Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.02.06 in Pranešimai
-
Persikėlėme pas kitus hostingo tiekėjus,
Tadas_Pucas ir 22 kiti sureagavo į Rokas už temą
Persikėlėme pas kitus hostingo tiekėjus, Norime pranešti, jog nuo dabar mūsų serveris yra talpinamas pas kitus hostingo tiekėjus. Senaisiais tiekėjais nusivylėme, todėl buvome priversti ieškoti sprendimo iš šios, visiems nepatogios, situacijos. Šioje temoje galite dalintis pastabomis kas pasikeitė į blogąją ar į gerąją pusę po persikėlimo pas kitus hostingo tiekėjus. T. y. jeigu pastebėjote, jog jūsų PING ar didžioji dalis serverio komandų ėmė veikti lėčiau tokiu atveju prašytumėme tokiais pastebėjimais pasidalinti šioje temoje.23 taškai -
Linksmieji kalneliai (Skirta Mikelandželui)
Jeremy Santos ir 3 kiti sureagavo į Velnelis Camel už temą
Kalneliai dar tik BETA stadijoje, tai galima manyti jog tai yra 1-oji serija. Įrašo gale yra užrašytas sudetingas sakinys (tiksliau pastatytas), kas atspės laimes slapta priza.4 taškai -
Linksmieji kalneliai (Skirta Mikelandželui)
Hot_Anonymous ir 2 kiti sureagavo į Maiklas_Corleone už temą
eeee kvieciam mergas, aisim po atrakcijona linksmai pavazinet ir ne tik (if you know what i mean) :)) visi kiti tik su nario mokesciu. zinau capeli kad noretum :DDDDD3 taškai -
ehh, iki ko nusirito šis serveris, toks idiotas taksi direktorius ;x ;x. Nesivelsiu į didelias diskusijas su ne tokiu protingu žmogumi, tiesiog pasakysiu tau tiek - kitą kartą paieškok naujesnės nuotraukos nei 3 metų senumo . Na gal čia mano kaltė, senas prisitatymas, atnaujint turėčiau . Rajoninių panikių niekada nekabinau, o ir pats po rajonus nesitrainioju nuo 16os. Jeigu nepatingėjai ieškoti mano prisistatymo ar tai fb, tai pridėk į snapchatą, daugiau bšk apie mane sužinosi, mažiau šūdo rašysi svaikka snapchatas tarpkitko " kam tų komplimentų peleko foto nusiunti ir pan3 taškai
-
Prisistatau Kylie_Castell
Mindaugas Parkour ir kitas sureagavo į Kylie_Castell už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Kylie_Castell• Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Laura.• Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): Man yra 16 metų. Gimimo diena 05-04.• Jūsų gyvenamasis miestas: Kretinga.• Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): -• Apibūdinkite savo charakterį: Esu draugiška, bendraujanti ir, žinoma, padedanti. Mėgstu pagelbėti tiek realybėje, tiek žaidime, priklausant nuo reikiamos pagalbos. Tokia jau aš . Esu užsispyrusi ir gan pavydi, siekianti savo tikslų ir nenuleidžianti rankų. Daugumai nepatinka mano charakteris, man2 taškai -
Laba visiems, šį bloga rašau norėdamas su jumis pasikalbėti su jums visiems aktualia tema - paneles. Kiekvienas iš jūsų yra turejas panele, arba žada turėti arba turi jau simpatija kuria greitu metų žada nusičiupti, o šiandien pasikalbėsim apie elementariausius dalykus, kodėl panelės kartais neatkreipia dėmesio į jus nors jus esate puikus kandidatas ir galbūt su jumis būtų įdomu bendrauti. Pirmiausiai tai daug sluoksniu paneliu yra, vienos yra aukštai kitos yra žemai (paprastos) ir dažniausiai paprastos panelės žeminasi dėl to kad gautu dėmesį iš vaikinu, o jeigu paprasta panelė be galo gr2 taškai
-
nusišneki kak nada, visi mes save mylim labiausiai, esam sau gražūs ir t.t tas pats ir merginom. kam tų komplimentų peleko foto nusiunti ir pana tavo Komplimentų nereikia laužti iš piršto, susitinki ir ji atrodo nuostabiai? Pasakyk. Linksmai pajuokavote, kartu pasijuokėte? Pasakyk. Tiesiog, nax ten laužt tuos ledus, būk savimi ir visks bus ore. Tiesą sakant jaučiuosi gal kažkiek *cenzūra*jobiškai, kad į tokią temą atrašinėju, tačiau wtfk man? Esi bent normaliai kelias paneles kalbinęs ar nelabai?:D niekada nečiešinu panelių, nes su tokiu požiūriu niekada nieko neišeina, tiesiog2 taškai
-
Pristatau Ronce_Run
Vycka_Flex sureagavo į Roncė už temą
*Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Ronce Run *Jūsų Vardas realybėje : Kęstas *Jūsų amžius : 18 metų. *Miestas iš kurio esate : Lentvaris *Jūsų kontaktiniai duomenys : skype; staklis333 *Jūsų charakterio bruožai : Pasižymiu netradiciniu mąstymu, mano galva pilna keisčiausių įdėjų. Esu protingas ir energingas, stengiuosi sužinoti kaip galima daugiau. Kartais nepastovus, mėgstu kai mane giria ar manimi žavisi. Patinka pramogauti. Noriu, kad su manimi būtų bendraujama kaip lygus su lygiu. Esu pilna aktyvumo ir optimizmo asmenybė. Pasižymiu diplomatiškumu, gebėjimu neįkyrė1 taškas -
GreenSide.lt Serverio Perliukai
Gordon_Specter sureagavo į Forever_Young už temą
Viskas paprasta, šioje temoje galite pasidalinti įvairiomis juokingomis situacijomis. (Moderatoriams ir administratoriams projekto, nieks čia nenori nieko įžeisti, tiesiog šios temos tikslas pasijuokti iš juokingu situaciju žaidime/forume) Aš pradėsiu: (taip turetu dirbt picerininkai) Jus irgi pasidalinkit.1 taškas -
Parduodu retą skiną - black elvis
Hikaru_Oshiro sureagavo į Lil_Uzi už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jack_Ferdinando 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą aksesuarą, (Pavadinimas, ID, Retumas): Black elvis,82ID,Retas. 3. Pateikite parduodamo aksesuaro nuotraukas (be modifikacijų): 4. Kaina, kiek norite gauti už aksesuarą: 200k 5. Papildoma informacija: Pirkit kol klumpes nesuplyso1 taškas -
Peikiu Ninja_Armani
Ema_And sureagavo į Tomukas_Tomas už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tomukas_Tomas • VIP nario Vardas_Pavardė serveryje : Ninja_Armani • Už ką yra peikiamas šis VIP narys ?: Apgaudinėjimai • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą :1 taškas -
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Augis_Dash • VIP nario Vardas_Pavardė serveryje : Mynde_Zip • Už ką yra peikiamas šis VIP narys ?: Čytinimas • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą :1 taškas
-
Kaip turėtų atrodyti GreenSide bankas :D
-Kenny` sureagavo į Mantvis Daedo už temą
Map'ą mačiau jau seniau kai tik jį įkėlė, pripažystu idėja tikrai nebloga, bet manau pats galėčiau ją geriau įgyvendinti, kaip dauguma sakė ENB padaro savo ir aš tam pritariu, nes jau įsivaizduoju kaip atrodo be ENB mapp darbas, patikėkit tikrai ne taip gražiai.1 taškas -
Unban Kevin_Connor
Sergei_Kharitonov sureagavo į Kevin_Connor už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Kevin_Connor • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Cleme_Tean • Už ką buvote užblokuotas ?: Apgaudinėjimai. ( Suklydo Clemiukas ) • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : http://prntscr.com/e5ag8o • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : http://prntscr.com/e5ah911 taškas -
Egidijus_Keza Laikiniai užblokavo Marcius_Nuliovas Deividas_Swwag
Marčius sureagavo į Egidijus_Keza už temą
UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Keza • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Marcius_Nuliovas Deividas_Swwag • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: EVENT trukdymas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
Sutinku su teiginiu ir manau, kad tai ir yra pagrindinė bei didžiausia klaida, jog vaikinas neišdrįsta užkalbinti merginos, pažystu nemažai vaikinų, kurie galėtų turėti bet kurią, bet neišdrįsta užkalbinti, be to jokie bendravimo patarimai nepadės, jeigu jie nesikalbės. Šiaip tema visai nebloga, informacija tiksli, bet pamiršai paminėti dar vieną svarbų teiginį, kad panelėms patinka dėmesys, tarkim kaip būnat su draugais ir jos nepamirštat, kitaip sakant skiriat šiek tiek dėmesio, ji supranta, kad ji jums rūpi ir tada mergina pradeda domėtis jumis pačiais.1 taškas
-
Shagy_Bombastic užblokavo Mynde_Zip
Mynde_Zip sureagavo į Shagy_Bombastic už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Shagy_Bombastic • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Mynde_Zip • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
Parduodama Bullet/Infernus/Infernus/Stafford
Paulus_Omega sureagavo į Cleme Tean už temą
Staffordas - 25k1 taškas -
1 taškas
-
Prasau Uzbluokoti Dzeris_Nezinau
Bmx_Park sureagavo į Egidijus_Keza už temą
Žaidėjas užblokuotas sėkmingai.1 taškas -
Kažkokį šūda tu čia suvelei. Nusiuntes panelei foto paiimsi tik ta kuri žiūri į išvaizda, turėjau ne viena panele ir manęs mokyti nereikia. Prakalbo ale expertas, neberašyk tu net man atsakymo į šita temą. :DDDD stopudovai busi koks portugalas centrinis. Su tokiu požiūriu nieko neišeina, čia graudžias ir turbūt žiauriausias komentaras kuri galėjau matyti, pls nebeatrašyk paneliu turėjau tu, eik gal sampe panele susirasi nes čia susivelei tai žiauriai. :DDD Jeigu man paėjo ir ne kartą su tokiu požiūriu, tiesiog nebečėšink tu profkiniu su minekais kurios žiūri į išvaizda, o imk paneles normali1 taškas
-
1 taškas
-
Peikiu Vycka_Flex
Get_Paid sureagavo į Vycka_Flex už temą
Kaip pastebėjau stengiatės kaip tik įmanydami manę "nuversti" ir tam kaip matau yra buriama didelė "bobučių armija" turbūt vien dėl to kad nepriklausau jūsų "šutvei" ir suprantate kad to niekada nebuvo ir nebus todėl jūs manęs visiškai nedominate. "Chebryte" pasakysiu jums tiesiai šviesiai - darykite ką norite taikykite prieš manę ką tik norite meluokite apie manę ką ir kiek norite žeminkite tyčiokitės darykite dar didesnį spaudimą bei nepamirškite į visą tai įtraukti ir daugiau "šunelių". Pasakysiu jums labai paprastai: "Man nusispjaut ką jūs planuojate ir ką rezgate apie manę" visos jūsų pas1 taškas -
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Ryan_Strafe 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą aksesuarą, (Pavadinimas, ID, Retumas): RollerSkater ( 99id Berots ) Retas Raudona spalva 3. Pateikite parduodamo aksesuaro nuotraukas (be modifikacijų): atleiskit be modu neturiu... bet skaitik niekas nepasikeičia.. 4. Kaina, kiek norite gauti už aksesuarą: 750k Galima dėrėtis... 5. Papildoma informacija: Jai mokat c-bugas žiauriai geras, greitas, bei su c-walku... Lakstai kaip sonikas Daugiau info /sms ryan_strafe1 taškas
-
Kaip pabūti hakeriu ir gauti nemokamai netflix vartotoju?
Nojka_Cool sureagavo į Fozy_Crazy už temą
oooo dabar galėsiu draugėm siūlyt netflix and chill1 taškas -
1 taškas
-
Prisistatau Viscountess_Qss [ Atnaujinta Nuotrauka ]
Viscountess_Qss sureagavo į Aušrius_Rapala už temą
Sveikas Justinai,malonu susipažinti sekmės žaidime bei gyvenimo kelyje1 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
GreenSide.lt - Dainavimo konkursas #2
Castro_Pro sureagavo į Mc_Di už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė: Mc_Di 2. Ar sutinkate su visomis taisyklėmis ir reikalavimais ?: Taip 3. Jūsų išsirinkta daina: MiyaGi & Эндшпиль feat. Рем Дигга - I Got Love (Acoustic versija) Grosiu gitara. P.S Jeigu nutiks kad negalėsiu groti gitarą, pavarysiu savo kūrybos ką nors.1 taškas -
Cleme_Tean atsiliepimas
Bam_Bam sureagavo į Cleme Tean už temą
Anksčiau teko žaisti kituose samp serveriuose, bet dėl atitinkamų aplinkybių teko bėgti į kitą serverį. Samp pradėjau žaisti 2010 metais ir žaidžiau iki 2012 metų. Grįžau į sampą 2015 metais. Skaitausi lyg ir senbuvis, todėl mano pasakyti žodžiai turės pagrindą. Greenside žaidžiu nuo 2016 metų pradžios. Pirmasis įspūdis buvo ganėtinai keistas. Aš nesitikėjau tokio pobūdžio sistemų. Buvau pripratęs prie paprastų sistemų(2010 metų). Man asmeniškai labiausiai patiko galimybė turėti daugiau automobilių(33). Be abejo yra svarbesnių sistemų į kurias įdėjo daug pastangų. Serverio automobilių kainos s1 taškas