Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Jessie_White Prašo paramos

Jessie_White

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Jessie_White
Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas?: Oficialiai serveryje esu nuo 2020-04-07. Bet realiai nežaidžiau. Nuo š.m. pradžios žaidžiu pastoviai. 
Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose?: Ape 5 metus.
Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį?: Iš draugų
Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį?: Per mažas serveris buvo, pasiekiau savo tikslus.
Ar atidžiai skaitėte pateiktą informaciją apmokymu metu? Jei taip, tai ar buvo sunku ją suprasti?: SKaičiau, viskas aišku buvo.
Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi?: Teko jau dirbti, ūkininko darbo, ugnegesio bei gamykloje. Įdomiausias tikriausiai gaisrininkų:D pelningiausias ukininkų. Gamykloje nuobodus, nepelningas, bet kaip naujokui tinka. 
Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę?: Nebuvo, padėjo kolegė.
Ar dažnai naudojate /gps komandą?: Tenka pasinaudoti, sunku persiorentuoti iš miesto į kaimelius.

Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties?: Labai daug kartų, žiauriai apsunkina žaidima naujokui, ypač dirbant, susprogdina mašino ir tenka bėgti per puse mapp'o. Aišku galima naudotis taxi paslaugoms, bet kaip naujokui per brangu, norisi pataupyti. 
Ar pakanka serveryje vietų, kur galite išsinuomoti dviratį? Ir ar sunku buvo jį rasti?: Galėtu būti šiek tiek daugiau. Truksta prie salono, ligoninės.
Ar naudojote /pagalba komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo?: Taip, teko naudotis kelis kartus ir visuomet sulaukdavau pagalbos ir net ne iš vieno administratoriaus. 
Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą?: Taip, gana greitai. 
Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti: Viskas gerai ir aišku.
Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje?: Manau visai praverstu mašinu nuoma, veikti galetu panašiai kaip ir dviračių nuoma, tik mašinos butu žymiai naudingesnės. 

Redaguota Jessie_White
Atsakymo koregavimas

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.