Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Peikiu Benito_Cartel

Pablito_Duonkepys

Rekomenduojamas pranešimas

ŠABLONAI
VADOVO PEIKIMAS
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:  P_D
Vadovo Vardas_Pavardė ir atstovaujama firma: Benito_Cartel Policijos pavas 
Už ką šis vadovas yra peikiamas?: Free star už reikalavimų nevykdymą, liepe lipt iš vandens tik už tiesą.
Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas: https://prnt.sc/C_qe3PcfKJD3

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikas. Pats žinai kaip viskas įvyko šioje situacijoje, bet vis tiek bandai kažką įrodyti. Kaip pats mini savo papeikime, kad aš liepiau tau išlipti iš vandens, taip liepiau, bet neišlipti, o išplaukti iš tos vietos, kadangi su sraigtasparniu ten sunkiai prieinama. Vietoj to, kad draugiškai paplauktai į šoną parašei "ne, nemoku plaukti". Nemanau, kad čia yra tinkamas atsakymas tam. Kadangi nepajudėjai iš vietos, buvai nužudytas darbuotojo ir surakintas ligoninėje, kaip matoma tavo nuotraukoje.  Vieta kurioje buvai ir chatai, kaip pats parašai "ne" matosi įrodymuose. Iš mano pusės padaryta klaida, kad pilnai nepasitikrinau įrodymų, kadangi  neįsijungė filmavimas, visko pilnai nepavyko nufilmuoti, bet iš jo pasakymo "ne, nemoku plaukti" galima suprast, kad išsidirbinėja. Manau to pilnai užtenka. Vieta ir chatai -   čia 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Visų pirma, reikėtų peržvelgti Firmų nuostatų 3.3.0.0 punktą, kuriame sakoma už ką gali būti taikomas šis įtarimas. Nematau, kad ši situacija turėtų panašumų su paminėtais punktais nuostatose.

Spoileris
  • 3.3.0.0. Reikalavimų nevykdymas [15 įtarimo lygių]
  • 3.3.1.0. Policijos departamento pareigūnas gali bausti žaidėją šiuo įtarimu kuomet jis atsisako išeiti iš užrakinto namo/verslo ir panašių lokacijų iš kurių yra komplikuota įsodinti asmenį į policijos transportą.
    • 3.3.1.1. Pareigūnas gali bausti namo/verslo savininką, jeigu šis atsisako atrakinti savo turtą jog patikrinti dėl galimo pasislėpusio nusikaltėlio.
  • 3.3.2.0. Policininkai gali bausti žaidėją jeigu jis atsisako lipti į nuosavos transporto priemonės vairuotojo vietą jog būtų atlikta patikra.
    • 3.3.2.1. Policininkai privalo turėti įrodymus jog žaidėjas vairavo transporto priemonę nusikaltimo metu.

Visų antra, pavaduotojo pateikti įrodymai nėra tinkami, chatlog nėra galima įrodymų rūšis, o pridėtoje nuotraukoje nėra informacijos, įrodančios nusikaltimus.
Visų trečia, tai jau yra antras pavaduotojo papeikimas, tad nematau kitos išeities, kaip skirti pavaduotojui įspėjimą. Tikėkimės tai bus puiki pamoka išlikti atidesniam.

 

Tema rakinama.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.