Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2018.02.10 in Pranešimai

1. Jūsų Vardas_Pavardė - Main_Frix Kokio tipo yra ši modifikacija? [ENB, ginklai, automobiliai, skin'ai, HUD, kita.] - ENB , Ginklai ant nugaros , Keliu modas. Komentaras apie modifikaciją [nebūtina] - Nėra. Vaizdo medžiaga [Foto/Video] - ENB: "Čia" , Ginklai ant nugaros: "Čia" , Keliu modas: "Čia" Modifikacijos atsisiuntimo nuoroda - ENB: Bus terp video. Ginklai ant nugaros: http://www6.zippyshare.com/v/66214064/file.html., Keliu modas: https://www.gtaall.com/gta-san-andreas/mods/56105-fourth-road-mod.html
    8 taškai
  2. Jūsų Vardas_Pavardė - Main_Frix Kokio tipo yra ši modifikacija? [ENB, ginklai, automobiliai, skin'ai, HUD, kita.] - LSPD [Mašina] , Žiemos skinai. Komentaras apie modifikaciją [nebūtina] - Nėra. Vaizdo medžiaga [Foto/Video] - LSPD [Mašina]: Bus terp instalo , Žiemos skinai: Spausk. Modifikacijos atsisiuntimo nuoroda - LSPD [Mašina]: Spausk, Žiemos skinai: Siūstis.
    7 taškai
  3. 1. Jūsų vardas pavardė?: Main_Frix 2. Kuo Jūsų sukurta pamoka bus naudinga žmonėms?: Gerbemi serverio žaidėjei , sužinos ką ištikruju reikia dirbti ūkininkuose. 3. Jūsų Pamoka(Vaizdo įrašai, nuotraukos, informatyvus tekstas)?: Video >>> "Spausk"
    6 taškai
  4. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris prašo užtildyti kitą asmenį: Main_Frix 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuris nusižengė taisyklėms: Astijus_Sebeika 3. Priežastis, kodėl žaidėją turėtume užtildyti: Įžeidinėjimai. 4. Įrodymai, kaip žaidėjas nusikalto: https://imgur.com/a/6qDki
    5 taškai
  5. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Main_Frix Transporto priemonė: Admiral Kiek ridos reikės užkelti(PROTO RIBOSE): 200km Kokiai dienai užsisakote ridos kėlimą: 2018-02-09 Arba 2018-02-10 Suteiktos nuolaidos nuotrauką: Nėra.
    4 taškai
  6. Verslo 200m2 aukcionas, Dalyvauti aukcione galite tiesiog pervedę man (Mafijos_Tevas) į banko sąskaitą didesnę už pradinę verslo kainą sumą. Po 7d. (vasario 17d.) daugiausiai pinigų pervedusiam serverio žaidėjui perleisiu verslą. Nelaimėję aukciono žaidėjai atgaus pinigus atgal. Pramonės šaka: Energetika Lygis: 3 Pradinė verslo kaina: 1.000.000 €. Verslo ID: 43 Pervedus pinigus man į banko sąskaitą įkelkite pavedimo nuotrauką į šios temos komentarus. Aukciono statymai nebus viešinami, todėl statykite tokią suma, kuri garantuotų jūsų laimėjimą. Aukcionas vyksta iki vasario 17
    2 taškai
  7. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Kenshin_Yona• Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :Bmw_Bumeris• Už ką buvote užblokuotas ?: Blogas nick.• Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :• Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :
    2 taškai
  8. vel tu su savo stumimais nors pas settha sedi tik del mesos
    2 taškai
  9. susitarėm apsikeist aš tau teech tu man energiją, netyčia įdėjau energiją o tu nupirkai tai kur čia scam ?
    2 taškai
  10. AMARICARS.COM ** ĮĖJUS Į SVETAINĘ PASIRODO MAŽAS LANGAS, KURIAME PARAŠYTA ,, NAUJI TIKSLAI IR VIZIJA" 2019.01.25 vėlu vakarą, į viena iš pagrindiniu AMARI SUPER CARS būstinių įvažiuoja 7 juodais langais užtamsinti furgonai, iš jų išlipa grupės vyru su juodomis kaukėmis, patraukia link pagrindinio įėjimo. Kadangi mūsų kompanijos būstinės buvo aktyviai saugomos įvairiausiu apsaugos tarnybų, jų tą kart neužteko jog šios sugebėtu apsigint nuo tokio kiekio plė*cenzūra*o. Patekę į vidų, šie išguldė dauguma saugusiųjų apsauginiu, viena iš vyriausiu sueme už pakarpos nusivedė link vieno didžiausiu
    1 taškas
  11. GROTTI - Tai kompanija Los Santos mieste kuri klientams teikia patikimą ir saugų ridos kėlimą. Nuolatinių ar naujų klientų laukia staigmenos kiekvieną vasaros mėnesį, per kurias bus galima gauti nuolaidas ridos kėlimui, nemokamus ridos kėlimus. Ridos kėlimo kainos: 1. Motociklai 100km/7k. (NRG - 500 motociklui) Kitiem serverio motociklams - 100km/10k. Faggio motoroleriui - 100km/15k. 2. Saloninės mašinos - 100km/8k. 3. Turginės mašinos - 100km/10k. "GROTTI" darbuotojai: 1. Deividas_Windows. (SAVININKAS) "GROTTI" darbo laikas: Pirmadienis - šeštadie
    1 taškas
  12. Žaidėjai užblokuoti už čytinimą, Čia pateikiamas žaidėjų sąrašas, kurie buvo užblokuoti už čytinimą. Paryškinti žaidėjų vardai reiškia, jog jie buvo užblokuoti daugiau nei vieną kartą mūsų serveryje už čytinimą ir tokiu atveju buvo nubausti griežčiausiomis bausmėmis. Atsiblokuoti RCON užblokavimą galima forumo viršuje paspaudus ant „Paslaugos“. Atsiblokavus RCON užblokavima konfiskuoti vartotojai nėra grąžinami, nes tai dalis neišperkamos bausmės. Žaidėjai, kurie yra pažymėti „žalia spalva“ yra įsigiję „UNRCON“ paslaugą. Math_Forelli vartotojas konfiskuotas + RCON. Lukasss_L
    1 taškas
  13. Verslo 200m2 aukcionas, Dalyvauti aukcione galite tiesiog pervedę man (Mafijos_Tevas) į banko sąskaitą didesnę už pradinę verslo kainą sumą. Po 7d. (vasario 17d.) daugiausiai pinigų pervedusiam serverio žaidėjui perleisiu verslą. Nelaimėję aukciono žaidėjai atgaus pinigus atgal. Pramonės šaka: Maistas Lygis: 3 Pradinė verslo kaina: 1.000.000 €. Verslo ID: 33 Pervedus pinigus man į banko sąskaitą įkelkite pavedimo nuotrauką į šios temos komentarus. Aukciono statymai nebus viešinami, todėl statykite tokią suma, kuri garantuotų jūsų laimėjimą. Aukcionas vyksta iki vasario 17d.
    1 taškas
  14. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Rebeka_Sander• Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Herbis_Perrow• Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas. Buvo įsakyta neredaguoti GTA papkės, netrinti jokių failų. Tačiau tikrinant, papkė buvo modifikuota kelios minutės po pranešimo, kad bus tikrinamas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://imgur.com/a/UTcrP
    1 taškas
  15. Jūsų Vardas_Pavardė - Absoliute_Death Kokio tipo yra ši modifikacija? [ENB, ginklai, automobiliai, skin'ai, HUD, kita.] - Modpack Komentaras apie modifikaciją [nebūtina] - Vaizdo medžiaga [Foto/Video] - Šiame ModPacke yra: Gan galingas ENB (Ne silpniems kompiuteriams) Effect TimeCyc Anim (Ped.ifp) Mašinos (Nevisos) 299 HQ žmonių skinai Garsai Kulkos, kurios palieka skyles bet kur. Turime daug cleo modų. Kelių modas Mašinos ratų modas. Raadaro modas Kamerą ( Valdyti su numpad, įjungti palaikius numpad - 0 - mygtuką)
    1 taškas
  16. Jūsų Vardas_Pavardė -Justas_Twiter Kokio tipo yra ši modifikacija? [ENB, ginklai, automobiliai, skin'ai, HUD, kita.] -Skin Komentaras apie modifikaciją [nebūtina] - Fasistai Union skin pack kaip sakant kokie gaujiniai tokie ir skinai. Vaizdo medžiaga [Foto/Video] - Modifikacijos atsisiuntimo nuoroda -http://www67.zippyshare.com/v/dbo72Kdb/file.html
    1 taškas
  17. Būtent, būtent. Tai man irgi per nesąmonė, nebent toks dalykas dar gali būti, kad tikrina paskyrą bet nelabai tikiu.
    1 taškas
  18. Lygiai ir man taip pat buvo viskas, rašiau supportams, negavau jokių žinučių laukiau laiko savaitė bet niekas nesigavo man. Tai teko susikurti naująjį facebook vartotoją, o po šiai dienai viskas tvarkoje.
    1 taškas
  19. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Vygantas_Sivickas 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Skubis_Pro 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Flood. 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: http://www.part.lt/perziura/98c3ab8b13da2d4edc1dfc33be1f818699.png 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina): http://www.part.lt/perziura/3746a1c5ce04056914fc2a1e5f0b34a3703.png
    1 taškas
  20. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Gytis_Angel • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Taigi, manau reiktų pridėti miner'io darbą. Viskas būtų taip: Turime mašina (Bobcat arba Yosemite). Jos viduje yra kastuvas bei skaldiklis. : KIRTIKLIO paskirtis-Skaldo akmenis, kurie atsiranda kartas nuo karto. Suskaldžiu akmenį paemame jo viduje rastas medžiagas ir nunešame į mašiną. (Panašu į medkirčių darbą) KASTUVO paskirtis-Atsiranda žemės kupstai ir juos reikia iškasti. Iškasus taip pat randame tam tikras medžiagas ir jas nunešame į mašiną. Bazėje viską iškrauname. Tuomet nuėję į vidų ir viską surušiuoj
    1 taškas
  21. Jūsų Vardas_Pavardė - D'G.Kokio tipo yra ši modifikacija? [ENB, ginklai, automobiliai, skin'ai, HUD, kita.] - Medziai, ziemos teksturos, pora skinu.Komentaras apie modifikaciją [nebūtina] - Modifikacijos grazios, ne mano, daug modu nekeliu i viena tema, po biski atskirai, nes daug modifikaciju turiu ir vis keiciu kaip kojines kam nepatiks labai nekritikuokit, kuo daugiau rinksiu +rep tuo dazniau stengsiuos kelti ivairiu modifikaciju. P.S Ziemos modas jau ir senokas, daugelis zino, bet anw vistiek pasidalinsiu, nes man sis ziemos modas yra grazus, ne taip kaip ten tie kiti su paprastom padangu
    1 taškas
  22. geri modai special skinai. dėkui, kad pasidalinai
    1 taškas
  23. Timur_Gatiatulin paliko atsiliepimą: Įsigijau ,,B4TM4N'' infernusą, likau patenkintas greitas ir malonus aptarnavimas. O transporto priemonė atitiko mano norus.
    1 taškas
  24. Graziai greitini videkus editeris prisiperka adminu o veliau banai free eina
    1 taškas
  25. http://www.gamemodding.net/en/gta-san-andreas/gta-sa-mods/69338-first-person-v30-fixed.html vo šits modas paspausi kelis kartus V raide ir atsiras vaizdas mašinos viduje
    1 taškas
  26. Vycka_Flex

Peikiu Tedis_Boss

VIP narys nubaustas.
    1 taškas
  27. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jerry_Sanchez• Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Eirimas_Mopedas• Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytų Naudojimas [smcm]• Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms
    1 taškas
  28. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Jerry_Sanchez 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Colin_Scott 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas:Skelbimų kontora ne pagal paskirtį 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):
    1 taškas
  29. . Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Jerry_Sanchez 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Pla_Yers 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Blogas /v /s Naudojimas. 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):
    1 taškas
  30. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Kent_Mendez 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Dzion_Bred 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Įžeidinėjimai 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: https://imgur.com/a/efdVy 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina): https://imgur.com/a/efdVy
    1 taškas
  31. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Jerry_Sanchez 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Vanessa_Launch 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas:Blogas /v Naudojimas. 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):
    1 taškas
  32. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Jerry_Sanchez 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Blake_Phone 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas:Blogas /vc Naudojimas. 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):
    1 taškas
  33. Sveiki, nežinau ar kas pamenate (bet tikiuosi kad ne) mano sena postą su BMW E36. Visų pirma, tai norėčiau daugumos atsiprašyti dėl mano labai nemandagaus bendravimo, tikiuosi atleisit man Visų antra, jeigu ką domina tai failų aš to BMW nebeturiu, na bet jei labai norėsit tai gal pamėginsiu atkūrt ta daiktą Na o dabar kokia šito posto esmė? Praėjo gana ilgas laikas kada paskutinį karta kažką dariau su zModeler ir kažkaip radęs tokius savo postus nusprendžiau pamėginti dar karta! Iš pradžių galvojau bandyti daryti BMW M3 E36. Iš pradžių galvojau kad normalių modų BMW M3
    1 taškas
  34. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: How_High 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Red_Viper 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Įžeidinėjimai 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: https://imgur.com/a/ctIWI 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina): https://imgur.com/a/MDh0D
    1 taškas
  35. NEBEKOMENTUOKIT, NES UŽ TAI PRADĖJO DĖTI ĮSPĖJIMUS !
    1 taškas
  36. Labai netikėtas Antano_Vairuotojo pasitraukimas iš direktoriaus pareigų privedė mane skelbti pirmąją mano, kaip DP analizę į Taksistų vadovo pareigas. Šioje atrankoje stengiausi surasti kuo daugiau naujų veidų su kiek unikalesnėmis, naujokus priversiančiomis prisijungti į firmą idėjomis. Per ~4 dienas išviso pateikta 13 kandidatūrų, patraukliausias anketas pateikė: Aivaras_Ali, Bonnie_Rose, Hitautas_White, Michael_Pacano ir Daniel_Rose. Pereiname prie kandidatų analizavimo ir iškarto tenka sustoti prie pirmojo – Aivaras_Ali, kitaip žinomas Garesas_Vilkas (Taip, tas pats, kuris pri
    1 taškas
  37. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : How_High • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Wick_John • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  38. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : How_High • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Jack_Marius • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  39. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : How_High • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : John_Exel • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Reklamavimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  40. Tr. priemonės SULTAN aukcionas, Dalyvauti aukcione galite tiesiog pervedę man (Mafijos_Tevas) į banko sąskaitą didesnę už pradinę tr. priemonės kainą sumą. Po 7d. (vasario 17d.) daugiausiai pinigų pervedusiam serverio žaidėjui perleisiu tr. priemonę. Nelaimėję aukciono žaidėjai atgaus pinigus atgal. Tr. priemonės informacija: Tr. priemonės pradinė kaina: 250.000€ Pervedus pinigus man į banko sąskaitą įkelkite pavedimo nuotrauką į šios temos komentarus. Aukciono statymai nebus viešinami, todėl statykite tokią suma, kuri garantuotų jūsų laimėjimą. Aukcionas vyksta iki vas
    0 taškai
  41. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Kent_Mendez 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Her_Oin 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Įžeidinėjimai 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: https://imgur.com/a/wIk5B 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina): https://imgur.com/a/wIk5B
    0 taškai

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.