Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.05.27 visose vietose

1. Velnelis Camel

https://prnt.sc/fcps0i

https://prnt.sc/fcps0i
    6 taškai
  2. Užduotis – tapti slaptuoju agentu ir demaskuoti nesąžiningus žaidėjus, kaip dangyriukas
    5 taškai
  3. Sitas tai rimtas https://gyazo.com/1569f5b2fa702752996847cbacc08f66
    4 taškai
  4. Marko_Escobar

3 taškai
  5. Olandas norėjo su Irmiu rap battle, bet gavosi į vienus vartus. Pacanas rymuoja bšk.
    2 taškai
  6. Roast_Toast 24/7 forume, pro jo akis niekas nepraeis !
    2 taškai
  7. Tai kam man naudot auto cbuga jeigu ir be jo galiu saudyt. Video imesiu,tik tingejau keltis normalius modus,kad patogiau butu
    2 taškai
  8. Nei tu mane pažysti nei tu ką, prie kompo prisėdu vieną ar du kartus į savaitę ir tai į vakarą, nes visą dieną būnu užsiėmęs, o su Olando tokiu gėrimu kaip Dlight buteliukas ir tada sėda prie sampo visas girtas nu tai ką aš žinau.
    2 taškai
  9. Avatarai (Automobiliai) [#5] KOMENTUOTI DRAUDŽIAMA!
    2 taškai
  10. Minde_Johnson

Tarp medžių ;D

Tarp medžių ;D
    2 taškai
  11. Atblokuotas nebūsite.
    2 taškai
  12. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Lauris_Drift • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Jeffry_Lilwer kažkoks • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Čytinimas šaudo, o ginklas į šonus tik sukas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    2 taškai
  13. John''Extazy

Girto Olando repas

Nemanot, kad šitą alkoholiką reik uždaryt kažkur pasigydyt, ta prasme prisigeri ir eini žaist sampą, logikos nematau
    2 taškai
  14. Šios temos turinys buvo publikuotas senai, tad juose galite aptikti failus, kurie su laiku buvo uždrausti ( fps unlock, smooth cam, first person ir kt. ), nes vienaip ar kitaip suteikdavo pranašumą prieš kitus žaidėjus. Jeigu vis dėlto susidomėjote ir nusprendėte atsisiųsti šį modifikacijų paketą, peržvelgkite visus jame esančius failus ir įsitikinkite, kad tarp jų nėra neleistinų. Pastaruosius nedelsiant ištrinkite. Jeigu tuo nepasirūpinsite, galite sulaukti griežtos bausmės – užblokavimo dėl neleistinų modifikacijų naudojimo. - Globalus forumo moderatorius Gruzinas_Tortilla bei buvęs tv
    1 taškas
  15. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Kendra_Lust • Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė): Žydrūnė • Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu): 24 metai (1992.08.05) • Jūsų gyvenamasis miestas: Kaunas • Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): - • Apibūdinkite savo charakterį: Esu linksma, rimta mergina. Kai užsimanau ko nors, siekiu tikslu bet kokia kaina. Esu draugiška, labai sąžininga, nemėgstu kvailų, neišsilavinusių žmonių. • Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Sunkioji atletika. • Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirtinis iš kitų?: Nežinau, ki
    1 taškas
  16. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Vycka_Flex • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Supercar_Superbuild • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  17. Pala,pala kur čia išnaudojimas? Miriau, pasispaudė esc grįžau ir miriau, nepūčiau narkotikų :DD
    1 taškas
  18. Inkas.

Girto Olando repas

Matos,kad ant tiek perkaitus galva nuo to kompo,jog žmogaus nuo gyvūnų neskiri...Gaila man tokių žmonių. Kur tu matai Olando ar dar kažkieno ginimą?Pamačiau,jog knisi protą,todėl ir pakomentavau.
    1 taškas
  19. Ernisq'

nedėkokit

nedėkokit
    1 taškas
  20. Inkas.

Girto Olando repas

Vieną ar du kartus į savaitę. xDD Tai taip gaunas,jog jei prisėdi,tai žopos nepakeli kokias 3 dienas?Nes jibat,nolaifini tai nevaikiškai,čj net barankos ant pilvo auga.
    1 taškas
  21. Atblokuotas nebūsite.
    1 taškas
  22. Nuo 1:40 patiko kaip tą minecrafteris šaudei mldc olandi.
    1 taškas
  23. opa savo skinus matau, +rep, judat, mldc, kad grizot
    1 taškas
  24. Prisidesiu ir as prie irodymu nes visame sitame reikale dalyvavau, as tave surakinau ir tu tikrai turejai matyti po surakininmo nemazai laiko praejo plius as tave ilgai sekiau tai tikrai matei mane ir galejai sustoti.
    1 taškas
  25. Matei mano pingą? Nemačiau ką tu rašei po to kai aš tau atrašiau, nes lagino.
    1 taškas
  26. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Vycka_Flex • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Besar_Macio • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  27. Puikus video, grįžom nuostabiai, Daletore Street Family, ačiū už veiksmą !
    1 taškas
  28. ką čia gali pasakyt - žvėris. Gal į man sumesk tu stebuklingų tų šašlų
    1 taškas
  29. Manau reikia užbaninti, na, nes taikinukas nejuda :)))))))))))))))))))).
    1 taškas
  30. Kiek pastebėjau tai nevienas iš degradores rašyti nemoka..
    1 taškas
  31. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Velnelis_Camel • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Tomukas_Delatore • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Aim • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  32. Sveiki visi serveryje esu naujokas Popka Daletore. Esu 21 metų, esu draugiškas. Na nžn šablono neradau jei yra numeskit. Štai nuotraukytė
    1 taškas
  33. John''Extazy

HA modpack v2

Pora ss tingėjau apdirbinėt, visus failiukus išsikėliau nes ieškojau kas buginasi, tai tik pagrindas ENB ir pora mano modų. ;>
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.