Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2018.01.20 visose vietose

1. AČIŪ VISAI PD VALDŽIAI IR KOLEGOMS UŽ PAGALBĄ
    18 taškai
  2. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Timur_Gatiatulin • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Ignas_Eox • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas ( taip sakė Rokas ) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://imgur.com/a/7SoeZ https://imgur.com/a/ChEkE
    5 taškai
  3. sveiki, čia kelsiu savo editintus avatarus forumui, bus tikrai matytų stockų, tai nepulkit rašyti, kad mačiau stockus. mane labai skatina tą mėlyna širdutė pablo escobar
    4 taškai
  4. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume : Antanas_Vairuotojas • Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume : Egidijus_Keza • Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?: Atmetinėja administratorių papeikimus kai papeikimuose yra akivaizdūs administratoriaus pažeidimai. Pirmą papeikimą parašė Edga_Sart, nes jį iškickino net neperspėjus, o Egidijus_K pats mums administratoriams yra pasakęs, kad reikia perspėti (1/2,2/2) prieš iškickinant, na įrodymuose tuo nėra, papeikimas atmestas. Antras papeikimas mano už tai, kad blogas /boom naudojimas "Draudžiama naudoti /boom kom
    2 taškai
  5. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Super_Minsk 2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: Eziukas_Rusky 3. Apgavystės aplinkybės (apibūdinkite apgavystę): Aš skelbimu kontoroje parašiau jog perku sdežes, Eziukas_Rusky man paraše jog turi po 14k 29vnt aš su juo susitikau prie picerijos. Jis man pasiulė pirkti, aš nepažiurėjau ir nupirkau, pamačiau jog nusipirkau tdežes, negalvojau kad žmonės taip apgauna. 4. Apgavystės data (mėnuo, diena, laikas): 2018/01/21 00:41 5. Įrodymai (būtina): https://imgur.com/a/GNJtc
    2 taškai
  6. Eziukas mldc, Razas ne. Bet realiai labai nice video :OO
    2 taškai
  7. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Michael_Pacano2. Suteikite daugiau informacijos apie perkamą transporto priemonę (tr.priemonės pavadinimas, rida), tune dėžės privalumai (spalva, spoileris ir t.t), bagažinės inventorius, rida: Tinka įvairūs variantai, o ypač Sultan/Bullet/Infernus, didelis pliusas būtų didelė rida ar spalva. Vienintelė tr. priemonė, kuri nedomina tai NRG.3. Kaina, kiek ketinate sumokėti už transporto priemonę: Iki 4 milijonų.4. Papildoma informacija (jei nereikia - galit šio punkto nekopijuoti): -
    1 taškas
  8. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Xavier_Martinez2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę (tr.priemonės pavadinimas, rida), tune dėžės privalumai (spalva, spoileris ir t.t), bagažinės inventorius: 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (tr.priemonės išvaizda, informacija, bagažinės vidaus ir ridos nuotraukos): 4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: Siūlome nuo 800k5. Papildoma informacija (jei nereikia - galit šio punkto nekopijuoti): Visos dalys xflow, išskyrus stogą - alien.
    1 taškas
  9. Denis_Xander

Įkeltas atnaujinimas.

Įkeltas atnaujinimas.
    1 taškas
  10. Įgarsinimas paimtas iš šito video, just saying.
    1 taškas
  11. Nu žiauriai patiko labai geras įgarsinimas Tobulai žmogau..
    1 taškas
  12. Nu labai gražiai tu čia
    1 taškas
  13. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : John_Roselli. • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Ignas_Eox. • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Piknaudžiavimas admin komandomis. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://imgur.com/a/MkS98
    1 taškas
  14. Žaidėjas užblokuotas nebus.
    1 taškas
  15. Augis_Dash

Zdaroff

Zdaroff
    1 taškas
  16. Augis_Dash

Sveiki !!!

Sveiki !!!
    1 taškas
  17. Augis_Dash

Sveiki !!!!

Sveiki !!!!
    1 taškas
  18. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jerry_Sanchez • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Her_Oin • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: REKLAMA • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  19. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Jerry_Sanchez 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Biq_Shaq 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas:Blogas /vc /a Naudojimas. 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):
    1 taškas
  20. Kova prieš serverio turto ir vartotojų pardavinėjimą, Žengiame tvirtą žingsnį siekdami dar labiau sutvirtinti tvarką šiuo klausimu. Nuo šiol skelbiame karą visiems buvusiems (ar esamiems) mūsų serverio žaidėjams, kurie disponuoja savo turtu ir pardavinėją jį esamiems arba būsimiems mūsų projekto žaidėjams. Mūsų galva tai yra didelė problema. nes mūsų projektas nėra tas, kuriame serverio žaidėjai gauna pinigus už važinėjimą su darbine transporto priemone ar už buvimą serveryje prisijungus. Mūsų projektas kupinas iššūkių, kurie tik didina žaidimo kokybę. Dėl šios priežasties siekiame u
    1 taškas
  21. 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Denis_Xander 2. Jūsų nuotrauka:
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.