Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Prailgę medikų direktoriaus rinkimai

Rokas_Lays

Rekomenduojamas pranešimas

MEDIKŲ DIREKTORIAUS RINKIMŲ ANALIZĖ

Taip, taip - uždelsiau su rinkimais, teko daug kartų pergalvoti savo sprendimą, pasverti, kelis kartus smulkmeniškai perskaityti laiškus ir paieškoti prie ko prikibti. Nepaminėti nepykit - yra dar kur tobulėt, daugeliui trūksta unikalių idėjų, argumentuokit savo išsakytas mintis, dėl ko jos naudingos ir t.t. ... Ei pabodo skaityti jūsų nuobodžias kvalifikacijas, turėkit bent kiek sąžinės ir bent jau pervadinkit jas.   

Dainius_Del  įžvelgiu pakankamai potencialo netolimoje ateityje užimti tokias pareigas. Įdomios plačiai aprašytos vizijos, tik pasigedau idėjų. Bereikalingi šrifto spalvų keitimai, krito į akis, todėl šiek tiek nebuvo malonu skaityti.
Haku_Rinha  pakankamai gerai žinomas veikėjas, kuriam nekartą teko pasėdėti vadovo krėsle. Pats iš šono stebėdavau tavo vadovavimą, kuris buvo pakankamai aukšto lygio. Panaršius giliau, t.y. forume, tenka pamatyti šiurpių vaizdelių - ban, mute, blokuoti forumo acc, savana klubas, kuris buvo uždarytas ne tavo noru.
Gustaz_Lays  iš tiesų, nesitikėjau tokio laiško, nesakau, kad jis buvo amazing, bet tavyje įžvelgiau perspektyvų jauną asmenį tokioms pareigoms. Laiške netrūko idėjų, daugelis buvo matytų, bet paturbintų šiek tiek. Tik va pasigedau apie DP užduotis, na bet kaip motyvuosi pamačiau, tai klausimų nekyla. Realiai serveryje žaidi pakankamai ilgai, o ir prisidirbęs nebuvai dėl savo ramaus charakterio, bet tai skaitau kaip teigiamą savybę. 
Electric_New   prie laiško nėra ko prikibti, matosi, kad asmuo jau yra užėmęs medikų direktoriaus pareigas. Vis dėl to turiu prikibti prie tavo elgesio; lakstymas per projektus ne dėl pačio žaidimo, o tik dėl pareigų. Negaliu pasitikėti asmeniu, kuris yra nepastovus. Noriu paprašyti tik vieno - neapkeikti dar vieno projekto vien dėl to, kad nesugebėjai užimti tam tikrų pareigų.

Šį kartą noriu pareigas suteikti ne taip gerai žinomam asmeniui, kuriuo pasitikėjimas yra didžiausiais. Įdomiai aprašei savo nuostabiosios firmos koncepciją, tikiuosi, kad viską išeis realizuoti visu 100 procentu. 4878295297, sveikinu užėmus medikų direktoriaus pareigas.

yepVyQr.gif

Redaguota Rokas_Lays
kas nesupratot - pasiimkit mygtukinius telefonus...

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.