Jump to content
Naujokų metas! ×
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2019.09.14 in Pranešimai

1. Dvi savaitės gaujai, tai pamaniau gal reikia ir video turėt nors viena, ta proga va pora klipukų iš šiandienos.
    9 taškai
  2. Štai ir daugumai ilgai laukta analizė. Šie rinkimai buvo labai stipriai nusitęsę dėl itin mažo kandidatų skaičiaus ir užpildžiusiųjų per 2 savaites atsirado vos 8 asmenys. Prieš aptariant pačius potencialiausius kandidatus, norėčiau duoti patarimą visiems anksčiau (dabar) pildžiusiems ar ateityje pildantiesiems, jog nesuprantu kodėl, tačiau faktiškai visi rašo nesąmones ties „Firmos vidaus aprašymas“ punktu. Mes šiame punkte norime matyti apibendrinimą apie tai, kaip tvarkysitės su firma, kaip joje palaikysite tvarką ir discipliną, kaip skatinsite ar motyvuosite darbuotojus, kokiais būdais ar
    7 taškai
  3. UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : David_Quatro • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Jack_Free, Jack_Harrington • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Grasinimai • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : logai
    4 taškai
  4. UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : West_Garning. • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Tajus_Kregzde • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Tyčinis Non-Rp. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    3 taškai
  5. jezus marija ir kam cia pakenkiau galiu paklaust?? numire net nespejus man pitsos pasiulyti tai nesiskaito ka zn. ate
    3 taškai
  6. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : David_Quatro• Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Cornall_Worden• Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Cytinimas (antidrunk)• Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://streamable.com/wceyh
    2 taškai
  7. • Jūsų Vardas_Pavarde žaidime: Lelia_Dipsis• Jūsų tikrasis vardas: Deimantė ( antras vardas, kuriuo mieliau prisistatau žaidime ) • Jūsų amžius: 19 metų• Laisva vieta išsireiškimui (galite rašyti kokia muzika jums patinka, kokie jūsų hobiai, charakteris, kokius augintinius auginat ir panašiai): Taigi, sveiki. Šį kartą nusprendžiau visiškai nuo nulio parašyti savo prisistatymą, kad bent jau keletas žmonių galėtų susidaryti mano charakteristinį portretą. Kalbant apie mano charakterio bruožus, esu komunikabili, lengvai randu bendrą kalbą su "įvairaus plauko" žmonėmis. Stengiuosi išvengti konflik
    1 taškas
  8. Domis_Dragon

Apgavo Izy_Izy

Anketos šablonas, apgavystės atveju: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Last_Quattro 2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: Izy_Izy 3. Apgavystės aplinkybės (apibūdinkite apgavystę): Paklausiau kiek kainoja pcj motociklas jis sake 9k su ginklais po evento iseinu sakau pasiulyk pirkti nusipirkau o jokiu ginklu nera tai norieciau atgauti pinigus 4. Apgavystės data (mėnuo, diena, laikas): 2019-04-14 21:07 5. Įrodymai (būtina): https://imgur.com/a/ubrA7Km
    1 taškas
  9. UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Gruzinas_Tortilla. • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Roki_Reider. • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Event, atrankos, treniruotės trugdymas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Čia.
    1 taškas
  10. Gėras video ypač galas man patiko gera gauja
    1 taškas
  11. 1 taškas
  12. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Keet_Marshow. • Jūsų tikrasis vardas: Domas. • Jūsų amžius: Dvidešimt vienas. • Iš kokio miesto esate?: Kybartų. • Kokie jūsų charakterio bruožai?: Na, esu ramaus būdo, nemėgstu išsišokt ar užsipulti kitus. Linksmumo pas mane tikrai netrūksta, mėgstu dažnai pajuokaut, kartais persistengiu, bet ką gi padarysi, taip jau būna. Be to esu atsakingas, apgalvoju viską prieš darant savo veiksmus. Kaip čia nepaminėjus rūpestingumo ir „mielumo“. •Laisvalaikio hobis(-iai): Kaip ir visų čia esančių, papliekt samp‘uką. Išjudėt į lauką pastumt su savais drūžokais. Tripint su
    1 taškas
  13. Pinjatos lažybų punktas Sukuriau tokia temą kurioje galėsit spėti pinjatos atsiradymo vietą už kurias galėsi laimėti papildomų pinigų. Štai kokie variantai spėjimo (BlueBerry, Dilimore, Palomino Creek, MontGomery).Pinjata atsiranda kas 2valandas. Pinjata atsiras viename iš 4kaimelių. Norintiems dalyvauti Prieš statant pinigus turite pasirašyti (/pinjata) ir pasidarykite nuotrauką su F8 kiek laiko liko iki pinjatos. Kitas dalykas tai toks jei nori stayti turi pervesti pinigus (Mister_Boss) nuo 5,000€ iki 300.000€. Nebepriimsim jei iki pinjatos būs like mažiau
    1 taškas
  14. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Martin_Gossard 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Las_Verrosa 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: /s /v ne pagal paskirtį. 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: https://imgur.com/a/0g4vqBi 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina): https://imgur.com/a/0g4vqBi
    0 taškai
  15. Labuli mažule, ka savaitgali?
    0 taškai

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2025 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.