Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.06.28 visose vietose
-
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Pofka_Srd • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlyčiau gaujoms leisti įsirengti savo interjerą pagal save, gaujos lyderis galėtų paskirti žmogų kuris tai padarytų. Iš fondo sukauptų pinigų skirti interjero įrengimui ir ole gauja turi savo norimą interjerą. Arba tiesiog sumappinti originalesnius interjerus, nes tas CJ housas nuvalkiotas labai ir netinkantis tokiam serveriui kaip greenside.lt. Pridedu kelis video kaip RP serveriuose atrodo gaujų hoodai • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pas9 taškai
-
Joginta_Barboro
Newi_Ennjox ir 3 kiti sureagavo į Joginta_Barboro už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Joginta_Barboro• Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Joginta• Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): 1998-11-06• Jūsų gyvenamasis miestas: Tauragė• Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): instagram : barboroa Apibūdinkite savo charakterį: Esu impulsyvi, pikta, nervuota, nepatinka lozeriai, esu gan pasikėlusi, ir esu tuom patenkinta, nepatinka lėti žmonės. • Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Neturiu šakos mėgstamiausios, patinka tinklinis, baseinas, ir lankau aerobikos pamokas.• Kuo galite pasi4 taškai -
4 taškai
-
Joginta_Barboro
Lil Blue Devil ir 2 kiti sureagavo į Maikas už temą
labas, esi grazi panele, malonu susipazinti. gal galetum savo email numest? p.s gali gal dar instagramo link papostint, nerandu kazkodel3 taškai -
Denis_Xander prašo nuosavo kanalo
Rytis_Topsas ir kitas sureagavo į Denis_Xander už temą
Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje? :Denis_Xander Kam bus naudojamas kanalas?:Susikalbėti su draugais, kad randomu nepriieitu, kurie vpš nekalba, tik klausosi. Mokestis už kanalą, nuotrauka (10.000 € į Mafijos_Tevas banko sąskaitą) : Tvirtinu, jog susipažinau su taisyklėmis :jo2 taškai -
Prisistatau Erika_Benneti.
David_Winship ir kitas sureagavo į Zaichik už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Erika_Benneti.• Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė): Erika.• Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu): 20 metų. (1996-10-27)• Jūsų gyvenamasis miestas: Šiaip esu iš Mažeikių, tačiau jau trečius metus gyvenu Danijoje, kadangi ten studijuoju ir dirbu. • Zodiako ženklas: Skorpionas.• Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): PM.• Apibūdinkite savo charakterį: Hmm, nemėgstu apie save rašyti. O šiaip, esu komunikabili, sugebu surasti bendrą kalbą su dauguma žmonių, esu nuoširdi, sąžininga, padedanti, jei matau, kad reikia2 taškai -
Jūsų 4 geriausi žaidimai
Dino_Mega. ir kitas sureagavo į Deffi_White už temą
CS:GO, SAMP, LOLAS, PAYDAY2, tai šiuo momentu, žaidžiami ir labiausiai patinkantis man žaidimai2 taškai -
Kenshino meno rūmai.
Ernis Pokemon ir kitas sureagavo į Kenshin_Yona už temą
Svx pirma kart kažka darau su photoshopu pavertinkit.2 taškai -
Parduodu Lime Green Sultaną
Bojan_Martinez sureagavo į Alfa_Killer už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Alfa_Killer 2. Suteikite daugiau informacijos apie norimą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t): Sultan,2154km rida. 3. Kaina, kiek ketinate sumokėti už transporto priemonę: Maždaug 360k pradinė kaina 4. Papildoma informacija: Keitimas nedomina, Parvaryta iš Vokietijos. Važinėta iki parduotuvės ir atgal1 taškas -
1 taškas
-
Pasiūlymas su mašinų pardavinėjimu.
Skinny sureagavo į Domas_Exus už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Domas' Exus • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Padaryti sistemą, parinkti kažkokią aikštelę, kurioje galima būtų užstatyti mašiną pardavinėti, lyg naudotų mašinų turgus, kurias pardavinėti galėtų žaidėjai. Padaryti, jog rodytų toje aikštelėje parduodamus automobilius, kai savininkas yra offline, o kad nebūtų kažkokio "lago" po kurio laiko, padaryti limitą, jog po 24-48h neprisijungus automobilio savininkui, mašina dingtų iš pardavinėjimo. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Labai lėtai parsidavinėja tos mašinos, įkeli į forumą ir dar maži1 taškas -
Rytis_Topsas Lbanned Kenshin_Yona
Kenshin_Yona sureagavo į Rytis_Topsas už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Rytis_Topsas • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Kenshin_Yona • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Relog kai esi pagautas teisėsaugos • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://www.part.lt/perziura/43b6178e91197564d700a9d5ffba9cd8721.png1 taškas -
1 taškas
-
Jūsų 4 geriausi žaidimai
Dino_Mega. sureagavo į Hot_Anonymous už temą
h1z1, rust, csgo, stronghold, silkroad.1 taškas -
Jūsų 4 geriausi žaidimai
Jeremy Santos sureagavo į Denis_Xander už temą
rust, daugiau labai patinkančiu neturiu.1 taškas -
1 taškas
-
Nu ką draugeli... @`CristianoCapelli Liko mažiau nei dvidešimt keturios valandos, užj
Сristiano_Capelli sureagavo į John''Extazy už būsenos atnaujinimą
Nu ką draugeli...@`CristianoCapelli Liko mažiau nei dvidešimt keturios valandos, užjudėsim kaip senais laikais1 taškas -
Scott Jenkins sureagavo į Demarcus_Norwood už temą
@Zaichik • Ar turite merginą(vaikiną)?: Ne. ??? pl nesupratau. sw mano merga1 taškas -
https://lt.wikipedia.org/wiki/Birželio_27 Sveikinu Emiliją ir Vladą (Mafijos_Senelis)
Denis_Xander sureagavo į Falanji už būsenos atnaujinimą
https://lt.wikipedia.org/wiki/Birželio_27 Sveikinu Emiliją ir Vladą (Mafijos_Senelis) su vardadieniu. Sveikinu visus su žvejų diena, tad šia proga pasistengėme nudžiuginti ir Edgarą Mix'ą, jog šiame projekte yra žaidėjų kurie vis dar tebe žvėjoja.1 taškas -
[1.8.1]Pasiūlymas: "Šlagbaumas" policininkams
Kazys_Grinius sureagavo į Madd_Dogg už temą
Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Madd_Dogg • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau policininkams žymiai palengvinti reidus. Mano pasiūlymas: Padaryti pastatomus atidaromus/uždaromus "šlagbaumus"(užkardas). Kaip viskas veikia? -Kiekvienas policininkas turės funkciją pastatyti užkardą, pvz. /uzkarda [Priežastis] ARBA /slagbaumas [Priežastis] -Užkardą atidarinėti/uždarinėti galės TIK užkardos savininkas. -Policininkas galės pastatyti TIK 1 užkardą, siekiant bendradarbiavimo tarpusavyje. -Nuėjus kiek toliau pareigūnui nuo savo pastatyt1 taškas -
Parduodu IŠSKIRTINĮ SULTAN automobilį!
Bojan_Martinez sureagavo į Geoffrey_Entwistle už temą
Man tai asmeniskai, sudo kruva net nepirkciau uz jokius pinigus xd1 taškas -
Lighto GFX Dirbtuvės
Lauris_Drift sureagavo į Kenshin_Yona už temą
sorry, kad komentuojų, bet :DD https://cooltext.com/ ir tu nori 25k už šitą? xd1 taškas -
Salvatore_Riina sureagavo į Maikas už temą
ziuriu tavo sikna kaip menulis, malonei tu suaitum man ant iesmo, gal kada susibegam? as tau tu man1 taškas -
Prisistatau Khalifa_Weed
Lauris_Drift sureagavo į Maikas už temą
jooo pahotke tai nesveika, atrodo kad tau pazastu uzdegimas, swsw1 taškas -
Foreverio avataru galerija 06.23
Lauris_Drift sureagavo į Forever_Young už temą
Grįžtam. Dažnesni darbai atkeliauja taipogi. 06.06 panelės. @Kevin_Connor @Geranimo_Danger @young @Altiriks_Men1 taškas -
Foreverio avataru galerija 06.23
Goffredo_Luciano sureagavo į Forever_Young už temą
Labas draugai, keičiam truputi dydi ir norėčiau jūsų nuomonės. Ar liekam prie 150x250 ar šokam ant 200x200 ar darom abieju tipu avatarus? Pakomentuokite, ačiū. @Egidijus_Frost @Martynas_Zzm @Ignaz'Lucchese (200x200 Ignai nes 250x250 lievai) @Jeremy_Redwood@Deivis_Fuksas Jeigu jums patinka šis atnaujinimas paspauskit #patinka (tai parodo jog jus vertinate mano darbą ir įgaunu motyvacijos daryti toliau) #LUXURYLIFE #AUKŠTA KLASĖ. 05.111 taškas -
Unmute Ernis_Pokemon
Denis_Xander sureagavo į Ernis Pokemon už temą
nketos šablonas (Jeigu esi nekaltas tada pildyk ir būk laisvas) 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ernis_Pokemon 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užtildė : Edga_Bmw 3. Už ką buvote užtildytas : Keiksmažodžiai 4. Vaizdinė medžiaga kuri įrodytų, jūsų nekaltumą :1 taškas