Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.05.27 visose vietose
-
.: Los Santos Vagos :. po 6d. šašlykų.
Ngsinis'Juda ir 18 kiti sureagavo į Skrajojantis_Olandas už temą
19 taškai -
https://prnt.sc/fcps0i
Сristiano_Capelli ir 5 kiti sureagavo į Velnelis Camel už būsenos atnaujinimą
https://prnt.sc/fcps0i6 taškai -
Dangyriukas išdėstė nuomonę apie LSV(išsamiai)
Kevin_Connor ir 4 kiti sureagavo į Cleme Tean už temą
Užduotis – tapti slaptuoju agentu ir demaskuoti nesąžiningus žaidėjus, kaip dangyriukas5 taškai -
Sitas tai rimtas https://gyazo.com/1569f5b2fa702752996847cbacc08f66
Maksimas_Kamoflenka ir 3 kiti sureagavo į Žukas už būsenos atnaujinimą
Sitas tai rimtas https://gyazo.com/1569f5b2fa702752996847cbacc08f664 taškai -
3 taškai
-
Girto Olando repas
Mantas_Verone ir kitas sureagavo į Mindaugas Parkour už temą
Olandas norėjo su Irmiu rap battle, bet gavosi į vienus vartus. Pacanas rymuoja bšk.2 taškai -
Roast_Toast 24/7 forume, pro jo akis niekas nepraeis !
Kevinas_Levrone ir kitas sureagavo į Velnelis Camel už būsenos atnaujinimą
Roast_Toast 24/7 forume, pro jo akis niekas nepraeis !2 taškai -
Kevin_Connor užblokavo Zveris_Rus
Vaidas Martini ir kitas sureagavo į Lil_Uzi už temą
Tai kam man naudot auto cbuga jeigu ir be jo galiu saudyt. Video imesiu,tik tingejau keltis normalius modus,kad patogiau butu2 taškai -
Girto Olando repas
Dainius Callidi ir kitas sureagavo į John''Extazy už temą
Nei tu mane pažysti nei tu ką, prie kompo prisėdu vieną ar du kartus į savaitę ir tai į vakarą, nes visą dieną būnu užsiėmęs, o su Olando tokiu gėrimu kaip Dlight buteliukas ir tada sėda prie sampo visas girtas nu tai ką aš žinau.2 taškai -
Lucchese 弐 grafikos galerija.
Jose_Polish ir kitas sureagavo į Demarcus_Norwood už temą
Avatarai (Automobiliai) [#5] KOMENTUOTI DRAUDŽIAMA!2 taškai -
Tarp medžių ;D
Absolut_Eddward ir kitas sureagavo į Minde_Johnson už būsenos atnaujinimą
Tarp medžių ;D2 taškai -
2 taškai
-
Lauris_Drift [Ernest_Glock] užblokavo Jeffry_Lilwer
Vaidas Martini ir kitas sureagavo į Lauris Drift už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Lauris_Drift • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Jeffry_Lilwer kažkoks • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Čytinimas šaudo, o ginklas į šonus tik sukas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :2 taškai -
Girto Olando repas
Fiji_Hill ir kitas sureagavo į John''Extazy už temą
Nemanot, kad šitą alkoholiką reik uždaryt kažkur pasigydyt, ta prasme prisigeri ir eini žaist sampą, logikos nematau2 taškai -
Ferdinando GTA or ModPack V2 ??
Ugnius_Carbon sureagavo į Lil_Uzi už temą
Šios temos turinys buvo publikuotas senai, tad juose galite aptikti failus, kurie su laiku buvo uždrausti ( fps unlock, smooth cam, first person ir kt. ), nes vienaip ar kitaip suteikdavo pranašumą prieš kitus žaidėjus. Jeigu vis dėlto susidomėjote ir nusprendėte atsisiųsti šį modifikacijų paketą, peržvelgkite visus jame esančius failus ir įsitikinkite, kad tarp jų nėra neleistinų. Pastaruosius nedelsiant ištrinkite. Jeigu tuo nepasirūpinsite, galite sulaukti griežtos bausmės – užblokavimo dėl neleistinų modifikacijų naudojimo. - Globalus forumo moderatorius Gruzinas_Tortilla bei buvęs tv1 taškas -
1 taškas
-
Prisistatau Kendra_Lust
Rookie_Dust sureagavo į Kendra_Lust už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Kendra_Lust • Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė): Žydrūnė • Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu): 24 metai (1992.08.05) • Jūsų gyvenamasis miestas: Kaunas • Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): - • Apibūdinkite savo charakterį: Esu linksma, rimta mergina. Kai užsimanau ko nors, siekiu tikslu bet kokia kaina. Esu draugiška, labai sąžininga, nemėgstu kvailų, neišsilavinusių žmonių. • Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Sunkioji atletika. • Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirtinis iš kitų?: Nežinau, ki1 taškas -
Vycka_Flex užblokavo Supercar_Superbuild [876]
Venomous_Cobra sureagavo į Vycka_Flex už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Vycka_Flex • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Supercar_Superbuild • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
Lukas_Front užblokavo Jake_Xarim
Kevin_Connor sureagavo į Jake_Xarim už temą
Pala,pala kur čia išnaudojimas? Miriau, pasispaudė esc grįžau ir miriau, nepūčiau narkotikų :DD1 taškas -
Girto Olando repas
Edvinas_Messi sureagavo į Inkas. už temą
Matos,kad ant tiek perkaitus galva nuo to kompo,jog žmogaus nuo gyvūnų neskiri...Gaila man tokių žmonių. Kur tu matai Olando ar dar kažkieno ginimą?Pamačiau,jog knisi protą,todėl ir pakomentavau.1 taškas -
1 taškas
-
Girto Olando repas
Edvinas_Messi sureagavo į Inkas. už temą
Vieną ar du kartus į savaitę. xDD Tai taip gaunas,jog jei prisėdi,tai žopos nepakeli kokias 3 dienas?Nes jibat,nolaifini tai nevaikiškai,čj net barankos ant pilvo auga.1 taškas -
1 taškas
-
Skrajojantis_Olandas sureagavo į Lauris Drift už temą
Nuo 1:40 patiko kaip tą minecrafteris šaudei mldc olandi.1 taškas -
džims sureagavo į Сristiano_Capelli už temą
opa savo skinus matau, +rep, judat, mldc, kad grizot1 taškas -
Best_Puffy užblokavo Jeff_Alvarez
Tiesiog_Robertas sureagavo į And_Miami už temą
Prisidesiu ir as prie irodymu nes visame sitame reikale dalyvavau, as tave surakinau ir tu tikrai turejai matyti po surakininmo nemazai laiko praejo plius as tave ilgai sekiau tai tikrai matei mane ir galejai sustoti.1 taškas -
Best_Puffy užblokavo Jeff_Alvarez
Jhin_Barbosa sureagavo į Jeff_Alvarez už temą
Matei mano pingą? Nemačiau ką tu rašei po to kai aš tau atrašiau, nes lagino.1 taškas -
Vycka_Flex užblokavo Besar_Macio [874]
Juicy_Fruit sureagavo į Vycka_Flex už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Vycka_Flex • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Besar_Macio • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
Aurimas Kolumbas sureagavo į `Osva už temą
Puikus video, grįžom nuostabiai, Daletore Street Family, ačiū už veiksmą !1 taškas -
Skrajojantis_Olandas sureagavo į džims už temą
ką čia gali pasakyt - žvėris. Gal į man sumesk tu stebuklingų tų šašlų1 taškas -
Manau reikia užbaninti, na, nes taikinukas nejuda :)))))))))))))))))))).
Dainius Callidi sureagavo į Edvis_Srekas už būsenos atnaujinimą
Manau reikia užbaninti, na, nes taikinukas nejuda :)))))))))))))))))))).1 taškas -
Kiek pastebėjau tai nevienas iš degradores rašyti nemoka..
Kevin_Levrone sureagavo į Velnelis Camel už būsenos atnaujinimą
Kiek pastebėjau tai nevienas iš degradores rašyti nemoka..1 taškas -
Velnelis_Camel banned Tomukas_Delatore
Maikas sureagavo į Velnelis Camel už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Velnelis_Camel • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Tomukas_Delatore • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Aim • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
Prisistatau Popka Daletore
Rookie_Dust sureagavo į Popka už temą
Sveiki visi serveryje esu naujokas Popka Daletore. Esu 21 metų, esu draugiškas. Na nžn šablono neradau jei yra numeskit. Štai nuotraukytė1 taškas -
HA modpack v2
Wick_John sureagavo į John''Extazy už temą
Pora ss tingėjau apdirbinėt, visus failiukus išsikėliau nes ieškojau kas buginasi, tai tik pagrindas ENB ir pora mano modų. ;>1 taškas