Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Pasiūlymas dėl nuosavų tr. priemonių.

Misteris_Erikas

Rekomenduojamas pranešimas

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Erke_Cya
2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Pradžioje susipažinkim su sistema motociklų salone. Jeigu nustumi motociklą į šoną, jis iš naujo atsiranda toje pačioje vietoje kur ir buvo originaliai. Siūlau tokią pačią sistemą padaryti su žmonių nuosavom tr. priemonėm. Jeigu asmens tr. priemonė yra užrakinta, tos tr. priemonės neišeitų pajudinti į šoną, nustumti ar dar kažką su ja padaryti.
3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Būtų mažiau mechanikų, kurie piktnaudžiauja savo darbu ir iš nuobodulio patys nustimia mašinas, motociklus ant žolės, gatvės ir t.t., kad galėtų nukonfiskuoti/uždėti rato bloką, bei taip pat ir žmonės nebegalėtų tokio pačio dalyko daryti.

 

Redaguota Erke_Cya

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Tam yra automobilių stovėjimo eikštelės, kuriose pasistačius savo automobilį ir už tai sumokėjus keletą eurų už minutę jis bus nepajudinamas ir nesunaikinamas, tad tuo ir naudokis. Įgyvendinus tavo sistemos interpretaciją, žaidėjai tai išnaudos ir tyčia blokuos svarbius praėjimus, pravažiavimus ar lokacijas, o mechanikai nespės tų mašinų tvarkyti. Prieš

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.