Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.06.02 in Pranešimai

1. Finišuoja dar vieni rinkimai, šįkart nusprendžiau pakomentuot visus 13 kandidatų ir įpusėjęs supratau, kad tai buvo labai kvaila mintis, kuri surijo nemažai mano laiko, tačiau kelio atgal nebebuvo, tad teko pabaigt šitą marazmą. Jei tingit skaityt komentarus apie kiekvieną kandidatą, bet jums aktualios dažniausios klaidos, tai prašom: neaiškūs kandidatų į firmą vertinimo kriterijai, skurdus firmos vidaus aprašymas, idėjų ir fantazijos trūkumas ir prasti skaitymo įgūdžiai. Jų yra ir daugiau, bet jei norit detaliau – teks skaityt šitą 1200 žodžių šedevrą. Don_Maxas – Kokie atrank
    16 taškai
  2. KAI KAPAZOKO KORIŠAI SĖDI KAPAZOKE (NGS) IR PADEDAM JIEMS IŠTRŪKTI IŠ TEN, BŪNA ŠTAI KAS!!! AČIŪ POLICIJOS KOMANDAI UŽ VEIKSMĄ
    7 taškai
  3. 4 taškai
  4. Dainuojam visi kartu xD ? @Karolis_New @Martis_Quancy @Fox_Pro
    3 taškai
  5. Galėčiau lažintis, kad neprisimenu nieko iš vakar dienos, kuomet jūsų šypsenos džiugino aplinkinius, Nepasokosiu kas ir kaip vyko, dėl apkarpytos nuotraukos.
    3 taškai
  6. Trumpas aprašas : Kiekvieną savaitės pradžią t.y pirmadieniais bus įkelta kuriai firmai ir kokią užduotį turės atlikti firmos darbuotojai (kokiu būdu yra renkama firma rasite apačioje). Atlikti užduotį firmos darbuotojai turės vieną savaitę. Atlike užduotį firmos darbuotojai turės "atsakyti" į mano komentarą. Pirmi 3 asmenys atlike iki sekmadienio 23:59 t.y iki savaitės pabaigos užduotis bus pervesta banku atitinkamas atlygis pagal atitinkamą užiimta vietą. Kitos savaitės pradžioje kartu su kita užduotimi būsite paminėti kaip laimėtojai. Prizinės vietos ir jų atlygos - 3 prizinės vietos. (a
    2 taškai
  7. Na ką sveiki draugai! Nesenai gavęs naują kompiuterį sugalvojau pafilmuoti kaip žaidžiu vieną ar kitą žaidimą, o galiausiai tuo pasidalinti su jumis Kol kas tai yra pirmasis mano kurtas video, todėl kokybės didelės nesitikėkite. Norėčiau, kad įvertintumėte, pasakytumėte klaidas, blogus dalykus kuriuos darau filmuodamas kaip žaidžiu vieną ar kitą žaidimą, - tai įtakos ar ateityje kažką dar kursiu. Tarp kitko video nebus labai dažni, nes dirbu, o filmuoti ir montuoti galiu tik per išeigines. Video kelią gan ilgai, spartesnį internetą pasiimsiu tik apie 10d, o gal dar vėliau... Na bet GL, žiūrim
    2 taškai
  8. Tu galvoji, kad man rūpi jūsų marazmatikų būrys?
    2 taškai
  9. Sveiki, sukuriau filmuka. Malonaus ziurejimo!
    2 taškai
  10. Dėkoju už suteiktą šansą, pasistenksiu nenuvilti žaidėjų
    2 taškai
  11. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : James_Ganja • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Best_Puffy • Už ką buvote užblokuotas ?: Čytinimas. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :
    2 taškai
  12. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tornado_Karolis • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Erikas_Baltrusaitis • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Relog • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    2 taškai
  13. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Velnelis_Camel • Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė) : Justas • Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu): 2000.01.21 • Jūsų gyvenamasis miestas: Mažeikiai • Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): - • Apibūdinkite savo charakterį: Esu linksmas, bendraujantis, ir tt. • Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Begiojimas (rekordas 24.3 km) • Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirtinis iš kitų?: Patyręs sampe, visi rimti gangsteriai žino. • Kuo užsiimate? Kuo domitės? Ką veikiat laisvalaikiu?: Nieko laisvalaikiu neveiki
    1 taškas
  14. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Edga_Nets • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje :Cleme_Tean • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?:Policijai • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?:Šaudo be pagrindo su savo darbuotojais i medikus kurie dare treniruotę . • Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?:Šaudynas be pagrindo . • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas
    1 taškas
  15. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Best_Puffy • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Jimmy_Williams • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Cytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  16. Na jau matau iš kokio projekto atėjai. Matosi būsi vienas iš "Delatores" Nemanau, kad viską taip akivaizdžiai reikia nuo to pačio projekto nukopijuoti.
    1 taškas
  17. Puiku, kad lietuviai kuria vis daugiau tokių pasivažinėjimų, nes patinka žiūrėt,kadangi pats važinėju p.s įsimetęs kokį setup'ą į roxą?
    1 taškas
  18. Kad cia net neciolka o kazkoks senis sedi prie pc ir prievartauj vaikus. Jkj. Sekmes pareiguose,pasistenk padaryt geriausia era per istorija:)
    1 taškas
  19. Reikės pasakyt mamai, kad mergina paemė taxi drk ir gal pati pradės žaist čia.
    1 taškas
  20. Labas, tikrai patiko tavo vaizdo įrašas, bet kitą karta kai dedi kamerą tai dėk vidury, nes kažkaip keistai atrodo, bet geras video.
    1 taškas
  21. Mane į gaujos samišį nukėle mūsų gaujos lyderis : ADMIN : Edas_Samp
    1 taškas
  22. a kur hot_knife nera tipo ?
    1 taškas
  23. Sveikinu Tave Emilija užėmus taksi direktoriaus pareigas. Linkiu Tau geros sėkmės, laikyk ilgai šias pareigas kaip tau jos būtų svarbios.
    1 taškas
  24. 1 taškas
  25. svkn antrają direktore greenside istorijoje
    1 taškas
  26. :DD Keistas pasirinkimas, bet sėkmės. Haku pasiseks kitą kartą
    1 taškas
  27. Dvl Gang

Nnnngsiniai bahūrai

Kaip ne gaujos narys neblogai šaudai, gaila su video montavimu spragų nemažai Šaunuolis
    1 taškas
  28. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Osva_Solo, Ponas_Saimis • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : The_Mantazz • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Piknaudžiavimas administratoriaus komandomis. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  29. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Juozas_Torreto • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Ignaz_Lucchese • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: spider mod • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : tai yra nenugincijami irodymai. nepriklausomai nuo to ar rasite pas ji kazkokius failus kompe ar ne, banas yra teisingas. jeigu nematote cia cytu, siulau patiem patestuoti
    1 taškas
  30. Nu na save parodai tokio shit vietoj minecrafteri.
    1 taškas
  31. 1 taškas
  32. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Kevin_Connor. • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Klauns_Jack. • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Reklamavimas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  33. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Kevin_Connor. • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Remiga_Pijuz • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  34. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Kevin_Connor. 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Evaldas_Lol. 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Blogas /s /v naudojimas. 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):
    1 taškas
  35. Ponas Saimis

Parduodu NRG

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Ponas_Saimis 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): 4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: 300-400k 5. Papildoma informacija:
    1 taškas
  36. Avatarai (XXXtentacion) [#3] KOMENTUOTI DRAUDŽIAMA!
    1 taškas
  37. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tony_Legreec • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Ewander_Hollyfield • Už ką buvote užblokuotas ?: Cytinimas. Mano manymu yra bugintas SG o ne jokie stuntai kažkokie. Pataikai i alkunę tau nekimba, kimba tada kai i širdį ar juosmenį. O dar nelimpa tau dėl to, kad buginta čia. Keza tikrink kompą leisiu. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : http://www.part.lt/perziura/d328ed4b5d2d69a3ec3bd86b9c4f9372409.png • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : http://www.part.lt/perziura/164a65caca3b15d61548ffe
    1 taškas
  38. 0.1 Informacija apie mane 1. Mano tikrasis vardas bei amžius: Alanas 15 metų. 2. Miestas, kuriame gyvenu: Alytus <3 3. Mano kontaktinė informacija (nebūtinai): Facebookas; 5. Mano broliai, seserys: 1 brolį. 6. Mano ateities planai: Toliau usiimtu tuo kuo dar usijamu, ir gąl baigt mokslus, ir eit dirbt, ir nusipirkti ružavą mašiną, galvoju apie vabalą, arba golf 2. Ai ir dar baigti mokslus. 0.2 Informacija apie serverio gyvenimą 1.1 Mano užsiregistravimo į serverį data: 2016.03.29 1.2 Mano Vardas_Pavardė serveryje: Tony_Legreec 1.3 Mano serverio suradimo istorija (Kur, kaip suradote
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.