Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2018.02.04 in Pranešimai
-
5 taškai
-
Apgavo John_Roselli
Ignas_Eox ir 3 kiti sureagavo į Paulius_Muzika už temą
Anketos šablonas, apgavystės atveju: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Paulius_Muzika 2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: John_Roselli 3. Apgavystės aplinkybės (apibūdinkite apgavystę): pasiūlė žaisti kauliuką iš 200k į infernusa, su sąlyga , kad pries metant kauliuką aš jam atiduočiau inf nes jis tipo yra labai patikimas, tj man tada trūko pinigų sakau mesiu nes mano paskutiniai skaičiai buvo labai maži tj didesnė galinybė laimėt, tad atidaviau infernusa ir sutikau kauliuką. Kauliuką aš laimejau bet negavau to kas buvo prižadėta, o turejau atgaut inf ir 200k.Ir dar turi kita acounta4 taškai -
Modifications shop " law "
Lietuvis_Drifteriuga ir 2 kiti sureagavo į Lawrence_Crawford už temą
INFORMACIJA/TAISYKLĖS ( perskaityti prieš pildant ) 1* ŠI KRAUTUVĖLĖ IEŠKO: ENB ; SKINS ; EFFECTS ; TIMECYC/SKYBOX ; VEHICLES ; PED.ifp ; HUD ; VEGETATION ; SOUNDS ; WEAPONS ; TEXTURES 2* PILDANT ANKETĄ JĄ UŽPILDYTI TVARKINGAI, ATSAKYTI PILNAI Į KLAUSIMUS, KAD BŪTŲ DARBUOTOJAMS AIŠKU KO IEŠKOTI 3* KOMENTUOTI TIK IEŠKANT MODIFIKACIJŲ DARBUOTOJAI ** Lawrence Crawford * Devqion Gordon ANKETA NORINT UŽSISAKYTI MODIFIKACIJOMS: 1: Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: 2. Kokio tipo modifikacijos ieškote? [ pasirinkite iš3 taškai -
Jerry_Sanchez banned Kunigelis_Auris
Ignas_Eox ir 2 kiti sureagavo į Augis_Dash už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Jerry_Sanchez• Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Kunigelis_Auris• Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Čytų Naudojimą• Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :3 taškai -
Jerry_Sanchez banned Audrius_Worthy
Ignas_Eox ir 2 kiti sureagavo į Augis_Dash už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Jerry_Sanchez• Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Audrius_Worthy• Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Reklama• Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :3 taškai -
Jerry_Sanchez užtildė Lukas_Off
John_Salted ir 2 kiti sureagavo į Augis_Dash už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Jerry_Sanchez 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Lukas_Off 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas:Keiksmai į /sms 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):3 taškai -
Nekilnojamojo turto brokeriai [Turto konsultacijos]
John_Salted ir 2 kiti sureagavo į Augis_Dash už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė:Jerry_Sanchez2. Skino(-ų) informacija:OGLOC L.RETAS , ROLLERSKATER RETAS http://www.part.lt/perziura/9c6fc36fcfa088ac9344bcf84aa384d5638.png http://www.part.lt/perziura/fd6f773aad4ec429e3391fd16f4edcc8575.png 1. Jūsų Vardas_Pavardė:Jerry_Sanchez 2. Tai automobilis/motociklas/laivas ?:automobilis Sultan 3. Transporto priemonės nuotraukos/informacija: http://www.part.lt/perziura/9b9994ede7ce2b4fb80daab61df07cd9851.png http://www.part.lt/perziura/b3b34b32debd4c5a5d16b4b4694a8790974.png3 taškai -
"GROTTI" - Ridos kėlimo centras.
Tomas_Quatros ir kitas sureagavo į Deividas_Windows už temą
GROTTI - Tai kompanija Los Santos mieste kuri klientams teikia patikimą ir saugų ridos kėlimą. Nuolatinių ar naujų klientų laukia staigmenos kiekvieną vasaros mėnesį, per kurias bus galima gauti nuolaidas ridos kėlimui, nemokamus ridos kėlimus. Ridos kėlimo kainos: 1. Motociklai 100km/7k. (NRG - 500 motociklui) Kitiem serverio motociklams - 100km/10k. Faggio motoroleriui - 100km/15k. 2. Saloninės mašinos - 100km/8k. 3. Turginės mašinos - 100km/10k. "GROTTI" darbuotojai: 1. Deividas_Windows. (SAVININKAS) "GROTTI" darbo laikas: Pirmadienis - šeštadie2 taškai -
[0.1.8.6] Area_Boys pasiūlymai serveriui
Ignas_Gucci ir kitas sureagavo į Area_Boys už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Area_Boys • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau, padaryti vieną, bet didesnę serverio žvejybvietę kurioje būtų parduotuvėlė žūklės reikmenims. Žvejojant būtų galima pagauti skirtingų rūšių žuvų, kurios kaina pardavimui būtų skirtinga. Tas žuvis būtų galima kepti žvejybvietėje ir iškeptas parduoti picerijos darbuotojams, prie to pačio, žvejybvietėje galėtų būti automobilių stovėjimo aikštelė. Medkirčių darbą surišti su žvejybos punkto malkine, iš kurios pasiėmus malkų, būtų galima užsikurti laužą ir t.t... Fermerių darbą surišti su picerininkų, t.y. teg2 taškai -
Peikiu Robert_Attanasio
John_Salted ir kitas sureagavo į Augis_Dash už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jerry_Sanchez • VIP nario Vardas_Pavardė serveryje : Robert_Attanasio • Už ką yra peikiamas šis VIP narys ?: Čytų Naudojimas. • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą :2 taškai -
xanderio avatarų galerija. [02.12]
Voltas_Focus sureagavo į Denis_Xander už temą
sveiki, čia kelsiu savo editintus avatarus forumui, bus tikrai matytų stockų, tai nepulkit rašyti, kad mačiau stockus. mane labai skatina tą mėlyna širdutė pablo escobar1 taškas -
PERKU VERSLA 50M!
Karolis_Neon sureagavo į Berry_Man už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:Berry_Man 2. Perkamų patalpų dydis:50m 3. Kitos pageidaujamos savybės - verslo šaka, lygis:1 šaka nesvarbi 4. Siūloma kaina:650-700k1 taškas -
Anaconda_Redw ban Marius_Offroad
Rokas_Skrant sureagavo į Tiesiog_Robertas už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Anaconda_Redw• Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Marius_Offroad• Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Cytinimas• Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
Emigruoju Jord_Milane
Deivis_Extazy sureagavo į Hikaro_Masati už temą
► Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jord_Milane Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2018.02.04. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Ieškojau serveriu visur, kur galėčiau pažaisti ramiai. Suradau šita serveri internete išties patiko, tai galvojau čia liksiu. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Projektą sena palikau, nes ten nėra motivacijos žaisti. 400 žaidėju afk zonoj tai tikrai nesamone. Ar įvykdėte visas apmokymų m1 taškas -
Modifications shop " law "
Lawrence_Crawford sureagavo į Devqion_Gordon už temą
Modifikacija sėkmingai rasta, ir atsiusta į AŽ.1 taškas -
1 taškas
-
[0.1.8.6] Area_Boys pasiūlymai serveriui
Ignas_Gucci sureagavo į Aivaras_Ali už temą
Su medkirčių ir žvejybvietės surišimu, nėra gera idėja, visų pirma tai čia nukopijuota nuo Zavasko projekto, ta pati sistema ten(žiūrėjau video)... O apie paskutinę idėja su hidroelektrinėm, tai ji jau seniai pasiūlyta kitų žaidėjų, tad nieko unikalaus ar naujo čia nebematau.1 taškas -
2018.02.01 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.8.6)
Paulius_Micro sureagavo į Džeik'Armani už temą
Čia tiem kurie su gaisrinėm daužos.1 taškas -
1 taškas
-
Ieškau ENB ir HD mašinų modpack
Lawrence_Crawford sureagavo į Darrel_Johnson už temą
i7-4510U ir 840M, buvau įsirašes tai bent ant paprasto GTA 25-30fps eidavo. Tai manau jai pas jį kokia GTX 750 Ti ar bent kokia GTX 760, paveš lengvai.1 taškas -
Lawrence skins [ update 1 ] 2018-1-31
Lawrence_Crawford sureagavo į Tomas_Quatros už temą
Skinai labai gražūs, jau išbandžiau. Rekomenduoju1 taškas -
Ignas_Eox užtildė Earth_Ceejey
Ignas_Eox sureagavo į Egidijus_Keza už temą
Užtildymo anketa patvirtinta.1 taškas -
[Vuffalo.] Užkandinė.
Vuffalo_Horgrav sureagavo į Andrius_Goo už temą
Neblogas darbas, nepagailėsiu širdutės. Pats kažkada esu bandęs mapp'inti, labai senai, tai suprantu kiek darbo reikia. Sėkmės tobulėjant.1 taškas -
IEŠKAU low pc ENB
Augas_Funky sureagavo į Lawrence_Crawford už temą
viskas parasyta desc. low end'as1 taškas -
IEŠKAU low pc ENB
Augas_Funky sureagavo į Devqion_Gordon už temą
Šita naudodavau, normalus toks visai Spausk cia1 taškas -
Anaconda_Redw laikinai užblokavo Ganja_Wayne
Fantom_Live sureagavo į Ganja_Wayne už temą
Tai čia ir taip turėtų būt aišku, kad netyčia atsijungiau, jei tyčia būčiau atsijungęs tai nebebūčiau prisijungęs kurį laiką, o dabar greitai prisijungiau atgal ir jūs nuo manęs nuvažiavę buvot labai netoli ir aš prie jūsų privežtas su mašina buvau ir sugautas, po to pridėjot įtarimo ir gal 15 minučių vežėt į jailą, ir po pasodinimo iškart užbaninai, tai reikėjo pranešt, kad baninsi ir būčiau pasakęs visą tiesą, o dabar galvojau, kad nebebaninsi ir įrodymų gal neturi pasidaręs tai ir nieko nesakiau.1 taškas -
1 taškas
-
IEŠKAU low pc ENB
Augas_Funky sureagavo į Ignas_Gucci už temą
Vat http://www.mediafire.com/file/7fif8k50cdudavi/ENB-Series-for-low-PC.rar Pats šitą naudoju, kad ir stiprus kompiuteris + yra colormod'as1 taškas -
"GROTTI" - Ridos kėlimo centras.
Deividas_Windows sureagavo į Herbis_Perrow už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Herbis_PerrowTransporto priemonė: NRGKiek ridos reikės užkelti(PROTO RIBOSE): 300 kmKokiai dienai užsisakote ridos kėlimą: Jei galit nors ir dabar, o jei ka rytoj1 taškas -
Settho nervai zonos metu
Fantom_Live sureagavo į Setth_Collins už temą
visur komentuoji kažką įrodyt bandydamas xDD nepastebėjai kad niekam neįdomus jau seniai ?1 taškas -
Kornelija_Nrg sureagavo į Denis_Xander už temą
NEBEKOMENTUOKIT, NES UŽ TAI PRADĖJO DĖTI ĮSPĖJIMUS !1 taškas -
Ernis Pokemon sureagavo į Denis_Xander už temą
temos išskirimo proga1 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
Bob_Winters sureagavo į Denis_Xander už temą
PROFILIO PRIDERINIMAI KELETA GIFŲ PARAŠAMS1 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
1 taškas
-
1 taškas
-
1 taškas
-
Kompiuterio boostinimas/didesnis fps gavimas. (PART2)
Andrius_Goo sureagavo į Forever_Young už temą
Hey yo nuo praitos mano pamokos praėjo ganėtinai daug laiko. Šioje pamokoje jums vėl pasiūlysiu įvairiausiu būdų pasitobulinti fps kurie turėtu padėti 99 procentais, šitie variantai fps didesnio gavimo bus arba mano išbandyti arba paiimti iš tam tikru kanalu bet kokiu atvėju jūsų žaidimas turėtu patobulėti. #1 CLEO FPS BOOST'AI Yra daug paplatintu cleo fps boostų ir šiame forume ir šiaip pačiame youtubei tačiau aš pasidalinsiu tais kurios dar mažai žino ir pasiekė žmoniu. Kiekvieno neaprašysiu įsimeskit visus, žaidimo kokybė nenukentės tik gal sumažės matomumo distancija. http://www118.z1 taškas -
Prasau uzblokuoti Raigardas_Audi
DriftVakaris sureagavo į Egidijus_Keza už temą
Žaidėjas nebus užblokuotas.0 taškai