Jump to content
Naujokų metas! ×
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2019.01.09 visose vietose

1. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Laurynas_Leigon• Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje:Adas_Kawasaki• Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Serverio klaidų išnaudojimas (CBUG).• Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms:
    2 taškai
  2. UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Street_Nmz • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Florencijos_Zvejys • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Už tyčinį non-rp, pralaimėjo event, ir pradėjo trankyt mašiną, ir tuo metu dar buvo policininku • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://youtu.be/pdGfImzT6E8
    2 taškai
  3. Nuolatinė atranka į projekto komandą, Tai tokia atranka, kuri nėra terminuota ir skirta ieškoti žaidėjų su idėjomis norinčių prisijungti prie mūsų komandos. Paskirtis, - Motyvuoti dabartinius komandos narius; - Ieškoti viešai neatsiskleidusių žaidėjų serveryje, kurie mūsų projektui būtų naudingi; - Vengimas ekspromtinių atrankų. Motyvacinio laiško reikalavimai, Kandidatūrą pildyti šioje temoje parašius atsakymą (jūsų motyvacinį laišką matys tik serverio savininkai). Pranešimas turi būti deramai sutvarkytas, jog jį būtų malonu ir nesudėtinga skaityti, bei suprasti.
    1 taškas
  4. Robas_Cepelinas

Cepeko SHOP.

Ką mes atliekame šioje temoje? Forumo Avatarai. Forumo parašai. Įvairių dydžių logotipai. Nuotraukų redagavimas. Cover nuotraukos. Firmų GFX darbeliai. Kiti darbai. Taisyklės. Privaloma atsiskaityti už Jums padarytą darbą per 24 val. Jeigu atsitinka, kad Jums darbas nepatinka - kreiptis į forumo A.Ž. Jeigu norite užsisakyti darbą privaloma užpildyti anketos šabloną. Laikytis bendrųjų forumo taisyklių. Darbai nėra kopijuojami. Kainos. Avataras - 1.000 €. Vardinis avataras - 1.200 €. Parašas -
    1 taškas
  5. Atblokuotas. Tema rakinama.
    1 taškas
  6. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Florencijos_Zvejys • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Street_Nmz • Už ką buvote užblokuotas ?: Tyčinis non-rp • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : https://imgur.com/a/8vIpYHo • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : https://imgur.com/a/pVVIdBD
    1 taškas
  7. Užblokavimo apeliacija nepatvirtinta. Tyčinis Kelių Eismo Taisyklių nesilaikymas (kt. NON-RP) siekiant pakenkti aplinkiniams serverio žaidėjams (pavyzdžiui gaisrininkas panaudoja savo darbine tr. priemone siekdamas pakenkti aplinkiniams žaidėjams tyčia į juos atsitrenkdamas ir taip padarydamas žalą atitinkamam žaidėjui);
    1 taškas
  8. Abu žaidėjai sėkmingai užblokuoti.
    1 taškas
  9. Robas_Cepelinas

Cepeko SHOP.

Sveikas, malonu jog užsisakei mano paslaugas. Tu esi pirmas žmogus kuris taip padarė, todėl ši karta tu neturėsi mokėti. https://imgur.com/a/BOmrQ6c Patiko mano atliktas darbas? Nepagailėk paspausti mėlynos širdeles. @Tomas_Bielka @Andrius_Goo
    1 taškas
  10. Voltas_Focus

1 taškas
  11. Legend_Sabonis

Remembering summer ♫×♫×♫

Remembering summer ♫×♫×♫
    1 taškas
  12. Panaši situaija man buvo, gal prieš tai gta buvai pajungęs kuris nepasileido taisiklingai. Pabandyk task manageri atsidaryti ir žiurėk ar nėra gta_sa pajungtas. Man taip buvo, įjungiu game nieko nebuvo, spaudžiu connect ir crash. Atsidariau task managerį ir buvo gta_sa, paspaudžiau end process ir susitvarkė.
    1 taškas
  13. Patarčiau tikrai pamėgint ištrinti gta_sa.exe faila iš documents, nes man padėjo. Ištrynsi tą failiuka turėtų įjungti žaidimą ir jei įjungs tai tau susikurs naujas gta_sa.exe failiukas. Tikiuosi padėjau. Man taip buvo padėję.
    1 taškas
  14. Electric_New

Atranka į Medikų kolektyvą!

Atranka į Medikų kolektyvą!
    1 taškas
  15. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD grižti į serva pažaidi savaitę nusiperki admina į /s spamini pagalbos į /padmins pasiimi drk ir kmr.. sveikinu
    1 taškas
  16. Electric_New

Zdarova

Zdarova
    1 taškas
  17. Primenu, šiuo metu vyksta verslų, namų ir tr. priemonių aukcionai. Aukcionus galite rasti „Turgavietės“ skiltyje. Kiekvienoje aukcionų temoje pranešėme apie jau esamus statymus per pastarąsias keletą dienų.
    1 taškas
  18. Rezultatai, Bandomajam laikotarpiui atrinkti kandidatai: @Mafijos Senelis ir @Pronis_Kadilaks. Apibendrinimas, Viena iš stipresnių atrankų su kuriomis teko susidurti. Labai džiugu, jog sulaukėme tiek daug stiprių kandidatūrų. Labai gaila, bet šiai dienai ieškome tik poros žmogučių, todėl pasirinkome tuos variantus, kurie turi daugiausiai potencialo ir mažiausiai rizikos. Labai tikiu, jog nepatekę į komandą per šią atranką, bet patekę į mūsų radarą žaidėjai toliau tęs savo istoriją mūsų projekte ir per kitą atranką nebevers abejoti jų galimybėmis. Greenside administracija, 2018, ru
    1 taškas
  19. Justelio_Gooo

Gavau BAN

Sveiki as gavau maždaug prieš savaitę 19:54 ban už cheat'inima/apgaudinėjimą bet aš tuo laiku net nežaidžiau ir ban tebėra iki šiol mane užbanino Mafijos_Tėvas
    1 taškas
  20. Laurynas_Leigon

0 taškai

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2025 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.