Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2018.03.14 visose vietose

1. Sveiki, siandienos pamokoje - sansu suteikimas priesininkui. Visada reikia leisti laimeti ir priesininkui, kad gauja neuzsidarytu. Na, jei sansu nepasinaudoja, kaltinti lieka tik save.
    5 taškai
  2. – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Nedas_Yeah– Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Na kiek žinau, "Huntley" mašiną gauna tik serverio komanda, arba ją nusipirkęs žaidėjas iš serverio komandos nario. Noriu, kad jūs komandoms nariams duotumėt "SandKing", o "Huntley" pardavinėtumėte mašinų salone.– Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Manau nemažai žaidėjų norėtų "Huntley" transporto, tai nuo to daugelis pasidarytų laimingesni.
    3 taškai
  3. – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Pronis_Kadilaks – Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau padaryti, jog pasirinkus mašiną garaže(bet jos neišvarius į lauką) rodytų jos bagažinės inventorių. Taip būtų žymiai papraščiau gaudytis tarp mašinų bagažinių kuriuose yra tavo norimas ginklas, nes dabar jeigu turi daugiau tų mašinų su ginklais sunku atrasti tą tr. priemonė kurioje yra tavo norimas ginklas. Dabar ieškant tų ginklų tarp mašinų yra grynas vargas, kiekvieną mašiną išsivarinėti į lauką, atidaryti bagažinė ir tikrinti jos vidų. Taip pat pasitaiko variantų, kada išsivarius mašiną į lauką ji s
    2 taškai
  4. "CLN" firma švenčia, nes per mano direktoriaus kadencija gyvuojam net 5 mėnesius!
    2 taškai
  5. snowas

@Rokas kaip sekas norvegijoj zuvim galvas kapot?

@Rokas kaip sekas norvegijoj zuvim galvas kapot?
    2 taškai
  6. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Night_Amber 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Lukas_Off 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Įžeidinėjimai 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: https://imgur.com/a/MAkK5 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina): https://imgur.com/a/Kq39S
    1 taškas
  7. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Jason_QuattroJūsų tikrasis vardas:EnrikasJūsų amžius, gimimo diena: 2002-12-16Jūsų gyvenamasis miestas: PanevėžysJūsų kontaktiniai duomenys (nebūtina, bet pageidautina): Instagram : Juskeviic.Jūsų hobiai, pomėgiai: Boksas.Trumpas jūsų charakterio apibūdinimas: Šeip esu draugiškas, linksmas, bendraujantis. Kuo galite pasigirti, kuom išsiskiriate iš kitų?:Esu ypač paprastas ir kuklus.Ar turite augintinių? Jeigu taip, kokie jų vardai?: Turiu šunį. Vardu Gučis.Turite seserų, brolių?: Taip turiu sesę.Kaip sužinojote apie GreenSide.LT projekta?: Facebook'e naršyda
    1 taškas
  8. Žaidėjas sėkmingai užtildytas.
    1 taškas
  9. Denis_Xander

atnaujinau.

atnaujinau.
    1 taškas
  10. Freez_Armani

1 taškas
  11. Pasipildėme keliais naujais automobiliais - https://greenside.lt/forumas/topic/64065-rare-greenside-cars/
    1 taškas
  12. Nežinau kas čia atsitiko,tiesiog aš laukiau skolos ir viskas.
    1 taškas
  13. Užblokavimo apeliacija netvarkinga. Bbuvo vykdomas CP eventas, kuriame automobiliai buvo nesudaužomi. Administratoriui bus suteiktas žodinis įspėjimas už neatidumą
    1 taškas
  14. Pirmas, labai smulkus darbas, padarytas su nauju Macbooku, kurį laimėjau Adobe dizaino konkurse. Beje ir pirmas darbas, kuris bent kažkiek yra susijęs su mano studijimos.
    1 taškas
  15. NEBEKOMENTUOKIT, NES UŽ TAI PRADĖJO DĖTI ĮSPĖJIMUS !
    1 taškas
  16. 1 taškas
  17. Antanas_Vairuotojas

O su praėjusiomis kalėdomis

O su praėjusiomis kalėdomis
    0 taškai

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.