Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2018.03.18 visose vietose

1. Hi, prisiruošiau atnaujinti Behance profilį, tai sukūriau jau greičiausiai matyto appso dizaino prezentaciją. Norėjosi parodyti, kad dizainas sukuriamas ne per 2 valandas nuo tam tikros programos atsidarymo: Idėja, t. y. problema ir jos sprendimas, koncepto plėtimas, struktūros kūrimas ir pan. Žodžiu, užeisit į prezentaciją, daugiau pamatysit apie darbo procesą ir galutinius rezultatus. Taip pat norėjosi šiek tiek užvesti ant kelio, kad būtų lengviau suprasti, jog UI dizainas (User Interface design) nėra tas pats, kas UX (User Experience design). Dizaino prezentacija. Būtų džiugu, j
    7 taškai
  2. Padėkokime Ernis_Pokemon už 2 mėnesių kadenciją ! Ačiū, už praleistą nuostabų laiką! @Ernis Pokemon Liksi CLN širdyje ! <3
    5 taškai
  3. CLN ATNAUJINIMAS Pirmą kartą viešai skelbiu, apie atnaujinimą firmoje, Taigi buvo imtasi išvadų, kadangi TeamSpeak'e pradėjo kilti audros, taip pat gavau "spyrį į užpakalį", kuris man suteikė motyvacijos, pamilti fūristų firmą antrą kartą. trumpai apie atnaujinimus: • Nauja 33 taisyklė • CLN KĮS BAUDOS • Naujos pareigos (Socialinis darbuotojas (dėl šios inovacijos neesame įsitikinę, tačiau savaitės bėgyje nuspresim)) • Pareigų aprašymas • Sukurtas borderis • CLN Čipsų temos atnaujinimas
    4 taškai
  4. UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Kimba_Marcius • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Lukas_Monkey • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Abgaudinėjimai (Siūlo narkotikus kaip žaidi kauliuką ir nuperki netyčia juos) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://imgur.com/a/zrUiH
    3 taškai
  5. KONKURSAS Sveiki visi , taigi skelbiu konkursa iš 20000$ Klausymas kur rasti ta konkursa , ir ką daryti? Štai kur jį rasti- Spausk Konkurso nugalėtojas bus renkamas random budu. 2018/03/20 Sėkmės!
    2 taškai
  6. Clickbaitinu, kad ateitumėt naujo dizaino pažiūrėt.
    2 taškai
  7. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Zhalias_Lapas 2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: John_Dinzel 3. Apgavystės aplinkybės (apibūdinkite apgavystę): Aš jam pasiūliau sužaisti kauliukais iš 5k, jis iš pradžiu man siulė nark medžiagu, aš jam sakau kad tu man siulai žaisti ne kauliuką o narkotikus, poto vėl tapati situacija buvo, bet aš nenusipirkau nark. Nuejau nusiimt pinigų, jis iš pradžiu man pasiūlė nark, poto kauliuką aš norėjau priimti jam pasiūlyta žaidima su kauliukais, o taip gavosi kad aš iš jo nusipirkau 1 nark medžiaga už 5k... 4. Apgavystės data (mėnuo, diena, laikas): 2018-0
    1 taškas
  8. – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?:Gta_Monster – Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:Kad kaip sproksta mašina name,kad galėtu mechanikai ivažuoti i nama ir pajimti metalo lauža kai duoda namo savininkas raktus ir galėtu pajimti metalo lauža su dft – Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?:Prisidėtu papildomas darbas mechanikams ir būtu išvengta papildomu daužtumu – Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu – galite nekopijuoti šio punkto):https://imgur.com/a/VquQr
    1 taškas
  9. Prisidedu, taip pat padarė, jeigu reikės kaip argumento pateikt įrodymus, tai turiu.
    1 taškas
  10. Sveikas , kompiuterio reikia tikrai galingo kad būtu įmanoma žaisti be lagu.
    1 taškas
  11. Šaris

Pagalbos dėl FPS

Tu nors žinai ką fps unlockas daro?
    1 taškas
  12. Jack....

Pagalbos dėl FPS

Į gta san data papke kelk timecyc.aaa faila
    1 taškas
  13. Jeff_Boyka

Pagalbos dėl FPS

Sveikas , manau žinau kaip sutvarkyti tavo problema. Perinstaliuok GTA-SanAndreas , jeigu nenori to daryti ištrink modus , kaip grafiku enb. Ir būtinai atsisiusk šiuos failiukus: 1. Siūstis 2. Siūstis. Jeigu padėto užmesk širdute.
    1 taškas
  14. Pirmi darbeliai. Stipriai neskriauskit. 1.
    1 taškas
  15. džeremy

Pagalbos dėl FPS

Įsirašyk fpsunlock.cs, anticrasher.cs ir turėtu viskas kaip ir būti normaliai.
    1 taškas
  16. Sveikas, modifikacija yra tikrai ispudinga.Norėčiau pats pasibandyti, bet bijau jog mano skrudintuvas užkais
    1 taškas
  17. @Lauris_Varskyte grįžai, kad pačytinti, baisu baisu
    1 taškas
  18. Dėkui, paskui išmeginsiu!
    1 taškas
  19. Nedas_Yeah

GIF parasas

Hey visi. Pabandžiau sukurti gif'ą Mechanikų darbui.. Galbūt sukurti kitiems darbams ? Čia jūs nuspręskite Kaip visados noriu išsamios nuomonės apie padarytą darbą. Sukūriau 2 versjas, galbūt su iconom gražiau ? O galbūt be iconų gražiau ? Rašykite į komentarus.
    1 taškas
  20. Sveikinu su taksistų direktoriaus postu. Sėkmės tau
    1 taškas
  21. Galiojantys "Luxus" autosalono sertifikatai Karolis_Sudoku - CrimsonCherry Vycka_Flex - IndigoCandy Dany_Winston - LuxuryBrown Bmw_Bumeris - ZaffreBlue Karolis_Sudoku - BrightSky Karolis_Sudoku - OrchidPurple Dany_Winston - BlackSmoke Rebeka_Sander - PersianBlue Gruzinas_Tortilla - ToffeeCaramel V_P V_P © Marko_Escobar [Marius]
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.