Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.12.19 in Pranešimai
-
Prašome skaityti iki galo.2 taškai
-
Tamsos_Tvardarys užtildė Kristis_Malibu (93)
Ernestas_Jaxas ir kitas sureagavo į Tamsos_Tvarkdarys už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Tamsos_Tvardarys 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Kristis_Malibu 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: izeidineja 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą:https://imgur.com/a/BoKxt 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina): https://imgur.com/a/BoKxt2 taškai -
2 taškai
-
M`Pacano naudojamos modifikacijos
Safari_Mesh sureagavo į Michael_Pacano už temą
Jūsų Vardas_Pavardė - Michael_PacanoKokio tipo yra ši modifikacija? [ENB, ginklai, automobiliai, skin'ai, HUD, kita.] - Automobiliai ir etc.Komentaras apie modifikaciją [nebūtina] - Vaizdo medžiaga [Foto/Video] - Apačioje.Modifikacijos atsisiuntimo nuoroda - Apačioje. Sveiki, taigi nusprendžiau pasidalinti savo naudojamomis modifikacijomis šiuo metu. Manau daug kam kur kas smagiau važinėti su modifikuota mašina nei matyti tą patį originalų modelį nežinia kelintus metus. Modifikacijų paketas bus pildomas skinais, kitomis modifikacijomis, pirmasis paketas apibrėžtas aplink modifikacij1 taškas -
Prisistatau Aidas_Krosas
Ernis Pokemon sureagavo į Aidas_Krosas už temą
Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Aidas Krosas Jūsų tikrasis vardas: Aidas Jūsų amžius, gimimo diena: 12 metų, rugpjūčio 6. Jūsų gyvenamasis miestas:Vilnius Jūsų hobiai, pomėgiai: Daužyti paraližiuotas močiutes, gerti iki komos. Man patinka prisi*cenzūra*ti į kelnes ir rėkauti kol nesupakuoja mentai, o kai supakuoja jie mane paleidžia, nes smirdžiu šūdais. Be to esu nemirtingas ir mane rajone vadina Jezumi arba alkašu. Trumpas jūsų charakterio apibūdinimas: Esu agresyvus kol negaunu vodkos, o kai gaunu tampu romantikas, kol nesibaigia vodka. Kuo galite pasigirti, kuom išs1 taškas -
Gang_Robis // Avatarų galerija! v,1
Bruno_Linn sureagavo į Gang_Robis už temą
Patiks - Bus daugiau. Komentaruose laukiu įdėjų su avatarų tematika Christmas v.1 Random v.2 Gang v.31 taškas -
Billy_Jack užblokavo Karolis_Dunauskas
Billy_Jack sureagavo į Rokas už temą
Atsiprašau. Pripažįstame savo klaidą kaltindami dėl doubleacc prisijungimo. Bausmė išlieka, nes neteisingai naudojote iškvietimus. Tema rakinama.1 taškas -
1 taškas
-
Prisistatau Aidas_Krosas
Get_Paid sureagavo į Donatas_Tusinukas už temą
@Get_Paid zinok man drauge neleido gerti iki nauju metu tad as negeriantis1 taškas -
[0.1.8.2] Pasiūlymas dėl komandos /sekti
Dennis_Ferrer sureagavo į Ken_Shizuki už temą
Panašią temą esu sukūręs aš. Mano manymu reikia iš viso panaikinti ją. Nes pavyzdžiui viename RPG stiliaus projekte, kai žaidžiau, jame policijos pareigūnai komunikavimui gaudant bėglį naudodavo TS3 programą, tiesiog buvo sukurti atskiri būriai iš dviejų pareigūnų, jeigu tuo metu išeina taip, jog nelyginis pareigūnų skaičius, tai vienas būdi irgi, tačiau su motociklų, o ne mašina ir kai pavyzdžiui gaudo įtariamąjį ir jiems reikia pagalbos, jie tiesiog paspaudė mygtuką gali susiekti su kitais kanalais TS3 Whisperio pagalbą ir pranešti kolegoms koks automobilis, kokios spalvos ir kas toks yra ga1 taškas -
Foreverio avataru galerija 06.23
Forever_Young sureagavo į David_Sharliz už temą
Gražūs avatarai, iš naujausio tavo UPDATE pasiimiau net tris, spaudžiu žalia .1 taškas -
Prašau užblokoti Armanis_Stunt
Josephe_Karka sureagavo į Egidijus_Keza už temą
Žaidėjas užblokuotas nebus. *PRIVALOMA TURĖTI TVARKINGUS ĮRODYMUS KURIOS GALITE PADARYTI SU (F8) ir įkelti per part.lt / imgur.com1 taškas -
Dany Winston sureagavo į Forever_Young už temą
12/18 Užmigę buvom. Galerija grįžta, tagas jog priminčiau jog jį išvis egzistuoja. ;'))) @James_Rider @SICK @Get_Paid o čia siurprizas, kitas atnaujinimas irgi kartu. ;')))1 taškas -
Jieškau šio ENB modo.
Titas_Titurnikas sureagavo į Ignas_Eox už temą
Sveikas ! Manau kad radau tavo norimą ENB. DL : https://yadi.sk/d/eaaw3SdFrcAdC Video:1 taškas -
Tamsos_Tvardario Mašinos akcijonas.
Ernestas_Jaxas sureagavo į Tamsos_Tvarkdarys už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Tamsos_Tvardarys2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę (tr.priemonės pavadinimas, rida), tune dėžės privalumai (spalva, spoileris ir t.t), bagažinės inventorius: Infernus pagal duotus duomenis. Yra tik 2 serve tokie kiek aš žinau. 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (tr.priemonės išvaizda, informacija, bagažinės vidaus ir ridos nuotraukos): https://imgur.com/a/ZfRPl4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: Pradinė kaina 700k1 taškas -
Tamsos_Tvardarys užtildė Maff_Dom (92)
Domantas_Saoike sureagavo į Tamsos_Tvarkdarys už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Tamsos_Tvardarys 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Maff_Dom 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: izeidineja 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą:https://imgur.com/a/R1IVk 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina): https://imgur.com/a/R1IVk1 taškas -
2017.11.01 UPDATE HELOVINAS
Karolis_Neon sureagavo į Aivaras už temą
Šiais metais greenSide išlieka unikalus ir paruošė serverio žaidėjams įdomią išgyvenimo istoriją, kurią galėsite išgyventi kiekvienas skirtingai!Užduotis ganėtinai paprasta. Jums tiesiog reikės išgyventi "Moliūgų" salyne ir iš ten evakuotis per duotą tam tikrą laiko tarpą. Jeigu per duotą laiko tarpą išgyventi ar evakuotis nesugebėsite - Jūsų apdavanojimai bus kuklesni.Pačioje pradžioje privalėsite surasti žybintuvėlį, po to elementus jam. Galiausiai pradėsite paieškas kaip evakuotis iš salos ir išgyventi joje. Paieškų metu rasti ir moliūgų. Kuo daugiau moliūgų surasite, tuo jūsų apdovanojimas1 taškas -
Bob_Winters sureagavo į Forever_Young už temą
gif sigs update #2 2017.01.19 1 taškas -
Anton_Moretti sureagavo į Forever_Young už temą
Avatarai 150x250 Pamoka jeigu neleidžia užšidėti avatarų.1 taškas -
King_Criminal sureagavo į Forever_Young už temą
PARAŠAI 01.13 00:29 Palepinkim audi ir bmw fanus.1 taškas -
Emigruoju Annie_Dawson
Annie_Dawson sureagavo į Jeremy_Redwood už temą
Neemigruotas(a); Jūs jau esate emigravę su kitų Vardų arba IP adresų0 taškai -
Tamsos_Tvardarys užtildė Emke_Bmw (96)
Emke.Bmw sureagavo į Vycka_Flex už temą
Užtildymo apeliacija tvarkinga. Klaidų padaryti pasitaiko kiekvienam, tačiau nedelsdami privalote "atsiprašyti" už jas ir taip, pavyks išvengti didesnių nemalonumų. Šį kartą, tebūnie [užtildymo] pamoka šiam žaidėjui, jog ateičiai atsakingiau žiūrėtų į tokias aplinkybes, VIP įspėjimu nebus baudžiamas. Tema rakinama.0 taškai -
Emigruoju Jamal_Yates
Kgb_Agentas sureagavo į Vycka_Flex už temą
Neemigruotas. Vieną kartą jau buvote emigruotas šiuo [IP adresu], antrą kartą emigruoti - negalima.0 taškai -
[0.1.8.2] Pasiūlymas dėl komandos /sekti
Gytis_Grs sureagavo į Justas_Plungiukas už temą
Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Rokas_Gree • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Aš manau jog policijos komanda /sekti yra per daug OP, tad reikėtų padaryti pavyzdžiui taip: reiktų parašyti /sekti ir lyg automatiškai kažkas pakalbėtų kurioje vietoje tas bėglys būtų ir su kokia mašina. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Būtų sunkiau policijai gaudyti bėglį, o bėgliui įdomiau bėgti. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):0 taškai