Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2018.03.18 visose vietose
-
Mob. aplikacijos dizainas – Daumantas
IgorVernik ir 6 kiti sureagavo į gandriukai už temą
Hi, prisiruošiau atnaujinti Behance profilį, tai sukūriau jau greičiausiai matyto appso dizaino prezentaciją. Norėjosi parodyti, kad dizainas sukuriamas ne per 2 valandas nuo tam tikros programos atsidarymo: Idėja, t. y. problema ir jos sprendimas, koncepto plėtimas, struktūros kūrimas ir pan. Žodžiu, užeisit į prezentaciją, daugiau pamatysit apie darbo procesą ir galutinius rezultatus. Taip pat norėjosi šiek tiek užvesti ant kelio, kad būtų lengviau suprasti, jog UI dizainas (User Interface design) nėra tas pats, kas UX (User Experience design). Dizaino prezentacija. Būtų džiugu, j7 taškai -
Padėkokime Ernis_Pokemon už 2 mėnesių kadenciją ! Ačiū, už praleistą nuostabų laiką!
Denis_Xander ir 4 kiti sureagavo į Rokas_Lays už būsenos atnaujinimą
Padėkokime Ernis_Pokemon už 2 mėnesių kadenciją ! Ačiū, už praleistą nuostabų laiką! @Ernis Pokemon Liksi CLN širdyje ! <35 taškai -
CLN ATNAUJINIMAS Pirmą kartą viešai skelbiu, apie atnaujinimą firmoje, Taigi buvo imt
Boms_Pakis ir 3 kiti sureagavo į Rokas_Lays už būsenos atnaujinimą
CLN ATNAUJINIMAS Pirmą kartą viešai skelbiu, apie atnaujinimą firmoje, Taigi buvo imtasi išvadų, kadangi TeamSpeak'e pradėjo kilti audros, taip pat gavau "spyrį į užpakalį", kuris man suteikė motyvacijos, pamilti fūristų firmą antrą kartą. trumpai apie atnaujinimus: • Nauja 33 taisyklė • CLN KĮS BAUDOS • Naujos pareigos (Socialinis darbuotojas (dėl šios inovacijos neesame įsitikinę, tačiau savaitės bėgyje nuspresim)) • Pareigų aprašymas • Sukurtas borderis • CLN Čipsų temos atnaujinimas4 taškai -
Kimba_Marcius Užblokavo Lukas_Monkey
Night_Amber ir 2 kiti sureagavo į Kimba_Marcius už temą
UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Kimba_Marcius • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Lukas_Monkey • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Abgaudinėjimai (Siūlo narkotikus kaip žaidi kauliuką ir nuperki netyčia juos) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://imgur.com/a/zrUiH3 taškai -
>>> KONKURSAS IŠ 20000$ <<<
Ignas_Gucci ir kitas sureagavo į Jeff_Boyka už temą
KONKURSAS Sveiki visi , taigi skelbiu konkursa iš 20000$ Klausymas kur rasti ta konkursa , ir ką daryti? Štai kur jį rasti- Spausk Konkurso nugalėtojas bus renkamas random budu. 2018/03/20 Sėkmės!2 taškai -
Clickbaitinu, kad ateitumėt naujo dizaino pažiūrėt.
Jack_Connor ir kitas sureagavo į gandriukai už būsenos atnaujinimą
Clickbaitinu, kad ateitumėt naujo dizaino pažiūrėt.2 taškai -
Apgavo John_Dinzel.
Kashin_Lexus sureagavo į Kevinas420 už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė: Zhalias_Lapas 2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: John_Dinzel 3. Apgavystės aplinkybės (apibūdinkite apgavystę): Aš jam pasiūliau sužaisti kauliukais iš 5k, jis iš pradžiu man siulė nark medžiagu, aš jam sakau kad tu man siulai žaisti ne kauliuką o narkotikus, poto vėl tapati situacija buvo, bet aš nenusipirkau nark. Nuejau nusiimt pinigų, jis iš pradžiu man pasiūlė nark, poto kauliuką aš norėjau priimti jam pasiūlyta žaidima su kauliukais, o taip gavosi kad aš iš jo nusipirkau 1 nark medžiaga už 5k... 4. Apgavystės data (mėnuo, diena, laikas): 2018-01 taškas -
[0.1.8.6] Del metalu laužu
Mister_Spagetis sureagavo į Gta_Monster už temą
– Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?:Gta_Monster – Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:Kad kaip sproksta mašina name,kad galėtu mechanikai ivažuoti i nama ir pajimti metalo lauža kai duoda namo savininkas raktus ir galėtu pajimti metalo lauža su dft – Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?:Prisidėtu papildomas darbas mechanikams ir būtu išvengta papildomu daužtumu – Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu – galite nekopijuoti šio punkto):https://imgur.com/a/VquQr1 taškas -
Apgavo John_Dinzel.
Kevinas420 sureagavo į Tomas_Wilson už temą
Prisidedu, taip pat padarė, jeigu reikės kaip argumento pateikt įrodymus, tai turiu.1 taškas -
Dalinuosi: Ultra Realistic Graphics! <<<
Jeff_Boyka sureagavo į Jeff_Boyka už temą
Sveikas , kompiuterio reikia tikrai galingo kad būtu įmanoma žaisti be lagu.1 taškas -
1 taškas
-
Pagalbos dėl FPS
Zvonink_Man sureagavo į Jack.... už temą
Į gta san data papke kelk timecyc.aaa faila1 taškas -
Pagalbos dėl FPS
Zvonink_Man sureagavo į Jeff_Boyka už temą
Sveikas , manau žinau kaip sutvarkyti tavo problema. Perinstaliuok GTA-SanAndreas , jeigu nenori to daryti ištrink modus , kaip grafiku enb. Ir būtinai atsisiusk šiuos failiukus: 1. Siūstis 2. Siūstis. Jeigu padėto užmesk širdute.1 taškas -
Andrius_Goo Avataru Galerija
Tom_Kruz sureagavo į Andrius_Goo už temą
Pirmi darbeliai. Stipriai neskriauskit. 1.1 taškas -
Įsirašyk fpsunlock.cs, anticrasher.cs ir turėtu viskas kaip ir būti normaliai.1 taškas
-
Jeff_Boyka sureagavo į Laurynas_Leigon už temą
Sveikas, modifikacija yra tikrai ispudinga.Norėčiau pats pasibandyti, bet bijau jog mano skrudintuvas užkais1 taškas -
@Lauris_Varskyte grįžai, kad pačytinti, baisu baisu
Lauris_Varskyte sureagavo į Antanas_Vairuotojas už būsenos atnaujinimą
@Lauris_Varskyte grįžai, kad pačytinti, baisu baisu1 taškas -
Jeff_Boyka sureagavo į Ignas_Gucci už temą
Dėkui, paskui išmeginsiu!1 taškas -
GIF parasas
Laurynas_Leigon sureagavo į Nedas_Yeah už temą
Hey visi. Pabandžiau sukurti gif'ą Mechanikų darbui.. Galbūt sukurti kitiems darbams ? Čia jūs nuspręskite Kaip visados noriu išsamios nuomonės apie padarytą darbą. Sukūriau 2 versjas, galbūt su iconom gražiau ? O galbūt be iconų gražiau ? Rašykite į komentarus.1 taškas -
1 taškas
-
Taksi direktoriaus rinkimų analizė.
Anthony_Marcello sureagavo į George_Butler už temą
Sveikinu su taksistų direktoriaus postu. Sėkmės tau1 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
Autosalonas "Luxus"
Amanda_Candy sureagavo į Marko_Escobar už temą
Galiojantys "Luxus" autosalono sertifikatai Karolis_Sudoku - CrimsonCherry Vycka_Flex - IndigoCandy Dany_Winston - LuxuryBrown Bmw_Bumeris - ZaffreBlue Karolis_Sudoku - BrightSky Karolis_Sudoku - OrchidPurple Dany_Winston - BlackSmoke Rebeka_Sander - PersianBlue Gruzinas_Tortilla - ToffeeCaramel V_P V_P © Marko_Escobar [Marius]1 taškas