisvinti vietos jeigu mano SSD yra pilnut pilnutėlis arba šiaip per daug bereikalingai užimtos vietos, na ir daugelis kitų klausimų. Šiandien jums pabandysiu padėti išspręsti šias problemas, todėl mažiau tuščiažodžiaukim ir pradėkim darbą. 1. Pirmieji žingsniai, papraščiausi visiems puikiai žinomi bet nepraščiausi.... Pi1 taškas
-
1 taškas
-
2 reti sultan pigiai ir infernus su mega ratais
Hikaru_Oshiro sureagavo į Tadas'Chill už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Tadas_Chill 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): Geltonos spalvos default'inis geltonas sultan. Yra sideskirt'ai, tačiau mažai matomi. 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): http://imgur.com/a/3d32o 4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: 300k. 5. Papildoma informacija: 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Tadas_Chill 2. Suteikite daugiau in1 taškas -
Tho_Tiz Banned Dioba_Launch
Lynn_Stafford sureagavo į Tho_Tiz už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tho'Tiz • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Dioba'Launch • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Apgaudinėjimus • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :http://imgur.com/a/AgTW71 taškas -
Black_Tadas uztilde Valierka_Meladze
Dovydas_Weed sureagavo į Gta_Monster už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją :Black_Tadas 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą :Valierka_Meladze 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas :Ižiedinėjimai 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) :1 taškas -
Foreverio avataru galerija 06.23
Bob_Winters sureagavo į Forever_Young už temą
Avatarai 150x250 (jeigu per didelis dydis ant mano parašo yra pamoka kaip užšidėti jį) Jeigu jums patinka mano darbai paspauskite mygtuką ,, Patinka " arba parašykite savo nuomonę komentaruose, tinka abu variantai dėkoju. Šį vakarą tema - nature.1 taškas -
mass cbug
Tom Panzer sureagavo į Mrs Nobody už temą
Nu *cenzūra* nepradėkit daryt video, kai vos pašaudot. Gl1 taškas -
Wolking_Dead Laikinai užblokavo Rytis_Real
James'Black sureagavo į Wolking_Dead už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Wolking_Dead • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Rytis_Real • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Tarpininkavimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :http://imgur.com/a/RaCKy1 taškas -
mass cbug
Jacks_Mass sureagavo į -Kenny` už temą
Privatų video padaręs ir dalinasi. 404 ERROR: LOGIC NOT FOUND1 taškas -
GreenSIDE.lt | "K.K.K" Policijos veiksmas
Mister_Jonny sureagavo į David_Samp už temą
Neblogas veiksmas1 taškas -
[J'Juske] Mechanical Interior
Gražus labai mapp darbas,taip ir toliau.1 taškas -
1 taškas
-
Peikiu GSPD Direktoriu Edvis_Srekas
Edvis_Srekas sureagavo į Nico_Moretti už temą
Kiekvieną kartą gavus įspėjimą sistema /dismet lentelėje parodo, jog buvai išmestas, nes surinkai 3 įspėjimus, nors tai galėjo būt pirmas arba antras, tai yra bug'as, kuris greitu metu turėtų būt sutvarkytas, nors čia užtektų ir elementarios logikos tam, kad suprast, jog tai yra tiesiog serverio klaida, juk neįmanoma būti išmestam du kartus, jei po pirmo išmetimo dar niekur neįsidarbinai. Kalbant apie patį išmetimą - vienas iš darbuotojų pateikė minimalius įrodymus, nors ir pats direktorius galėtų save atstovaut.1 taškas -
Porsche Panamera S'Russo
Labai gražus modas,reikia pasiimti1 taškas -
Sir_Salted užblokavo Super_Truck [5]
Iks_Dėė sureagavo į Ponas_Narkomanas už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Sir_Salted • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Super_Truck • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
1 taškas
-
Jack_Honey užtilde Ernestas_Paklausk
Kevin_Connor sureagavo į Jack_Honey už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją :Jack_Honey 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą :Ernestas_Paklausk 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas :Ižeidinejimai 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą :http://www.part.lt/perziura/e14247cd7ea70fdbd74dcd3f53ea37d415.png 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) :http://www.part.lt/perziura/bef248ea31296a003900910d2e0f31bf744.png1 taškas -
Foreverio avataru galerija 06.23
Bob_Winters sureagavo į Forever_Young už temą
gif sigs update #2 2017.01.19 1 taškas -
Sir_Salted užblokavo Nataska_Nadet [4]
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Sir_Salted • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Nataska_Nadet • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Serverio daiktų pardavinėjimas už realius pinigus • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
1 taškas
-
Sir_Salted užblokavo Hungaras_Bnx [2]
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Sir_Salted • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Hungaras_Dnx • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Reklamavimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
[ MOD PACK ] -Kenny` naudojamos ginklų modifikacijos
Green_Arrow sureagavo į IgorVernik už temą
Neblogos modifikacijos gal reik panaudot.1 taškas -
[ MOD PACK ] -Kenny` naudojamos ginklų modifikacijos
Green_Arrow sureagavo į -Kenny` už temą
„Skoniui draugų nėra“. Na, man daug gražiau atrodo šios modifikacijos, negu originalūs GTA ginklai, todėl naudoju tą, ką noriu. Laisva Lietuva.1 taškas -
automobiliai tigrai random p.s: netilpo viskas kuriant temą, todėl pratęsiau galeriją į pranešimus, tikiuosi suprasit ir nebausit, moderatoriai.1 taškas
-
Padėkite su Sa-mp[!]
Kent'Kent sureagavo į Forever_Young už temą
Variantu daug įvairiausiu galimu, bet tu nepasakei koks fps būna ir panašiai. Pabandyk draw distance sumažint, frame limmiteri išjungt įjungti. Jeigu nepaeis - rašyk į pm savo skype sutvarkysiu, nusimanau tokiam shitte.1 taškas -
Sir_Salted užblokavo Gezas_Kentas [1]
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Sir_Salted • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Gezas_Kentas • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
Emigruoju Mister_Jonny
Mister_Adidasas sureagavo į Mister_Jonny už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Mister_Jonny Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo 2017/10/25 Bet čia užsiregistravau bet normaliai pradėjau žaisti 2017/01/08 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Apie 3-4 metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Draugas pasakė. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nes, žaisdavo mažai žmonių mažai veiksmo. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Įvykdžiau, nesunku. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pel1 taškas -
Prisistatau Robka_Iso
Stephen_Rossi sureagavo į Kevin_Connor už temą
Sveikas, malonu susipažinti, neblogas motoras. Sekmės žaidime ir gyvenime1 taškas -
PD ir NORTENOS PO VAGONO
Stephen_Rossi sureagavo į Kevin_Connor už temą
:DDDD žeurus, PD Gargali pradėjot gert... Vadinasi direktorius neprižiūri .1 taškas -
eAdidas | LS Žvejyba |
Makaras_Empty sureagavo į Martis'Badass už temą
Darbas gražus, tačiau kiek perdėtas ir tiltas nepriderintas prie aikštelės, bet man patiko.1 taškas