Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.05.06 visose vietose
-
Prailgę rinkimai: naujasis PD direktorius.
Freez_Armani ir 18 kiti sureagavo į Nico_Moretti už temą
Labiausiai nemėgstu rinkti PD firmos vadovo, niekuomet nežinai – ar po direktoriaus rinkimų teks dirbti su rimtu žmogumi, kuris susitvarkys pats, ar eksperimentuot su nelabai aiškia persona, iš kurios galima tikėtis visko. Pastaraisiais direktoriais nusivilti neteko, šiuos priskirčiau prie pirmos kategorijos, tačiau atvejų, kai PD firmos vadovo kėdėje sėdėjo „eksperimentas“, taip pat netruko. Šiuose rinkimuose sulaukiau 6 kandidatūrų, bet į antrąjį atrankos etapą pateko tik du kandidatai, likusiųjų 4 likimai tokie: vienas pasiklausęs mano labai protingo patarimo atšaukė savo kandidatūrą, kitas19 taškai -
Gunce_Boss ir 9 kiti sureagavo į Cleme Tean už temą
sveiki visi, šiandien dėsim tdėžės prie policijos departamento10 taškai -
9 taškai
-
5 taškai
-
Lucchese 弐 grafikos galerija.
NUM ir 4 kiti sureagavo į Demarcus_Norwood už temą
Avatarai (XXXtentacion) [#3] KOMENTUOTI DRAUDŽIAMA!5 taškai -
Vycka_Flex užblokavo Vadim_Putin [848]
Kevin_Levrone ir 4 kiti sureagavo į Vycka_Flex už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Vycka_Flex • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Vadim_Putin • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Serverio klaidų naudojimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :5 taškai -
NUM ir 2 kiti sureagavo į Demarcus_Norwood už temą
• Šioje temoje talpinsiu savo kurtus grafikos darbus, tikiuosi jums patiks! Šioje temoje bus talpinami: • Avatarai; • Tačiau ateityje gali atsirasti ir kitų darbų, (pvz: parašų; forumo priderinimų ir k.t); Temos taisyklė [viena ir vienintelė]: • Temoje galioja tik viena taisyklė, - NERAŠYTI PRANEŠIMŲ. Nesilaikant šios taisyklės - jūsų pranešimas bus ištrintas ir galimas atvejis jog gausite forumo įspėjimų nuo g. moderatoriaus. • Jeigu kam nesunku ir norite prisidėti prie mano grafikos darbų kūrimo - galite man į asmeninę žinutę atsiųsti saitų,3 taškai -
Lukas_Front užblokavo Lukas_Duffas
Matt Payne ir 2 kiti sureagavo į Lukas Front už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Lukas_Front • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Lukas_Duffas • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :3 taškai -
3 taškai
-
Matt Paʏne ir 2 kiti sureagavo į Demarcus_Norwood už temą
Parašai (GTA automobiliai) [#1] KOMENTUOTI DRAUDŽIAMA!3 taškai -
NUM ir 2 kiti sureagavo į Demarcus_Norwood už temą
Avatarai (Gangsteriai) [#2] KOMENTUOTI DRAUDŽIAMA!3 taškai -
Lukas_Front užblokavo Aka_Gang
Skrajojantis_Olandas ir kitas sureagavo į AkA už temą
Giklo pozicija gali rodyti visiem skirtingai, O dar nemačiau kad kašką užbanino dėl 2 kulku xd2 taškai -
Egidijus_Keza Užblokavo Math_Forelli
Vsio'Charaso ir kitas sureagavo į Egidijus_Keza už temą
UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Keza • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Math_Forelli • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytų naudojimas (AIM) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :2 taškai -
NUM ir kitas sureagavo į Demarcus_Norwood už temą
Avatarai (Merginos) [#1] KOMENTUOTI DRAUDŽIAMA!2 taškai -
Hot_Anonymous sureagavo į Lukas Front už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Lukas_Front • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Aka_Gang • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Šaudė į Miką, pataikė 2 random kulkas, nusisuko, šovė į mediką, vėliau vėl į Miką.1 taškas -
Krasnovai
Vadim_Putin sureagavo į Hot_Anonymous už temą
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD tebūnie tyla1 taškas -
1 taškas
-
Tik nepūlk į depresiją dėl drk
`Osva sureagavo į Tomukas_Tomas už būsenos atnaujinimą
Tik nepūlk į depresiją dėl drk1 taškas -
AkA sureagavo į Zilius_Lukas už temą
(Atmesta!) Galitė Žaidėja Atblokuoti, Nera Jiokio ,,AIM" Taip Dažnai Susikerta ,,DGL" ,,SG" Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;1 taškas -
AkA sureagavo į Doviliškis už temą
Sveikinu Clementynai, lauk svečių, jeigu laukiamas ;pp1 taškas -
Cleme Tean sureagavo į Kyoutai_Yukori už temą
Sveikinu sėkmės poste jei nepriimsi i darba pareportinsiu kanala ir sumusiu sulej1 taškas -
SVEIKI , kada naujoas vidijo , svkn utuberi1 taškas
-
Lukas_Front užblokavo Lukas_Duffas
Kevin_Levrone sureagavo į `Duffas už temą
Viena kulka kažka įrodo ?? + čia net ne aimas tiesiog esu isirašęs animacijas dėl kuriu tau taip rodo (kad esu nusisukes)1 taškas -
1 taškas
-
Tankistas_Benas prašo asmeninio kanalo
Tankistas Benas sureagavo į Rokas už temą
Asmeninio kanalo galiojimo laikas baigėsi, norėdamas jį pratęsti, turi pervesti į mano banko sąskaitą 15.000 €, ir po šiuo mano pranešimu pateikti atlikto pavedimo nuotrauką. Pavedimas turi būti padarytas iki 2017.05.131 taškas -
James_Surreno ban The_Justing
Vsio'Charaso sureagavo į Egidijus_Keza už temą
Anketa netvarkinga. Už čytų užblokavimą būtinai turi būti vaizdo medžiaga, o ne nuotraukos.1 taškas -
1 taškas
-
GSPD Rinkimai. Netikėtumai ir atradimai.
Mad'Rmx sureagavo į Marko_Escobar už temą
Tai ką gi, serveryje 'violetiniams' pirtis! Jau pakankamai pažinau kandidatus per rinkimų laikotarpį. Pildančių buvo ar aštuoni, tačiau skaitomi tik trys variantai. Jeigu atvirai - nei vieni rinkimų dalyviai nepateikė nieko kad atitiktų mano minimalius reikalavimus, tad antroji rinkimų mechanikos dalis čia lemia praktiškai viską. Kas tie skaitomi, kuriuos pasiryžau analizuoti, tai Death_Sentence, Weed_Gang, Frankis_Buggatiz. Na, minimalios pastangos matėsi iš Golden_Key, tačiau šiame projekte tiek kiek parašei pakaktų gal pavaduotojo pareigos. Weed_Gang, turbūt, pateikei daugiausiai tekst1 taškas