Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2018.04.02 visose vietose

1. Rokai, tu mūsų Rokai, Už ką tu mus šitaip baudi? Ir rodai ištroškusiam špygą, Ir taip mums sunku tam serveryje. Iš kur šitas pyktis ir kerštas, Kaip lapas aš visas drebu. Tu angelu sargu sutvertas, Paleistas virš mūsų galvų. Rokai, tu mūsų Rokai Šviesuoli, trapiausia gėlė Tave įrašysim į topus, Esi naujo sampo žvaigždė. Koks ilgas košmariškas kelias, Kiek mus dar kankint ketini? Ar baigsis draudimų upelis, Tu širdį, Rokai, turi? Mes gersime vandenį tyrą, Gerai, kad galvoji už mus. Rokai, tu mūsų Rokai,
    4 taškai
  2. Verslo 800m2 aukcionas, Dalyvauti aukcione galite tiesiog pervedę man (Marko_Escobar) į banko sąskaitą didesnę už pradinę verslo kainą sumą. Po 7d. (balandžio 8d.) daugiausiai pinigų pervedusiam serverio žaidėjui perleisiu verslą. Nelaimėję aukciono žaidėjai atgaus pinigus atgal. Pramonės šaka: Maistas Lygis: 5 Pradinė verslo kaina: 10.000.000 €. Verslo ID: 59 Tema užrakinama: 2018.04.08 20:00 Pervedus pinigus man į banko sąskaitą įkelkite pavedimo nuotrauką į šios temos komentarus. Aukciono statymai nebus viešinami, todėl statykite tokią suma, kuri garantuotų jūsų laimėjim
    3 taškai
  3. Mantas

3 taškai
  4. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Earth_Ceejey• Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Samiras• Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): 1995-12-30• Jūsų gyvenamasis miestas: Vilnius• Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): Neturiu priežasties slėpti savo asmenybės. Facebook: Šiaip Samiras• Apibūdinkite savo charakterį: Esu paprastas žmogus kaip ir visi, neišsiskiriantis, linksmas bei mėgstantis bendraut.• Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Fudbolas • Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirtinis iš kitų?: Neesu išskirtinis, bet turiu savo galv
    2 taškai
  5. UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Eziukas_Rusky • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Ryan_Hawkins, Aka_Supreme • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : + https://imgur.com/a/zkOn6 (sraigtasparnis buvo kma aikštelėje, nes sprogo apie 11 valandą ryto)
    2 taškai
  6. Papildomas reikalavimas registracijos patvirtinimui (taikomas nuo 2018.04.02), Jeigu serveryje žaidėjas neturės bent 2.000 XP (patirties taškų) nauja forumo vartotojo registracija nebus patvirtinta.
    2 taškai
  7. UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Rebeka_Sander • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Eivoz_Kkk, Rayn_Collins • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas (?) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://prnt.sc/izmm35 SUSISIEKTI SU ADMINISTRACIJA DĖL PATIKRINIMO, KONTAKTAI: SKYPE greensidelt.pagalba
    2 taškai
  8. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Eivis_Carter• Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :@Vycka_Flex• Už ką buvote užblokuotas ?:Čytinima• Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :• Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :
    2 taškai
  9. Karo prieš neaktyvius NT savininkus rezultatai! Praeitame pranešime minėjome, jog siekiame suteikti pilnavertišką žaidimą aktyviems žaidėjams. Todėl kovo 29-tą dieną patikrinome visų verslų ar namų savininkų aktyvumą per mėnesį, ir perėmėme 600 minučių per mėnesį nepražaidusių žaidėjų nekilnojamąjį turtą, kuris pasirodys aukcionuose. Rezultatai rodo, kad praktiškai visi neaktyvūs projekto žaidėjai iš kurių atimtas namas ar verslas per mėnesį pražaidė nuo 1 min iki 250 min intervale kuomet visi kiti aktyvūs pražaidė kur kas daugiau nei mūsų limitas, o ir vaizdas versluose tai įr
    2 taškai
  10. Nuolatinė atranka į projekto komandą, Tai tokia atranka, kuri nėra terminuota ir skirta ieškoti žaidėjų su idėjomis norinčių prisijungti prie mūsų komandos. Paskirtis, - Motyvuoti dabartinius komandos narius; - Ieškoti viešai neatsiskleidusių žaidėjų serveryje, kurie mūsų projektui būtų naudingi; - Vengimas ekspromtinių atrankų. Motyvacinio laiško reikalavimai, Kandidatūrą pildyti šioje temoje parašius atsakymą (jūsų motyvacinį laišką matys tik serverio savininkai). Pranešimas turi būti deramai sutvarkytas, jog jį būtų malonu ir nesudėtinga skaityti, bei suprasti.
    1 taškas
  11. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Vuffalo.Kiek laiko maždaug skyrėte šio darbo atlikimui?: 4h.Jūsų kontaktiniai duomenys?: Skype: rokasleo12Komentaras apie darbą?: Vertinkit.Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas)?:
    1 taškas
  12. Pats lieviausias eventas išvisų... 16val serve, nei vieno 21/21... Ką aš darau su savo gyvenimu..
    1 taškas
  13. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Earth_Ceejey 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Matthew_Escobar 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Blogas /a naudojimas 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: https://imgur.com/a/OWW12 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina): https://imgur.com/a/OWW12
    1 taškas
  14. Ar tai tik meniška nuotrauka ar ji kartu turi ir užsleptą mintį ? question of the day
    1 taškas
  15. Jeff_Bistro

ŠV. (Eventas)

Sveiki, net nesitikėjau kad jusų tiek daug susirinks bet mes su @Black_Rabit pastebėjome tikrai gražių palikėjimų na po ilgo svarstymo nusprendžiau pasiringti Floristas_Black. jo anketa buvo juokingiause . Susisiek su manim žaidime. Sėkmes kitą kartą
    1 taškas
  16. Jeff_Bistro

ŠV. (Eventas)

Samp V_P: Kodėl būtent tu turi gauti prizą?: Parašyk sveikinimą serverio žaidėjams: Laimėtojas bus paskelbtas 04 02 sėkmes visiems
    1 taškas
  17. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Vuffalo_HorgravKiek laiko maždaug skyrėte šio darbo atlikimui?: 4h,Jūsų kontaktiniai duomenys?: rokasleo12 (Skype)Komentaras apie darbą?: Vertinkit.Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas)?:
    1 taškas
  18. Šv. Velykų dėžių raktų dalybos numatomos 18:00 val. Lietuvos laiku. Dalinami bus tik raktai pusei prisijungusių serverio žaidėjų. Turite dar visą savaitę laiko surasti bent vienos spalvos visus kiaušinius!
    1 taškas
  19. Kenshin_Yona

1 taškas
  20. Samp V_P: Tiesiog_Robertas Kodėl būtent tu turi gauti prizą?: Aš esu naudingas žmogus Parašyk sveikinimą serverio žaidėjams: Sveikinu visus su šv.vėlykom
    1 taškas
  21. Samp V_P:Marjančik_Buffer Kodėl būtent tu turi gauti prizą?:Nes aš tai esu aš, o jūs visi esat jūs kiti , vpš šitas prizas turi būtį plbm mano Parašyk sveikinimą serverio žaidėjams: Sveikinu čia visus susirnke kentus mentus!
    1 taškas
  22. Emke.Bmw

ŠV. (Eventas)

Samp V_P:Emke_Bmw Kodėl būtent tu turi gauti prizą?:Nes aš esu atsakingas :DD Parašyk sveikinimą serverio žaidėjams: NeSekmės.
    1 taškas
  23. Get_Paid

ŠV. (Eventas)

Samp V_P: Get_Paid Kodėl būtent tu turi gauti prizą?: Todėl, nes čia tikrai nėra ant durniaus padarytas eventas kaip bajeris balandžio pirmosios proga Parašyk sveikinimą serverio žaidėjams: swkvk
    1 taškas
  24. Marko_Escobar

Aukcijono tema užrakinama 04.08 20:00

Aukcijono tema užrakinama 04.08 20:00
    0 taškai

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.