Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×
Helovinas beldžiasi į duris! ×

Apgavo Vincas_Zzz

Pijo_Bayon

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė: Pijo_Bayon
• Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: @Vincas_Zzz
• Apgavystės aplinkybės (apibūdinkite apgavystę): Parašiau žaidėjui dėl namo, kadangi jo norima sumą manęs netenkino, pasiūliau keitima. Aš jam parodžiau tr. priemonės(moonbeam, nrg), jam tiko, atidaviau jam tr. priemonės, nuvykome į jo nama, ir jis man jį pardavė už 100k, ir poto bandė įrodyti jog pardavė už 10k. Suprantu apsurdiška dėl tokios sumos tai rašyti, bet jis pats to prašė.
• Apgavystės data (mėnuo, diena, laikas): 2023-01-14 19:00 - 19:20
• Įrodymai (būtina): https://imgur.com/a/T8RK1eH - Įrodymų visų pagrindė nedariau, nes žaidėju pasitikėjau, nes jisai mechanikų direktorius. Jei įmanoma, būtų geriausia patikrinti logus.

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
2 min prieš, Vincas_Zzz rašė:

Sveikas norėjei keisti turtais aš sutikau parašom meloji https://imgur.com/a/qoCiIF2

Tavo įrodymai niekuom nesiskiria nuo mano. Nieko neįrodai, taip pat kaip ir aš.
Manau palikime teisės administracijai patikrinti logus, ir pasakyti kuris sako tiesa, kuris ne.

4 min prieš, Eurais_Palijo rašė:

kur ss kad uz 100k pardave logai yra biciuk na

Nu ir prie ko tu čia? Žiurek saves geriau, tema išspresim gal kažkaip dviese, be tavęs.

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
3 min prieš, Pijo_Bayon rašė:

Tavo įrodymai niekuom nesiskiria nuo mano. Nieko neįrodai, taip pat kaip ir aš.
Manau palikime teisės administracijai patikrinti logus, ir pasakyti kuris sako tiesa, kuris ne.

Nu ir prie ko tu čia? Žiurek saves geriau, tema išspresim gal kažkaip dviese, be tavęs.

Tu nechamielink bičas atrodei normalus pasitikėjau bet gavosi kitaip žiurėk saves

Pats norėjei keistis pasiulau savo kaina viskas logose matysis tai nechamielink bičas čia draugų nebus čia žaidimas o ne real 

Redaguota Dont_Send

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
4 min prieš, Vincas_Zzz rašė:

Tu nechamielink bičas atrodei normalus pasitikėjau bet gavosi kitaip žiurėk saves

Pats norėjei keistis pasiulau savo kaina viskas logose matysis tai nechamielink bičas čia draugų nebus čia žaidimas o ne real 

Tokiom diskusijom problėmos neišspresim. Tiesiog priimkim likima ir administracijai leiskim spręsti :)

@Rokas

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
1 min prieš, Pijo_Bayon rašė:

Tokiom diskusijom problėmos neišspresim. Tiesiog priimkim likima ir administracijai leiskim spręsti :)

@Rokas

Aš sutikau su tavo saligom tu su mano tuman pasiaulei aš tau ir fsio laimingo kelio neverkim brolau

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Po 24 valandų nuo šio pranešimo trikrinsim situaciją. Prašau susitarti @Vincas_Zzz @Pijo_Bayon.
Nesusitarus per 24 valandas apgavikas bus užblokuotas ir neteks veikėjo.

Jeigu susitarimas bus pasiektas, prašau abiejų žaidėjų atsakyti į šią temą.

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
2 min prieš, Vincas_Zzz rašė:

Taigi pabisiu už *cenzūra* nes pijo nepirmas kartais kai apgaudinėja žmones bet turėk žmogau jei tau bus geriau https://imgur.com/a/z2IF67b

RAKINAM TEMA AČIŪ

Pagaliau, negi tiek reikėjo cackintis, gaišti administratorių laika? Vos kai atsakė administratorius, iškarto susivokėjai. Nemanau kad būtųm gražinęs nei cento, jei būtum įsitikines kad tavo tiesa :) Ir prašyčiau nešmeižti manęs jog apgaudinėjiu žmonės, pats laikas išmokt pralaimėt. Ir jei manau kad tu ant 100k scamini, tai tikiu kad ne vieną esi apgavės. Sekmės.

• Rakinti tema

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.