Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Peikiu Krumas_Kelkrastis Mantas_Exotic

Justas_Paklausk

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Justas_Paklausk
Vadovo Vardas_Pavardė ir atstovaujama firma: @Krumas_Kelkrastis, @Mantas_Exotic MILICIJA
Už ką šis vadovas yra peikiamas?: Pašaipiai bendrauja, būdami serverio policijos valdžios atstovai neturėtų taip bendraut. Galit mus apkalbinėti per /r, bet premium chate, kur mato visi, nenorėčiau, kad būtų sudaroma klaidinga nuomonė apie mus. 
Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas: https://imgur.com/zjk4lZk

 

Kaip tu ten Mantai sakei man? Pagarba turi būti. https://imgur.com/P7axKCk

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Parašė (redaguota)

Labas vakaras, tikrai ką matai /p pokalbių lange nebuvo kažkaip stengiamasi įžeisti ar kitaip pašiepti žaidėją. Tiesiog buvo diskutuojama apie jūsų amžių ir kad esate visiškai neatsakingi, kadangi per vieną valandą sulaukėme ~4 relogų, kas yra nenormalu iš jūsų pusės. Nors tai ir žaidimas, bet esmė išlieka ta pati. 


Pirmoje nuotraukoje iš savo pusės nematau jokių keslų įžeisti jūs. Tiesiog buvo diskutuojama apie jūsų gimimo metus, daugiau nieko neįžvelgiu. Taip pat serveryje buvo prisijungęs administratorius, kuris manau būtų užtildęs mus dėl įžeidimų. 

 

Dėl DISCORD platformos manau tai nesusiję su projektu, kadangi žinutė buvo adresuojama asmeniškai per asmeninės žinutės, o ne per GreenSide DC pokalbių kanalą. 

Redaguota Mantas_Exotic

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Labas Vakaras, Dėl įžeidimu nematau,kad būtu bandymas įžeisti tyčia ar kaip kitaip pakenkti žaidėjui ir net nesistengiu to daryti.Dėl reputacijos manau kenkia jis pats sau dėl savo atjunginėjimu (RELOG) bandant jy sugauti kur buvo padaryta net ne viena karta, kaip ir minėjo Mantas vyko tik diskusija apie šį žaidėja ir nieko daugiau, jeigu ir būtume įžeidę per /p komanda manau ADMIN butu sureagavę ir būtu nubaudę atitinkamai nes tuo metu buvo ne vienas.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Nesvarbu, kad pasisakymai /p pokalbyje neturėjo jokių įžeidžiančių žodžių ar keiksmažodžių, toks elgesys nėra toleruotinas. Nesuprantu, kodėl pamirštama, jog užimant svarbias pareigas, tokias kaip direktorius ar pavaduotojas reikia rodyti pavyzdį serverio žaidėjams, o bet kokie pasisakymai lengvai suformuoja žaidėjų nuomonę. Šiuo atveju dviese viešame pokalbyje apkalbinėjate žaidėjus, nusileidžiate iki žemo lygio bei pasiduodate provokacijoms.

Kalbant apie asmenines žinutes su įžeidimais ir keiksmažodžiais, puikiai žinant, jog adresatas yra serverio žaidėjas, o jokie kiti papildomi reikalai, tikiu, kad nesieja dar labiau sutirština situaciją ir pradeda kelti dvejonių ar Policijos valdžia yra pajėgi išlaikyti profesionalų pavyzdį bei nepasiduoti provokacijoms.

Policijos direktoriui skiriamas 1 įspėjimas, o pavaduotojas griežtai perspėjamas.

 

Tema rakinama.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.