Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Jerry_Green

Neaktyvus

  • 33

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Jerry_Green sureagavo į Rokas tarp Rugsėjis – naujokų mėnesis!   
    Rugsėjis – naujokų mėnesis!
    Pats geriausias metas tapti mūsų bendruomenės dalimi!
    Visą rugsėjo mėnesį nauji (iki 100.000EXP patirties taškų) serverio žaidėjai gaus dvigubai didesnę algą važinėjant darbiniu transportu ir dvigubai greičiau kaups savo patirtį žaidimų serveryje! Tokių sąlygų joks žaidėjas dar nėra turėjęs. Nepraleisk progos ir prisijunk prie mūsų!
    Parama serverio žaidėjams taip pat buvo padidinta. Visą rugsėjį dar paramos negavusiems serverio žaidėjams bus suteikiama 20.000€ žaidimų serverio valiutos ir 1000EXP patirties taškų, bei 7d. nemokamas 1 lygio „Premium“ žaidėjo statusas.
    „Greenside“ administracija
    2021, rugsėjo 2d.
     
  2. Patinka
    Jerry_Green sureagavo į Rokas tarp Atranka į direktorių prižiūrėtojo pareigas,   
    Atrankos analizė,
    Analizuoti praktiškai neturime ko, todėl šis pranešimas bus žymai trumpesnis, nei įprastai. Šios atrankos metu į pareigas kandidatavo tik vienas žaidėjas, kuriam viską paaiškinau asmeniškai, kodėl nusprendėme jo nesirinkti. Viską apie šią atranką jau parašėme, tad trumpai aptarsime kodėl šiuo metu rašome analizę.
    Analizes rašome tik tada, kai randame žmogų, kuris turėtų užimti pareigas. Ši situacija nėra išskirtinė. Padiskutavę su komandos nariais supratome, jog turime komandoje žmonių, kurie mielai užimtų papildomas pareigas projekte. Dėl šios priežasties @Mafijos Senelis rotavome į direktoriaus prižiūrėtojo pareigas, nes buvo išreikštas noras, dėl ko asmeniškai labai džiaugiuosi. Atsižvelgiant į tai, kiek šios pareigos reikalauja atsakomybės, esu be galo dėkingas @Mafijos Senelis, jog esant tiek laiko projekte vis dar yra atrandama savyje motyvacijos padėti projektui, kai tiek daug visko yra nutikę gero ir blogo. Tai nebus užmiršta ir pažadu, jog ateityje į tai bus atsižvelgta.
  3. Patinka
    Jerry_Green sureagavo į Gruzinas_Tortilla tarp Pinjatų daužymo varžybos   
    Ar kada nors daužant pinjatą esi sulaukęs klausimo iš draugų „kaip tu taip greit daužai“? Jeigu taip, tuomet būtent šio konkurso metu tavo auksinė ranka gali tau atnešti papildomą krūvelę pinigų. Dalyvauti labai paprasta, tiesiog reikia užpildyti žemiau pateiktą šabloną į kurį privaloma įkelti vaizdo įrašą, kuriame matosi kaip tu vienas, be draugų pagalbos gali kuo greičiau sudaužyti pinjatą. Svarbiausia - greitis. Laikas pradės fiksuotis nuo pirmojo smūgio, o sustos kai gausi pinigus už sudaužytą pinjatą. TOP3 greičiausiai vieni sudaužę pinjatą laimės prizus.

    Konkursas vyksta iki balandžio 3d. 20val. Po konkurso užsirakinimo, praėjus kelioms valandoms bus išrinkti nugalėtojai.

    Prizai:

    Greičiausiai sudaužęs pinjatą laimės 250 tūkst.€
    Antroje vietoje greičiausiai sudaužęs pinjatą laimės 150 tūkst.€
    Trečioje vietoje greičiausiai sudaužęs pinjatą laimės 50 tūkst.€


    Taisyklės:

    Pateiktas vaizdo įrašas negali būti koreguotas ar pagreitintas;
    Būtina pateikti pilną vaizdinę medžiagą, kaip vienas žmogus sudaužo pinjatą;
    Dalyvauti galima tik vieną kartą, vaizdo įrašo taip pat negalima keisti, kaip ir redaguoti pačio pranešimo;
    Draudžiama naudoti bet kokias palengvinančias programas;
    Draudžiama kenkti kitiems imti pinjatas, gali grėsti diskvalifikavimas.
     
    Šablonas:

    Dalyvio Vardas_Pavardė:
    Vaizdo įrašas:

  4. Ačiū
    Jerry_Green sureagavo į Ignas_Eox tarp Minusinis_Ateivis užtildė Laris_King   
    Užtildymo apeliacija tvarkinga.
    Tema rakinama.
  5. Ačiū
    Jerry_Green sureagavo į Minusinis_Ateivis tarp Minusinis_Ateivis užtildė Laris_King   
    1. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://ibb.co/2cHb4mZ
    2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: https://imgur.com/a/tr6OOym
  6. Ačiū
    Jerry_Green sureagavo į Martin_Gossard tarp Prašau užtildyti Laris_King.   
    Žaidėjas užtildytas.
    Tema rakinama.
  7. Ačiū
    Jerry_Green sureagavo į Martin_Gossard tarp Prašau užtildyti Laris_King, Pukuotukas_Meskiukas, Jimmy_Bryant.   
    Žaidėjai užtildyti.
    Tema rakinama.
  8. Haha
    Jerry_Green gavo reakcijąArmis_Mika tarp Prašau užtildyti Laris_King, Pukuotukas_Meskiukas, Jimmy_Bryant.   
    1. Už ką žaidėjas turėtų būti užtildytas?: Už pasikartojančius įžeidinėjimus, bei keiksmažodžius.
    2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: (Įrodymai)
  9. Patinka
    Jerry_Green sureagavo į Hitautas tarp Taksistų direktoriaus kėdėje naujas vadovas!   
    RINKIMŲ APŽVALGA
    Rinkimai turėjo kur kas daugiau konkurencijos nei pastarieji, vienas iš faktorių kurių privedė prie mano sprendimo buvo pasitikėjimas, tikiuosi jį atiduodu neveltui. Firma yra neutrali, su tuo savaime aišku ateina ir savi vaisiai, vienas iš jų idėjų atskelidimas, vadovai turi įpatingai daug laisvės firmos sistemų kūrimui skirtų savo kolektyvui. Asmeniškai tai vienas iš dalykų kurių noriu matyti iš vadovų, kodėl? - firma mano nuomonę yra palaikoma gyvą kuomet firmos vadovai geba suteikti veiklos šaltinį savo kolektyvui ir tai jau yra laiko patvirtintas faktas. Tūrėjome pakankamai potencialių kandidatų (antrasis ir šeštasis), tačiau privalau būti sąžiningas ir jas suteikti tam kuris jų yra vertas. Tikiuosi dar pamatyti abu direktorių rinkimuose.
    KANDIDATAI
    Pirmasis kandidatas - neturiu ko pridurt apart dviejų dalykų kurių iš tavęs trūksta, pastovaus aktyvumo ir šviežių idėjų bagažo, tikiu jog žmogus siekiantis šių pareigų tūrėtų būti pasiruošęs žiūrėti į firmos ateitį. Atmetus aktyvumą, laiškas nebuvo pakankamai informatyvus, radau keletą neužbaigtų ir beklajojančių minčių. Antrasis kandidatas - laiškas labai patrauklus ir malonus skaitymui, vienas iš rimčiausių tarp paskutiniųjų rinkimų, tačiau tai ne visuomet yra rodiklis jog žmogus tūrėtų būti pareigose. Viena iš to priežasčių, aktyvumas. Žinau jog tai ne pirmieji tavo bandymai prastumti savę į pareigas, tačiau viskas nėra taip kaip tau atrodo, neužtenka tik būti projekte, kandidatas į bet kokias projekte užimamas pareigas privalo tūrėti pastovų aktyvumą, būti pastebėtas bendruomenės ir aktyviai žaisti bei idealiai dirbti darbus su vadovų pakvietimais. Trečiasis kandidatas - dar nesi patikrintas asmuo, todėl noriu jog pasėdėtum ant suolelio ir pažaistum projekte be jokių skiriamų pareigų. Nors ir laiškas turi masės, nebūtum pirmas kandidatas kuris negauna pareigų dėl kitų priežasčių, keletos iš jų jau buvo minėtos anksčiau ir būtent dėl to dar nesi pilnai patikrintas asmuo kuris įsiterptų į potrencialių kandidatų ratą.
    Penktasis kandidatas - kad gal būt ir rodai, kaip ir pats minėjai, savo aktyvumu norą ir motyvaciją tapti direktoriumi, bet skaitant tavo laišką jaučiasi neužtikrintumas. Daugumoje vietų arba nežinai, arba dvejoji, o to neturėtų būti kandidatuojant į tokį postą. Mes norime matyti užtikrintą direktorių, kuris pasitikėtų savimi, o problemai iškilus drąsiai kreiptųsi į tuos, kurie žino, kaip ją išspręsti. Kad ir kaip norėtumėme suteikti šansą pasirodyti tau, bet šiuo atveju buvo pranašesnių kandidatų. Šeštasis kandidatas - nors iš laiškas labai patrauklus, trūksta raktinio dalyko - aktyvumo. Tai pastebėjau jau daugiau kaip prieš savaitę laiko, nuo tada kaip ir niekas nesikeitė. Būtent dėl šios priežasties nežinau kiek ilgai galėsi efektyviai prižiūrėti firmą. Noriu suteikti šias pareigas, tačiau negaliu.
     
    NAUJASIS VADOVAS
    Esi laiko patvirtinta kandidatė, ne tik „ADMIN” žaidėja bet ir nuo šiandienos taksistų direktorė, nuo praeito karto pastebėjau didžiulį pasikeitimą iš tavęs, pagrinde tai požiūrio į projektą ir jau užimamas pareigas, tikiuosi jog šis priedas tik padės tau tobulėti. Tikimės firmoje matyti viską ką esi užsibrėžusi ir daugiau. Linkime sėkmingos kadencijos.

    Sekančią taksistų direktoriaus kėdę užima Minusinis_Ateivis.
  10. Patinka
    Jerry_Green sureagavo į Lynch_Bar tarp Kovos menai - Koks yra jūsų mėgstamiausias ?   
    Sveiki visi GreenSide.lt forumo lankytojai skaitantis šia mano tema. Taigi žiūrinėdamas GreenSide.lt forumą atkreipiau dėmesį kad ši tema - ‘’Kitos diskusijos -->> [SPORTAS] ‘’ yra išties stipriai apleista. Paskutinis įrašas paskeltas ’Kitos diskusijos -->> [SPORTAS] ‘’ temoje buvo 2020 metu Gruodžio 13 diena.  Tad nusprendžiau užvesti šiokia tokia diskusiją.  
     

    KOVOS MENAI
    Bet koks kovinis sportas yra gražus ir paliekantis nemažą įspūdį, bet koks kovinis sportas patinka  būtent jums, o gal lankote kokį?  Papasakokite kodėl būtent šitas kovinis sportas o ne kitas, kaip jums  sekasi treniruotėse, gal jau esate kažko pasiekęs? Ir t.t  [jei lankote].  
    [!] Jei nelankote jokio kovinio sporto, vistiek pasidalinkite savo nuomone. Koks kovinis sportas jums kaip neutraliam asmeniui atrodo įdomiausias, galbūt pavojingiausias ir t.t.  
     
    Keli koviniai sportai, kurie galbūt jus sudomins :
     
    Asmeniškai aš pats esu lankęs ‘’Karate’’ kovinio sporto pamokas.  Šis kovinis sportas manęs visiškai netraukė ir lankiau jį tik todėl nes nebuvo iš ko rinktis, kitos ‘’AG’’  buvo vaikiškos ir visiškai netinkančios mano amžiaus jaunimui.  AG – Tai kaip būreliai, popamokinė veikla jūsų lankomoje mokykloje, Vokietijoje.   
     
     
     
    Dėkoju už jūsų sugaišta laika skaitant šia tema!
    Nepamirškite pasidalinti savo mėgstamiausiu kovos stiliumi.
    @Lynch_Bar 
  11. Patinka
    Jerry_Green sureagavo į Aivaras tarp 2021.01.24 UPDATE (GREENSIDE # 0.2.1)   
    Pamažintos premium narystės kainos, visi žaidėjai kurie pirko premium narystę nuo 2021-01-21 dienos atgaus į savo kreditų balansą po 500 kreditų. (Kreditai atsiras jūsų balanse iki 2021-01-24 vakaro). 1 lygio premium narystė 1000 kreditų. 2 lygio premium narystė 1500 kreditų. 3 lygio premium narystė 2000 kreditų. /slepti komandoje nuo šiol galėsite išsijungti posūkių aktyvavimą. Posūkius vis dar matysite, bet kai spausite mygtukus jie bus neaktyvūs. Iš /akomandos administratoriams pašalinta /az nebefunkcionavusi po atnaujinimo komanda. Žuvies pardavimo į serverį kainą įmonių savininkams pakito iš 3€ - 33€ iki 13€ - 45€. Žvejojant ir paspaudus netinkamą mygtuką atimdavo iš progreso nuo 3% iki 9%, dabar suklydus atims nuo 2% iki 6%, todėl žvejoti bus šiek tiek lengviau. Nuosavo transporto informacijoje rašys kiek laiko dar galioja tr.priemonės techninė apžiūra. Sumažintas įkalinimo aktyvavimo nuotolis policijos kieme esančioje pagautųjų atvežimo vietoje.  Premium žaidėjams bus rodoma, kas jungiasi ir atsijungia iš serverio. Pašalinti galimi gaisrininkų gaisrai Vinewood esantiems namams. Keičiant verslo pavadinimą, teksto langas performuluotas į aiškesnį ir neklaidinantį. Pakeistas vairavimo mokyklos galimas klaidų skaičius iš 10 į 20. Pakeista medikams /muzduotis aktorių animacija. Patekus / išėjus iš verslo patalpų žaidėjas bus sušaldomas 2 sekundes. Mechanikams /mirankiai > tr.priemonės tvarkymas veiks visur, nebebus būtina tr.priemonę atsivaryti į mechanikų garažą, kad atstatyti jos būklę. Pakeistas mechanikams tr.priemonės perdažymas. Nuo šiol dažų flakonėlis nebedarys žalos kitiems žaidėjams. Naudoti flakonėlį turėsite spaudinėdami ALT klavišą. Žvejybos įmonių savininkai išsigrynindami pinigus iš balanso iškarto viršuje matys kiek šiuo metu balanse yra pinigų. Sutvarkyta, kad atsijungus vairavimo egzamino metu jūs neatsirasdavo vairavimo mokyklos patalpose. Sutvarkyta, kad panaudojus /sekti ant žmogaus kuris buvo miręs ir laukdavo medikų patalpose, žaidėją rodydavo, kad jis yra mechanikų patalpose. Pašalintas radijos pirkimas iš elektronikos parduotuvės, nes nupirktas radijas serveryje visiškai niekur nebuvo naudojamas. Administratorius grįžęs iš /pzu rėžimo bus sušaldytas 2 sekundes. Sutvarkyta, kad žaidėjai galėdavo nepasibaigus ligoninės laikui iš jos pasišalinti per ligoninės išėjimą ant stogo. Pervežėjų direktorius galės nustatyti nuo kurio rango galės vykdyti pervežimų kontraktus. Premium nariai naudoti /pkrauti galės naudoti tik darbinėse ir nuosavose (sau priklausančiom) tr.priemonėm. Sutvarkyta, kad /dpzu ir /ppzu galėtumėte naudoti tik ant savo darbuotojų. Sutvarkyta, kad mirties būsenoje galėdavote žvejoti. Sutvarkyta, kad patekus į mechanikų patalpas iš skirtingų įėjimų žaidėjai nematydavo vienas kito pranešimų. Sutvarkyta, kad jeigu mechanikas išlipdavo iš DFT transporto ir vėl įsėsdavo neberodydavo laužo atvežimo laiko. Sutvarkyta, kad jeigu mechanikas nesutvarkydavo Jūsų tr.priemonės per atitinkamą laiką tai tr.priemonė susitvarkiusi automatiškai neatsirasdavo tinkamoje vietoje. Sutvarkyta, kad grįžus iš AFK nerodydavo gautų žinučių. Sutvarkyta, kad skelbimų kontoroje skelbiant 1 skelbimą atskaitydavo per daug pinigų. Sutvarkyta, kad nebuvo galima išvesti žaidėjo iš medikų pastato. Sutvarkyta, kad laivuose diržo užsisegti negalėtumėte. Sutvarkyta, kad mirus narkotikų gaminimo vagonėlyje po kiek laiko pasikeitus vagonėlio pozicijai jus vėl nukeldavo (išmesdavo) iš vagonėlio nors žaidėjo jau ten nebebūdavo. Sutvarkyta, kad kortu žaidime pasitraukus / atsijungus neprisidėdavo statistika.  Sutvarkyta, kad peržiūrint žvejybos aktyvias sutartis pristatytą kiekį rodydavo neigiamą (jei būdavo prigaudyta per daug žuvies). Sutvarkyta, kad gavus greičio patobulinimą motocikluose ir maximaliai įsibegėjus gaudavote KICK už greičio viršyjimą. Sutvarkyta, kad administratoriai grįžę iš /pzu rėžimo atgal neatgaudavo uždėto šalmo (/salmas). Sutvarkyta, kad /edalyvauti komandos negalėtumėte naudoti mirties būsenoje. Sutvarkytos rastos rašybos klaidos.
  12. Patinka
    Jerry_Green sureagavo į Rokas tarp Visos serverio paslaugos,   
    Visos serverio paslaugos,
    Mūsų projektas iš viso turi 18 skirtingų paslaugų serveryje (/paslaugos), kurios yra pilnai automatizuotos. Norint aktyvuoti tam tikrą paslaugą, reikia turėti tam tikrą kiekį kreditų.
    Serverio kreditus galima įsigyti čia.
    Instrukciją kaip įsigyti kreditus rasite čia.
    Naujoko paketas, Naujiena!
    Tai paslaugų junginys, kurį aktyvavus serverio žaidėjas gauna atitinkamą paslaugų kombinaciją.
    Paslaugos kaina: 3000 kreditų.
    Paslauga: „Premium“ 1 lygio žaidėjo statustas 30d., papildomas uždarbis prie algos (+10€/min) 30d., 1000 patirties taškų ir 5 vnt. bronzinės tiungingavimo dėžės (/tdeze).
    Standartinis paketas, Naujiena!
    Tai paslaugų junginys, kurį aktyvavus serverio žaidėjas gauna atitinkamą paslaugų kombinaciją.
    Paslaugos kaina: 6000 kreditų.
    Paslauga: „Premium“ 3 lygio žaidėjo statustas 30d., papildomas uždarbis prie algos (+10€/min) 30d., 20 vnt. bronzinės tiungingavimo dėžės (/tdeze).
    Senbuvio paketas, Naujiena!
    Tai paslaugų junginys, kurį aktyvavus serverio žaidėjas gauna atitinkamą paslaugų kombinaciją.
    Paslaugos kaina: 12000 kreditų.
    Paslauga: „Premium“ 3 lygio žaidėjo statustas 30d., papildomas uždarbis prie algos (+10€/min) 30d., 50 vnt. bronzinės tiungingavimo dėžės (/tdeze).
    Serverio pinigai,
    Mūsų projekte yra galimybė išsikeisti kreditus į serverio pinigus.
    Paslaugos kaina: 100 kreditų.
    Paslauga: 5000€.
    Serverio patirtis,
    Mūsų projekte yra galimybė išsikeisti kreditus į serverio patirtį.
    Paslaugos kaina: 100 kreditų.
    Paslauga: 200 XP.
    Papildomas uždarbis prie darbo,
    Mūsų projekte yra galimybė iškeisti kreditus į papildomą uždarbį (+10€/min) vairuojant darbinį transportą.
    Paslaugos kaina: 500 kreditų.
    Paslauga: Papildomas uždarbis +10€/min vairuojant darbinį transportą.
    Papildomas mašinos slotas,
    Mūsų projekte yra galimybė iškeisti kreditus į papildomą tr. priemonės vietą /transportas lentelėje. Aktyvavus šią paslaugą serveryje galėsite laikyti ne dvi, o tris tr. priemones lauke.
    Paslaugos kaina: 500 kreditų.
    Paslauga: Vienu metu lauke galėsite laikyti tris tr. priemones.
    Papildomas namo slotas,
    Mūsų projekte yra galimybė iškeisti kreditus į papildomą namo vietą. Aktyvavus šią paslaugą galėsite įsigyti papildomą namą.
    Paslaugos kaina: 1500 kreditų.
    Paslauga: Turėsite galimybę įsigyti papildomą namą.
    „Premium“ 1 lygio žaidėjo statusas,
    Mūsų projekte yra galimybė išsikeisti kreditus į „Premium“ 1 lygio žaidėjo statusą.
    Paslaugos kaina: 1000 kreditų.
    Paslauga: Visą informaciją apie „Premium“ 1 lygio žaidėjo statusą galite rasti čia arba serveryje parašius komandą /premium .
    Pastaba: Įsigijus šią paslaugą sutinkate laikytis „Premium“ žaidėjo taisyklėmis ir patvirtinate, jog esate susipažinęs bausmėmis, kurios yra taikomos pažeidus „Premium“ žaidėjo taisykles.
    „Premium“ 2 lygio žaidėjo statusas,
    Mūsų projekte yra galimybė išsikeisti kreditus į „Premium“ 2 lygio žaidėjo statusą.
    Paslaugos kaina: 1500 kreditų.
    Paslauga: Visą informaciją apie „Premium“ 2 lygio žaidėjo statusą galite rasti čia arba serveryje parašius komandą /premium .
    Pastaba: Įsigijus šią paslaugą sutinkate laikytis „Premium“ žaidėjo taisyklėmis ir patvirtinate, jog esate susipažinęs bausmėmis, kurios yra taikomos pažeidus „Premium“ žaidėjo taisykles.
    „Premium“ 3 lygio žaidėjo statusas,
    Mūsų projekte yra galimybė išsikeisti kreditus į „Premium“ 3 lygio žaidėjo statusą.
    Paslaugos kaina: 2000 kreditų.
    Paslauga: Visą informaciją apie „Premium“ 3 lygio žaidėjo statusą galite rasti čia arba serveryje parašius komandą /premium .
    Pastaba: Įsigijus šią paslaugą sutinkate laikytis „Premium“ žaidėjo taisyklėmis ir patvirtinate, jog esate susipažinęs bausmėmis, kurios yra taikomos pažeidus „Premium“ žaidėjo taisykles.
    Tiuningavimo auksinė dėžė,
    Mūsų projekte yra galimybė iškeisti kreditus į tiuningavimo dėžės (/tdeze), kurias galite panaudoti siekiant patobulinti savo asmenines tr. priemones.
    Paslaugos kaina: 800 kreditų.
    Paslauga: Visą informaciją apie ausinę tiungingavimo dėžę galite rasti serveryje parašius komandą /tdeze .
    Tiuningavimo sidarbinė dėžė,
    Mūsų projekte yra galimybė iškeisti kreditus į tiuningavimo dėžės (/tdeze), kurias galite panaudoti siekiant patobulinti savo asmenines tr. priemones.
    Paslaugos kaina: 400 kreditų.
    Paslauga: Visą informaciją apie sidabrinę tiungingavimo dėžę galite rasti serveryje parašius komandą /tdeze .
    Tiuningavimo bronzinė dėžė,
    Mūsų projekte yra galimybė iškeisti kreditus į tiuningavimo dėžės (/tdeze), kurias galite panaudoti siekiant patobulinti savo asmenines tr. priemones.
    Paslaugos kaina: 200 kreditų.
    Paslauga: Visą informaciją apie bronzinę tiungingavimo dėžę galite rasti serveryje parašius komandą /tdeze .
    Aksesuarų dėžė, Naujiena!
    Mūsų projekte yra galimybė iškeisti kreditus į aksesuarų dėžes (/adeze), kurias įsigijus galite atidaryti ir gauti atitinkamą aksesuarą. Užsidėjus gautą aksesuarą gausite atitinkamą bonusą. Turimus aksesuarus ir jų bonusus peržiūrėti ir valdyti galite su komanda /aksesuarai .
    Paslaugos kaina: 500 kreditų.
    Paslauga: Visą informaciją apie askesuarų dėžę galite rasti serveryje parašius komandą /adeze.
    Skin dėžė,
    Mūsų projekte yra galimybė iškeisti kreditus į skin dėžes (/sdeze), kurias įsigijus galite atidaryti ir gauti atitinkamas žaidėjo aprangas ir aksesuarus.
    Paslaugos kaina: 500 kreditų.
    Paslauga: Visą informaciją apie skin dėžę galite rasti serveryje parašius komandą /sdeze.
    Helovino dėžės raktas,
    Mūsų projekte yra galimybė iškeisti kreditus į Helovino dėžės (/hdeze) raktą. Raktas yra skirtas Helovino dėžei atrakinti. Helovino dėžę žaidėjai gali gauti Helovino užduoties metu, kuri vyksta per Heloviną. Atrakinus Helovino dėžę žaidėjai gauna įvairiausių prizų.
    Paslaugos kaina: 750 kreditų (Helovino metu 1000 kreditų);
    Paslauga: Visą informaciją apie Helovino dėžę galite rasti serveryje parašius komandą /hdeze .
    Šv. Kalėdų dėžės raktas,
    Mūsų projekte yra galimybė iškeisti kreditus į Šv. Kalėdų dėžės (/kdeze) raktą. Raktas yra skirtas Šv. Kalėdų dėžei atrakinti. Šv. Kalėdų dėžę žaidėjai gali gauti Šv. Kalėdų užduoties metu, kuri vyksta per Šv. Kalėdas. Atrakinus Šv. Kalėdų dėžę žaidėjai gauna įvairiausių prizų.
    Paslaugos kaina: 750 kreditų (Šv. Kalėdų metu 1000 kreditų);
    Paslauga: Visą informaciją apie Šv. Kalėdų dėžę galite rasti serveryje parašius komandą /kdeze .
    Šv. Velykų dėžės raktas,
    Mūsų projekte yra galimybė iškeisti kreditus į Šv. Velykų dėžės (/vdeze) raktą. Raktas yra skirtas Šv. Velykų dėžei atrakinti. Šv. Velykų dėžę žaidėjai gali gauti Šv. Velykų užduoties metu, kuri vyksta per Šv. Velykas. Atrakinus Šv. Velykų dėžę žaidėjai gauna įvairiausių prizų.
    Paslaugos kaina: 750 kreditų (Šv. Velykų metu 1000 kreditų);
    Paslauga: Visą informaciją apie Šv. Velykų dėžę galite rasti serveryje parašius komandą /vdeze .
    Automobilio teisės,
    Mūsų projekte yra galimybė iškeisti kreditus į automobilio teises.
    Paslaugos kaina: 200 kreditų.
    Paslauga: Žaidėjas gauna teisę vairuoti automobilį jeigu jos neturi.
    Pastaba: Prieš pradedant naudotis paslauga, būtų verta žinoti, jog teisę vairuoti automobilį galite prarasti, jei nesilaikysite kelių eismo taisyklių mūsų žaidimų serveryje.
    Motociklo teisės,
    Mūsų projekte yra galimybė iškeisti kreditus į motociklo teises.
    Paslaugos kaina: 200 kreditų.
    Paslauga: Žaidėjas gauna teisę vairuoti motociklą jeigu jos neturi.
    Pastaba: Prieš pradedant naudotis paslauga, būtų verta žinoti, jog teisę vairuoti motociklą galite prarasti, jei nesilaikysite kelių eismo taisyklių mūsų žaidimų serveryje.
    Sunkvežimio teisės,
    Mūsų projekte yra galimybė iškeisti kreditus į sunkvežimio teises.
    Paslaugos kaina: 200 kreditų.
    Paslauga: Žaidėjas gauna teisę vairuoti sunkvežimį jeigu jos neturi.
    Pastaba: Prieš pradedant naudotis paslauga, būtų verta žinoti, jog teisę vairuoti sunkvežimį galite prarasti, jei nesilaikysite kelių eismo taisyklių mūsų žaidimų serveryje.
    Ginklų licencija,
    Mūsų projekte yra galimybė iškeisti kreditus į ginklų licencija, kuri suteikia galimybę įsigyti ginklus iš ginklų parduotuvės asortimento.
    Paslaugos kaina: 250 kreditų.
    Paslauga: Žaidėjas gauna teisę įsigyti ginklus iš ginklų parduotuvės.
    Atsitildymas,
    Mūsų projekte yra galimybė iškeisti kreditus į atsitildymo paslaugą jeigu esate nubaustas užtildymu.
    Paslaugos kaina: 500 kreditų.
    Paslauga: Žaidėjui yra anuliuojama užtildymo bausmė.
    Išėjimas iš kalėjimo,
    Mūsų projekte yra galimybė iškeisti kreditus į išėjimo iš kalėjimo paslaugą jeigu esate nubaustas įkalinimu.
    Paslaugos kaina: 500 kreditų.
    Paslauga: Žaidėjui yra anuliuojama įkalinimo bausmė.
     
    „Greenside“ administracija,
    2021, sausio 21d.
  13. Patinka
    Jerry_Green sureagavo į Laurynas_Leigon tarp [10.04] Leigon avatarų galerija.   
    Cover'ių taip pat šiek tiek pakūriau







  14. Patinka
    Jerry_Green sureagavo į Rokas tarp Užšaldytų vartotojų susigrąžinimas,   
    Užšaldytų vartotojų susigrąžinimas,
    Kas yra užšaldytas vartotojas? Tai toks vartotojas, kuris buvo užšaldytas (kt. acc freeze) už serverio taisyklių pažeidimus (serverio taisyklės čia). Tokių vartotojų šiuo metu projekte iš viso yra 2448 (tikrinta 2022.04.17). Visi šie vartotojai buvo konfiskuoti už projekto turto pardavinėjimą, pirkimą, keitimą. Taip pat už sukčiavimą (kt. čytinimą), žaidėjų apgaudinėjimus, serverio klaidų išnaudojimus savo labui, melavimą projekto administracijai ir aktyvų kenkėjišką elgesį. Iki šiol visi šie vartotojai buvo užšaldyti ir jų susigrąžinti nebuvo įmanoma jokiais būdais.
    Kokia tikimybė, jog atgausiu užšaldyta vartotoją?
    Kuo daugiau teisingos informacijos pateiksite, tuo didesnė tikimybė, jog atgausite užšaldytą vartotoją.
    Ar atgausiu vartotoją su turtu, kuris liko po pažeidimo?
    Vartotojas bus be jokio turto, tiesiog su esamais pasiekimais, nustatymais ir patirtimi.
    Po kiek laiko, nuo pritaikytos bausmės (vartotojo konfiskavimo (kt. acc freeze)) galima pildyti prašymą susigrąžinti konfiskuotą vartotoją?
    Nuo bausmės turi būti praėjęs bent mėnuo laiko.
    Kaip bus sugrąžinami užšaldyti vartotojai?
    Jeigu pateiktos informacijos pakaks, tokiu atveju per artimiausias 24 valandas, nuo anketos pateikimo, gausite žinutę į forumo asmeninių žinučių gaviklį (įsitikinkite, jog jūsų žinučių gaviklis nėra pilnas), apie sėkmingai pakeistą el. pašto adresą. Atsistatyti veikėjo slaptažodį galėsite forumo viršuje paspaudus ant „susigrąžinimai“.
    Anketos šablonas, kurį privalo užpildyti užšaldytų vartotojų savininkai,
    Pateikite kaip galima daugiau informacijos. Tai padidina tikimybę atgauti veikėją.
    Užšaldyto serverio žaidėjo Vardas_Pavarde mūsų serveryje :
    Žaidėjo Vardas_Pavarde su kuriuo paskutinį kartą žaidėte mūsų serveryje :
    Už ką Jūsų žaidėjas buvo užšaldytas? :
    Koks Jūsų namų interneto IP adresas (manoip.lt)? :
    Pasakykite telefono numerio tris paskutinius skaičius, kurį naudojote vartotojo registracijai patvirtinti mūsų žaidimų serveryje :
    Pasakykite vartotojo banko PIN kodą, kurį nurodėte sąskaitos atsidarymo metu :
    Kita svarbi informacija, kuri manote, jog jums gali padėti susigrąžinti užšaldytą vartotoją :
    Pasakykite el. pašto adresą, į kurį norėtumėte, jog būtų pakeistas užšaldyto vartotojo el. pašto adresas :
    Anketos šabloną su atsakymais būtina pateikti šios temos atsakymuose. Jūsų pranešimai bus matomi tik projekto administracijai.
    „Greenside“ administracija
    2022, balandžio 17d.
  15. Patinka
    Jerry_Green sureagavo į Mantas tarp Nuolatinė „ADMIN“ žaidėjų atranka,   
    Atrankos apibendrinimas,
    Pasikeitus netikėtai planams rašau analizę daug ankščiau nei buvo planuota. Reikalingas didesnis kiekis žmonių testavimams, tad pavarčius kalendorių su Roku nusprendėm analizę parašyti greičiau ir paimti tuos, kuriuos jau tikrai norime paimti ir kurie jau turėjo užtikrinta pozicija čia. Apibendrinus atranką, tikėjausi didesnio kiekio žmonių ir kur kas kokybiškesnių anketų. Tiems kuriems laimė nenusišypsojo šį kartą, tai kita analizė bus būtent po atnaujinimo, tad tie kurie negavo savo šanso, dar tikrai neverta nusiminti ir turėtų pabandyti dar kartą. Pagrindinė priežastis, buvusiems ant klaustuko buvo, nenorėjimas prileisti prie atnaujinimo testavimų. Atnaujinimą įkėlus, šiek tiek vertinimo kriterijai skirsis ir šansai nepatekusiems bus didesni.
    Kalbant apie pildžiusiųjų minusus, tai daugelis turbūt per gerai apie save galvoja, kad prieš keletą mėnesių lyginau projektą su žemę, skaldžiau bajrius apie atnaujinimą ir, kad jo iš vis nebus, o po to pildau į nemokamus administratorius. Atsiprašau, bet tokie dalykai čia tikrai nepraeis, turite įrodyti, kad esat potencialūs ir galite būti reikalingi mums. Niekada nebus taip, kad buvot projekto kenkėjai, o rytoj jau busite mūsų dalis. Tam tikrai reikia laiko, o laikas geriausia parodo, kiek žmogus to nori.
    Tik noriu priminti visiems, kad administratoriaus pareigos bus tos, kurios suteiks aukščiausia laiptelį patekti į komanda ateityje, tad tie kurie nori sulaukti savo šanso, geriausias kelias tik čia.

    Šios atrankos laimingieji,

    @Tony_Express
    @Gruzinas_Tortilla
    @Black_Hand
    @Laurynas Leigon
    @Bob_Winters
    @Bevardisz_Raidas
    Laimingieji privalo susisiekti su manim Discord'e Mantas#7392


    Norintys kandidatuoti, kandidatūras turi pateikti iš naujo
  16. Patinka
    Jerry_Green sureagavo į Lynch_Bar tarp EcoBlog #1 ''Prisistatymas''   
    EcoBlog #1 ''Prisistatymas''
    Taigi sveiki visi! Prisiskaitęs nemažai žaidėjų ‘’Blogų’’ kuriuose jie pasakoja kitiems žaidėjams įvairias temas jų Bloguose , sugalvojau sukurti ‘’blogą’’ ir aš! Šitame savo pirmajame ‘’Bloge’’  noriu jums artimiau pristatyti save, papasakosiu ši bei ta.  Labai daug neišsiplėsiu tad skaitydami šį mano ‘’blogą’’ užtruksite vos keletą minutėlių. Pasiimkite kažką užkasti, atsigerti jau  turite? Gerai, šaunu! tada nieko nelaukia ir galime pradėti.   
    Esu vardu Lukas, gyvenantis seniausiame Vokietijos mieste ar žinote kas tai per miestas, kokiu pavadinimu jis pavadintas? Taip tai ‘’Trier’’, šiame mieste gyvenu jau  trejus metus ir man čia patinka! Senos tematikos pastatai, nepriekaištingai  gražūs vaizdai, draugiški žmonės. Ganėtinai netrumpas laikas taip?  Gyventi į svetima šaly, Vokietija išvykau kai man buvo 14 metu. Paklausite, o kiek metu tau yra dabar? Šiuo metu man yra 17 metu ir vis dar mokausi, mokausi  ‘’Trier bbsw’’ mokykloje. Kalbant apie mane kaip asmenybe tai esu labai draugiškas, rimtas, nuoširdus, motyvacijos ar energijos nestingstantis žmogus. Mėgstu viską atlikti savomis rankomis, nedideliu tempu bet kruopščiai. Su manimi bendrauti, susikalbėti visiškai nėra sunku. Labai vertinu draugiškumą ir pačia draugyste, nesvarbu būčiau mokykloje, darbe ar vakarėlyje visada išlieku žvalaus proto. Laisvalaikį praleidžiu užsiimdamas kokia nors įdomia veikla lauke su draugais, leisdamas laiką su mergina, arba būdamas namuose  prie kompiuterio. Tai pat esu sportuojantis, užsiimu gatvės gimnastika. Tiesa dėl paskelbto karantino šiuo metu skersinio teko atsisakyti ir sportuoti namų sąlygomis.   
     
    ‘’San Andreas Multiplayer’’ arba visiems geriau žinoma kaip ‘’Samp’’ žaidimą pradėjau žaisti jau labai, labai seniai. Atvirai pasakius net nepamenu kada tas buvo, galbūt 2015 rudenį.  Esu išbandęs  tikrai nemažai šio žaidimo lietuviškų serveriu, o pačiame ‘’GreenSide.lt’’ projekte atsiradau ganėtinai neseniai. Pati mano žaidimo paskyra sukurta dar 2019 metais bet žaisti pradėjau vos prieš kelias savaites. Jau turiu sukaupęs (30.000+) žaidimo patirties taškų ir spėjau susipažinti su keliais šio serverio darbais.  Turiu pripažinti serveryje esantys žmonės ir pačios sistemos man paliko susidomėjimą, aiškiau tariant patiko! Tad manau prie šio projekto ir pasiliksiu. 
     
     
    Manau šiame ‘’bloge’’ tiek! Palaukit, palaukit nepabėkite dar! Dabar noriu jūsų visų parašyti. Jeigu norite kad nenustočiau ir toliau kurčiau ‘’blogus’’ pasiūlykite temų kitiems ''blogams''. Apie kurias galėtume visi kartu padiskutuoti, gal norite kokių pamokų ar pagalbos, o gal tiesiog istorijų ar nuotykių pasakojimu?  Pasidalinkite savo nuomonėmis bei pasiūlymais apačioje komentarų skiltyje. 
     
    Dėkoju kas skaitėte mano šį ganėtinai trumpą ‘’blogą’’, o dabar tariu jums iki kito karto! 
     
  17. Patinka
    Jerry_Green sureagavo į Hitautas tarp „CAPTURE THE CRIMINAL” 2021 - Komandinės rungtynės   
    Sveiki „CAPTURE THE CRIMINAL” rungtynių dalyviai, džiaugiamės jūsų parodytu susidomėjimu, todėl nedelsiant skelbiu šį pranešimą. Apačioje pateikiu šiek tiek informacijos apie renginį, rungtynių trasą, etapus ir dalyvaujančių komandų pasirodymus ir jų laikus. Pranešimas bus atnaujinamas po kiekvienų rungynių, todėl galėsite nuolatos stebėti komandų rezultatus. Linkiu sėkmės dalyviams, susitiksime rytoj 17:00 valandą „Bay Side” kaimelyje!
    INFORMACIJA,
    - Nepasirodžius atėjus jūsų eilei, komanda yra diskvalifikuojama ir jos priešininkai keliauja į kitą etapą (arba gauna kovoti prieš kitą komandą kuri neturi priešininkų, nebent to nereikia siekiant išlaikyti rungtynių skliaustus tvarkingus).
    - Informacija rungtynių metu nebus kartojama, todėl siūlau viską persiskaityti keletą kartų.
    - „A” komanda vairuos: „Jester” 559ID automobilius, „B” komanda vairuos: „Cheetah” 415ID automobilius.
    - Skliaustų rezultatai bus nuolatos atnaujinami, rungtynių laikai taip pat bus fiksuojami ir įkeliami į šią temą, žemiau pateiktame spoiler'yje.

    RUNGTYNIŲ TRASA (CP)


    RUNGTYNIŲ ETAPAI

    RUNGTYNIŲ KOMANDOS IR PASIRODYMAI
     
  18. Patinka
    Jerry_Green sureagavo į Hitautas tarp „CAPTURE THE CRIMINAL” 2021 - Komandinės rungtynės   
    Sveiki, su kolega Ignu grįžtame su praeitų metų bendrai vestu renginiu, „Capture the Criminal”. Gerai pamename jog emocijos bei atsiliepimai buvo itin malonūs todėl nusprendėme per daug ilgai į naujuosius metus netempti. Kaip ir praeitais metais, renginio principas išlieka tas pats, tačiau šį kartą keisis vietovė, checkpoint'ų kiekis bei transporto priemonės. Prizai kaip ir visuomet dosnūs, už kuriuos dėkojame projekto administratoriams Mantui ir Rokui.
    Renginio vedėjai Ignas_Eox ir Hitautas_White.
     
    RENGINIO INFORMACIJA
    - Renginys vyks 2021.01.09 - 2021.01.10 dienomis, prasidės 17:00 valandą ir baigsis 00:00, nepasirodžius nurodytame laikotarpyje, komanda yra diskvalifikuojama.
    - Registracija vyksta iki 2021.01.08, 22:00 valandos.
    - Renginys vyks „Bay Side” kaimelyje.
    - Žaidimas turės dvi komandas: „A” ir „B”.
    - Vieną komandą sudaro 2 žaidėjai (dalyviai).
    - Rungtynių trasą sudaro 20 checkpoint'ai, išmėtytų per visą „Bay Side” kaimelį.
    - „A” komandos tikslas yra kuo greičiau pravažiuoti per checkpoint'ų trasą, šią trasą matys tik vienas iš komandos narių, kitas galės padėti savo komandos nariui jį apgindamas nuo priešininkų. Komanda „B” nežinos kuris iš „A” komandos narių mato trasą.
    - „B” komandos tikslas yra kuo labiau trukdyti „A” komandai, jog jų checkpoint'ų trasos laikas būtų kuo ilgesnis.
    - Renginio metu žaidėjai bus aprūpinti transportu (paliekame intrigą, transportus pamatysite dieną prieš rungtynes).
    - Komandos po pirmo važiavimo keisis pusėmis.
    - Renginio metu, komandos bus aprūpintos teamspeak3 serverio kanalais.
    - Komanda su greičiausiu laiku keliauja į sekantį etapą.
    - Rungtynių skliaustai bus paskelbti dienai prieš rungtynes.
    - Jeigu pagrindinis lenktynininkas įstringa arba yra prispaudžiamas prie sienos, jis gali prašyti jog jį paleistų, jeigu jis tai padaro laikas yra stabdomas kol „A” komandos vairuotojai yra laisvi, tačiau už tai prie bendro laiko yra pridedamos +20 sekundžių. „B” komanda privalo paleisti „A” komandos lenktynininką ir nejudėti 3 sekundes (tokiu atvėju vienas iš renginio vedėjų informuos „A” ir „B” komandos narius su /skaic komanda kuomet rungtynės tęsiasi).
    - Jeigu „A” komandos lenktynininkas (kuris renka checkpoint'us) įkrenta į vandenį, laikas yra stabdomas prie kurio pridedamos papildomos +30 sekundžių, vairuotojas gauna naują transporto priemonę ir pradeda ten kur prasidėjo rungtynės, „B” komanda stovi vietoje ir laukia (tokiu atvėju vienas iš renginio vedėjų informuos „A” ir „B” komandos narius su /skaic komanda kuomet rungtynės tęsiasi).
    - Jeigu bet kuris kitas dalyvis (kuris nerenka checkpoint'ų) įkrenta į vandenį, rungtynės toliau tęsiasi, tačiau į raundą žaidėjai nėra gražinami.
    - Finaliniame raunde komandos gali važiuoti antrą kartą, tai reiškia jeigu komanda tiki jog jie gali pasistengti labiau, jie gali anuliuoti savo važiavimą ir bandyti dar kartą, tačiau pasiektas rezultatas yra galutinis.

    TAISYKLĖS
    - Privaloma laikytis visų serverio taisyklių.
    - Draudžiama naudoti bet kokius čytus ar failus kurie gali bet kaip palengvinti rungtynes.
    - Draudžiama kaip nors bandyti pakenkti priešininkams, darant /pzu ir taip bandant atkreipti dėmesį.
    - Bet koks trukdymas yra lygus laikinam užblokavimui.
    PRIZAI
    - 1 vietai atiteks po – „Bullet” automobilį su norima komplektacija ir 700 kreditų.
    - 2 vietai atiteks po – 1,500 kreditų ir 20 sidabrinių dėžių.
    - 3 vietai atiteks po – 1,200 kreditų ir 20 bronzinių dėžių.
     
    REGISTRACIJA
    - Jūsų Vardas_Pavarde: 
    - Jūsų komandos nario Vardas_Pavarde: 
    - Ar susipažinote su renginio informacija?: 
    - Ar susipažinote su renginio taisyklėmis, ar sutinkate jų laikytis?: 
  19. Patinka
    Jerry_Green sureagavo į Rokas tarp Su Šventomis Kalėdomis ir Naujaisiais Metais!   
    Su Šventomis Kalėdomis ir Naujaisiais Metais!
    „Greenside“ projekto administracija sveikina visus projekto žaidėjus su Šv. Kalėdomis ir Naujaisiais Metais! Linkime linksmai ir saugiai sutikti šventes namie. Sekančiais metais linkime likti vieningais ir galvoti ne tik apie save, bet ir apie mus supančius žmones - būtent tai yra svarbiausia tokiais laikais.

    Šv. Kalėdos!
    Švenčių proga žaidimų serveryje buvo įjungtos šventinės užduotys. Šv. Kalėdų proga, kaip ir kiekvienais metais, taip ir šiais (dėl visiems žinomų aplinkybių), ieškosite dovanėlių, kurios buvo išmėtytos po visus „Red County“ miestelius. Užduotis kaip ir per kiekvieną šventę, vėl yra suskirstyta į 7 kalendorines dienas. Kiekvieną dieną atsiras vis naujos dovanėlės. Radus atitinkamos dienos dovanėles galite jas iškeisti į prizus. Svarbu paminėti, jog dovanėlės yra keturių spalvų. Per dieną surinkus visų spalvų bent po 2 dovanėles ir iškeičiant visas dovanėles į prizus, gausite Šv. Kalėdų dėžę (/kdeze). Jeigu surinkti reikiamų spalvų dovanėlių nepavyksta - nenusiminkite. Galite keisti dovanėlėmis su kitais žaidimų serverio žaidėjais! Daugiau informacijos apie Šv. Kalėdų užduotį galite sužinoti žaidimų serveryje parašius komandą /kaledos .

    Taipogi nepamirškite ieškoti dovanėlių danguje! Kaip ir kiekvienais metais, taip ir šiais, ieškokite oro balionų danguje. Daugiau informacijos apie dovanėles danguje galite sužinoti žaidimų serveryje parašius komandą /dovaneledanguje .
    Naujieji 2021 Metai!
    Naujuosius 2021 metus pasitikime „Greenside“ žaidimų serveryje su visų taip pamiltais fejerverkais!

    Perkant serverio kreditus visais apmokėjimo būdais nuo dabar iki 2021.01.03 gausite +25% kreditų daugiau nei įprastai.
    Taip pat serveryje ėmė snigti. Sniego efektą išjungti galima panaudojus komandą /sniegas .
    Šv. Kalėdų dėžės (/kdeze) raktų dalybos yra numatomos po Naujųjų Metų. Data ir laikas bus praneštas viešai, kai tiksliai būsime viską susiplanavę.
    „Greenside“ administracija,
    2020, gruodžio 24d.
     
  20. Patinka
    Jerry_Green sureagavo į Rokas tarp Jau netrukus! greenside.lt atsinaujina,​​​​​​​​​​   
    Jau netrukus! greenside.lt atsinaujina,
    Paskutinį kartą greenside.lt serveris turėjo atnaujinimą dar 2018 metų balandžio 30d. Daugiau nei porą metų serveris neturėjo oficialaus atnaujinimo. Per visą tą laiką serveryje buvo atnaujinami tik būtiniausi dalykai, kurie viešai nebuvo skelbiami. Tokie atnaujinimai kaip iškvietimų sistemos atnaujinimas, įvairių apsaugų atnaujinimas, būtiniausių klaidų taisymas ir atitinkamų komandų pašalinimas. Nuo 2018 metų balandžio 30d. serveris ne tik buvo administruojamas ir neoficialiai atnaujinamas, bet tuo pačiu buvo dirbama prie serverio atnaujinimo. Atnaujinimo, apie kurį visi mes svajojame ilgiau nei derėtų. Visą tą laiką dirbome ir siekėme, jog visos tos svajonės virstų realybe. Realybe, kuri atnaujintų projekto žavesį ir priverstu užsukti kiekvieną pasiilgusi mūsų!

    Atnaujinimas jau testuojamas!
    Norime pranešti, jog daugiau nei prieš savaitę laiko atnaujinimas buvo pradėtas oficialiai testuoti. Tai reiškia, jog jau matome šviesą tunelio gale! Dabar viską darome, jog atnaujinimas būtų kuo kokybiškesnis ir kuo mažiau techninių ir loginių klaidų pasiektų Jūsų ekranus! Kiek užtruksime laiko, jog atnaujinimas būtų pilnai ištestuotas ir sutvarkytos klaidos, šiuo metu atsakyti dar tiksliai negalime. Grubiai skaičiuojant, tai gali užtrukti nuo ~1 iki 2 mėnesių arba mažiau, arba daugiau, priklausomai nuo to, kaip susiklostys aplinkybės.
    Didžiojo atnaujinimo aukos?
    Kaip ir prieš tai buvusiame dideliame serverio atnaujinime, taip ir šiame atnaujinime aukojame nusikalstamumą ir visa tai kas su juo yra susiję. Tai reiškia, jog viso to, kas susiję su nusikalstama veikla, šiame atnaujinime neišvysite. Priežastis yra paprasta, sistema iš techinės pusės dar nėra paruošta. Pati sistemos teorinė idėja yra pilnai sugeneruota. Čia galite rasti teorinį idėjos aprašymą, kuri techniniame aprašyme išsiplėčia iki 300 puslapių. Nusikalstamos veiklos sistemai skirsime atskyrą atnaujinimą, kuris turėtų pasirodyti 2021 metų pradžioje. Su nusikalstamos veiklos sistema taip pat ateis ir papildomas darbas su direktoriaus pakvietimu - FTB.
    Manome, jog tai yra logiškas mūsų žingsnis ir iki nusikalstamos veiklos atnaujinimo galėsite pailsėti nuo gaujų ir pilnai susipažinti su naujomis serverio sistemomis, todėl nepatirsite tokio kultūrinio šoko, kokį jį patirtumėte esant bendram atnaujinimui.
    Artėjantis serverio atnaujnimas - ko tikėtis?
    Tiek „Red County“ miestelių išorė, tiek vidus turės naują įvaizdį. Atnaujintos darbų su direktoriaus pakvietimu veiklos. Kai kurių darbų veiklos visiškai perkurtos. Nauji verslų tipai (žuvininkystės įmonės). Papildomos pramogos (krepšinis, kortų žaidimas, automatizuotos dalybos, „drop“ eventas, „voucher“ eventas, pakvietimų sistema ir t.t.). Ir dar daug visko jau artėjančiame serverio atnaujinime!
    Nekantraujame su visais pasidalinti savo kūriniais, kuriuos sukūrėme per daugiau nei porą metų. O dabar visų prašome įvertinti mūsų pastangas ir dar šiek tiek palaukti, o laukti tikrai verta!
    „Greenside“ administracija
    2020, spalio 8d.
  21. Pasimetęs
    Jerry_Green sureagavo į Rokas tarp Neaktyvus narys,   
    Neaktyvus narys,
    Nuo šiol forumo vartotojai bus skirstomi į neaktyvius ir į aktyvius. Neaktyvūs vartotojai nebus įtraukiami į forumo statistiką (pvz. efektyvumo statistika forumo pagrindiniame puslapyje, dešinėje pusėje) ir panašiai.
    Neaktyvus forumo vartotojas yra toks vartotojas, kuris forume paskutinį kartą buvo apsilankęs prieš daugiau nei 5 kalendorines dienas.
    „Greenside“ administracija
    2020, kovo 22d.
     
  22. Patinka
    Jerry_Green sureagavo į Kenshaw_Bradshaw tarp Ieškau šio fist   
    Modifikacija rasta
    va imk cia dar kitokiu spalvu yra tai issirink   https://www.mediafire.com/file/wxyug066zdve6l0/fist.rar/file
  23. Patinka
    Jerry_Green sureagavo į Mafijos Senelis tarp Prašau užtildyti Gvidas_Marlboro   
    Žaidėjas užtildytas. Temos autorius taip pat užtildytas už įžeidinėjimus.
    Tema rakinama.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.