Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Turime taksistų valdžią,

Migelis_Zhebtuvelis

Rekomenduojamas pranešimas

giphy.gif

Turime taksistų valdžią!

Atrankoje sulaukta 5 kandidatūrų, iš kurių viena buvo sėkmingiausia. Džiugu, kad rinkimai išlieka konkurencingi bei kiekvienas kandidatas motyvuojamas užkelti kuo didesnę kartelę. Apačioje pateikiami kiekvienos kandidatūros aprašai, žaidėjų publikavusių savo anketas slapyvardžiai - koduojami. Atpažinti save galite prisiminę, kada skelbėte pranešimą rinkimų temoje.

image.png

KANDIDATAI

2024.02.27 21:26 – rinkimuose susitinkame ne pirmą kartą, visuomet pateikiama išsami ir kūrybiška kandidatūra. Kalbant apie autobusus, galima būtų išsiplėsti ir kalbėti ne taip paviršutiniškai, kadangi tai irgi gali būti gera terpė idėjų generavimui, o ne vien papasakojimui, ką su tuo darė buvę direktoriai. Matosi, jog į kandidatūrą įdėta labai daug darbo, tačiau visos idėjos sukosi aplink rangų sistemą, kas žinoma yra džiugu, tik trūko šiek tiek didesnio išsiplėtimo ir kituose įveiklinimo, ar apskritai, firmos klausimuose. Bet kokiu atveju, pasirodei labai gerai, ačiū už dalyvavimą rinkimuose.

2024.02.29 16:37 – susitinkame rinkimuose pirmąjį kartą, tačiau į klausimus atsakyta brandžiai ir tiksliai. Vienintelė bėda, jog pagal apimtį ir pateikiamą informaciją, kandidatūra atitiktų anketą į darbą, tačiau ne į direktorių. Visų pirma, reikėtų padirbti ties vaizdine pranešimo dalimi, jog įrodytum, kad gebėsi tinkamai firmą reprezentuoti. Toliau, į klausimus reikėtų atsakyti daug išsamiau, kitaip tariant nesakyti, KĄ darysi, o paaiškinti KAIP darysi. Kandidatūroje turi pateikti vos ne savo firmos, kaip produkto pristatymą ir įtikinti jį pasirinkti direktorių prižiūrėtoją. Linkiu nenusivilti ir kitą kartą išbandyti save su daug kokybiškesne anketa.

2024.02.29 19:51 – anketa labai trumpa, tačiau bet kokiu atveju smagu, kad išbandai savo jėgas. Tik tiek, kad reikėtų įsiskaityti temoje pateikiamą informaciją, paruošti pranešimą, praleisti prie jo nemažai laiko bei išmokti naudotis forumo funkcijomis. Tikiu, kad esi geras taksistas, bet nemanau, kad galėtum būti direktoriumi, ačiū, kad dalyvavai.

2024.03.02 18:03– sąlyginai neseniai sugrįžęs žaisti, tačiau daugeliui pažįstamas žmogus jau ilgą laiką sutinkamas ir tapatinamas būtent su taksistų firma. Nors laiške trūko vizualizacijos, save kaip asmenybę pristatei labai taikliai ir aiškiai pateikei priežastis, kodėl turėtum tapti vadovu. Esi buvęs šios firmos pavaduotoju ir gerai suvoki visą sisteminę direktoriaus pusę. Tačiau, skaitant apie firmą, buvo sunku įsivaizduoti kažką interaktyvaus, nes šioje vietoje pradėjai kalbėti paviršutiniškiau. Apskritai, kandidatūra labai pagirtina, buvo smagu matyti tave rinkimuose. Ačiū už dalyvavimą.

2024.03.04 01:10 – daugeliui gerai pažįstamas serverio žaidėjas turintis įvairios patirties bagažą šiame projekte. Laiške neslepiama, jog taksistų firma yra ganėtinai senas ir gerai užraugtas tikslas. Savo, kaip žaidėjo pristatyme, kandidatas pristato save kaip potencialų asmenį į direktoriaus pareigas bei tą puikiai argumentuoja. Kalbant apie firmą, smagu, kad užsimenama apie atrankų žaidime organizavimą, kas tikiu, jog būtų įdomus išbandymas. Firma laiške pristatoma kaip išsiskirianti iš kitų. Nors ir pritrūko interaktyvumo bei išsiplėtimo pagrindinėse sistemose, kaip rangai, tačiau tą puikiai atperka papildomos ir serveryje ilgą laiką nematytos sistemos.

image.png

SPRENDIMAS

Nors kiekvienoje kandidatūroje galima buvo įžvelgti pastangų ir noro tapti direktoriumi, labiausiai iš jų išsiskyrė viena. Skatinu nenusiminti tų, kuriems nepavyko tapti direktoriumi, nenusivilkite ir toliau siekite savo tikslų. Tikiuosi, jog pateiktos pastabos padės ateityje ir ateityje jūs tapsite geriausiu pasirinkimu rinkimuose. Ačiū visiems dalyvavusiems bei kviečiu pasitikti naująjį direktorių - @Tony_Express

giphy.gif

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.