Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2018.06.07 visose vietose
-
Siaučiam @Freez_Armani @Pronis_Kadilaks @Ernis Pokemon
Tomukas Tomas ir 4 kiti sureagavo į Hitautas už būsenos atnaujinimą
Siaučiam @Freez_Armani @Pronis_Kadilaks @Ernis Pokemon5 taškai -
Ką Samperiai? Žaidime su mano acc lošia mano brolis. tai nelosiu samp.
Nico_Moretti ir 4 kiti sureagavo į Tamsos_Tvarkdarys už būsenos atnaujinimą
Ką Samperiai? Žaidime su mano acc lošia mano brolis. tai nelosiu samp.5 taškai -
http://prntscr.com/js60hz @Rokas uždrausk šitą
Jack_Connor ir kitas sureagavo į Dany Winston už būsenos atnaujinimą
http://prntscr.com/js60hz @Rokas uždrausk šitą2 taškai -
Apgavo Naf_Boy
Aurimas_Makvynas sureagavo į Night_Rollef už temą
Jūsų Vardas_Pavardė: Night_Rollef 2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: Naf_Boy 3. Apgavystės aplinkybės (apibūdinkite apgavystę): losime kaulą ir jis man pasiūlę narkus už 125k ir nemačiau ir aš netyčia nupirkau, tada aš jam parašiau gausi bana ir einu pildyti anketa, tada jo draugas Jono_Nepazystu mane iskickino iš nieko, aš taip supratau kad ne spėčiau pasidaryti irodimus, ir dabar noriu kad grąžintų mano pinigus 4. Apgavystės data (mėnuo, diena, laikas 2018-06-07 laikas 21-571 taškas -
[Dalinuosi] honda prelude 1984 low-poly
Pacany_Edvis sureagavo į Gravedigger už temą
Jūsų Vardas_Pavardė žaidime? – Grave_DiggerKokio tipo yra ši modifikacija? (ENB, ginklai, automobiliai, skin'ai, HUD, kita) – automobilis Komentaras apie modifikaciją (nebūtina) – paties sukurtas modas puikiai veikia su defoult gta tune, necrashina puikiai veiks ant silpnu pc. keicia previon Vaizdo medžiaga (Foto/Video) – prie parsisiuntimo Modifikacijos atsisiuntimo nuoroda – http://www.gtainside.com/en/sanandreas/cars/119702-honda-prelude-low-poly/1 taškas -
Ignas_Sniego užblokavo Gazim_Luguev
Arnas_Believe sureagavo į Rokas_Sniego už temą
UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Ignas_Sniego • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Gazim_Luguev • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :https://imgur.com/a/vxkCClR1 taškas -
Modifikacijų krautuvėlė
Staska_Bumer. sureagavo į Abraham_Lincoln už temą
Atsisiuntimas - ,,spausti" Nuotrauka: 1) Vaikštymo stilius (ped.ifp). Atsisiuntimas - ,,spausti" 2) Vaizdo įraše nematau modifikacijos ,,Colormod", matosi jog yra naudojamas ENB. 3) Taikinukas, atsisiuntimas - ,,spausti" 4) Tai yra pačio serverio naudojamas įskiepis (hitmarker). 1) Siūlyčiau jums neįsirašyti jokio ENB, jeigu ir taip jūsų kompiuteris yra prastas, bet jūs prašete, todėl esu priverstas jums pateikti ENB prastam (low) kompiuteriui. Atsisiuntimas - ,,spausti" Vaizdo įrašas: 2) Vaizdo įraše yra naudojamas ,,Jake's1 taškas -
1 taškas
-
ant kiek išlaiket PUPP matkes?1 taškas
-
Egidijus_Keza Užblokavo Karmis_Zetrio
Good_Modeon sureagavo į Egidijus_Keza už temą
UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Keza • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Karmis_Zetrio • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas (bandymas išvengti patikros) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
Dar vienas lietuvio dropo užkratas.
Jonas_Burkys sureagavo į Forever_Young už būsenos atnaujinimą
Dar vienas lietuvio dropo užkratas.1 taškas -
Egidijus_Keza Užblokavo Dzeris_Nezinau
Edvis_Srekas sureagavo į Egidijus_Keza už temą
UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Keza • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Dzeris_Nezinau • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytų naudojimas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
Nerandi savo norimos modifikacijos? Nebėda, užpildyk anketą žemiau ir mes padėsim tau
Cezka sureagavo į Abraham_Lincoln už būsenos atnaujinimą
Nerandi savo norimos modifikacijos? Nebėda, užpildyk anketą žemiau ir mes padėsim tau ją surasti.1 taškas -
Nuo šiandien, modifikacijos bus pateikiamos iškart kaip citata.
Nuo šiandien, modifikacijos bus pateikiamos iškart kaip citata.1 taškas -
Modifikacijų krautuvėlė
Pronis_Kadilaks sureagavo į Micro_Cloth už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Micro'Cloth 2. Jūsų norima modifikacija: Color modas, enb ir tas kažkoks cleo kur iš toliau dalykus rodo, pvz iš sf everestas matosi, neatsimenu kaip vadinasi. 3. Modifikacijos apibūdinimas: cleo apibūdinau viršui, o colormodas su enb turi būt šviesūs, turiu dabar vieną (https://prnt.sc/jqnlfv), noriu, kad būtų pakankamai šviesu, o sutemus žaidime irgi būtų įmanoma įmatyt kažką nes dabar baisiai aptemsta ir turi shift f12, kad kažką matyt ir dar su šituo crashina mapą pajungus, gaming loptopas tai gali kažką ir stipresnio pasiūlyt. 4. Ar reikė1 taškas -
Ieškai modifikacijų? Kreipkis į mus, mes surasim jūsų norimą modifikaciją.
Ieškai modifikacijų? Kreipkis į mus, mes surasim jūsų norimą modifikaciją.1 taškas -
Foreverio avataru galerija 06.23
Forever_Young sureagavo į Mantys_Samperiss už temą
@Forever_Young Atsimeni skolingas man avatarą Davaj padaryk žrj hot mergą su užpakaliu ir pnš LIKE LIKE LIKE!!! Be to žiauriai gražūs tavo avatarai, tik vat neatsirenku to vienintelio...1 taškas -
KO MES NORIM ? @Paulius_Koral
Aurimas_Makvynas sureagavo į Rokas_Lays už būsenos atnaujinimą
KO MES NORIM ? @Paulius_Koral1 taškas -
Eima_Ofiside prašo asmeninio kanalo
Freez_Armani sureagavo į Marko_Escobar už temą
Kanalas sukurtas, prašau susisiekti su manimi asmeniškai TS'e.Galioja iki 2018.06.18.1 taškas -
Larry_Green prašo asmeninio kanalo
Kanalas sukurtas, prašau susisiekti su manimi asmeniškai TS'e.Galioja iki 2018.06.18.1 taškas -
Lukazzs_Lukazzs Prašo asmeninio kanalo.
Dany_Winston prašo asmeninio kanalo
Asmeninio kanalo galiojimo laikas baigėsi, norėdamas jį pratęsti, turi pervesti į mano banko sąskaitą 15.000 €, ir po šiuo mano pranešimu pateikti atlikto pavedimo nuotrauką. Pavedimas turi būti padarytas iki 2018.05.19.1 taškas -
Pagalbos su FORTNITE
Pronis_Kadilaks sureagavo į Micro_Cloth už temą
pabandyk užsilockint fps ant 60 ir pasimažint rezoliuciją kažkiek1 taškas -
septymseptyni avatars
Llegg_Pitt sureagavo į septymseptyni už temą
Sveiki, visi po ilgos pertraukos padariau avatarus. Tai vertinam1 taškas -
1 taškas
-
Prisistatau Dream_About
Matas_Green sureagavo į Dream_About už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Dram_About.• Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Aurimas.• Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): 21m. 1996-10-15.• Jūsų gyvenamasis miestas: Kaunas.• Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): Facebook: Aurimas Lekečinskas.• Apibūdinkite savo charakterį: Esu paprastas, lengvai sukalbamas, iškalbingas. Visada turėčiau su bet kuo apie bet ką bazarint :D.• Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Krepšinis.• Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirtinis iš kitų?: Tuom kad, kai tik atėjau į serva Vakar. Prisisa0 taškai