Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Apie žadėtą reklamą ir žaidėjų antplūdį rudens metu,

Rokas

Rekomenduojamas pranešimas

Apie žadėtą reklamą ir žaidėjų antplūdį rudens metu,​

2015.09.27​

 

Kadangi ruduo jau beveik įpusėjo, o pažadėto didesnio žaidėjų skaičiaus dar nematyti norime pranešti apie tolimesnę projekto ateitį ir jos viziją mūsų akimis. Buvo daug galvota ir ieškota efektyvios reklamos šaltinių, bet kol kas pasirinkimų nulis, todėl nusprendėme toliau eiti tuo pačiu keliu ir naudotis ta pačia, mūsų galva efektyviausia reklama, tai serverio atnaujinimai, įvairūs konkursai ir eventai. Ateityje, kai galbūt serveris jau bus pasiruošęs (t.y. turės aiškesnę pateikiamos informacijos sistemą tiek forume, tiek žaidime), bandysime "žvejoti" naujus žaidėjus, nes su kitų projektų žaidėjais turime tam tikrų problemų, kurias jie atsineša iš ten ir bando jas įskiepti čia.

 

Apibendrinus,

Toliau eisime tuo pačiu, galbūt nuobodžiu keliu ir sieksime rezultatų savo įdėtu darbu. Kol kas tai veikia gana efektyviai ir tikimės, kad visi žaidėjai prie to prisidės ir bent pamėgins atsikratyti tų problemų, kurias atsinešė iš kitų projektų. Norėtųsi, jog pati bendruomenė pradėtų galvoti ir saugoti kiekvieną žaidėją, o ne bausti už visus iš eilės menkiausius pažeidimus. Trumpai ir aiškiai tariant pradėkite jausti ribas, nes šiuo metu dauguma šaltai į viską reaguoja ir žaidžia tik dėl statistikos, o ne dėl kažkokių tai ryšių tarpusavyje. Kaip sakoma, kurkime ateitį drauge!

 

 

Tiek informacijos ir paskatinimo iš mano pusės,

Galite išsakyti savo nuomonę ir galbūt kažką pasiūlyti kas jūsų galva būtų naudinga mūsų projektui būtent šiuo metu ...

Pagarbiai Rokas​ (Mafijos_Tevas)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Mano galva tai efektyviausia reklama būtų, paimti vieną iš Gruzino kurtų video apie serverį, tikrai mačiau jie gana neblogi ir rimti. Yra facebook puslapiai, visokie "troll" ar panašūs kur lankosi jauni žmonės, turintys laiko pabūti prie kompiuterio, ten galėtum nusipirkti reklamą ir kelis kartus paskelbtu tą video, serverio adresą ir panašiai. Galbūt susidomėtu žmonės tokia nauja veikla.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

 

Kiekvienas turėtų minimaliai reklamuoti serverį. Galėtumėt sukurti skype botą ir panašius dalykus, kad ir mes prisidėti prie serverio reklamavimo.

 

Skype reklama yra nuvalkiota ir visiems jau atsibodūsi, labiau naudinga tiems projektams, kurie siekia skaičių, o ne pastovių žaidėjų. Tokiu atveju geriau bent šiek tiek pažystamus žaidėjus iš kitų projektų mėginkit verbuoti ar kažką pan. Galiausiai dalinkitės su draugais turtu ir padėkit jiems įsitvirtinti.

 

Mano galva tai efektyviausia reklama būtų, paimti vieną iš Gruzino kurtų video apie serverį, tikrai mačiau jie gana neblogi ir rimti. Yra facebook puslapiai, visokie "troll" ar panašūs kur lankosi jauni žmonės, turintys laiko pabūti prie kompiuterio, ten galėtum nusipirkti reklamą ir kelis kartus paskelbtu tą video, serverio adresą ir panašiai. Galbūt susidomėtu žmonės tokia nauja veikla.

Facebook'e susirasim tik žalių žaidėjų, kuriems reikia mano minėtos aiškesnės informacijos sistemos tiek forume, tiek žaidime.

 

Prabrėšiu - projektui reikalingi ne skaičiai, o pastovūs žaidėjai.​

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Skype reklama - nepadės. Vienintelis būdas pakelti žaidėjų skaičių - kviesti savo draugus į serverį. O dėl reklamos, geriausias būdas sukurti labai gražų video, kurio tema būti serverio reklama. Darykit daugiau eventų, skirkit laiko naujokams ir viskas bus gerai.  ^_^

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Reklama mačiau yra įkelta į supergames žaidimų supporta. Manau reikėtu žaidėjus motyvuoti ir skatinti kviesti žaidėjus ar kitaip sakant draugus į serverį už pakviestą tam tikrą žaidėjų kiekį į serverį gautu atlygį kokį nors.  Galėtu būti pakvietimų konkursas per kurį žaidėjai kviestu žaidėjus / draugus į serverį įvairiausiais būdais tik ne vaikštant per projektus ir reklamuojant serverį ir mušant serverio reputaciją. Galėtu būti Reklamuotojų komanda kuri reklamuotu įvairiausiais būdais serverį tik ne vaikštant per kitų serverių serverius ar forumus.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Visiškai sutinku. Reklamuokit, Skype bot`ais, praneškite draugams, kurie žadžia SA:MP žaidimą, kęlkit temas į žaidimų support`us ir t.t. O šiaip siūlau, padaryti kokį nors pakvietimų konkursą, su nemažais prizais, būtų motyvacija reklamuoti, ir plėsti projektą :)

Taippat nereklamuokit kituose projektuose, nes sugadinsime serverio reputaciją.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Is tavo zodziu supratau, kad siulai mums maziau baninti zaidejus, nes maziname serverio zaideju skaiciu. Nu logiska, bet ir skamba neviltiskai.. Jo reik rmt pradet reklamuoti per skypus ir kitus forumus kartu visiems (y) bet ir tu Rokai pasistenk surasti ta vieta serverio reklamai pvz facebook, kiti forumai (ne sampo gali but ir geresni forumai jei yra pinigu pvz pamoku forumaiir kiti). Ir padaryk dw atnaujinimus dazniau tuo laiku mastyk apie reklama.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Užduosiu tau klausimą "KODĖL TU GALVOJI JOG VISAD ESAT JŪS KALTI?, O NE KITI?"

 

Labai smagu matyti tokius dalykus kurių nematau kitur, kad garsusis "LV" projektas ir kopiną kitų žaidėjų įdėjas, arba jas įgyvendinus čia iškarto atsiranda ir ten, labai smagu girdėti ir matyti savo akimis kaip kiti žmonės nebesusigaudo ir nebežino kaip kitaip daryti tai kopinti kitų serverio įdėjas, kas yra labai žema ir parodo serverio valdžia. Aš galiu pateigti kelis būdus, kodėl kituose serveriuose žaidžia ten ,negu čia.

 

  • Ekonomiką, turbūt iš 1000 žmonių 800 renkasi didelę ekonomiką kur supa milijardai, bilijardais, o iš 200 jau apsišildę kituose projektuose(turintys gerą reputaciją serveryje, daug gerų pažystamų, ir labai nesmagu būtų palikti tą serverį kuriam esi jau pora metų ir tave visi pažysta, o kur pats galiausiai nežinai ar nuėjas į tą projektą būsi priimtinas žmonių t.y žaidėjų.
  • Draugiškesnę administracija, nekalbu apie jus (pagr.administratorius) o apie (t.prižiūrėtojus, moderatorius), kurie yra pasikėlę, nesijaučia su kitais žmonėmis, galvoja jog jie yra nenubaudžiami, o ir iki šiol nemačiau jog jais būtų skundžiamasis, gal jau jie priprato prie to? Atsakyti negaliu.
  • Einant toliau, pasakojo pažystamas kurio jo draugas leavino, paaiškinimas apačioje. "Užpildžiau anketą į direktorių, rašiau iš visos širdies", Poto parašius jam tai anketai, po kelių dienų iš patikimų šaltinių sužinau, jog mūsų G.Moderatorius, pasakoja žmogaus anketa, nukopijavus jam įkelia į TeamSpeak chata, kurie smaigiai ir sveikai pasžvengę iš to žmogaus. O ką daro Kiti, kurie turi tiktais plėstis projektui ir padėti kitiems, daryti tai ką kiti turi daryti, aišku negražiai pasakysiu "Ožins".
  • Toliau, administracija padeda laimėti eventus ir daro tik eiliniu eventus "DM", kodėl nepadarius kokių Drift eventų kuriem būtų visiems lygios šansai patekti į nugalėtojus? Kodėl daromos tik DM eventai? Ogi todėl jog susirenka jų draugai ir šaudosi, ir visoki prižiūrėtojai padeda draugeliam laimėti ir gauti krūva pinigų, visiškai nelygus santykis su naujais žaidėjais.
  • Aš atėjas žaisti gavęs pagalbos iš Skill_Blue, kuris buvo visiškai atstumtas visuomenęs, dėl daromų tokių dalykų kurie turėjo visi daryti "palaikant tvarką" rašantis papeikimus, nes esame visi lygus. Kodėl tai nedaro koks T.Prižiūrėtojas ar suknistas direktorius?, kodėl nepadeda kažkoks VIP narys, o padeda paprastas administratorius kuris pirko paslaugas ir naudojasi nauda padėti kitiems ir galbūt atrasti savę tokiomis pareigomis? Niekad nemačiau kad koks Rytis_Bit duotu pagalbos žaidėjams, niekad nemačiau kad koks moderatorius ar išvis esantis čia moderatoriumi žaidžia čionais? 
  • Kodėl nedaromos nemokamų administratorių pareigos, kas menėsį gaunantys kažkelinto lygio administratorių, galbūt mažai šansų suteikiate žaidėjams? Kiek sužinau vis patenka žaidėjai tie kurie jau senai yra buvę, arba jau yra užėmė pareigas kitame projekte(puikus varijantas - ryžas). O ne ten, kur užpildęs žmogus tarkim Skill_Blue būtų užpildęs aiškiai žinočiau jog jis nepateko vien dėl to jog kažkoks susmurgęs t.prižiūrėtojas pripiso atsiprašant proto, ir visi laimingai juo patikėjo, nors nežinojo ką jis darė būnant administratoriumi, kaip jis atsidavė šitam projektę, kaip jis Jum padėjo? Ar jum jam Ačiū pasakėt? Jis turbūt jau išėjo į tą kitą projektą, serverį, daryti ta patį ką dare šitame serveryje.

Labai neabstrakčiai pasakiau, bet jei pakeitus požiūri į naujus žaidėjus, atkreipiant demėsį į serverio pareigas užemančius žmonęs

Jei Skill_Blue matei ką parašiau - gryžk, pilnai save įrodyk, kas esi, ir kuo buvai. Aš pilnai tikiu tavim, ir esu pilnai už tavę ! Keep going.

 

Dėl atnaujinimu, galbūt juos galėtumėt daryti kas savaitę, bet juos padaryti labai mažus, kažkokios sistemos kurios būtų įdomios serverio darbams. O ne menėsį ar du, kol paruošit žiauriai gerą atnaujinimą. Nelabai suprantu tokios logikos. 

Bet kalbant ir apie atnaujinimus, juokinga, pas ryža žaidžia 500 žaidėjų o atnaujinimai kas metus ar du, kur visiškai nekreipia į žmonęs savininkai, o atėjus naujam žmogui Max_Toshai turbūt serveris atsigavo nekalbant apie atnaujinimo srity? 

 

Kodėl Marko_Escobar nušalinot iš gerai žinomo posto Pagalbininko? Kodėl nėra suteikiami antri šansai, nors ir su minimaliais reikalavimais (gaunant du įspėjimus(moderatoriaus ar kas), iškart esi nušalinamas. Kodėl iškart imat ir darot taip kaip jum gerai bus be jo? Galbūt be vieno žmogaus išeis dar 5? Irgi pagalvoti galima.

 

Kodėl savo nuomonęs jūs neišsakot ir nepexperementuojat? Kodėl klausomos kitų nuomonęs, kur jie jau turėtu būti be pareigų ir uždėdami draudimai?

 

Kodėl kažkoks T.Prižiūrėtojas nepadaro akcijos, nepadaro kažko įdomaus? Ar jų darbas su*cenzūra*ai lengvas patikrinant šitas anketas? Labai beviltiška.

 

Daug klausimų - o gal ir kaikuriuos bus sunku atsakyti??

 

Apibendrinimus,

 

Nustok daryti tai ką daro kiti pagr.administratoriai, Pradėk suprasti kitų klaidas, nedaryk tu pačių klaidų, nes tai ką pamačiau savo akyse ateinant į šį projektą, nors ir didžiausiui priešui pasakyčiau apsilankyti čia, nes tai ką jie nevertina -> Tai jus, ir jūsų darbą. Kodėl tu visad darai ir galvoji jog esi kaltas, nors kiti irgi yra kalti? Kodėl tau neapklausus kiekvieno žmogaus, kas jiems nepatinka, ką jie norėtu pamatyti.
Aš manau norėčiau pamatyti(nors manau jog mano nuomonę jau vsem p*), nors aš jau nebeturiu tokių šansų kaip kiti tampant komandos narių, nes jau ir mano vardas čia ir jau su*cenzūra*tas. Tai gal geriau kitiems padėsiu pasiekti jiems užsibrėžtu tikslų, bet ir jei yra pasiruošę žaisti 24/7.

 

P.S Dabar galvoju, imant kokias nors pareigas, reikia prabūti 24/7 jog būtum pastebimas, nelankyti mokyklos, nelankyti treniruočių, visad būti GS ir naxaliavu visiems padėti, kur poto galbūt būsi išjuokiamas serverio prižiūrėtojų, kad esi nolaiferis, bet nieko, pasiekiai savo tikslus ir jei nepraloši vienos valandos tu būsi nušalintas, ir tavim skūsis kodėl tu toks neaktyvus. Kodėl kitiem rūpi aktyvumas būnant pavaduotojo pareigose, jei savo darbą atlieki per kelias valandas?

 

P.S.S Paaiškink, kodėl taip yra: Jei per dvi valandas viską paruoši, atlieki savo darbą, ir taip kiekvieną dieną(galbūt ir užtenka vienos valandos), po kelių savaičių jog esi neaktyvus, o priežastys kokios, tai manau kad tavo minutėse nėra stebuklingų skaičių 1200? Kodėl taip visi galvoja?

 

P.S.S.S Labai juokinga buvo tai, išgirsti ir matyti projekto čate jog nenori matyti tokio asmens, nes esi teisus, ir čia pagalvojau, čia turi visiem nardyt, visiem lyst į *cenzūra*ną jog gauti kažkokias pareigas? 

 

Žodžiu labai mažai pasakius "Jūsų klaida yra viena - o kitų 100".

 

Dar labai norėčiau pamatyti taisyklę kad kokiam adminui nemokamui negalima šaudyti naujokų ar civilių (neįskaitau policininkų).

 

Apie reklamavimą -

 

Labai norėčiau pamatyti konkursus, arba pakvietimų sistemas, už daugiausia pakviestų žmonių toks ir toks atlygis? Kodėl t.prižiūrėtojai ar jūs patys negalit sukurti tokios komandos kurie turėtu reklamuoti serverį, o ne žudyti naujokus nes yra gaujinis ir poto užmūtinti dėl to jog nusikeikę nes naujokui nervai neatlaikė, ir galų galiausiai - jis lyvina, nes pamatę tokia zajabys administraciją.

 

Kažkada žaidžiau tam projekte(jūs žinot), žmogus kuris subūrė smagią grupę žmonių, aišku prieš rekordo siekimą, ir tai kad darė visą laiką gavo gerą prizą (šansą į nemokamą administratorių, o poto į prižiūrėtoja), o čia nematau tokių žmonių kurie norėtu taip daryti..

 

Kalbant apie skypę reklamavimą, labai abstraktu būtų reklamuoti serverį, ir išsakyti žodžiais (skype boto) jog atsiprašau čia reklama, ignoruok jei nenori..

 

BLEMBA, kodėl jūs nepasiemat vieno skype žmogaus, ir puikiai susirašot

 

  • A:Sveikas, ar žaidi SAMP?
  • B: Sveikas, taip žaidžiu.
  • A: Kokiam?
  • B: Pas ryža
  • A: Gal norėtum išbandyti kitą serverį?
  • B: Kokį?
  • A: Tokį GreenSide, nori papasakosiu apie jį
  • B: Nu jo
  • A: Va mechanikų sistema, labai įdomu ten dirbti(paaiškinant ta sistema)...
  • B: O gan neblogai padaryta, niekad negirdėjau apie tokį projektą, o koks webas?
  • A: http://www.greenside.lt
  • B: Ačiū
  • A: Prašom, jei ką mano žaidime yra V_P tai susisiek jei reikės pagalbos.

 

O gal bus taip?

 

  • A:Sveikas, ar žaidi SAMP?
  • B: Sveikas, taip žaidžiu.
  • A: Kokiam?
  • B: Pas ryža
  • A: Gal norėtum išbandyti kitą serverį?
  • B: Kokį?
  • A: Tokį GreenSide, nori papasakosiu apie jį
  • B: Ai jo, žinau, neįdomu, žaidžiau adminas nušovę, pasakiau ka tu *cenzūra* darai, tai užmutino, o dar vadinas t.prižiūrėtojas.
  • A: O tai kažkam rašei?
  • B: Ne, nes poto sakys jog *cenzūra* ir t.t. tai gal išeisiu letai, nes vistiek niekam ten nerūpi ar aš ateisiu  - ar išeisiu.

 

Galbūt jūs galvojat jog kažkoks SuperGames prikvies +20 žaidėjų? Ne, nes kaikurie žmonės net nežino tokios svetainės

 

O kaip papraščiausiai vilioti žaidėjus iš kito projekto?

  • Kito žmogaus profilis > Skype > Ir parašai. Paprasta, o ne
    reklamuoti kituose servuose(eiliniuose):
  • Ateikit čia geras servas geros sistemos greenside.lt

Žinot kaip dabar... :D

 

O galbūt būtų taip? metų GREENSIDE.lt istorija

SKYPE POKALBIS:

A: Zdaruova, čia tu pakvietei į ta GS projekta?

B: Jo, aš, o kas yra?

A: Tu neprimeti, kaip ten užsikabliavau, dėkui kad tu man pasakei, nes jei ne tu čia mano draugai nebūtų žaide.

A: Dabar mūsų 9 lošia, ir dabar kieme kalbam apie tai kad GS prasimuštumę pareiguose. Ir tai neprimeti tie mano draugai kviečia kitus, tai čia wapshe real life yra, nebesusitinkam kieme o gs susimatom.
B: Prašom, padėk projektui plėstis, ir tu taip kitiem siūlyk

 

----

Kitas žmogus jau ir kitam siūlo :).

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Rokai atėjas į šį projektą tą pačę ar net antrą dieną bandžiau padaryti reklamą kuri tikrai manau atvedė 2 ar 4 žmonės manau visi taip padarė kurie norėjo daug žmonių ilgai galvojau kaip ką daryti bet nenumaščiau ir padariau tik vieną išimtį su SKYPE programa t.y reklama usidėjus ant skype programos Ateik ir tu dar pakolaks nenusiėmes jog bet gal kokę dieną kaškas pamatys ir ateis tema numesiu apačioj gal dabar skaitantys ir pažiūrės ję manau tikrai http://greenside.lt/index.php?/topic/10818-padėk-serveriui-plėstis/gal dar atsiras žmonių bet tema yra užrakinta bet del serverio padarykit taip jei jūs jį gerbete. Sėkmės plėstis 


 


Su GreenSIDE.LT serveriu iki galo.


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Nesiūlyčiau reklamuoti serverio skype bot'ais ar kitų serverių forumose. Nesidarykit gėdos. 

 

Darykit konkrečiai tokias dienas, kurios būtų skirtos naujokams padėti įsitvirtinti serveryje, tam tikru metu pakeldami iš Emigracijų gaunamą XP, Eurų kiekį. Tie patys konkursai, eventai skirti tik jiems. Padarykit kokį imunitetą naujokams, nes kaip kolega viršuje rašė, kad dauguma žaidėjų išeina iš projektų dėl nuolatinių žudymų (or smth like that), pirkit reklamą kitų žaidimų projektuose, kurie turi didelį lankomumą arba siūlykit jų savininkams reklamuoti vienas kito projektą. 

 

Sukurkit vizualinę reklamą, kurioje išsiryškintų koks nors tai serverio unikalumas ir patalpinkit žaidimų forumuose arba konkrečiai gta forumuose. Kažkas sakė, kad tai nelabai veiksminga, bet aš siūlyčiau išnaudot viską, kas po ranka pakliūs. 

Turit draugų tarpe žaidžiančių sampą - siūlykit, bandykit įtikint persikraustyt čia, jei ateis - padėkit įsitvirtint, aprodykit serverį, patarimų kokių nors duokit. 

 

Dar kažkas minėjo, kad galima būtų padaryti pakvietimų sistemą. Mano nuomone, tai didelio rezultato neatneš, tiesiog leis esamiems žaidėjams pasipelnyti ir tiek. Aišku galima ir taip daryti, bet tada pačią pakvietimų sistemą daryti sunkesnę, o ne tokią banalią kaip senais laikais (nežinau, gal ir dabar tebėra taip..) už numestą nuorodą ir ją paspaudus gauni vieną referalą. Darykit kaip pavyzdžiui lole, kad dar tam pakviestam žmogui reikėtų prisiregistruoti, o gal net ir iš viso, kad dar tas žmogus pražaistų kažkiek tai laiko, kad gautum referalą. Sutinku, kad tai sunku būtų, bet tada būtų bent kažkoks tikslas tai daryti, o ne pasiėmus nuorodą ir mėtyt visiems kas papuola arba prašyt draugų, kad paspaustų, kurie gal net visišai nesidomi šiuo žaidimu. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Nesiūlyčiau reklamuoti serverio skype bot'ais ar kitų serverių forumose. Nesidarykit gėdos. 

 

Darykit konkrečiai tokias dienas, kurios būtų skirtos naujokams padėti įsitvirtinti serveryje, tam tikru metu pakeldami iš Emigracijų gaunamą XP, Eurų kiekį. Tie patys konkursai, eventai skirti tik jiems. Padarykit kokį imunitetą naujokams, nes kaip kolega viršuje rašė, kad dauguma žaidėjų išeina iš projektų dėl nuolatinių žudymų (or smth like that), pirkit reklamą kitų žaidimų projektuose, kurie turi didelį lankomumą arba siūlykit jų savininkams reklamuoti vienas kito projektą. 

 

Sukurkit vizualinę reklamą, kurioje išsiryškintų koks nors tai serverio unikalumas ir patalpinkit žaidimų forumuose arba konkrečiai gta forumuose. Kažkas sakė, kad tai nelabai veiksminga, bet aš siūlyčiau išnaudot viską, kas po ranka pakliūs. 

Turit draugų tarpe žaidžiančių sampą - siūlykit, bandykit įtikint persikraustyt čia, jei ateis - padėkit įsitvirtint, aprodykit serverį, patarimų kokių nors duokit. 

 

Dar kažkas minėjo, kad galima būtų padaryti pakvietimų sistemą. Mano nuomone, tai didelio rezultato neatneš, tiesiog leis esamiems žaidėjams pasipelnyti ir tiek. Aišku galima ir taip daryti, bet tada pačią pakvietimų sistemą daryti sunkesnę, o ne tokią banalią kaip senais laikais (nežinau, gal ir dabar tebėra taip..) už numestą nuorodą ir ją paspaudus gauni vieną referalą. Darykit kaip pavyzdžiui lole, kad dar tam pakviestam žmogui reikėtų prisiregistruoti, o gal net ir iš viso, kad dar tas žmogus pražaistų kažkiek tai laiko, kad gautum referalą. Sutinku, kad tai sunku būtų, bet tada būtų bent kažkoks tikslas tai daryti, o ne pasiėmus nuorodą ir mėtyt visiems kas papuola arba prašyt draugų, kad paspaustų, kurie gal net visišai nesidomi šiuo žaidimu. 

 

Su šia idėja galbūt galima būtų pasiginčyti, dėja, taip ir yra, tačiau ir tą pakvietimų sistemą reikėtu rišti su serveriu, galbūt įmanomas dalykas padaryti kad „žaidėjas pakviestų žaidėją, tuomet pakviestasis turėtu užsiregistruoti į forumą“, neįmanomas dalykas mano manymu būtų žaisti projekte 10valandų kad gautų žmogus kurį tą žmogų pakvietė =+1; O galbūt domina mano varijantas?

  • Žaidėjas turi komanda /pakviestižaidėja (Įrašyti žmogaus el.paštą).

Bet irgi nelogiškai skamba, bet gal ir įmanomas dalykas būtų taip padaryti, kuomet pats serveris išgeneruoja laišką(mačiau, includai yra į el.paštą kurį įrašai), ir mandagiai pasako jog paspausti ant nuorodos ir per ta nuorodą užsiregistruotu į ta forumą, bet irgi čia taspats šš su free referralais.

 

Aišku proxy apsaugos ir kt, padės bet ar ilgam?

 

Labai nekonkrečiai įvardijama ta reklama, galbūt kai ir minėjau viršuje, tai išgelbėtų?

 

Labai sutikčiau ir per labai paneikčiau šią situaciją, kaip manai, ar kitas projektas norės reklamuoti konkurentus? labai abėjotina, nebent... reklamuojant visokiuose supportuose (topuose), visgi tas eilinis žmogus patikrins tuos topus ir pažiūrės kas čia per serveris(neslepiu, prieš 3metus taip pats darydavau :D), minecraft serveriuose, serveriai.lt, gta-host.lt Ten manau būtų didelę paklausą įkišant GreenSide.lt reklama. 

 

O galbūt?

 

  • Pirkti projektus, daryti reddirectus į šitą projektą? Iš visokių šudserverių(už 5eurus ar ten kiek nusipirkti domeną), visgi ten apsilanko po 20+ žaidėjų... o ką čia 50+20 ar 30 nepadėtų? Manau padėtu. 
  • Ir labai... kiek kalbėjau su šudserverio lankytojų, yra pasakės ten "Niekas ten nelaiko naujokų, ju nevertina, aš sako jau geriau eisiu ten ir pasieksiu kažką, nei ten gadinsiuos nuotaika ir sieksiu pora metų. 

Galbūt verta kažką keisti ir dabar?

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Su šia idėja galbūt galima būtų pasiginčyti, dėja, taip ir yra, tačiau ir tą pakvietimų sistemą reikėtu rišti su serveriu, galbūt įmanomas dalykas padaryti kad „žaidėjas pakviestų žaidėją, tuomet pakviestasis turėtu užsiregistruoti į forumą“, neįmanomas dalykas mano manymu būtų žaisti projekte 10valandų kad gautų žmogus kurį tą žmogų pakvietė =+1; O galbūt domina mano varijantas?

  • Žaidėjas turi komanda /pakviestižaidėja (Įrašyti žmogaus el.paštą).

Bet irgi nelogiškai skamba, bet gal ir įmanomas dalykas būtų taip padaryti, kuomet pats serveris išgeneruoja laišką(mačiau, includai yra į el.paštą kurį įrašai), ir mandagiai pasako jog paspausti ant nuorodos ir per ta nuorodą užsiregistruotu į ta forumą, bet irgi čia taspats šš su free referralais.

 

Aišku proxy apsaugos ir kt, padės bet ar ilgam?

 

Labai nekonkrečiai įvardijama ta reklama, galbūt kai ir minėjau viršuje, tai išgelbėtų?

 

Labai sutikčiau ir per labai paneikčiau šią situaciją, kaip manai, ar kitas projektas norės reklamuoti konkurentus? labai abėjotina, nebent... reklamuojant visokiuose supportuose (topuose), visgi tas eilinis žmogus patikrins tuos topus ir pažiūrės kas čia per serveris(neslepiu, prieš 3metus taip pats darydavau :D), minecraft serveriuose, serveriai.lt, gta-host.lt Ten manau būtų didelę paklausą įkišant GreenSide.lt reklama. 

 

O galbūt?

 

  • Pirkti projektus, daryti reddirectus į šitą projektą? Iš visokių šudserverių(už 5eurus ar ten kiek nusipirkti domeną), visgi ten apsilanko po 20+ žaidėjų... o ką čia 50+20 ar 30 nepadėtų? Manau padėtu. 
  • Ir labai... kiek kalbėjau su šudserverio lankytojų, yra pasakės ten "Niekas ten nelaiko naujokų, ju nevertina, aš sako jau geriau eisiu ten ir pasieksiu kažką, nei ten gadinsiuos nuotaika ir sieksiu pora metų. 

Galbūt verta kažką keisti ir dabar?

 

Kas dėl pakvietimų sistemos tai, kad ir reiktų praleist tas 10 valandų, kad gautum referalą. Kodėl gi ne? Gal ta sistema būtų ne trumpalaikė, gal užtektų gauti kelis referalus ir jau gauni atitinkamą prizą, o tada vėl renki juos. 

 

Dėl proxy tai tiesiog padaryti, kad referalą gautum tik iš lietuviško IP adreso.

 

O dėl tų reklamų kituose žaidimuose tai pats esu matęs kaip kokiame CS ar tai L2 serveryje reklamuoja samp serverį. Nebūtinai ir apsikeist tom reklamom, gi galima ir nusipirkt, yra kas talpina banerius tam tikrą laiką, visgi pinigus tai turbūt spėčiau nemažus uždirba. Pats sakai yra serverių, kurie turi šiokį tokį lankomumą. Būtų galima su tokių serverių savininkais susitarti už pinigus, kad pertransliuotų savo domeną į mūsų. Visgi tie, kurie turi tuos .LT domenus, manau mokėjo didelius pinigus ir vargu ar už 5 eurus atiduotų, o visus domenus susipirkti tiesiog būtų waste of money, taigi jeigu jau investuoji tai protingai  :D

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.