Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.02.14 visose vietose

1. fuckas

pasimokykit

pasimokykit
    3 taškai
  2. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Domantas_Slaps • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :San_Fulll • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Serverio pinigų pardavinėjimas už realius pinigus • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Serverio valiutos pirkimas už realius pinigus todėl nes nebepirma kartą mačiau kaip jis gauna pinigus iš oro norėčiau jog rokas patikrintu logus
    3 taškai
  3. Medinis_Skinnis

xddd tas fullas rmt atrofavelis

xddd tas fullas rmt atrofavelis
    2 taškai
  4. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Viscountess_Qss • Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Justinas. • Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): 20, 1996-12-28. • Jūsų gyvenamasis miestas: Šiauliai, Kaunas, Pagėgiai. • Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): - • Apibūdinkite savo charakterį: Komunikabilus, šaltų nervų, užsibrėžiantis tikslą, bendraujantis, linksmas, nuoširdus ;D , turintis gerą humoro jausmą, ramus esu asmuo. • Kokia jūsų mėgstamiausia sp
    1 taškas
  5. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje? : Domas_Acme Kam bus naudojamas kanalas?: Bendrauti su draugais, kadangi prie kitų žmonių yra nejauku. Mokestis už kanalą, nuotrauka (10.000 € į Mafijos_Tevas banko sąskaitą) : http://imgur.com/a/PJDy9 Tvirtinu, jog susipažinau su taisyklėmis : Susipažinau.
    1 taškas
  6. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jessy_Anishwilly 2. Koks šios dainos pavadinimas?: MC Di - Laikas 3. Ar tai jūsų kurta/editinta daina, ar rasta internete?: Mano kūryba 4. Komentaras apie dainą (kuo patiko): Lietuviškas repas, ot dushy 5. Vaizdo įrašas kuriame girdima daina(YouTube):
    1 taškas
  7. Sveiki, tikriausiai iš temos supratote jog bus galimybė laimėti SAVANNA automobilį. Rinksiu 2 nugalėtojus kurie gaus 2 skirtingus SAVANNA automobilius su tune Kaip dalyvauti? Parašyti savo V_P Kodėl norite laimėti? SAVANNŲ nuotraukos Dalyvių sarašas Nugalėtojus skelbsiu kaip surinksiu 50 dalyvių!
    1 taškas
  8. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Conor_Rodriguez Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2017-02-12 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Apie 2 metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : iš vieno pažįstamo kuris čia žaidžia. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Anas serveris galima sakyti yra žlugęs, tame serveryje senai pamirštas dalykas yra atnaujinimai... kiek pats esu girdėjęs apie šį serverį jog čia vyksta nuostabus atnaujinimai bei yra vienas geriausiu Lietuvoje, serveris pasižymi tuo jog čia yra nemažai veiklos
    1 taškas
  9. Mindaugas Parkour

Gal kam poros Hermes? - PM. NUOTRAUKOS

Gal kam poros Hermes? - PM. NUOTRAUKOS
    1 taškas
  10. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Klay_Lincoln. • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Zaher_Kukulis. • Už ką buvote užblokuotas ?: čyt aim, auto cbug or someting else. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :
    1 taškas
  11. Surenku 50 dalyvių ir bus renkami nugalėtojai!
    1 taškas
  12. Forever_Young

Antanas

Antanas. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    1 taškas
  13. Kas pamainytu prod pas mane energija reikia maisto 30k
    1 taškas
  14. su valentynke visus, myliu buciuoju
    1 taškas
  15. muay thai,bei dar futbolas.
    1 taškas
  16. Rokas

Apgavo Ninja_Armani

Apgavikas neteko vartotojo ir buvo užblokuotas. Puse sumos už tr. priemonę pervedžiau į banką. Tema rakinama.
    1 taškas
  17. Tu jeigu mutini bet kaip su tavim kalba žmones tse nebijok žodžio ištart.
    1 taškas
  18. Va būtent tokios nuomonės gali mane tobulinti ir esu dėkingas tau už tai, kad sugaišinai laiko ir viską maždaug parašei, dirbu prie klaidu ir dirbsiu, tik tai kad tai buvo pirmas ir paskutinis lt repas, nes aplamai nepatinka man lietuviškai repuoti, tiesiog buvo tam tikros aplinkybės, bet tobulėti ir kitoje kalboje man taip pat reikia, ačiū už nuomone!
    1 taškas
  19. William_Wizard

ką tuuuuuuuuuuuuuuu?

ką tuuuuuuuuuuuuuuu?
    1 taškas
  20. http://imgur.com/a/Cz52R - kai ismeti dubli per monopoly :DDDDDDDDDDDD
    1 taškas
  21. Banalu... Nesiklauso dėl daug priežasčių, viena iš jų, kad beatas yra populiarus ir ant jo nebarstoma trupinių, o plaukiama gerai, geriau pasirinkt simple beatuką, nesakau, kad atlieki blogai ar pnš, tiesiog, nesiklauso nors tu ką. Mėtai tėkstą vėjais, šoki nuo vienos vietos, prie kitos ir taip nieko nepasakai, tik tą, kad tu kūrei ir kursi, nesigirk per daug, nes kelias tolimas laukia, žodis - ne žvirblis. Kalbant apie tekstą, tai jis nėra stiprus, atlikimas traukė tave į pliusą, bet čia jo didelio nėra. Teksto reikėtų stipresnio, vadint save reperiu ir MC kur kas per anksti, o kad kūrei ir k
    1 taškas
  22. Asmuo patikimas, greitas lengvas boostas, galit drąsiai prašyti paslaugų, jokių problemų nebus.
    1 taškas
  23. Map'ą mačiau jau seniau kai tik jį įkėlė, pripažystu idėja tikrai nebloga, bet manau pats galėčiau ją geriau įgyvendinti, kaip dauguma sakė ENB padaro savo ir aš tam pritariu, nes jau įsivaizduoju kaip atrodo be ENB mapp darbas, patikėkit tikrai ne taip gražiai.
    1 taškas
  24. Nauji avatarai 5rep ir sukursiu dar 12-15 avatarų
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.