Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.11.05 in Pranešimai

1. 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mantas_Shelby Žvėris 2. Jūsų nuotrauka:
    6 taškai
  2. Anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Dave_Destiny 2. Jūsų nuotrauka: Grožis slypi paprastume
    6 taškai
  3. Ačiū visiems, kurie dalyvavote, nesitikėjau, jog toks konkursas suburs ganėtinai nemažą dalį GreenSide serverio žaidėjų, kurie dalyvaus. Tai tik buvo įrodymas, jog konkursai patinka ir yra reikalingi, todėl ateityje tokių bus dar ne vienas ir ne du, o savo pasiūlymus, atsiliepimus galite pateikti man privačiai. Tie, kurie nugalėjote - susiekite su manim privačiai, kada ir kur atsiimsite savo prizus, o tie, kurie nelaimėjot - nenusiminkit, nesakykit, kad Angliz lievakas ir bandykite savo šansus ateityje! Nugalėtojai: 1 vietos nugalėtojas - @Billy_Jack 2 vietos nugalėtojas - @Dave
    5 taškai
  4. 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mafijos_Tevas 2. Jūsų nuotrauka:
    3 taškai
  5. Anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Egidijus_Keza 2. Jūsų nuotrauka:
    3 taškai
  6. 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Denis_Xander 2. Jūsų nuotrauka:
    3 taškai
  7. Anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Kenshin_Yona 2. Jūsų nuotrauka: AlfaMobilis
    3 taškai
  8. Tr. priemonės SULTAN aukcionas, Dalyvauti aukcione galite tiesiog pervedę man (Mafijos_Tevas) į banko sąskaitą didesnę už pradinę tr. priemonės kainą sumą. Po 7d. (lapkričio 12d.) daugiausiai pinigų pervedusiam serverio žaidėjui perleisiu tr. priemonę. Nelaimėję aukciono žaidėjai atgaus pinigus atgal. Tr. priemonės informacija: Tr. priemonės nuotraukos: Tr. priemonės pradinė kaina: 250.000€ Pervedus pinigus man į banko sąskaitą įkelkite pavedimo nuotrauką į šios temos komentarus. Aukciono statymai nebus viešinami, todėl statykite tokią suma, kuri garantuotų jūsų lai
    2 taškai
  9. Anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Jack_Skinny 2. Jūsų nuotrauka:
    2 taškai
  10. Kitoje "seksas ir miestas" serijoje - Miguelis išduoda Patricijų ir prisiteisia jo geltoną "Lambo" ? Jeigu dar nesupratot - esu prieš. Atsirastų daug gold digger'ių.
    2 taškai
  11. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje? : Tom_Panzer Kam bus naudojamas kanalas?: Pasikalbėjimams su draugais, gero laiko praleidimas ir kad nebūtų pašalinių žmonių Mokestis už kanalą, nuotrauka (10.000 € į Mafijos_Tevas banko sąskaitą) : https://imgur.com/a/VCf85 Tvirtinu, jog susipažinau su taisyklėmis : Taip, susipažinau su taisyklėmis.
    1 taškas
  12. Tr. priemonės MESA aukcionas, Dalyvauti aukcione galite tiesiog pervedę man (Mafijos_Tevas) į banko sąskaitą didesnę už pradinę tr. priemonės kainą sumą. Po 7d. (lapkričio 12d.) daugiausiai pinigų pervedusiam serverio žaidėjui perleisiu tr. priemonę. Nelaimėję aukciono žaidėjai atgaus pinigus atgal. Tr. priemonės informacija: Tr. priemonės nuotraukos: Tr. priemonės pradinė kaina: 1.000.000€ Pervedus pinigus man į banko sąskaitą įkelkite pavedimo nuotrauką į šios temos komentarus. Aukciono statymai nebus viešinami, todėl statykite tokią suma, kuri garantuotų jūsų lai
    1 taškas
  13. pirmas dalykas jog tai zmogus kuris mokinase toje pacioje klaseje ir tikrai os jo jokiu pinogu nebuciau emes ne tai geriausias mano draugas o visu antra tai ka man padaryt jog draugas dar šiame projekte naujokas kuris nežino kaip prasimanytu pinigu .
    1 taškas
  14. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Laura_Zvinkyte 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Dany_Winston 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Keiksmai 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: https://imgur.com/iMbkK0C 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina): https://imgur.com/elpKU21
    1 taškas
  15. 1 taškas
  16. UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Keza • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Deivys_Jump, Zvonink_Man, Radler_Apple Sontex_Pontex • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Serverio klaidų iš naudojimas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Donce_Sleep {f7f7f7}surakino {de5818}Zvonink_Man {f7f7f7}žaidėją.[18:43:03] https://imgur.com/a/DQ3vV https://www.youtube.com/watch?v
    1 taškas
  17. Užblokavimo anketa nepatvirtinta. * Administratorius nebus baudžiamas.
    1 taškas
  18. Nu ir dabar parodyk kurioj vietoj čia aimas nes aš net ant 0.5 speedo nieko nematau... 3 randomai kritot ir nusprendėt banint? 2 video tikrai matosi kažkur aimas jau labiau matosi kaip nemoku šaudyt i stovinti.
    1 taškas
  19. Patvirtinti statymai, Jackie_Sweet statė 310.000€ James_Kawasaki statė 600.000€ Matthew_Bennett statė 3.000.000€ Aukciono laimėtojas Matthew_Bennett!
    1 taškas
  20. Patvirtinti statymai, Egidijus_Keza statė 2.222.222€ Cleme_Tean statė 2.010.000€ Earth_Ceejey statė 3.200.000€ Aukciono laimėtojas Earth_Ceejey!
    1 taškas
  21. Patvirtinti statymai, Egidijus_Keza statė 16.100.000€ Earth_Ceejey statė 11.380.000€ Arnas_Haiva statė 9.500.000€ Aukciono laimėtojas Egidijus_Keza!
    1 taškas
  22. Apgavikas užblokuotas ir neteko vartotojo. Nukentėjęs žaidėjas atgavo beveik viską ką prarado. Tema rakinama.
    1 taškas
  23. Anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Electric_New 2. Jūsų nuotrauka:
    1 taškas
  24. Anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Matthew_Bennett 2. Jūsų nuotrauka:
    1 taškas
  25. Anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Jake'Armani 2. Jūsų nuotrauka: Teletabių žvėris
    1 taškas
  26. 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Dainius_Callidi 2. Jūsų nuotrauka: su wh fotkėse pasigavau, reikėjo apkarpyt...
    1 taškas
  27. 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: And_Miami 2. Jūsų nuotrauka:
    1 taškas
  28. Anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Cleme_Tean 2. Jūsų nuotrauka: Šalta?
    1 taškas
  29. Ricardas_Pirmasis

4 lq skinai

ta proga kad moliugus visus per 5 min surinkau ir bano negavau (eilini karta)
    1 taškas
  30. #KaiNeturiCiolkosRealIrNoriPerSampaTuretIrTratintis Pries esu nes nu padauges scam situaciju
    1 taškas
  31. Mad_Rmx

Peikiu Dwayne_Onfroy

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Mad_Rmx • VIP nario Vardas_Pavardė serveryje : Dwayne_Onfroy • Už ką yra peikiamas šis VIP narys ?: Įžeidinėjimai į /sms, Poke, keiksmai ts, ,,:DDDDDD'' spaminimas. • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą :
    1 taškas
  32. El. pašto žaidime pakeisti neįmanoma - Roko žodžiai.
    1 taškas
  33. Pasiskaityk temas, yra atsiliepimai apie būtent šį projektą tiesiai iš žaidėjų lūpų, o jei reikia ko nors detaliau kreipkis į A.Ž
    1 taškas
  34. Žiūrint kiek produkcijos, jei be prod. 750k.
    1 taškas
  35. 250-300k, šiandien žaidime susisieksiu jei tinka.
    1 taškas
  36. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Carl_Lehder • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : John_Terry • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Padare specialiai kill, vykau dar i iskvietima, skubejau, laukiau pasiteisinimo jo, bet taip ir nesulaukiau. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://imgur.com/a/I6KRT
    0 taškai
  37. DwayneO

Unban Dwayne_Onfroy

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Dwayne_Onfroy • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :Mafijos_Tevas • Už ką buvote užblokuotas ?:Na, ties šia vieta. Pirmoji mintis iškarto tai pamačius, buvo ,jog dėl helovyno evento, tačiau rašėt , kad žmonės prieš 11-02 20:00 pagrindiniai accountai nebus baninami, taigi norėčiau sužinot ,bent jau priežastį , o ne būti paliktas nežinioje. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :Kaip buvau atsijungęs išbanino. • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :
    0 taškai
  38. Užtildymo apeliacija tvarkinga.
    0 taškai
  39. Viskas buvo taip viena karta susitikom ir paprašiau jo kad jis mane nuveztu iki darbo ir bevezant jo paklausiau ar galetu jis mane įdarbinti i medikus jis pasake taip tik reikia jam duoti 40k pinigu as jam daviau ir jis pasake kad tipo truksta dar apie 30k as turejau juos ir daviau ir pasake susitiksim kita diena .kita diena susitikom ir jis sako kad tipo darys event idarbinama ir mane iskart priims as paskiau gerai o kada taip bus ir jis atsake kad bus siandien vakare arba ryt ir tada isejau as is servo. kita diena jam parasiau jis atsake kad dar truksta kazko geresnio daviau jam 5 tdezes ir
    0 taškai
  40. Anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Billy_Jack 2. Jūsų nuotrauka:
    0 taškai
  41. Pateikti tik vieną nuotrauką. - OK LABAI AČIŪ JUMS. <3 @Domis_Razz @Kornelija_Nrg @Henry_Setaga @Alex_Drift @Rebeka_Sander @Martynas_Zzm @Jagger_Jackz @Tautvys_Drifteris @Lukazzs_Lukazzs @Bob_Winters Anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Forever_Young 2. Jūsų nuotrauka: Kelios pagrindinės ir kitos iš kasdieninio gyvenimo: Kasdieninis "B4TM4N" gyvenimėlis. (ČIA NE KONKRSUI, O ŠIAIP KAD GRAŽIAU POSTAS ATRODYTU ) Pateikti tik vieną nuotrauką. - OK (DĖL ŠITO BUVAU PRIVERSTAS ATSKIRTI NUOTRAUKAS. X( )
    0 taškai

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.