Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Šv. Kalėdų BINGO - registruokis, žaisk, laimėk! ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2020.11.18 visose vietose

1. Gruzinas_Tortilla

7 taškai
  2. Lucas_Patriot

gets me every time

gets me every time
    2 taškai
  3. Algis_Bond

2 taškai
  4. Deividas Meškinis

2 taškai
  5. Labas rytas 😂 https://imgur.com/a/T14Bv9F
    2 taškai
  6. @Denas_Bmw matau kad kariauti nori vaikinas
    2 taškai
  7. Jau netrukus! greenside.lt atsinaujina, Paskutinį kartą greenside.lt serveris turėjo atnaujinimą dar 2018 metų balandžio 30d. Daugiau nei porą metų serveris neturėjo oficialaus atnaujinimo. Per visą tą laiką serveryje buvo atnaujinami tik būtiniausi dalykai, kurie viešai nebuvo skelbiami. Tokie atnaujinimai kaip iškvietimų sistemos atnaujinimas, įvairių apsaugų atnaujinimas, būtiniausių klaidų taisymas ir atitinkamų komandų pašalinimas. Nuo 2018 metų balandžio 30d. serveris ne tik buvo administruojamas ir neoficialiai atnaujinamas, bet tuo pačiu buvo dirbama prie serverio atnaujinimo. Atn
    1 taškas
  8. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Tautvidas_Krisci 2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: Jeffrey_Lewin, Esu_Luzdianskas. 3. Apgavystės aplinkybės (apibūdinkite apgavystę): Šita naktį šitie du asmenys padarė eventą, pirmi 2 įsėde i sultana laimės po 150000€ serverio valiutos. Tuo metu aš nuvariau i EVERESTO KALNĄ ir pamačiau juos važiuojančius, tuo metu aš įsėdau g pas juos ir Jack_Mister ir pradėjo rašyti nesamonės kad, jie apvirto ir t.t. Tada sakau nu nesvarbu pagaudysiu toliau, tuo metu vėl paskelbė tokį pati eventą ir aš vėl juos pradėjau gaudyti, ji pagaves bandžiau sėsti g neleido buvo už
    1 taškas
  9. Del dangaus tai sakau geriau nesiusk nes tai crashins kai mirsi tai siaip vietom mirkses nu zdz gta sa jau nebeisspausi tiek arba tsg kurejai moliai 😂 del gta sa grazinimo siulau enb va pats atsisiunciau freezln's enb labai ahuenas kazkas tokio va ko tu nori - kad akiu nebadytu, dabar ne namie bet kai grisiu jei ka numesiu. 😎
    1 taškas
  10. ANKETOS ŠABLONAS, 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Gruzinas_Sampo 2. Žaidėjo, kurį užtildėte Vardas_Pavardė serveryje:Algis_Bond 3. Už ką žaidėjas buvo užtildytas?:Didelis keiksmazodziu vartojimas 4. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://imgur.com/JlYxfPN 5. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: https://imgur.com/k6yLe2C
    1 taškas
  11. Gerbiu PD pavaduotoją tokių serveryje žaidėju reiktu daugiau.💣
    1 taškas
  12. ŠABLONAS: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Denas_Bmw 2. Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje: Finnley_Harrell 3. Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas?: Serverio klaidu išnaudojimas cbugas. 4. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://streamable.com/6lu8v3
    1 taškas
  13. Labas, labas, labas! Kadangi buvau vienas iš rengėjų bei tuo pačiu vairuotojas, todėl galiu drąsiai pasisakyti ir išaiškinti viską iš savo perspektyvos. 1 dalykas, teigi, kad apgaudinėjame, bet prieš tai išdalinome apie ~200.000€ ant event'ų, matai esmę apgaudinėti žaidėjus, kad jie įsėstų dėl didesnės sumos? Aš tai ne, atrodytų gan kvaila, o be to, kokia mums iš to nauda? Gerai, pereikime prie reikalo. Užsibaigiant vakarui, apie 23:30 laiku pradėjo event'ą ,,kas pirmi 2 įsės, tie laimės po 150.000€ prizą", važinėjome apie 40-50min. po visą GTA map'ą, niekas neįsėdo, matomai buvo ne daug banda
    1 taškas
  14. Tai, kad haliavai banint bandot kzn su pingu susipykes visa savaite esu tikrai galejo but delto. + gta primodintas su tais widescreen fixais visas screenas istasytas. Nu bet cia ne man spresti. Tegul sprendzia administracija EDIT: save filmuot pradėjau nuo 20:38, po relogo auto išsijungia filmavimas, o aš dar kai po kito projekto prisijungiau tai žinai. Patikrinkit šito momento logus pamatysit, kad įspėjimų dėl tų kulkų. antras vidosas iš eilės ir blackbarai užmesti? kažkas nejasna čia.
    1 taškas
  15. 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Dom_Santos 2. Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas?: Paskyrą susikūriau 2017 metais- lošiau gan ilgą laiką, bet pabodo. Bet dabar vėl nusprendžiau grįšti į Greenside projektą. 3. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose?: Apie metus. 4. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį?: Pakvietė pažaisti draugai ir užkabino. 5. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį?: Serveryje kuriame žaidžiau buvo labai lengva ekonomika, dėl to ir nepatiko. 6. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti
    1 taškas
  16. VERSLĄ NUSIPIRKAU, TEMA RAKINAMA.
    0 taškai

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.