Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2015.06.17 visose vietose
-
Atranka į forumo moderatorius,
Nico_Vercetti ir 16 kiti sureagavo į Rokas už temą
Skelbiame antros atrankos į forumo moderatorius rezultatus! Daugumos anketos buvo ganėtinai neblogos, buvo vertinama ne tik pagal anketos kokybę, bet buvo atsižvelgiama į įvairias statistikas tiek žaidime, tiek forume. Buvo tikrinami visi kandidatai žaidime įvairiomis sąlygomis ir įvairiomis situacijomis. Galutiniai rezultatai buvo priimti trijų žmonių pagalba. - Matthew_Bennett - Velnelis_Camel - Ever_Never - Edwa_Nmz Tikėkimės kai kurių naujų moderatorių sukaupta patirtis leis mėgautis naujomis pareigomis taip pat kaip ir pirmą kartą, o jei pernelyg lengvai gautos pareigos nebus17 taškai -
Avatarų galerija by Ernis_Pokemon | v3
Guga_Buga ir 3 kiti sureagavo į Ernis_Pokemon už temą
REKLAMA Vienas iš geriausių samp serverių lietuvoje, atvykite.4 taškai -
Miami` Paprasti avatarai V1
Karolis_Neon ir 3 kiti sureagavo į Miami_Dream už temą
Miami Avatarai V1 Padariau pora paprastu avataru jums galite naudoti į valias jeigu patiko Jeigu norite daugiau update ,kad daryčia iš daugiau HD stock'ų ,bei su beautiful places tai vertinkit ir sakykit,ar daugiau kurti man avatarus .4 taškai -
Matthew_Bennett( Nico_Moretti) ban Valode_Rybcov
Spalvotas_Cinamonas ir 3 kiti sureagavo į Nico_Moretti už temą
swx all, tai va, naujas mano video, prie edito dirbau ~14 valandų tai štai galinis rezultatas. Lb dėkoju aktoriams Mitchell ir Valode, kurie labai stengėsi nufilmuoti šį šedevrą. Manau tai bus didelis žingsnis mano ateičiai holivude. gero žiūrėjimo.4 taškai -
[GreenSide.lt] NAFTOS GREŽINYS
Fernenando_Black ir 2 kiti sureagavo į Dainoras_Barchell už temą
Labas vakaras, aš ir vėl čia! Kviečiu pažiūrėti šiandien susuktą video xD Jis yra apie darba be pakvietimo NG. Jungiam HD ir žiūrim!3 taškai -
Muzikos TOP5 rinkimai!
Arijus_Ltu ir 2 kiti sureagavo į Tunex_Smith už temą
Anketa 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Tunex_Smith 2. Jūsų dainų siūlymas (YouTube nuoroda): https://www.youtube.com/watch?list=PL1LOgqTDBZQ9ohot75LX5vbuK6ctfxAgu&v=PAqE1yfeFyA3 taškai -
Muzikos TOP5 rinkimai!
Kaimo_Tėvas ir 2 kiti sureagavo į Deivis_Deividukas už temą
Anketa 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Deivis_Deividukas 2. Jūsų dainų siūlymas (YouTube nuoroda): Pirmoji daina: Antroji daina:3 taškai -
Muzikos TOP5 rinkimai!
Jonas_Burkys ir 2 kiti sureagavo į Guga_Buga už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Guga_Buga 2. Jūsų dainų siūlymas (YouTube nuoroda):3 taškai -
#SELFIE konkursas.
fuckas ir 2 kiti sureagavo į Hot_Anonymous už temą
krč, cheopso piramidės link rimti kentai supras #RKS #TBPS3 taškai -
#SELFIE konkursas.
Deleted ir 2 kiti sureagavo į Egidijus_Keza už temą
Bandėm pavogti transporto priemone iš kolegos. Svilom prieš saulute.3 taškai -
GreenSide.LT Darbų Parašai
Povilas_Jasaitis ir kitas sureagavo į Jason_Core už temą
Sveiki šiandien neturėdamas ką veikti sugalvojau sukurti serveriui darbų parašus GS Policija: GS Medikai: Būs pildomą daugiau parašų2 taškai -
Mechanikų bazė by Laukinis
Dovka_Black ir kitas sureagavo į Arnas_Smp už temą
Dabartine baze labai gera yra. pas tau lb kažkaip visko per mažai ir nelabai gražus mapp darbas :/2 taškai -
Lenis_Kempinis ir kitas sureagavo į Ponas_Zygis už temą
Gal tu dar pasimokyk... Darbas baisus, bet jei toliau dirbsi ir stengsies, pasieksi kažkokių rezultatų. Sėkmės kurinat kitus darbus.2 taškai -
Ratu Modai.
King_Boom ir kitas sureagavo į Josh_Excite už temą
Taigi dalinosi savo ratu moda ,tikiuosi patiks . Linkas :http://www.gamemodding.net/en/gta-san-andreas/gta-sa-mods/44056-wheels-pack-by-vitalik101.html Video link:https://www.youtube.com/watch?v=-oFNP5ca23s Jai negaila ,Like!2 taškai -
Denis_Xander ir kitas sureagavo į Mantas už temą
Sveiki , taigi turbūt šitame forume jau mane žino , kaip vardu Mantas. Daugeliui esu žinomas šitame projekte , kaip Matthew_Bennett. Gyvenu Lietuvos rytuose nedideliam miestelyje netoli Utenos. Šiame serveryje esu pasiekęs gana nedaug kadangi iki šio projekto buvo labai didelė pertrauka samp'e tai norėjau paprastai pažaisti , o dabar galima versti naują popieriaus lapą ir siekti kažko daugiau . Šiuo metu esu mechanikų pavaduotojas. Daugiau papasakosiu apie save mėgstu žaisti krepšinį , bei daug žinau apie jį , turiu pas save namie , kaip mūsų žargonu sakant "kačialke" ją turiu kažkur nuo 10-12 taškai -
Filmukas sukurtas Mechanikų firmai.
Марихуана sureagavo į Don_Lollderman už temą
Sveiki, žaidėjai. Šiandiena jūsų akims leisime išvysti mechanikų pristatymo filmuką. Visgi atsiras tokių žaidėjų, kurie nesupras kokio velnio reikia viso to? * Platinsime taip projekto vardą. * Parodysime, jog tos " firmos " kurios atrodo nuobodžios, šiame projekte jos atgyja. * Skatinsime daugiau žaidėjų prisijungti prie šios firmos. _______________________________ Mechanikų firmą skiriasi savo ypatingomis pareigomis projekte GreenSide.LT mechanikai nelieka nuošalyje, nebūna tiesiog nuostolingas darbas... _______________________________ Trumpai papasakosiu, kas nesuprato šio pris1 taškas -
1# Įdėja . Variklių varomas kūras.
Rowan_Arris sureagavo į Matteo_Denaro už temą
✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Michail_Smirnov ✔ Koks tai pasiūlymas: Variklių varomas kūras ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Kad šiame serveryje būtų ne tik elektra varomas kūras, bet ir kaip - Dūjos , Benzinas bei Dizelinas ✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Būtų tikroviškiau , o dabar tik elektra viskas ,net nervuoją kažkaip žiūrėt . ✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):1 taškas -
random avatar
Ignas Bandito sureagavo į Pofka_Srd už temą
Vienas parašė čiuvs jog padaryčiau tokį kaip savo avatara bet kitam projekte buvau įkėlęs šiuos avatarus, bet nenorėjau *reklamuoti* tai įmesiu ir čia. Prašau Lukai. v1 v2 Galėsiu ir daugiau padaryti jeigu patiks )1 taškas -
2015.06.08 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.3.4)
Gruzinas_Sampo sureagavo į Aivaras už temą
GREENSIDE # 0.1.3.4 Sutvarkytos rašybos klaidos. Jei būsite surakintas, negalėsite užsisegti saugos diržo mašinoje. Medikams atsirado papildomi MINI veikla, ten pat kur ir DPD medikai turi galimybę į darbinį transportą pasikrauti medikamentų ir taip gaus juos nuvežti prie vieno iš serverio namų kuris turi garažą (turėsite iškrauti prie garažo). Nuo šiol serverio savininkai nebebus įtraukti į jokius topus. Serveryje atsirado vieta kur galėsite su bet kokia tr.priemonę pradėti važiavimą dėl greičio topų, atvykus į finišą jūs būsite įrašytas į topus ir taip galėsite varžytis dėl gre1 taškas -
Muzikos TOP5 rinkimai!
Rokas sureagavo į Ever_Never už temą
Sveiki, tikriausiai ne man vienam kartais norisi paklausyti kažko populiaraus? Tad siūlau išrinkti GreenSIDE muzikos TOP5. Jeigu viskas pavyks, jį rengsime dažniau. Trumpa informacija: • Įkelti Jums patinkančią muziką (daugiausiai 2 variantus); • Prieš keldami savo variantus įsitikinkite, ar tokia daina iki šiol nebuvo įkelta; • Palaikyti kitą asmenį galite tiesiog paspausdami "Patinka"; • Praėjus keletai dienų, bus paskelbtas balsavimas forume, kuriame Jūs išrinksite TOP5! [!] Žaidėjui, kurio pasiūlyta daina bus išrinkta į TOP'o pirmąją vietą, atiteks 30,000€ prizas. [!]1 taškas -
PARDUODU RETA MAŠINA.
Mantas_Verone sureagavo į Valis_Kent už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Valis_Kent • Transporto priemonės pavadinimas : BF INJECTION • Kilometražas (rida) : 11 km • Jūsų norima kaina ?: Kas daugiausiai pasiulys tam ir perduosiu. • Nuotraukos :1 taškas -
Muzikos TOP5 rinkimai!
Eko'Mad sureagavo į Silver_Morreti už temą
Anketa 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Mister_Jack 2. Jūsų dainų siūlymas (YouTube nuoroda):1 taškas -
1 taškas
-
Peikiu Policijos Departamento direktorių Žilvis_Chuwak?
Daimonas_The sureagavo į Marko_Escobar už temą
Surakintas buvai GSPD firmos interjere. Jei mano atmintinė gerai neša - PD bazė grobiama nėra, o būdamas gaujinis - manau žinai, kad policijos interjere pats susimokėti baudos negali. O po paskutinių gaujos modulio atnaujinimų taisyklės kaip "draudžiama trugdyti gaujiniams 19-20h metu" - panaikinti. Papeikimas gal ir turi svorio, bet čia nėra kažkokia tragedinė situacija, už ką turėčiau bausti ar šalinti direktorius. O dėl to direktoriaus chato komandos - prašau mažiau spamo, rašyti tik svarbius reikalus, susijusius su firmos veikla.1 taškas -
GreenSide grafikos parduotuvė
Sabas_Brown sureagavo į Misha_Morozov už temą
Surask stoką ir duok daugiau pavyzdžių. Darbų nekopijuojų.1 taškas -
Baidykles_Tevas sureagavo į Gintaras_Zagnum už temą
Nelabai patiko :x trūksta daugiau1 taškas -
1 taškas
-
Pristatau Renaldas_Behas
Untis_Acers sureagavo į Jimy_Blank už temą
Sveikas malonu susipazinti sekmes serveryje Žaidėjas gauna žodinį įspėjimą už Draudžiama rašyti tą patį pranešimą keliose temose, kiekvienoje temoje pranešimas turi būti skirtingai argumentuotas1 taškas -
Pristatau Pukis_Balbou
Sveikas malonu susipazinti sekmes serveryje Žaidėjas gauna žodinį įspėjimą už Draudžiama rašyti tą patį pranešimą keliose temose, kiekvienoje temoje pranešimas turi būti skirtingai argumentuotas1 taškas -
Prisistatau Drake_Stevenson
[Pamoka] Kaip užsidėti taikinuką.
Dėkui už pamoką1 taškas -
#SELFIE konkursas.
Сергей_Миничев sureagavo į Martis_Dieb už temą
1. CIa draugiskas serverio furistas1 taškas -
Prisistatau Deshawn_William
Lenis_Kempinis sureagavo į Dovka_Black už temą
Sveikas, Viktorai, Matytas veidas Plungėj ;D1 taškas -
Sveikas Viktorai, smagu matyti jog renkiesi Greenside serverį, sėkmės.1 taškas -
#SELFIE konkursas.
Egidijus_Keza sureagavo į Tunex_Smith už temą
Mašina nutrenkė ir žmogus vos laikosi Žmogus šoka ant picerijos už pinigus1 taškas -
Lenis_Kempinis sureagavo į Ponas_Zygis už temą
Sveikas, Viktorai, malonu susipažinti. Sėkmės tiek serveryje, tiek gyvenime. (Fotikas tai rimtas )1 taškas -
Ponas_Zygis sureagavo į Arnas_Smp už temą
Labai gera pamoką man praverte1 taškas -
30+ paprastų avatarų forumui! - Bože
Lenis_Kempinis sureagavo į Ponas_Zygis už temą
Kai neieškau pats tų avatarų, tai man jie visai neblogi ir nematyti.1 taškas -
Zilvis_Chuwak banned Bmw_Black [102]
Ernis_Pokemon sureagavo į Žilvinas* už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Zilvis_Chuwak • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Bmw_Black • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Neleistinų programų naudojimas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Vaizdine medžiaga - čia.1 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
Ltu_Justux sureagavo į Edwa_Nmz už temą
Sveiki, esu Edvinas iš Vilniaus, serveryje žinomas kaip Edwa_Nmz, man yra 17 metų. Esu linksmas žmogus, mėgstantis bendrauti. Moku lengvai susipažinti su naujais žmonėmis, mėgstu pajuokauti, tačiau kartais peržengiu ribas ir nenorėdamas galiu ką nors įžeisti. Nemėgstu melo, tačiau kartais kai būna reikalas pats to neišvengiu (pameluoju). Patinka žmonės, kurie yra užsispyrę, pastovūs, siekia tikslo iki galo ir niekada nedejuoja ir neverkia. Mėgstu rizikuoti, tačiau ta rizika būna proto ribose. Niekada nepalieku savų bėdoje. Žinoma nesu tobulas, esu kiek paviršutiniškas, kartais per daug sureikš1 taškas -
Peikiu Zilvis_Chuwak
Lee_Papiorla sureagavo į Marko_Escobar už temą
Direktoriaus šalint ar duot įspėjimus neverta, nes tai, kad pokemonas buvo priimtas prieš atrankas buvo su mano leidimu. Žinoma, už nepagarbų elgesį Žilviui suteikiu žodinį įspėjimą, kad sudrausmint elgesį, nerašinėt tokių briedų kaip "neverk, eik papeikimą rašyt" ir kt, tai labai nepagarbu. Direktorius nuo tol iki šiol nėra gavęs daugiau jokių skundų, tad ta gaida ir skirstomes. Dėkoju už pagrįstą, išsamų papeikimą.1 taškas -
#SELFIE konkursas.
Mantas_Verone sureagavo į Matt_Inside už temą
Po ilgo laiko pasitikau savo draugą Marcelo iš kaleimo, jis čiūvelis belekoks ir sėdėjo visados. Tik įšokęs į mašiną atsisėdo jis ramus, nusifotkinom krč ir išlėkėm pas senus draugelius. Marcelo buvo sugautas butent šioje parduotuvėje ir ant šitų laiptų, todėl nulėkėm į parduotuvė padaryti tvarką, nepraleidom mes žmonių ir ant laiptų "ATSISĖDOM" Atsibodus mums juokauti, pajudėjom į gangsterio senelio chatą ir taip pat čia ATSISĖDOM, kaip ir mūsų senelis Big Smoke sėdėjo. O Marcelo mūs draugužis, šitos chatos jau ilgai buvo nematęs, jis dar buvo jaunas vaikis kaip senelis mūs1 taškas -
Fantom_Live sureagavo į Velnelis Camel už temą
Sveiki mano vardas Justas man nesenei suejo 16 metų, žaidime mano slapyvardis yra Velnelis_Camel, norėčiau kaip ir pasidalinti ar papasakoti apie savo charakterio bruožus. Taigi manau daugumą savo charakterio savybių jau esu peteikęs ir jas parodęs jums, bet čia rimtesnis aprašymas manyčiau. Ištikrūjų labiausiai mėgstų tvarką, esu geranoriškas žmogus (kurio šiais laikais serveryje nelabai rasi) Išsiskiriu tuo, kad moku ir sugebu nusivylusiame žmoguje įžiebti kibirkštėlę, kad vėl pradėtų pasitikėti savimi, tiesą sakant esu gan pastovus žmogus, nekėtinu viską išbandyti kaip tik gaunu pasiūlymą,1 taškas -
#SELFIE konkursas.
Žukas sureagavo į Сristiano_Capelli už temą
#draugeliai #MUCHAMORAS #MIŠKAS #BUS PAKASTAS #RKS #TBPS1 taškas -
Arnas_Smp sureagavo į Ponas_Zygis už temą
Opa mldc. Tikrai pravers man. Sukurk dar kokią pamokėlę, kurioje būtų aprašyta kokia nors smulkmena, bet kartais svarbi ir reikšminga.1 taškas -
Pristatau Tautvydas_Sones
Arnas_Smp sureagavo į Ponas_Zygis už temą
Sveikas, sėkmės visur! Gal susipažint teks.1 taškas -
GreenSide grafikos parduotuvė
Sabas_Brown sureagavo į Misha_Morozov už temą
Nebus daroma tai kopijavimas1 taškas