Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2018.01.25 visose vietose

1. Treji metai kartu su „GreenSide“, Dienos bėga, projektas bręsta, vieni žaidėjai ateina, kiti išeina. Štai ir treti minimi metai kai esame visi drauge kartu. Per visus tuos metus buvo labai daug visko. Turėjome didelių pakilimų ir nuosmukių. Visa tai mus tik sustiprino ir padėjo tapti tuo, kuo esame dabar. Šia proga norime padėkoti visiems buvusiems ir esamiems serverio žaidėjams, nes tik Jūsų dėka mes vis dar egzistuojame! Atvirai kalbant niekada nesvarstėme apie pasidavimą. Visada dirbome sukandę dantis, nes tikėjome savimi ir žinojome savo tikslus - sukurti tinkamą laisvalaikio v
    12 taškai
  2. Užbaigiam mėnesi su žingsniu į prieki didindami kokybės kiekį. Ačiū visiems už palaikymą. 01.25 #nightlifeeeeeee @Dany Winston @Get_Paid @Jeremy_Redwood judam į prieki, ne? Ačiū už palaikymą, iki.
    8 taškai
  3. Rokas

Trys !

Trys!
    8 taškai
  4. Gimtadienio proga 01.27 serveryje vyks dalybos, kurių metu didžioji dalis prisijungusių žaidėjų serveryje galės laimėti įvairiausių prizų. Taip pat nuo 01.24d. iki 01.31d. perkant kreditus visais galimais būdais gausite 25% didesnį kreditų krepšelį.
    4 taškai
  5. sveiki, čia kelsiu savo editintus avatarus forumui, bus tikrai matytų stockų, tai nepulkit rašyti, kad mačiau stockus. mane labai skatina tą mėlyna širdutė pablo escobar
    1 taškas
  6. Don_Marko

Prisistatau Don_Marko

Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė):Don_MarkoJūsų tikrasis vardas:AdrijusJūsų amžius, gimimo diena: 1999-01-22 19 metųJūsų gyvenamasis miestas:AlytusJūsų kontaktiniai duomenys (nebūtina, bet pageidautina): Skype : adrijus.bondas1Jūsų hobiai, pomėgiai: K-1 KickboksasTrumpas jūsų charakterio apibūdinimas:Draugiškas,linksmas,bendraujantisKuo galite pasigirti, kuom išsiskiriate iš kitų?:Niekuom visi mes lygūs ;).Ar turite augintinių? Jeigu taip, kokie jų vardai?:Taip turiu vardas ZaraTurite seserų, brolių?:TuriuKaip sužinojote apie GreenSide.LT projekta?:Seniai žinojau tik niekaip nekabino kažkaip
    1 taškas
  7. Mantas

@Matthew_Bennett e kur tu dinges wtf

@Matthew_Bennett e kur tu dinges wtf
    1 taškas
  8. Labas, keliaujam į prieki kokybės link. Įkėliau atnaujinimą, tema būtų "NIGHTLIFE" siūlau užeit į galerija ir jeigu patiks - įvertint, ačiū jūsų palaikymas man svarbus.
    1 taškas
  9. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Tedis_Boss 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Black_Hand 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas:Keiksmažodžiai. 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą:https://imgur.com/a/OKdbS 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):https://imgur.com/a/OLmtm
    1 taškas
  10. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Pablo_Narko Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo šiandienos Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 5 metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Draugai. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Pabodo mažas žaidėjų skaičius. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Nebuvo sunku, įvykdžiau. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Neteko. Ar buvo sudėtinga rasti elekt
    1 taškas
  11. Denis_Xander

1 taškas
  12. jeremy's

Gimtadienio proga sena chebra grižta

Gimtadienio proga sena chebra grižta
    1 taškas
  13. 1 taškas
  14. Laba sveikinu su vieneriais metais malačius dėkingas už avatarus solidumas ir coveriu man reiktu ir žiemos.
    1 taškas
  15. Dominavo stiliai: Panelės, gamta, mašinos. (banalu :/ ) vietoj visu situ palik tik ta paryskinta ir vietoj banalu bus parasyta nuostabu. Rimuojasi nes tiesa. Updeitas lievas, mazai nature, per daug tu metaliniu arkliu ar kaip ten tie gelžraciai vadinasi
    1 taškas
  16. Praėjo daug laiko, sukurdamas šia galerija nesitikėjau sulaukti daug dėmesio ir būti lepsinamu dėl savo atliekamu darbu ir skonio. Sukūrus galerija, pradėjau gauti pagyras, už savo skonį ir avatarų kokybė kuri niekad nebuvo gera, jį buvo vidutinė visada budavo kur tobulėti. Kuriant buvau ir lepsinamas pagyromis, ir kritikuojamas kitu žmoniu kuriems nelabai patiko, ačiū visiems kurie esat su mano galerija kartu ir naudojat mano darbus ilga laiką, esu matęs ne viena savo avatarą pas viena iš jūsų ir tai man nepasakiškai malonu, jus to galbūt nesuprasit. Mūsų galerijai jau metai ir 14 dienų, ač
    1 taškas
  17. Vis dar kartojantis tiems patiems pažeidimams nuspręsta paviešinti visiems jau ir taip gerai žinomas serverio taisykles. Tikiuosi, jog nuo šios dienos tų pačių pažeidimų skaičius tik mažės. Primenu, tai tik dalis taisyklių. Kita dalis taisyklių yra jūsų galvose, todėl prašau žaisti sąžiningai, bei netrukdyti kitiems mėgautis žaidimu. Daugiau informacijos rasite paspaude čia.
    1 taškas
  18. Dėkoju visiems, greitu metų atsinaujinsim vėl.
    1 taškas
  19. Vasara buvau pradėjes užsiminėti tai padariau 10prisitrukimų, o dabar tai darau tik atsispaudimus (25-30)
    1 taškas
  20. Jeigu ir nusimuš į medinį bent ne už čytus
    1 taškas
  21. Zdarof, linkėjimai iš Brigados. Liko tik lyderį gaut ir pasidraskysim.
    1 taškas
  22. Sveikas, idėja gera bet proporcijas sumažint reikėtu seni, nes nuo 2buteliu nugriutum ne 2minutėm o visai parai
    1 taškas
  23. #Lauris'Drift radau panelę, galėsi per web cam paflirtuot.
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.