Jump to content
Naujokų metas! ×
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2018.09.21 visose vietose

1. MECHANIKŲ DIREKTORIAUS RINKIMŲ ANALIZĖ "Sveiki mano sekėjai", pasitikėjimas savimi ir savo kompetencijomis visada buvo privalumas. Kas per daug - tas nesveika: liaupsių paveiktas asmuo ne tik sugebėjo sukurti tragikomediją iš menkniekio, bet ir parašė veikalą, kurį sudaro vien tik pasiekimai ir savęs aukštinimai. Deja, pasigedau visko, ką privaloma paminėti laiške. O čia sakinys jums "mano gerbėjai", su kuriuo įmanoma bet kokį drk pasiimt: Kokios bus temos forume aš atskleist dėja nenoriu, bet nebus paprastos Ačiū tau, Kumpi, už pakeltą nuotaiką. O šiaip esu pakankamai nusivylęs šiais rin
    24 taškai
  2. Pastebėjome jog įgaliojimų naudoti šio projekto vardą neturintys asmenys reklamuoja pseudo-oficialias projekto komunikavimo platformas. Todėl norime priminti žaidėjams jog teamspeak yra vienintelė oficiali šio projekto komunikavimo platforma. ts.greenside.lt GreenSide Administracija.
    14 taškai
  3. Gvidas_Ham

Peikiu Rokas Lays

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume : Gvidas Ham • Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume : Rokas Lays • Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?: Zeminima, esu viesai isjuoktas. Tyciojamasi, pravardziuojamasi, zaidime projekte mano V_P Gvidas Ham, o ne Kumpis. Kaip is DP visi matantys gali suprasti jog su sistema kazkas negerai, ir tokie asmenys gali laisvai naudotis savo privilegijomis pries kitus, ir skatinti visuomene susidaryti prasta nuomone apie esamus zaidejus. Niekuo nenusizengiau, i jo nukopijuota Marko Escobar kurta tema atsakiau klausimas po klausimo
    6 taškai
  4. Dėkoju už suteiktą šansą, pažadu nepavesti tiek bendruomenės, tiek tavęs Rokai, daugeliui taip pat ačiū už palaikymą ir gerus žodžius.
    6 taškai
  5. Peikiu Gvidas_Ham, dedasi ašarėles su kitais acc !
    5 taškai
  6. @Andrius_Goo WTF??? @Justas_Jucius kaip suprast? Sake visi ir sita imest...
    3 taškai
  7. Sveiki, kviečiame visus prisijungti į mobiliojo žaidimo "Clash Of Clans" klaną. Padėsime užaugti naujiems žaidėjams ir priimsime patyrusius. Klano pavadinimas: Greenside Klano tagas : #280V8LVQ2 Prisijungdami BŪTINAI parašykite savo žaidimo V_P bei amžių.
    3 taškai
  8. ce lekiau su maske nauje pro rajona https://imgur.com/a/nzGLg6e
    2 taškai
  9. As turiu kopija to ka rasiau. Niekur tekste neminejau jog sveiki mano sekejai ar kazko panasaus ka vardiji. Saves aukstinimas? Tavo temoj buvo parasyta kaip reikalavimas pasidalint patirtimi, parasiau kur buvau pakiles karjeros laiptas. Ka pasiekiau, ka sukuriau. Dalintis savo temomis nenoriu nes cia zaidime didele korupcija. Ir ten tikrai nera taip kaip sakai zmogau. Speju tau daug mas liepe taip daryt arba tiesiog paskaitei sakini viena kita ir ejai prie kito kandidato. Net ir negaila jog net i analizuojamus nepatekau. Uzteko busenos atnaujinimu jog vienas ciuvelis apsmeiztu ir opa, net neid
    2 taškai
  10. – Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mafijos_Senelis. – Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje: Danny_Capillo, Mark_Garrison, Earth_Ceejey. – Už ką žaidėjas buvo užblokuotas?: Apgaudinėjimai. – Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: http://prntscr.com/kv0hxz
    2 taškai
  11. Dainius_Callidi

1 taškas
  12. – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Tomas_Inferno– Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Manau, kad reikėtų padaryti, kad prieš perkant transportą jį būtų galima pavairuoti kelias minutes nemokamai. Vairuojant nesimatytumėt kitiems žaidėjams, taip pat ir bandytojas nematytų kitų žaidėjų. Žaidėjai pasibandytų transporto valdymą bei didžiausią greitį. Pasibandymų skaičius būtų ribotas.– Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Manau tai padėtų nuspręsti serverio žaidėjams, ar jie nori to transporto ar ne. Pabandžius pavažiuoti transportu pirkėjas iškarto suprastų ar nori jo, ar ne.
    1 taškas
  13. Prieš. Bereikalingas serverio apkrovimas sistema, kuri abejoju ar atneštu žaidėjams naudos, jeigu nori ištestuoti valdymą, greiti, yra pilna Freeroam'ų kuriuose tai daryti gali kiek nori ir kada nori.
    1 taškas
  14. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Edvis_Gaming 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Lee_Owen 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Flood/Spam (Daugiau kaip 3 žinutės vienu metu). 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: https://imgur.com/a/K81tYn2 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina): https://imgur.com/a/K81tYn2
    1 taškas
  15. Voltas_Focus

#taxi best

#taxi best
    1 taškas
  16. White_Bear

#TaxiBest

#TaxiBest
    1 taškas
  17. – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Gvidas Ham– Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siulau daugiau kazko su nuosavu transportu ideti. Jog pvz kas 1.000 ridos reiketu keisti tepalus, kokias lemputes. Akumuliatoriu gal but prie to pacio. Nes visgi elektra varomas, tiktu bateriju atnaujinimas koks nors. Padangas atnaujint irgi. Taip po gi po kiekvieno dauztumo draudimas koks reikalautu pakartotinai tech praeit. Ir ta technikine kazkokia sudetingesne butu, o ne 30sec reikalas. Gal kazka kaip kad tikrina ta masina rodytu (kaip, kad ant darbo informacijos uzeini, ten vaizdas sukasi graziai, vietoj to, ro
    1 taškas
  18. Kenshin_Yona

1 taškas
  19. Skirtingai nei atrankoje į Surenos gaujos lyderį, šiuose rinkimuose buvo net devynis kartus daugiau kandidatų į pareigas, jei konkrečiau – 18. Kadangi šiuo metu nemažai laiko turiu skirti mokslams, o kiekvieną atrankos kandidatą išanalizuoti tikrai užtruktų nemažai laiko, nusprendžiau, jog šįkart apsieisime be kiekvieno kandidato analizės. Iš 18 kandidatų atrinkau 4, kurių kandidatūros buvo vertos dėmesio: Misteris_Pro, Ernestas_Paklausk, Vainius_Boykaa ir Ronce_Run. Geriausią rašto darbą man pateikė Misteris_Pro, tačiau jis direktoriumi netampa, kadangi pateikti gero laiško neužtenka, ma
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2025 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.