Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.09.27 visose vietose

1. Atėjo laikas https://greenside.lt/forumas/topic/1515-firmų-valdžios-pokyčiai/?page=9
    5 taškai
  2. Edva_Hesnas

One last time. [drift]

Zdarova, driftas po 2-3metų pertraukos , su vegasu žaist noro nebuvo, švarus slydimas ir tiek
    4 taškai
  3. Billy_Jack

3 taškai
  4. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Edvis_Srekas • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Pasiūlymai gaujoms, NGS ir t.t. Viską aprašysiu žemiau. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Kadangi pastebėjau daug dramų šiuo klausimu, nusprendžiau ir aš pasidalinti savo, tikriausiai kažkiek kompetetinga nuomone, nes pats buvau to dalis. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Na ką gi, sveiki visi skaitantys šį pasiūlymą, rašydamas net nežinau ar užtruksiu prie šio “rašto darb
    2 taškai
  5. Turiu žodžio laisvė noriu ir aš pasisakyt, mano manymu reikėtu kaip ir Šrekas sakė rašyt į NGS tik tuos kurie čytina, o tie kurie "tipo" nekompetetingai elgėsi yra tam tikra komanda /bausti ir mute, jei lenda įkyriai į akis /bausti ir kick, su sistema viskas kaip ir gerai tik reikia panaikinti top hold ir last hit (Šrekas jau minėjo dėl ko) ir reikėtu pamažinti gaunamu gunų kieki. Per gaujų veiksmus hood užgrobimus siūlau Rokui pasakyt T. Prižiūrėtojams kad pirmoj vietoj būtų stebėti gaujų karus ir gaudyti magus, po veiksmo jie vėl gali grįžti į sau tam tikra veiklą. Gaujiniai pamatę kad yra s
    2 taškai
  6. Apgavystės atveju: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Edvis_Picca 2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: Jack_Western 3. Apgavystė (apibūdinkite apgavystę): Žadėjome mainytis Sultanais, su mano priemoka (60k). Pasakiau, kad aš pirmas atiduosiu Sultana, paskui jis savo parduos už 60k. Atidavęs Sultaną apgavikas atsijungė. 4. Įrodymai (būtina): https://imgur.com/a/0fBS7
    1 taškas
  7. Domas_Mode

hey

hey
    1 taškas
  8. Duodu tau repą, nes slydimas tikrai gražus, norėčiau kada ir aš su elegy prisiminti senus laikus
    1 taškas
  9. Morri

One last time. [drift]

OMG.. Nustebau, kad yra dar tų old *cenzūra*'ų kurie pamena šiuos laikus.. Kokybės truksta, tačiau pats slydimas geras, ypač nustebino, kad dar rankos pamena steerlock'ą. +rep seni.
    1 taškas
  10. 1 taškas
  11. Žaidėjas sėkmingai užblokuotas.
    1 taškas
  12. Cornall_Worden

pagalbos

padėjo Jamalo metodas, dėkingas.
    1 taškas
  13. Matau nesupratai šio teksto esmės. Šrekas neprašo manęs išimti iš ngs. Jis nori tau atverti akis, kad pagaliau reikia pakeisti užsistovėjusias Mariaus sistemas, nes jos galbūt yra per daug griežtos tam tikrais atvejais (pavyzdžiai pateikti). O papeikimą galėjau parašyti, tiesiog nenorėjau gaišti laiko tiek rašydamas, tiek bandydamas šifruoti tavo atsakymą. Prisimink, kad ngs yra pati griežčiausia bausmė gaujiniams, tad prieš rašydamas į jį, nepatingėk pats tų prisijungimų patikrinti, nes tai parodo tavo neprofesionalumą, kurį labai dažnai pamini atliekant savo pareigas. Pirmą kartą pateka
    1 taškas
  14. Rezultatai, Rokas_Angliz. Apibendrinimas, Iš keletos kandidatų tik pastarasis nebekartojo ankstesniame atrankos pranešime minėtų pagrindinių klaidų. Vienintelis iš atrankos dalyvių kuris ne tik pateikė konkurencingiausią kandidatūrą, bet ir demonstravo savo atkaklumą, norą tapti komandos nariu per darbą ir aktyvumą. Tikimės jog naujasis komandos narys vien pasiekęs vieną iš tikslų ir toliau rodys tokias pastangas, kokias rodė ir šios atrankos metu. Greenside administracija, 2017, rugsėjo 25d.
    1 taškas
  15. Nesu ne vienoj pusei, bet čia tipo ant bennečio stumdamas jautiesi kietas dabar ? Eik geriau šimtuka paspausk ant krutines paplosiu tada
    0 taškai

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.