Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.02.12 in Pranešimai

1. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Kevin_Connor 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): Transporto priemonė: Sultan. Tdėžė uždėta. Spoileris X-Flow , Spalva Raudona , Bamperiai X-Flow , Bagažinėja tuščia. Nėra rofo ir sideskirtu. Rida 287km. Daužta 0! 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): 4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: Pradedam satyti nuo 380k
    3 taškai
  2. 3 taškai
  3. Sveiki Nutiko tokia situacija: Pirkau iš turgau mašina bobcat. Pirkausi tdežes dėjau ant Boobcat gavau itin retas spalvas bet ne tame bėda Dėjau už kreditus Vardinius numerius ( Jack' ) Pravažinėjau ridos 100km,apie 02:20 pasidejau mašina mechaniku bazėje atsirado pinjata, Visi su bendradarbiai skubejome prie pinjatos,šaudėme pinjata ir tiesiog išmetė krešą kaip dažniausiai buna prie pinjatos. Prisijungiau atgal i serveri galvojam su bendradarbiai važiuosim savo bobcatams kelti ridos rašau /transportas ziuriu pozicija kad yra mašina prie turgaus, nuvaziuoju nei ridos n
    2 taškai
  4. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : Minde_Information 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Arna_Bmx 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas : Flood 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) :
    2 taškai
  5. PISK NA.XUI STIERVA AKYS ISPROGUSIOS KAROSAS KURVA JA JIBU TOKIAI MERGAI BUT RYZA PADLA
    2 taškai
  6. Na, žaidžiu jau daugiau negu dvi savaites šitame serveryje, tad galiu pilnai parašyti šiokią tokią nuomonę! Šis serveris, kad ir kaip gaila, vėl manyje pažadino norą žaisti prie kompiuterio, o ypač SA:MP. Paskutinį kartą toksai dalykas buvo atsitikęs prieš daugiau negu 4 metus, 2012 metais. Iš tikrųjų, šio serverio stabilumas yra palaikomas trejopai. Ką gi turiu omenyje? Visu pirma, norėčiau pakalbėti apie pačias serverio sistemas. Per pirmąsias dienas man krito į akį tai, kad kiekvienas dalykas yra kruopščiai, informatyviai ir nuosekliai aprašomas, nėra naudojamos paprastos GUI lent
    2 taškai
  7. Inkas.

Peikiu Nico_Moretti

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume :Ink_Smash • Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume :Nico_Moretti fu kaip šlykščiai rašos šis slapyvardis... • Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?: 1.Nuolaidžiavimas draugam dėl pinigų ir akmeninio/ngs. 2.Piknaudžiavimas dėl amnestijų,amnestavo kai jo bičiulis turėtu būt rcone ar tikrai taip lengvai iš akmeninio neišlipt. • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : 1. Kaip matome kainoraštį (spauskit ant teksto),Euras_Pitas turėjo gauti medinį,už free-starinimą kurio išsipirkimas kainuotu 1milijoną
    1 taškas
  8. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jessy_Anishwilly 2. Koks šios dainos pavadinimas?: MC Di - Laikas 3. Ar tai jūsų kurta/editinta daina, ar rasta internete?: Mano kūryba 4. Komentaras apie dainą (kuo patiko): Lietuviškas repas, ot dushy 5. Vaizdo įrašas kuriame girdima daina(YouTube):
    1 taškas
  9. Sveiki, jau ilgą laiką esu neaktyvus, turėjau senas darbų bazių nuotraukas ir nusprendžiau padaryt parašų naujam forumui. Taip pat kuriu darbus privačiai, jeigu domina A.Ž. - Mantas_Adomaitis.
    1 taškas
  10. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Bradley_Cooper Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo vakar vakaro. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Apie 5gerus metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Pamačiau kaip vienas žaidėjas streamina ir susidomėjau. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nes šis severis sudomino savo sistema Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Įvygdžiau nebuvo labai sunku. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi,
    1 taškas
  11. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jacob_Cameron Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo šiandien 16 valandos. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 2-3 metus Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Draugas pasakė Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Iš karto kitoks žaidimas čia. Žiauriai idomiau daugiau veiksmo ir panašiai. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip, nelabai sunku greitai apsipratau. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įd
    1 taškas
  12. double post(istrynk reidzai)
    1 taškas
  13. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : Minde_Information 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Edvuhh_Vape 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas : /vc naudojimas ne pagal paskirtį. 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) :
    1 taškas
  14. Louis

PARDUODU NRG

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Louis_Laroque. 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): NRG-500, rida nėra didelė, bet yra dvi retos spalvos. 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): 4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: Kainą siūlom, nes įdomu kiek pasiūlys už šią NRG su šitom spalvom. 5. Papildoma informacija: -.
    1 taškas
  15. Atblokuotas sėkmingai.
    1 taškas
  16. 1 taškas
  17. :DDDDDDDDDDDD krw kiausinis koks nx :DDDDD urodas jibanas cia cytu nera adapte tu krw degradaves dar su 30 fps filmuoja nesupranta kur cytai krw duxas
    1 taškas
  18. Negyvuos, seni. Baik. Kai skaitau isdauzo, ar isdauzes skaitau, zudo, bet negyvuos. Kaip taxi tau gera kelia garantuoju, dirbk, nesustok. // Nezinau, zmones ziurejo tavo i laikrasti - Nieko nematE - liko apakE // Kaip zodzius vartOJI - daug pasakai, bet apie ka galvOJI // Daug rasai, yo, as rukau - TU kazka darai naujo, nezinau, kelk kvadraTU savo laikrasti. // Kad dar greiciau rasyTUM, kad dar greiciau padaryTUM, dar gal ka snioTUM. // Nezinau, ne, jus geri jus tik tai rukOTE, nieko nedarOTE, nuo realybes atitrukOTE. // Ei vyruTI, ateik trupuTI, dar turime minuTI. // As
    1 taškas
  19. 1 taškas
  20. Jis nėra toli gražu išbaigtas kiek Pofkos, bet man užėjo noras sukūrt kažką, ko dar neesu bandęs.
    1 taškas
  21. Ech atradau jau naudojamus stockus pas kita gfxeri, todėl peršokau į kita talpykla ir iš kitur naudodamas nuotraukas darau kokybiškus parašus/avatarus. Šiandien parašai (Nature)
    1 taškas
  22. AVATARAI 2017/01/05 Genre - Random. 150x250 Parašai 2017.01.05
    1 taškas
  23. Trumpas prisistatymas Sveiki vertintojai. Sveikinu su atėjusia vasara. Aš vardu Gvidas, žaidimo pseudonimas yra Gvidas_Ham, šiuo metu esu [Transit Company] - Fūristų direktorius. Ką galiu pasakyti apie tai, jog man sekasi puikiai. Esu giriamas, ir vertinamas vienu iš geriausiu direktorių serveryje . (Bent jau taip aš manau) Man yra 17 metų , ypatingas pomegis/talentas yra menas. Absoliučiai gabus esu visur kur galima panaudoti šią srity. Tačiau kalbėsiu ne apie savo direktoriaus karjera, o stengsiuosi atsakyti į visus punktus kurių jūs reikalaujate. Remiantis šią tema, reikalingi keturi
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.