Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.06.17 visose vietose

1. Sveiki visi, kurie skaito šį laišką. Aš esu Tadas, o žaidime žinomas kaip Tadas_Chill. Gyvenu bei mokausi Alytuje. Man yra 16 metų, laisvalaikiu mėgstu žaisti kompiuterinius žaidimus bei bendrauti su draugais. Mano charakteris yra gan paprastas. Esu toks žmogus, su kuriuo yra gan lengva ir nesudėtinga bendrauti, kadangi visuomet randu apie ką pakalbėti, aptarti. Taip pat draugiškas, darbštus bei iš dalies kūrybingas, mėgstu atlikti užsibrėžtus tikslus turėdamas kokį nors sugalvotą planą, t.y neimprovizuojant. Tiesa, manyje yra ir keletas minusų. Retkarčiais atsiranda tokių situacijų, kurių met
    20 taškai
  2. < Prisistatymas > Taigi sveiki visi skaitantys šį pranešimą. Mano vardas žaidime yra Jeremy Redwood, o realybėje Albertas, man yra penkiolika metų. Gyvenu Lietuvoje, Dzūkijos krašte, netoli sostinės. Laisvalaikių mėgstu žaisti kompiuterinius žaidimus ir praleisti laiką su draugais, bet nereikia pamiršti ir darbo. Aš esu ekstravertas, mėgstu dirbti draugiškoje ir rimtoje komandoje, taipogi apie save galiu pasakyti, kad esu gan griežtas, bet tuo tarpu linksmas ir draugiškas, esu paslaugus, bendraujantis – truputėli daugiau pabendravęs su žmogumi galiu gan nemažai pasakyti apie jį patį
    10 taškai
  3. Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje? : Terry_Snow Kam bus naudojamas kanalas?: Tiesiog pokalbiams su draugais. Mokestis už kanalą, nuotrauka (10.000 € į Mafijos_Tevas banko sąskaitą) : http://i.imgur.com/oFcIVkj.png (2mėn) Tvirtinu, jog susipažinau su taisyklėmis : Susipažinau
    8 taškai
  4. Kandidatūra į G.Moderatoriu Sveiki, taigi esu žinomas serveryje, kaip Edgaras_Mix. Man yra 22 metai. Šiuo metu studijuoju universitete. Gyvenu Vilniuje. Mano pomėgiai: sportas, kompiuteriniai žaidimai, bendravimas su įvairiais žmonėmis. Vasarą keliauju pas tėvus į Vokietiją. Kiekvieną vasarą dirbu Vokietijoje, todėl grįžęs iš darbo dažniausiai turiu nemažai laisvo laiko skirti būtent tokioms pareigoms. Taigi, žaidime esu turėjęs nemažai pareigų vienos iš jų buvo nemokamo administratoriaus pareigos, kurios per žingsnį skyrė mane nuo patekimo į komandą, bet kadangi gavau direktoriu servery
    5 taškai
  5. Sveiki. Esu Nedas, žaidime žinomas, kaip - Steve_Stanley. Greitu metu įžengsiu į savo septynioliktus gyvenimo metus. Esu beveik niekuo neišsiskiriantis iš kitų personų. Apie charakterį: esu tikrai draugiškas asmuo, linksmas bei komunikabilus. Moku bendrauti su įvairaus tipo charakterio žmonėmis, Nesu pasikėlęs, ar dar koks arogantiškas asmuo. Esu ganėtinai tvarkingas bei atsakingas. Galiu drąsiai teigti, kad esu žodžio žmogus, tiesiog, jei pasakau, kad šį darbą galiu atlikti - vadinasi galiu, jei negaliu - tai jo net nesiimsiu. Esu žmogus kuris labai vertina kokybę, todėl pats ją bandau pateik
    3 taškai
  6. GREENSIDE # 1.8.0 Sveiki, taigi ilgą laiką serveryje gaujų jau nebebuvo, bet su lyg šiuo atnaujinimu jos sugrąžinamos, tačiau kitokiu pavidalu, nei buvo prieš tai. Apačioje matysite visą reikiamą pateiktą informaciją apie gaujas. Gaujos susikūrimas. Gaują susikurti galės kiekvienas serveryje norintis žmogus, tačiau ją sugebės išlaikyti ir nuvaldyti ne kiekvienas todėl siūlome stoti į kitų žaidėjų sukurtas gaujas, bei bandyti tapti gaujų dešiniosiomis/kairiosiomis rankomis. Gaujos susikūrimui reikalingas kreditų kiekis kuris yra 1000, bei įdomus pavad
    2 taškai
  7. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Steve Stanley • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Mantas Bennett • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Apgaudinėjimai • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    2 taškai
  8. Anthony_Corleone

Emigracija

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Anthony_Corleone Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2017-06-17 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 5mėnesius Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Draugai pasakė. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : atsibodo taspats per ta pati Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Į serverį prisijungiau nesenai, todėl dar neteko niekur d
    2 taškai
  9. Lauris_Game

Lauris_Game

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Lauris_Game Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Vakar pradėjau, bet užsiregistravau nuo 2016 metų Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 2 Metus Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Draugai pasakė Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nusibodo tas pats per tapatį. Sakė draugai geras serveris, tai ir atėjau Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Vykdžiau, nesunku Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomia
    2 taškai
  10. Atranka į globalius forumo moderatorius, 2017.06.14 - 2017.06.16 Kas yra globalus forumo moderatorius? Tai forumo vartotojas atsakingas už visus forumo pranešimus. Šis asmuo baudžia visus forumo vartotojus už taisyklių pažeidimus įspėjimais, taip pat turi teisę užblokuoti bet kurį forumo vartotoją už masinius arba grubius taisyklių pažeidimus. #MINIMALŪS REIKALAVIMAI, • Neturėti forume nė vieno įspėjimo; • Visi forume parašyti pranešimai turi būti argumentuoti. • Neturėti serveryje jokio įspėjimo; • Amžiaus riba nuo 14 metų; • Būti susipažinusiam su forumo taisy
    1 taškas
  11. Šiandien neturėdamas ką veikti, nuspredžiau pasinaudoti savo photoshopu, ir sukūrti kažką su greenside.lt darbais, tai štai kaip gavosi. POLICIJOS DEPARTAMENTAS. MEDIKAI. TAKSI. MECHANIKAI. FURISTAI. Jeigu patiko, negailėk paspausk LIKE.
    1 taškas
  12. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ernis_Mafas Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2015-08 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 3-5 metai Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Draugai papasakojo Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nedaromi atnaujinimai nieko naujo Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : ne Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : nežinau senei dirbau Ar buvo sudėtinga rasti elekt
    1 taškas
  13. Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Kent_Quattro Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Kadangi esu naujokas tai nuo 06-17. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Samp jau zaidziu daugiau nei 3 metai. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Suzinojau is pazystamu draugu. Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nes jis gan idomus ir nenuobodus zaisti. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Jo, buvo paprasta daugelis apmokymu gold buvo. Kokius darbus jau teko dirbt
    1 taškas
  14. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tommy_Costelo Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2017-06-16 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 5metus Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : draugai sako ateis įdomus serveris. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Atsibodo ta pati rutina.. Mažai žaidėjų nes visi žaidžia tikrąjąm serveryje o ne kopijoje ir tesiog nuobodus serveris. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Viską įvygdžiau, viskas buvo labai lengva, ir supr
    1 taškas
  15. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Vycka_Flex • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Dariune_Fix • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  16. Atsinaujinau profilį! Jeigu kam įdomu, apsižvalgykit.
    1 taškas
  17. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Nanni_Moretti Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : nuo 2017.06.17 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : maždaug 4 metus Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : iš draugų, kurie žaidžia šiame serveryje Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : viskas atsibodo, viska esu išbandęs, noriu išbandyti kažką naujo, paįvarinti žaidimą. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : įvykdžiau, buvo gan lengva. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie
    1 taškas
  18. ► Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tony_Mallboro Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2017-06-17 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :Mazdaug 2metus Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :Draugai pasake ši serveri Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nes man jau nusibodęs tas servas Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Jo Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Dar nei vieno
    1 taškas
  19. ► Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Danilo_Malboro Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2017-06-17 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :Mazdaug 4metus Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :Draugai pasake Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nes man jau nusibodęs tas servas Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Jo Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Dar nei vieno Ar bu
    1 taškas
  20. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Matthew_Bennett 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodama būstą, (tipas, miestelis, baterijos kolektorius (jei yra ir įmanomas), stogo spalva (tik ant namų), interjeras, garažas (ar yra): Vila 3. Pateikite parduodamo būsto nuotraukas (išorė, interjeras, garažas): 4. Kaina, kiek norite gauti už būstą: 3mln 5. Papildoma informacija: Interjeras darytas nemano , tsg nupirktas
    1 taškas
  21. Interjeruose visada lengviau +c, ten apkrova mažesnė.
    1 taškas
  22. Sveiki, Esu Falanji_Friux, noriu dalyvauti jūsų paskelbtame konkurse į globalaus moderatoriaus pareigas užimti. Iš pradžių norėčiau prisistatyti apie save. Aš esu vardu Neivydas, man yra aštuoniolika metų, studijuosiu dvyliktoje klasėje vidurinio išsilavinimo kovose. Nemažą savo gyvenimo dalelę skiriu pramogoms kompiuteriniams žaidimams – patirti virtualius iššūkius, suglaudinti draugystės ratus, įgyvendinti savąsias svajones. Šią vasarą baiginėju mokytis vairavimo „B“ kategorijos kursus, šį penktadienį bus teorijos egzaminas. Nuo savo mažens mėgau piešti ir turint iš vaikystės išaug
    1 taškas
  23. Sveiki , nuo praeito Drift King čempionato praėjo daugiau nei metai laiko , o ir praeitas DK nugalėtojas nėra aktyvus , tad šiais metais greičiausiai ieškosime naujo DK , Renginys bus sudarytas iš 4 etapu (vienu mažiau nei praeitais metais). Evento pagrindinis transportas bus ELEGY , kurį duosime mes event rengėjai. Čempionato eiga Čempionato laikas - 2017-06 10-11 13:00 (laikas gali kisti) Čempionato organizatoriai - Matthew_Bennett , Egidijus_Keza Vietų skaičius - 36 Čempionato taisyklės - Draudžiama naudoti palengvinančias programas (drift mod , handling ir t.t) - Čempi
    1 taškas
  24. Užblokavimo apeliacija netvarkinga. Tema rakinama.
    1 taškas
  25. GREENSIDE # 1.7.0 Sveiki, taigi ilgą metą nebuvo jokio atnaujinimo, daugelis pradėjo pergyventi kas darosi. Viskas tebėra gerai ir visą tą laiką judėjo darbai į priekį, bet ne taip greitai kaip norėjosi.Apačioje matysite atnaujintus dalykus, kurie pareikalavo begalę valandų perrašant senus kodus, taip kodo perrašyta buvo daug, vizualių pasikeitimų yra ne ypač daug. Serveryje atsirado darbo birža, kuri stovi prie vyriausybės, taigi kas tai? Darbo biržoje būdamas paprastų žaidėjų galėsite: Pasižiūrėti savo darbų patirtį Papeikti darbuotoją Pasižiūrėti sav
    1 taškas
  26. TEMA RAKINAMA: • Nuo jos sukūrimo praėjo 7d.
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.