Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.03.29 in Pranešimai

1. Anglijos daktarai patys geriausi. Nuo spalio mėnesio einu per daktarus ir skundžiuosi pilvo skausmais. Pirmą kartą apsilankius pas seselę jai pasakiau, kad pučia vidurius na niet, gyventi sunku, į tuoletą einu po 5 kart į dieną. Nors tiksliai jai pabrėžiau, jog pilvo skausmas visada būna vienodas nesvarbu ką valgyčiau, ji man liepė rašyti ir po dviejų savaičių atnešti dietos planą, t.y ką valgau ir koks poveikis. Po dviejų savaičių atnešęs tą sąrašą smagiai pasijuokiau. Daktarė kuri mane apžiūrėjo net neprašė mano dietos plano, ji tiesiog mane pačiupinėjo ir pasakė, kad man greičiausiai reikės
    6 taškai
  2. Sveikutis, malonu susipažinti sėkmės žaidime bei gyvenime.
    2 taškai
  3. Mc_Di

MC DI Grįžo su BOMBA

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jessy_Anishwilly 2. Koks šios dainos pavadinimas?: MC Di - Небо, земля (Премьера трека) 2017 3. Ar tai jūsų kurta/editinta daina, ar rasta internete?: Mano kūrybos 4. Komentaras apie dainą (kuo patiko): Bomba 5. Vaizdo įrašas kuriame girdima daina(YouTube):
    2 taškai
  4. Gražiai gal kažkiek ir užkliuvo už akies kitos detalės bet visgi neblogai sakyčiau.
    2 taškai
  5. Žiauriai geras enb, bet gaila nepaveš pc.
    2 taškai
  6. Neblogi visai tokie gal ir paiimsiu, dėkui.
    2 taškai
  7. Už ši įdėja sukels daugiau patogumo žaidėjams.
    2 taškai
  8. Už įdėja įdomi, bet manau būtų chaosas jei daug būtų auto įvykiu į visus tikrai nespėtu kadangi nebūtų tiek darbuotojų, nebent šita įdėja dar paredagavus ir išeitu pagyvinti žaidima.
    2 taškai
  9. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Viscountess_Qss • Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Justinas. • Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): 20, 1996-12-28. • Jūsų gyvenamasis miestas: Šiauliai, Kaunas, Pagėgiai. • Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): - • Apibūdinkite savo charakterį: Komunikabilus, šaltų nervų, užsibrėžiantis tikslą, bendraujantis, linksmas, nuoširdus ;D , turintis gerą humoro jausmą, ramus esu asmuo. • Kokia jūsų mėgstamiausia sp
    1 taškas
  10. GREENSIDE # 1.7.0 Sveiki, taigi ilgą metą nebuvo jokio atnaujinimo, daugelis pradėjo pergyventi kas darosi. Viskas tebėra gerai ir visą tą laiką judėjo darbai į priekį, bet ne taip greitai kaip norėjosi.Apačioje matysite atnaujintus dalykus, kurie pareikalavo begalę valandų perrašant senus kodus, taip kodo perrašyta buvo daug, vizualių pasikeitimų yra ne ypač daug. Serveryje atsirado darbo birža, kuri stovi prie vyriausybės, taigi kas tai? Darbo biržoje būdamas paprastų žaidėjų galėsite: Pasižiūrėti savo darbų patirtį Papeikti darbuotoją Pasižiūrėti sav
    1 taškas
  11. Aš puikiai žinau kas yra Yamaguchi Gumi, tiesiog buvo įdomu kodėl taip romantizuoji ,kad net užsidėjai ant V_P.
    1 taškas
  12. Labas! Kodėl pasirinkai tokio žaidimo vardą?
    1 taškas
  13. js 

UNBAN Jackie_Sweet.

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jackie_Sweet. • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Matas_Tarelka. • Už ką buvote užblokuotas ?: Čytinimas, nors neturėjau jokių čytų. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :
    1 taškas
  14. Užsiregistraves įvygdyk apmokymus-Gaunamas pinigų bonusas.Už tuos pinigus išsilaikyk teises,užpildyk emigracija gausi Vip 7 dienom,500 XP,Ir 1500 serverio valiutos.Gaves emigracija taupyk ant mašinos.Kelk rida ir parduok.Tuo pačiu gali žaisti kaula.Naujokui nepatariu jo žaisti nes gali pralaimėti pinigus.Pelningiausias darbas yra Pervežėjai.O,įdomiausias mano manymu yra mechanikai.Sėkmės
    1 taškas
  15. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Bobby_Lashley Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo 2017 sausio 11 bet ne su šituo vartotoju. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 4 metus su viršum. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Papasakojo draugai, bei mačiau serverių topuose kažkada. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nes draugai rekomenduoja šį serverį dėl geros šio serverio ekonomikos. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Nevykdžiau, bet jos nėra sunkio
    1 taškas
  16. Viscountess_Qss

Pagalbos naujokui

Patarimas tau, užsiregistravęs į serverį kaip ir minėjo pirmasis narys įvykdyk apmokymus - susipažink su serverio vietovėmis na o tolimiau eik išsilaikyk visas arba dalį kategorijų teisių. Pagrindinę dalį reikalingos bus tau "B" kategorijos t.y. lengvosios transporto priemonės teisės. Na o vėliau padirbk be pakvietimo darbus užsidirbk pinigų pradinių ir toliau stenkis vykdyti : /dpasiekimai, /pasiekimai misijas. Po laiko gavęs pradinius pinigus ir įvykdęs tam tikrus pasiekimus. Bandyk laimę patekti į darbą su pakvietimu, forume anketų užpildymas arba žaidime ( viskas priklauso kur įmonės direk
    1 taškas
  17. Nenaudojamas.

Pagalbos naujokui

Atėjęs į serveri, užsiregistravęs atlik apmokymus gausi papildomus pinigus, viską atlikęs, išsilaikyk teisęs, įvykdyk tau prieinamus /pasiekimai užduotis, gausi xp/kreditų/pinigų, tada įsidarbink į darbus, juose vykdyk /dpasiekimai, o pasikėlęs xp, stenkis patekt į darbą su pakvietimų .
    1 taškas
  18. Venc_Loo

Pagalbos dėl SAMP

http://www.mediafire.com/file/q1pd6i8qss5819e/antcrasher037.zip ir ikelk į cleo jei turi.
    1 taškas
  19. Zdr Jurgi,malonu susipažinti sėkmės tau gyvenime .
    1 taškas
  20. Zdr, pažįstamasis. Sėkmės projekte !
    1 taškas
  21. Oj Svajūnai nėščias štoli? jk , Anglijoj mes esam antrarušiai. Sad dėl skausmų.
    1 taškas
  22. Sveikas ,sportininke ,sekmės gyvenime ! .
    1 taškas
  23. Sveikas, Jurginai. Sėkmės žaidime bei gyvenime.
    1 taškas
  24. Galėtum tik dydi didesni padaryti, šitas nelabai.
    1 taškas
  25. Matthew_Moreno

P'B Avatarai

Kiti avatarai išviso kokybes 0 bei dydžiai tokie, kad jau baisu.
    1 taškas
  26. Visai neblogi sakyčiau bet neradau kurį galėčiau panaudoti, sėkmės toliau darant.
    1 taškas
  27. Jis antro šanso tikrai nevertas , ir manau jog nepirmą kart baną gaves tai.
    1 taškas
  28. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jessy_Anishwilly 2. Koks šios dainos pavadinimas?: MC Di - Laikas 3. Ar tai jūsų kurta/editinta daina, ar rasta internete?: Mano kūryba 4. Komentaras apie dainą (kuo patiko): Lietuviškas repas, ot dushy 5. Vaizdo įrašas kuriame girdima daina(YouTube):
    1 taškas
  29. Tai tema, kuri nuolatos atsinaujina. Tai tema, kuri gali sužavėti apsilankiusius. Tai tema, kurios turinį galite išnaudoti sau. O jei rimčiau, tai tema kurioje kelsiu parašus, kurie atrodys panašiai skirsis tekstai ir spalvos. Todėl aš ją dažnai atnaujinsiu, bet man reikės jūsų pagalbos, kad komentaruose praneštumėte kokių "pavadinimų" reikia jūsų naudojimui. serverio žaidėjas forumo lankytojas teisėsaugininkas stambus nusikaltėlis plė*cenzūra*as nrg klubo narys
    1 taškas
  30. Labas, Lukai. Smagu kad sūkuriai savo prisistatymą, esi gan mandagus bei nuoširdus žmogus kaip manyčiau iš prisistatymo. Gero bei įdomaus žaidimo šiame projektuke, o gyvenime linkiu visko po truputį, svarbiausia kad sporte sektųsi ir kitoje veikloje.
    1 taškas
  31. Sveikas,malonu susipažinti. Tikiuosi pasieksi kažką puikaus gyvenime,linkiu didžiausios sekmes Tau!
    1 taškas
  32. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Steve_Stanley • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Lukas_Duffas • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Apgaudinėjimas (Tarpininkavimas) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  33. Jimmy White

Antras gražus paimsiu
    1 taškas
  34. Jimmy White

Ieškau avatarų. Padėkit atsilyginsiu.
    1 taškas
  35. Buvę projekto komandos nariai, Apačioje yra pateikti visi buvę serverio ir forumo prižiūrėtojai, pagalbininkai, administratoriai kurie labai prisidėjo prie projekto plėtros ir visiems šiems asmenims esame nuoširdžiai dėkingi už jų investuotą laiką į mūsų projektą, bei visą tą pagalbą, kurią suteikė mums labai svarbiomis akimirkomis ir pasirinko būtent mūsų projektą eiti tokias svarbias pareigas. AČIŪ. Vardas_Pavarde pažymėti žaidėjai yra pripažintos projekto legendos už nuopelnus projekto komandoje. Ignas_Image, Nuo 2015/01/31 ėjo forumo moderatoriaus pareigas. Buvo nušalintas
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.