Jump to content
Naujokų metas! ×
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2018.09.01 in Pranešimai

1. DIREKTORIŲ IR JŲ PAVADUOTOJŲ PEIKIMO ŠABLONAS, • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Domis_Raz • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje :Laurynas_Leigon @Laurynas_Leigon • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?:Policijos Departamentui • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?:Darbuotojų išsukinėjimas nuo papeikimų, atlaidus požiuris į bausmes. • Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?:1.1.0. Kiekvienas firmos vadovas privalo laikytis šiame dokumente nurodytų taisyklių. 1.3.0. Kiekvienas firmos vadovas privalo elgtis pavyzdingai ir išlaikyti kuo aukštesnę savo bei firmos reputaciją. • Vaizdinė me
    7 taškai
  2. Suprask tai, kad aš visiems svaidytis žodiniais įspėjimais negaliu, nes viskam yra ribos
    5 taškai
  3. Atiduosiu 1000 kreditų vienam žaidėjui kuris užpildys šią anketą: Anketa: Jūsų V_P žaidime: Skaičius nuo 1 iki 100: Ką darysite su laimėtais kreditais?: Laimingasis bus renkamas Rugsėjo 2d 12:00. Sekmes!
    2 taškai
  4. Nelabai suprantu kuom skiriasi Setth'as nuo Jammal'o? Abu vienodi, tai kodėl bausmės skirtingos ?
    2 taškai
  5. Sveikas, einant prie Setth'o tai buvo pasitarta su DP dėl šio žmogaus ir dar aš pats paklausiau ar galiu šiam asmeniui duoti žodinį įspėjimą. Su Jammal'u buvo paprasta situacija pasiūlė gaujiniui baudą ir teko jį išmesti. Dėl Senelio padarytos žalos transportui buvo atlyginta žala pinigine suma. Norėčiau paminėti, kad pats Jammal'as neturi jokių priekaištų dėl savo padarytos klaidos. Tie kurie rašė papeikimus mano darbuotojams ir kurie gavo žodinius įspėjimus man asmeniškai nerašė, kad turi kažkokių priekaištų už tai, kad darbuotojams skyriau po žodinį įspėjimą.
    2 taškai
  6. UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Pronis_Kadilaks, Mafijos_Senelis • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Prank_Boss, Enthony_Capone • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Serverio klaidų išnaudojimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    2 taškai
  7. Užblokavimo apeliacija tvarkinga! @Gustaz Tema rakinama.
    2 taškai
  8. Sw. Samperiai. Mačiau kažkas ten daro 1k kreditų giveaway tai sakau ir aš padarysiu. Antrasis mano giveaway buvo labai sėkmingas sulaukiau daug dalyviu bei daug reputacijos. Šį kart noriu paprašyt tik nebijot dalyvauti nes kreditus pirksiu betkuriam kas laimės giveaway nevarbu tu naujokas ar pagyvenęs serverio žaidėjas. P.s Mane skatina ta mėlyna širdelė.Sėkmės Dalyvaujant. Nugalėtojas bus skelbiamas Rugsėjo 17 d. kodėl? - kuo daugiau laiko tuo daugiau dalyviu ir įdomesnis giveaway. Norintys kreditų pildom nedidelę anketą: Jūsų V_P žaidime: Jusų norimas skaičius nuo 1 iki 150 (Dėmesi
    1 taškas
  9. Anketa: Jūsų V_P žaidime: Melon_Juice Skaičius nuo 1 iki 100: 6 Ez win reta spalva Ką darysite su laimėtais kreditais?: Vip arba tdezes
    1 taškas
  10. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Xavier_Martinez2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę (tr.priemonės pavadinimas, rida), tune dėžės privalumai (spalva, spoileris ir t.t), bagažinės inventorius: apačioje3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (tr.priemonės išvaizda, informacija, bagažinės vidaus ir ridos nuotraukos): Apačioje4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: Apačioje5. Papildoma informacija (jei nereikia - galit šio punkto nekopijuoti): Bloodring Banger (Kaina 7 mln) Quad (Kaina 30k) Regina (K
    1 taškas
  11. Problema pats radau ačiū kas bande tikrai kažka padeti. Šuo pagrindini laida nugriauže XDDDDDDDDD.
    1 taškas
  12. Jūsų V_P žaidime: Pofka_Srd Jusų norimas skaičius nuo 1 iki 150 (Dėmesio skaičiai negali kartotis rinkdamiesi skaičių atidžiai pažiūrim ar nepasirinkote to paties skaičiaus kaip kitas dalyvis): 110 (cia pas mano car tiek kw) Kokio sekančio giveaway norite ( Būtina parašyti negalima atsakyti nesvarbu ar t.t kitaip anketą atmesiu): Dar is daugiau kreditu! Kokiais tikslais planuojate išleisti 2k kreditų: Pirksiu admina ir busiu geriausias serverio adminas visoje istorijoje.
    1 taškas
  13. Žaidėjų užblokuotų už čytinimą sąrašo patikrinimo metu buvo aptikta nemaža dalis vartotojų, kurie priklauso asmenis jau blokuotiems už čytinimą. Siekdami užtikrinti, jog tai netaptų RCON bausmės apėjimo galimybe užblokavome visus tokius rastus vartotojus RCON užblokavimu. Apačioje išvardinti žaidėjai buvo nubausti RCON užblokavimu ir vartotojų konfiskavimu. Manuel_Quinn vartotojas konfiskuotas + RCON. Manuel_Powell vartotojas konfiskuotas + RCON. Emiliano_Mendazo vartotojas konfiskuotas + RCON. Staska_Enduro vartotojas konfiskuotas + RCON. Fernando_Meirelles vartotojas kon
    1 taškas
  14. Jūsų V_P žaidime: Tomas_Bielka Jusų norimas skaičius nuo 1 iki 150 (Dėmesio skaičiai negali kartotis rinkdamiesi skaičių atidžiai pažiūrim ar nepasirinkote to paties skaičiaus kaip kitas dalyvis): 8 Kokio sekančio giveaway norite ( Būtina parašyti negalima atsakyti nesvarbu ar t.t kitaip anketą atmesiu): Kreditų Kokiais tikslais planuojate išleisti 2k kreditų: Pirksiu vip'ą 2mėnesiams
    0 taškai

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2025 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.