Jump to content
Naujokų metas! ×
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2018.10.07 visose vietose

1. Sveiki, Tikėjausi, kad viskas išsisprendė, tačiau matomai nesupratai ką pats padarei, todėl mano glaustai parašytą atsisveikinimą teks išplėsti iki ilgo argumentuoto papeikimo atsakymo, kuris dar labiau supažindins visuomenę su tavo padaryta klaida. (norint atidaryti analizuojama medžiagą spauskite čia) Pirmame kadre matome kaip tavo darbuotojas Ignas_Sniego gydo Rokas_Sniego, kurie matomai yra gerai pažįstami, vėliau 11:00:05 tas pats Ignas su administracijos privilegijomis pagydo Roką, nors jis yra medikas, ir tai tik įrodo, kad čia vyksta keisti dalykai. Tai ką jūs vadinate "veik
    4 taškai
  2. Mantvydas Epic

tf2 fragmovie.

Čia turbūt nelabai kam ir rūpi :D, bet gal kam nors patiks, čia ded žaidimo montažas btw.
    3 taškai
  3. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume :Dead'Boy • Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume :Matthew_Bennett • Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?:Buvo taip.buvo paskelbtas CP eventas aš atėjau ir laukiau kada prasides.Po keletos minučiu buvau užmutintas už abalys ir nukillintas. • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą :https://imgur.com/a/yrKI6c3 @Rokas
    3 taškai
  4. Mantas

Peikiu Rokas_Lays

Įsikišiu į šia kvaila diskusija, kadangi ir pats kažkiek prisidėjau prie visko. Jaučiu atsakomybę ginti Roko pozicija, nes ji yra teisinga. Kaip matau dar iki dabar, nesuprantat ką mes vadiname statistikos buginimu. Vienas žmogus, nušovė kita, jūs prikeliat gaunat pinigų, tai reiškia, kad pinigai jums į kišene atsiranda iš oro. Taspats asmuo buvo prikeltas, labai daug kartų ir dabar pačiam nekyla klausimas ar tai nėra statistikos/pinigų buginimas? Nebuvo čia jokio veiksmo, šaudė susirinkę į viena policininką, vėliau specialiai šaudė vienas kita. Viename video aiškiai matosi, kad duod
    3 taškai
  5. Gustaz

Peikiu Rokas_Lays

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume : Gustaz_Lays • Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume : Rokas_Lays • Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?: Na, visų pirma sveiki. DP mane nušalino nuo pareigų, bei įrašė į medinį be priežasties. Sako, kad buvo darbo statistikos buginimas LV zonoje. Paprašius pateikti įrodymus, Rokas numetė kaip vyko susišaudymas PD bazėje ir mes tiesiog atlikome savo darbą. Sakei, kad Ignas šaudėsi irgi, tačiau tačiau to tikrai nebuvo. Juk būna ir sutapimų, kad turi ginklų ir kažkas šoka po ratais. O gal šiaip kitokia situacija ten buvo n
    2 taškai
  6. Rokas

Peikiu Matthew_Bennett

Papeikimo autorius turi būti baudžiamas už melagingą papeikimą. Tema rakinama.
    2 taškai
  7. Gustaz

Peikiu Rokas_Lays

Kaip ir tu sakei, tavo darbuotojas buvo pastebėtas besišaudant ir tau tai stebint, neliko nubaustas Nesupratau? Čia tipo dėl to, kai mane nušovė? Juk Rokai, pats buvai direktorius, tavo darbuotojai irgi kartais manau kažką netinkamo paveikdavo, suprasčiau, jei serverio žaidėjams būtų padaryta žala... Pirmame kadre matome kaip tavo darbuotojas Ignas_Sniego gydo Rokas_Sniego, kurie matomai yra gerai pažįstami, A tai jeigu pažįstamas, tai reikia palikti kad mirtų? Vaizdinė medžiaga, kurioje Ignas_Sniego netyčia atget'ina mane, nors 100% tai norėta padar
    2 taškai
  8. XxX Demarcus'Norwood aka Ignaz'Lucchese galerija! ••• • šioje temoje talpinsiu savo kurtus grafikos darbus. [ avatarai, parašai, profilio priderinimai and etc. ] • jeigu jums darbai patinka, paspauskite mėlyną širdelę, tai mane motyvuoja. ••• #1 avatarai [ 300x300 | merginos ] komentavimas draudžiamas. mane motyvuoja mėlyna ♥
    1 taškas
  9. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Arminas_Bite 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Duff_Kentas 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas:Įžeidinėjimai 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą:https://imgur.com/a/eTKDDWL 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):https://imgur.com/a/vcQV4xG
    1 taškas
  10. Sveikinu patekusiuosius bei linkiu visiems gero vakaro! -
    1 taškas
  11. Dainius_Callidi

1 taškas
  12. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Arminas_Bite 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Black_Gaja 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Įžeidinėjimai 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: https://imgur.com/a/h5j1uld 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina): https://imgur.com/a/u5AnN9d
    1 taškas
  13. Rokas

Peikiu Rokas_Lays

Medikų dalyvavimas nusikalstamoje veikloje negali būti toleruojamas. Medikų užduotys yra gelbėti žmonių gyvybes, o ne dalyvauti gaujų veikloje ir sutekti vienai ar kitais gaujai pranašumą. Medikų veikla gaujų zonose (iš sistemos pusės) buvo apribota ne šiaip sau. Gaujos nariai gali patys atgaivinti savo narius panaudoję vaistinėlę. Tema rakinama.
    1 taškas
  14. Sveikas dar kartą, gan dažnai susitinkam papeikimų temose, kaip ir praeitą kartą, taip ir šį, papeikimas vertas 5 forumo įspėjimų. Galbūt tau, atrodo kitaip, bet patarčiau keisti mąstymą, nes taip toli nueiti tiesiog neįmanoma, gal tai tau tik papildomas pranešimas, arba noras susirinkti iš "draugu" like, kurių ir taip matau, tau nesiseka gauti. http://prntscr.com/l35vu6 Aiškus įžeidimas eina iš tavo pusės. Kadangi buvo mano eventas, nesugebėjai deramai palaukti, kol jis bus pradėtas, buvai užmutintas už įžeidimus ir nukillintas, nes kenkėjai mano evente nėra reikalingi. Tad kaip ir
    1 taškas
  15. Neatitildytas! Tema rakinama.
    1 taškas
  16. – Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mafijos_Senelis. – Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje: Andrius_Quattro. – Už ką žaidėjas buvo užblokuotas?: Tyčinis NON-RP. – Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms:
    1 taškas
  17. Neatblokuotas! Būtina pateikti vaizdinę medžiagą, kurioje tiksliai ir aiškiai matytųsi jog buvote užblokuotas ir užrašas „Server closed the connection“. Tema rakinama.
    1 taškas
  18. shitty bluras , paskutinis kadras nekazka yra kur tobulet:>> Negailekit,kritikuokit pagrystai
    1 taškas
  19. 1. Jūsu V_P žaidime Jeffry_Lilwer 2. Koki skaičių renkatės? 19 3. Ką darysite su pinigais? Bus verslo sutvarkymu
    1 taškas
  20. As turiu kopija to ka rasiau. Niekur tekste neminejau jog sveiki mano sekejai ar kazko panasaus ka vardiji. Saves aukstinimas? Tavo temoj buvo parasyta kaip reikalavimas pasidalint patirtimi, parasiau kur buvau pakiles karjeros laiptas. Ka pasiekiau, ka sukuriau. Dalintis savo temomis nenoriu nes cia zaidime didele korupcija. Ir ten tikrai nera taip kaip sakai zmogau. Speju tau daug mas liepe taip daryt arba tiesiog paskaitei sakini viena kita ir ejai prie kito kandidato. Net ir negaila jog net i analizuojamus nepatekau. Uzteko busenos atnaujinimu jog vienas ciuvelis apsmeiztu ir opa, net neid
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2025 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.