Jump to content
Naujokų metas! ×
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2019.11.20 in Pranešimai

1. UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tony_Express • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Aurimas_Quantus • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas (Antidrunk) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    7 taškai
  2. Prižiūrėtojo įrodymai – https://i.imgur.com/DO1jDaq.jpg Neatitildytas. Tema rakinama.
    2 taškai
  3. Sveiki, sumaniau atidaryti savo avatarų galeriją, kurioje pasistengsiu kelti forumo avatarus. Šį kartą temą parinkau pats, bet į pasiūlymus žadu taip pat atsižvelgti. Tam jog tema išliktu tvarkinga komentuoti joje bus draudžiama. Tai pirmas kartas kai darau kažką panašaus, todėl jeigu daug kam patiks pasistengsiu avatarus kelti kuo dažniau. Norint atsidėkoti už jums patinkantį avatarą ir duodant šiek tiek motyvacijos galite tai padaryti paspaudus mėlyną širdutę Panelės
    1 taškas
  4. Serverio pasiūlymų skilties anketa: – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Pronis_Kadilaks – Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Nėra labai kur čia išsiplėst, tiesiog siūlau padaryt galimybe įlipti į užrakintą nuosavą mašiną be jos rakinėjimo. Teiginys, jog ši sistema yra kituose serveriuose ir čia nebus taikoma, kadangi norima išlaikyti "originalumą" čia yra ligus nuliui, kadangi ši sistema yra tiesiog QoL(quality of life) tipo. Manau tokios smulkios idėjos/lengvi klaidų pataisymai turėtų būti įgyvendinami kas savaitę ar dvi, kadangi netikiu, kad parašyti tam kodą užtruktu daugiau nei 20 minuči
    1 taškas
  5. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Tadis_Paris• Jūsų tikrasis vardas: Tadas• Jūsų amžius: 16Metų• Iš kokio miesto esate?: Aš esu iš Šiaulių miesto.• Kokie jūsų charakterio bruožai?: Esu labai draugiškas, malonus, paklusnus ir padedantis, kiti mane vadina kažkokiu neaiškiu-neprognozuojamu:D, tai mane labai juokinga ir šeip kartais bunu pričiuožęs. O apskritai esu draugiškas žmogus.• Laisvalaikio hobis(-iai): Šiuo metu sportuoju karatė sportą, sekasi gan neblogai ir nuo šio mėnesio pradėjau eiti į salę ir sportuoti ant rankų.• Ar turite augintinių? Jei taip tai kokių: Neturiu, bet turėjau 4žiurkėnus
    1 taškas
  6. UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Nedaz_Nedaz • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Jack_Dogs • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Relog kai esi sugautas teisėsaugos • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : (stabdymas buvo, nes sekiau ir vėliau darydamas NON-RP kai matė be padėties pabėgti - atsijunge)
    1 taškas
  7. Pritariu tavo idėjai Proni! Pritariu vien dėl to, nes man pačiam buvo vienas skaudus prisiminimas per kurį stipriai nukentėjau ir begalo skaudėjo širdį. Manau, kad iš tiesų galėtų padaryti tai ką tu sakei, bet didžiausias hype būtų jei įdėtų laivus į mechanikų darbą, su kuriais galėtumėme gabenti laužus iš vandens ir suteikti 100% žaidėjų tr.priemonių aprūpinimą.
    1 taškas
  8. Užblokavimo apeliacija netvarkinga. Tema rakinama.
    1 taškas
  9. UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Martin_Gossard • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Cikis_Diesel • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : @Mantas
    1 taškas
  10. Random Coverių taip pat pakūriau tad jeigu patiks padarysiu dar
    1 taškas
  11. 1 taškas
  12. Nu va, pabandžiau kažką padaryti pagal @Vasilije_Vasic ir @Ignas_Eox pageidavimą. Stipriai nemuškit, nes pats asmeniškai serialo nežiūriu. Peaky blinders (Thomas Shelby)
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2025 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.