Jump to content
Naujokų metas! ×
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Justelis_Niam prašo paramos

Justelis_Niam

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Justelis_Niam
Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas?: Esu žaidęs ir seniau, kažkur nuo 2021 metų, tačiau šiuo metu - nuo 2024 11 06.
Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose?: Jau penkerius metus, su pertraukom.
Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį?: Rekomendavo draugai, žaisdavo brolis.
Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį?: Šis serveris yra mano pirmasis. Nesu žaidęs kituose tokio tipo serveriuose. Šį serverį pasirinkau todėl, nes jame yra daug veiklos.
Ar atidžiai skaitėte pateiktą informaciją apmokymu metu? Jei taip, tai ar buvo sunku ją suprasti?: Skaičiau atidžiai, informacijos nebuvo sunku suprasti, viskas buvo paaiškinta išsamiai.
Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi?: Per visą mano žaidimo istoriją šiame serveryje esu dirbęs visuose darbuose be pakv., taip pat ir Pervežėjuose. Įdomiausias  - picerininkų darbas, dėl kontakto su žmonėmis. Nuobodžiausias - valytojų, atsibosta stovinėti prie kiekvienos šiukšlių dėžės, po vieną rinkti šiukšles. Pelningiausias iš šių, be abejo - pervežėjų.
Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę?: Visiškai ne. Parašius kažkurią komandą (lyg ir /gps, tiksliai nepamenu), elektronikos parduotuvė yra pažymima žemėlapyje.
Ar dažnai naudojate /gps komandą?: Retkarčiais tenka pasinaudoti, kadangi per metus daugelis serverio vietų pasikeitė, todėl /gps komanda labai pasitarnauja.
Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties?: Praeityje teko, tačiau šiuo metu - ne.
Ar pakanka serveryje vietų, kur galite išsinuomoti dviratį? Ir ar sunku buvo jį rasti?: Dviračio nuomos vietų pakanka, nėra jų sunku rasti. Dviračiu nelabai dažnai tenka pasinaudoti.
Ar naudojote /pagalba komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo?: Naudojau, padėjo. Serverio žmonės, atsakantys į klausimus, geranoriški.
Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą?: Tikrai nemažai esu iškvietęs taksi, sureaguota buvo greitai, tačiau šiuo metų jų ne per daugiausiai žaidžia serveryje.
Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti: Nėra susidurta su neaiškumais, pateikiamas informacijos kiekis pakankamas ir aiškus.
Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje?: Kažkaip pakoreguoti valytojų darbą, nes jis itin nuobodus ir monotoniškas.

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2025 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.