Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.06.17 visose vietose
-
Atranka į globalius forumo moderatorius,
Falanji ir 19 kiti sureagavo į Tadas'Chill už temą
Sveiki visi, kurie skaito šį laišką. Aš esu Tadas, o žaidime žinomas kaip Tadas_Chill. Gyvenu bei mokausi Alytuje. Man yra 16 metų, laisvalaikiu mėgstu žaisti kompiuterinius žaidimus bei bendrauti su draugais. Mano charakteris yra gan paprastas. Esu toks žmogus, su kuriuo yra gan lengva ir nesudėtinga bendrauti, kadangi visuomet randu apie ką pakalbėti, aptarti. Taip pat draugiškas, darbštus bei iš dalies kūrybingas, mėgstu atlikti užsibrėžtus tikslus turėdamas kokį nors sugalvotą planą, t.y neimprovizuojant. Tiesa, manyje yra ir keletas minusų. Retkarčiais atsiranda tokių situacijų, kurių met20 taškai -
Tony_Legreec ir 9 kiti sureagavo į Jeremy_Redwood už temą
< Prisistatymas > Taigi sveiki visi skaitantys šį pranešimą. Mano vardas žaidime yra Jeremy Redwood, o realybėje Albertas, man yra penkiolika metų. Gyvenu Lietuvoje, Dzūkijos krašte, netoli sostinės. Laisvalaikių mėgstu žaisti kompiuterinius žaidimus ir praleisti laiką su draugais, bet nereikia pamiršti ir darbo. Aš esu ekstravertas, mėgstu dirbti draugiškoje ir rimtoje komandoje, taipogi apie save galiu pasakyti, kad esu gan griežtas, bet tuo tarpu linksmas ir draugiškas, esu paslaugus, bendraujantis – truputėli daugiau pabendravęs su žmogumi galiu gan nemažai pasakyti apie jį patį10 taškai -
Terry_Snow prašo asmeninio kanalo
Auri_Simo ir 7 kiti sureagavo į Terry_Snow už temą
Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje? : Terry_Snow Kam bus naudojamas kanalas?: Tiesiog pokalbiams su draugais. Mokestis už kanalą, nuotrauka (10.000 € į Mafijos_Tevas banko sąskaitą) : http://i.imgur.com/oFcIVkj.png (2mėn) Tvirtinu, jog susipažinau su taisyklėmis : Susipažinau8 taškai -
Karolis_Pauxas ir 4 kiti sureagavo į Edgaras Mix už temą
Kandidatūra į G.Moderatoriu Sveiki, taigi esu žinomas serveryje, kaip Edgaras_Mix. Man yra 22 metai. Šiuo metu studijuoju universitete. Gyvenu Vilniuje. Mano pomėgiai: sportas, kompiuteriniai žaidimai, bendravimas su įvairiais žmonėmis. Vasarą keliauju pas tėvus į Vokietiją. Kiekvieną vasarą dirbu Vokietijoje, todėl grįžęs iš darbo dažniausiai turiu nemažai laisvo laiko skirti būtent tokioms pareigoms. Taigi, žaidime esu turėjęs nemažai pareigų vienos iš jų buvo nemokamo administratoriaus pareigos, kurios per žingsnį skyrė mane nuo patekimo į komandą, bet kadangi gavau direktoriu servery5 taškai -
Demarcus_Norwood ir 2 kiti sureagavo į David_Winship už temą
Sveiki. Esu Nedas, žaidime žinomas, kaip - Steve_Stanley. Greitu metu įžengsiu į savo septynioliktus gyvenimo metus. Esu beveik niekuo neišsiskiriantis iš kitų personų. Apie charakterį: esu tikrai draugiškas asmuo, linksmas bei komunikabilus. Moku bendrauti su įvairaus tipo charakterio žmonėmis, Nesu pasikėlęs, ar dar koks arogantiškas asmuo. Esu ganėtinai tvarkingas bei atsakingas. Galiu drąsiai teigti, kad esu žodžio žmogus, tiesiog, jei pasakau, kad šį darbą galiu atlikti - vadinasi galiu, jei negaliu - tai jo net nesiimsiu. Esu žmogus kuris labai vertina kokybę, todėl pats ją bandau pateik3 taškai -
2017.04.14 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.8)
Domka_Gang ir kitas sureagavo į Aivaras už temą
GREENSIDE # 1.8.0 Sveiki, taigi ilgą laiką serveryje gaujų jau nebebuvo, bet su lyg šiuo atnaujinimu jos sugrąžinamos, tačiau kitokiu pavidalu, nei buvo prieš tai. Apačioje matysite visą reikiamą pateiktą informaciją apie gaujas. Gaujos susikūrimas. Gaują susikurti galės kiekvienas serveryje norintis žmogus, tačiau ją sugebės išlaikyti ir nuvaldyti ne kiekvienas todėl siūlome stoti į kitų žaidėjų sukurtas gaujas, bei bandyti tapti gaujų dešiniosiomis/kairiosiomis rankomis. Gaujos susikūrimui reikalingas kreditų kiekis kuris yra 1000, bei įdomus pavad2 taškai -
Steve_Stanley LBAN Mantas_Bennett
Dainius Callidi ir kitas sureagavo į David_Winship už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Steve Stanley • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Mantas Bennett • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Apgaudinėjimai • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :2 taškai -
Emigracija
Lauris_Game ir kitas sureagavo į Anthony_Corleone už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Anthony_Corleone Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2017-06-17 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 5mėnesius Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Draugai pasakė. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : atsibodo taspats per ta pati Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Į serverį prisijungiau nesenai, todėl dar neteko niekur d2 taškai -
Lauris_Game
Nanni_Moretti ir kitas sureagavo į Lauris_Game už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Lauris_Game Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Vakar pradėjau, bet užsiregistravau nuo 2016 metų Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 2 Metus Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Draugai pasakė Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nusibodo tas pats per tapatį. Sakė draugai geras serveris, tai ir atėjau Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Vykdžiau, nesunku Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomia2 taškai -
Mrs Nobody sureagavo į Rokas už temą
Atranka į globalius forumo moderatorius, 2017.06.14 - 2017.06.16 Kas yra globalus forumo moderatorius? Tai forumo vartotojas atsakingas už visus forumo pranešimus. Šis asmuo baudžia visus forumo vartotojus už taisyklių pažeidimus įspėjimais, taip pat turi teisę užblokuoti bet kurį forumo vartotoją už masinius arba grubius taisyklių pažeidimus. #MINIMALŪS REIKALAVIMAI, • Neturėti forume nė vieno įspėjimo; • Visi forume parašyti pranešimai turi būti argumentuoti. • Neturėti serveryje jokio įspėjimo; • Amžiaus riba nuo 14 metų; • Būti susipažinusiam su forumo taisy1 taškas -
[GFX] GREENSIDE.LT Darbams. ((J.R))
Pakalniuks_Alfa sureagavo į Jack_Raymond už temą
Šiandien neturėdamas ką veikti, nuspredžiau pasinaudoti savo photoshopu, ir sukūrti kažką su greenside.lt darbais, tai štai kaip gavosi. POLICIJOS DEPARTAMENTAS. MEDIKAI. TAKSI. MECHANIKAI. FURISTAI. Jeigu patiko, negailėk paspausk LIKE.1 taškas -
Emigruoju Ernis_Mafas
Deividas_Yellow sureagavo į Ernis_Mafas už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ernis_Mafas Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2015-08 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 3-5 metai Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Draugai papasakojo Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nedaromi atnaujinimai nieko naujo Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : ne Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : nežinau senei dirbau Ar buvo sudėtinga rasti elekt1 taškas -
Emigruoju Kent_Quattro
Black_Cannabi sureagavo į Kent_Quattro už temą
Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Kent_Quattro Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Kadangi esu naujokas tai nuo 06-17. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Samp jau zaidziu daugiau nei 3 metai. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Suzinojau is pazystamu draugu. Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nes jis gan idomus ir nenuobodus zaisti. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Jo, buvo paprasta daugelis apmokymu gold buvo. Kokius darbus jau teko dirbt1 taškas -
Emigruoju Tommy_Costelo
Black_Cannabi sureagavo į Tommy_Costelo už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tommy_Costelo Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2017-06-16 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 5metus Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : draugai sako ateis įdomus serveris. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Atsibodo ta pati rutina.. Mažai žaidėjų nes visi žaidžia tikrąjąm serveryje o ne kopijoje ir tesiog nuobodus serveris. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Viską įvygdžiau, viskas buvo labai lengva, ir supr1 taškas -
Vycka_Flex užblokavo Dariune_Fix [901]
Deividas_Yellow sureagavo į Vycka_Flex už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Vycka_Flex • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Dariune_Fix • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
Atsinaujinau profilį! Jeigu kam įdomu, apsižvalgykit.
Lauris Drift sureagavo į Minde_Johnson už būsenos atnaujinimą
Atsinaujinau profilį! Jeigu kam įdomu, apsižvalgykit.1 taškas -
Emigruoju Nanni_Moretti
Lauris_Game sureagavo į Nanni_Moretti už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Nanni_Moretti Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : nuo 2017.06.17 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : maždaug 4 metus Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : iš draugų, kurie žaidžia šiame serveryje Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : viskas atsibodo, viska esu išbandęs, noriu išbandyti kažką naujo, paįvarinti žaidimą. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : įvykdžiau, buvo gan lengva. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie1 taškas -
Emigruoju Tony_Mallboro
Danilo_Malboro sureagavo į Jack_Nixon už temą
► Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tony_Mallboro Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2017-06-17 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :Mazdaug 2metus Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :Draugai pasake ši serveri Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nes man jau nusibodęs tas servas Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Jo Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Dar nei vieno1 taškas -
Emigruoju Danila_Malboro
Jack_Nixon sureagavo į Danilo_Malboro už temą
► Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Danilo_Malboro Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2017-06-17 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :Mazdaug 4metus Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :Draugai pasake Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nes man jau nusibodęs tas servas Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Jo Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Dar nei vieno Ar bu1 taškas -
Parduodama vila su geriausiu interjeru serveryje
Mard_Volli sureagavo į Mantas už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Matthew_Bennett 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodama būstą, (tipas, miestelis, baterijos kolektorius (jei yra ir įmanomas), stogo spalva (tik ant namų), interjeras, garažas (ar yra): Vila 3. Pateikite parduodamo būsto nuotraukas (išorė, interjeras, garažas): 4. Kaina, kiek norite gauti už būstą: 3mln 5. Papildoma informacija: Interjeras darytas nemano , tsg nupirktas1 taškas -
Džeiko c-bugas!
John''Extazy sureagavo į Misha_Richford už temą
Interjeruose visada lengviau +c, ten apkrova mažesnė.1 taškas -
Xenon_Verix sureagavo į Falanji už temą
Sveiki, Esu Falanji_Friux, noriu dalyvauti jūsų paskelbtame konkurse į globalaus moderatoriaus pareigas užimti. Iš pradžių norėčiau prisistatyti apie save. Aš esu vardu Neivydas, man yra aštuoniolika metų, studijuosiu dvyliktoje klasėje vidurinio išsilavinimo kovose. Nemažą savo gyvenimo dalelę skiriu pramogoms kompiuteriniams žaidimams – patirti virtualius iššūkius, suglaudinti draugystės ratus, įgyvendinti savąsias svajones. Šią vasarą baiginėju mokytis vairavimo „B“ kategorijos kursus, šį penktadienį bus teorijos egzaminas. Nuo savo mažens mėgau piešti ir turint iš vaikystės išaug1 taškas -
Drift King čempionatas 2017
Juan_Arroyo sureagavo į Mantas už temą
Sveiki , nuo praeito Drift King čempionato praėjo daugiau nei metai laiko , o ir praeitas DK nugalėtojas nėra aktyvus , tad šiais metais greičiausiai ieškosime naujo DK , Renginys bus sudarytas iš 4 etapu (vienu mažiau nei praeitais metais). Evento pagrindinis transportas bus ELEGY , kurį duosime mes event rengėjai. Čempionato eiga Čempionato laikas - 2017-06 10-11 13:00 (laikas gali kisti) Čempionato organizatoriai - Matthew_Bennett , Egidijus_Keza Vietų skaičius - 36 Čempionato taisyklės - Draudžiama naudoti palengvinančias programas (drift mod , handling ir t.t) - Čempi1 taškas -
Vycka_Flex banned Tadas_Chill
Jose_White sureagavo į Vycka_Flex už temą
Užblokavimo apeliacija netvarkinga. Tema rakinama.1 taškas -
2017.01.26 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.7)
Ignas Dieseliss` sureagavo į Aivaras už temą
GREENSIDE # 1.7.0 Sveiki, taigi ilgą metą nebuvo jokio atnaujinimo, daugelis pradėjo pergyventi kas darosi. Viskas tebėra gerai ir visą tą laiką judėjo darbai į priekį, bet ne taip greitai kaip norėjosi.Apačioje matysite atnaujintus dalykus, kurie pareikalavo begalę valandų perrašant senus kodus, taip kodo perrašyta buvo daug, vizualių pasikeitimų yra ne ypač daug. Serveryje atsirado darbo birža, kuri stovi prie vyriausybės, taigi kas tai? Darbo biržoje būdamas paprastų žaidėjų galėsite: Pasižiūrėti savo darbų patirtį Papeikti darbuotoją Pasižiūrėti sav1 taškas -
Perku Verslą 50m2!
Domiux_Weed sureagavo į Teddy_Wudson už temą
TEMA RAKINAMA: • Nuo jos sukūrimo praėjo 7d.1 taškas