Jump to content
Naujokų metas! ×
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2018.06.07 visose vietose

1. Siaučiam @Freez_Armani @Pronis_Kadilaks @Ernis Pokemon
    5 taškai
  2. Ką Samperiai? Žaidime su mano acc lošia mano brolis. tai nelosiu samp.
    5 taškai
  3. http://prntscr.com/js60hz @Rokas uždrausk šitą
    2 taškai
  4. Jūsų Vardas_Pavardė: Night_Rollef 2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: Naf_Boy 3. Apgavystės aplinkybės (apibūdinkite apgavystę): losime kaulą ir jis man pasiūlę narkus už 125k ir nemačiau ir aš netyčia nupirkau, tada aš jam parašiau gausi bana ir einu pildyti anketa, tada jo draugas Jono_Nepazystu mane iskickino iš nieko, aš taip supratau kad ne spėčiau pasidaryti irodimus, ir dabar noriu kad grąžintų mano pinigus 4. Apgavystės data (mėnuo, diena, laikas 2018-06-07 laikas 21-57
    1 taškas
  5. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime? – Grave_DiggerKokio tipo yra ši modifikacija? (ENB, ginklai, automobiliai, skin'ai, HUD, kita) – automobilis Komentaras apie modifikaciją (nebūtina) – paties sukurtas modas puikiai veikia su defoult gta tune, necrashina puikiai veiks ant silpnu pc. keicia previon Vaizdo medžiaga (Foto/Video) – prie parsisiuntimo Modifikacijos atsisiuntimo nuoroda – http://www.gtainside.com/en/sanandreas/cars/119702-honda-prelude-low-poly/
    1 taškas
  6. UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Ignas_Sniego • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Gazim_Luguev • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :https://imgur.com/a/vxkCClR
    1 taškas
  7. Atsisiuntimas - ,,spausti" Nuotrauka: 1) Vaikštymo stilius (ped.ifp). Atsisiuntimas - ,,spausti" 2) Vaizdo įraše nematau modifikacijos ,,Colormod", matosi jog yra naudojamas ENB. 3) Taikinukas, atsisiuntimas - ,,spausti" 4) Tai yra pačio serverio naudojamas įskiepis (hitmarker). 1) Siūlyčiau jums neįsirašyti jokio ENB, jeigu ir taip jūsų kompiuteris yra prastas, bet jūs prašete, todėl esu priverstas jums pateikti ENB prastam (low) kompiuteriui. Atsisiuntimas - ,,spausti" Vaizdo įrašas: 2) Vaizdo įraše yra naudojamas ,,Jake's
    1 taškas
  8. Žaidėjas nebus užblokuotas.
    1 taškas
  9. The_Green

ant kiek išlaiket PUPP matkes?

ant kiek išlaiket PUPP matkes?
    1 taškas
  10. UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Keza • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Karmis_Zetrio • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas (bandymas išvengti patikros) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  11. Forever_Young

Dar vienas lietuvio dropo užkratas.

Dar vienas lietuvio dropo užkratas.
    1 taškas
  12. UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Keza • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Dzeris_Nezinau • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytų naudojimas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  13. Nerandi savo norimos modifikacijos? Nebėda, užpildyk anketą žemiau ir mes padėsim tau ją surasti.
    1 taškas
  14. Nuo šiandien, modifikacijos bus pateikiamos iškart kaip citata.
    1 taškas
  15. 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Micro'Cloth 2. Jūsų norima modifikacija: Color modas, enb ir tas kažkoks cleo kur iš toliau dalykus rodo, pvz iš sf everestas matosi, neatsimenu kaip vadinasi. 3. Modifikacijos apibūdinimas: cleo apibūdinau viršui, o colormodas su enb turi būt šviesūs, turiu dabar vieną (https://prnt.sc/jqnlfv), noriu, kad būtų pakankamai šviesu, o sutemus žaidime irgi būtų įmanoma įmatyt kažką nes dabar baisiai aptemsta ir turi shift f12, kad kažką matyt ir dar su šituo crashina mapą pajungus, gaming loptopas tai gali kažką ir stipresnio pasiūlyt. 4. Ar reikė
    1 taškas
  16. Ieškai modifikacijų? Kreipkis į mus, mes surasim jūsų norimą modifikaciją.
    1 taškas
  17. @Forever_Young Atsimeni skolingas man avatarą Davaj padaryk žrj hot mergą su užpakaliu ir pnš LIKE LIKE LIKE!!! Be to žiauriai gražūs tavo avatarai, tik vat neatsirenku to vienintelio...
    1 taškas
  18. Rokas_Lays

KO MES NORIM ? @Paulius_Koral

KO MES NORIM ? @Paulius_Koral
    1 taškas
  19. Kanalas sukurtas, prašau susisiekti su manimi asmeniškai TS'e.Galioja iki 2018.06.18.
    1 taškas
  20. Kanalas sukurtas, prašau susisiekti su manimi asmeniškai TS'e.Galioja iki 2018.06.18.
    1 taškas
  21. Kanalas sukurtas, prašau susisiekti su manimi asmeniškai TS'e.Galioja iki 2018.06.18.
    1 taškas
  22. Asmeninio kanalo galiojimo laikas baigėsi, norėdamas jį pratęsti, turi pervesti į mano banko sąskaitą 15.000 €, ir po šiuo mano pranešimu pateikti atlikto pavedimo nuotrauką. Pavedimas turi būti padarytas iki 2018.05.19.
    1 taškas
  23. pabandyk užsilockint fps ant 60 ir pasimažint rezoliuciją kažkiek
    1 taškas
  24. Sveiki, visi po ilgos pertraukos padariau avatarus. Tai vertinam
    1 taškas
  25. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Dram_About.• Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Aurimas.• Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): 21m. 1996-10-15.• Jūsų gyvenamasis miestas: Kaunas.• Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): Facebook: Aurimas Lekečinskas.• Apibūdinkite savo charakterį: Esu paprastas, lengvai sukalbamas, iškalbingas. Visada turėčiau su bet kuo apie bet ką bazarint :D.• Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Krepšinis.• Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirtinis iš kitų?: Tuom kad, kai tik atėjau į serva Vakar. Prisisa
    0 taškai

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2025 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.