Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.05.01 visose vietose

1. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Hugo_Armani • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Cleme_Tean • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas (anti-drunk) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Video žiūrim nuo 3:28
    9 taškai
  2. http://imgur.com/a/PdrgM Na, tai sveiki, vienam iš jūsų padovanosiu šiltus namus.Tai yra butas! Ką jums tereikia padaryti tai į komentarus parašyti savo Vardas_Pavarde Laimėtojas bus paskelbtas 2016-05-02 (Rinksiu random.org būdų ir nufilmuosiu) Kam negaila, galit ir paspausti LIKE mygtuką. Cheers
    6 taškai
  3. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Mantas_Verone • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Ponas_Gyvate • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Ridos botą. Vėluoju šiek tiek dėl interneto techninių nesklandumų, Tvarkos prižiūrėtojui buvo pranešta. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://www.youtube.com/watch?v=r3b2tqNxwbc
    3 taškai
  4. Krc jeigu laikai save rimtu oziu, tai davai bloga kaip sekasi zonoje mentams z*** laizyt.
    3 taškai
  5. helou evribodi, keletas šiandienos fragiokų ;>
    2 taškai
  6. - Jūsų Vardas_Pavarde serveryje? : Gustis_Gustisss - Kam bus naudojamas kanalas? : Noriu bendrauti su pažįstamais, nes kai nueinu į pokalbių kanalus - ateina kiti asmenys, kurie pažeidinėja TeamSpeak taisykles. - Mokestis už kanalą, nuotrauka (15.000 € į Mafijos_Tevas banko sąskaitą) : - Tvirtinu, jog susipažinau su taisyklėmis : Taip.
    2 taškai
  7. Sveiki , sudėjau visas , kokias radau forumo eilutes.Gal kam reikės , mačiau ,kad seniau buvo bet jau dingusios UPDATE
    2 taškai
  8. Mrs Nobody

m'N - avatarai

Sv či nauj avatarai --- ss
    2 taškai
  9. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Minde_Fine • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Original_Deivis • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Inv, ir dar turiu irodymus kaip ridos botas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://prntscr.com/az0yut cia kad jis rase tema, http://www.part.lt/perziura/f4fd3ee701dd463147e73d93a3b634295.png cia fotke kaip pats pasigavo kad naudojo ridos bota, matosi uzrasai ant teksto, /vehiclerecordingloop Ponas_Gyvate gavo bana uz tapati, https://youtu.be/gb_grpKs_dE o cai video kaip inv P.
    2 taškai
  10. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Minde_Fine • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Erllandas_Smile • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:aim, • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :https://www.youtube.com/watch?v=7R23jztPzKI nuo 1.15min pradekit ziureti, apsoliuciai viska pataiko nieko neprmazin a belekaip rnadom,,,paskui nuo 1.50sec ziurekit bande patikyt i gyvate bet pataike i jeremy aim suveikia taip kad gg
    2 taškai
  11. http://imgur.com/a/pwCAV Geros dienos.
    2 taškai
  12. O tau atrodo kad čia būtų praėjusios 24h? man tai ne.
    2 taškai
  13. Man atrodo draugai mieli, irodymai galioja 24h. Verone, čia dėl gyvatės posto, kad tipo po 12 užbaninai čia viskas zjbs mldc.
    2 taškai
  14. 2 taškai
  15. Toks jausmas, kad visi kurie atsakėt į jo teiginius ir sutinkat žaidžiat tik nuo tada kai atsirado Surenos ir Nortenos gaujos, galbūt nežinot kas buvo prieš jas? Taip kaip dėstai mintis viskas taip ir buvo, buvo geri laikai, karai dėl kažkurio iš trijų hood'ų (ar net visų..) mažas žaidėjų skaičius, ta pati linksma, draugiška rutina. Taip, sutinku buvo nuostabūs laikai, tačiau ir dabar yra gerai ir to gražinti nereikia, sutikčiau jei kažkas siūlytų kaip nors pastiprinti policijos padėtį, tada jo.. Prieštarauju.
    2 taškai
  16. PO ŠIO ATNAUJINIMO VISI IKI ŠIOL GAVĘ BANĄ ŽAIDĖJAI BUVO ATBLOKUOTI! (RCON GAVĘ BANUS TAIP IR LIKO JUOSE). Atnaujinimai Atnaujintas alkio textdrawas, pagal alkį keisis ir jo spalva. Atnaujintas saugių zonų textdrawas Atnaujintas ieškomumo textdrawas. Kai prarasite / gausite pinigų jums išlys prie pinigų textdrawas raudonas / žalias priklausomai ar gavote ar praradote pinigų su GTA garsu, kuris informuos kiek buvo prarasta / gauta pinigų. Po mirties pinigų kiekį rankose rodys tikslų koks ir yra žaidime t.y (/info). Jei mirsite vandenyje negalėsite laukti draugo pagalbos ant
    1 taškas
  17. Šioje temoje galėsite užsisakyti jūsų norima modifikaciją visiškai nemokamai. Jums tiesiog reikės užpildyti anketa pateikta šiek tiek žemiau, ir apibūdinti jūsų norimą modifikaciją Taisyklės *Pildyti tik pagal žemiau duota anketa. *Jeigu modifikacija netokia kokios norėjote, prašome užpildyti iš naujo, arba parašyti man į A.Ž. *Temoje griežtai draudžiamia freepostinti, keiktis *Modifikacijos bus nusiųstos į kliento A.Ž(asmeninę žinutę) *Daugiausiai galima užsisakyti tris modifikacijas per vieną anketą *Bei be abejo laikytis šių taisyklių -Spausti čia http://www.p
    1 taškas
  18. Sveiki visi, dirbdamas taksistu sugalvojau kažką pafilmuot apie taksi. Mano filmavimo bei VFX skillai nera geri, tai ir video nepergeriausias kažka rimtesnio pabandžiau padaryt tai va ENJOY.
    1 taškas
  19. tai va įkvėptas katkaus sukūriau ir aš mini pristatymą padaryta per 5min kritiką su mielu noru priimsiu daina buvo Oh Wonder - Shark dėl to teksto sory tada tiesiog filmavau , ne , kad pristatymui , bet žinot kaip įrodymams ir pnš . HDHDHD
    1 taškas
  20. Laba diena GreenSide visuomene. Labai patiko paskaitinėti jūsų šias temas, galvojau ir aš čia kažką papaišyti, kad tie kurie nežinot, kas čia per policijos direktorius susipažintumėt nors per popierių su manim. Taigi pradėkim... Chapter I - Pati pradžia samp'e. Pirmą kartą išvis apie samp sužinojau 2013 metų man rodos... birželį. Pradėjau turbūt nuo geriausio serverio kurio buvo galima pradėti, kaip čia daugumą sako, pas ryžą Tai va, kažkaip tada perdaug neužsikabinau, visgi vasara, pc tik vakare kažką pamaxalint. Bet žiemą jau 2014 mano draugas kuris žaidė pas ryžą, tiesiog sako
    1 taškas
  21. Anketos šablonas (Modifikacijos pateikimas) 1. Jūsų Vardas_Pavarde žaidime : Dwayne_Fernandez 2. Kokia jūsų modifikacija [sKIN/ENB/HUD t.t] : SKIN/ENB/HUD/SOUND PACK/EFEKTAI/KEYBINDERIS/ROAD PACK ir pnš.. 3. Modifikacijos nuotrauka arba vaizdo įrašas : https://www.youtube.com/watch?v=UCvNAoG1hjc 4. Modifikacijos parsisiuntimo nuoroda : SKIN PACK - Nevisi skinai yra mano naudojami bet daugiausiai Kaip atrodo - Parsiuntimas ČIA HD ROADS Kaip atrodo - Parsisiuntimas ČIA ENB - Dizz Niccas V2.1 (Patariu naudoti nenaudojamą GTA SA folder
    1 taškas
  22. Zdarof prikuriau dar biškuty avatarų Enjoy ! Jeigu bus 3 ''Patinka'' bus Update.
    1 taškas
  23. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Felix_Kjellberg • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: * Sukišti darbinį transportą i pickupus prie bazės miesteliuose 50% fps up! * Hungergeims sistema - Kiek mačiau yra pas jus valgio baras tai dadėkit ir troškulio barą kuris baigtūsi 2x greičiau ir ties namais pagamint zona kurioje butu primėtytą gunų/maisto/sprite toliau gautusi kaip užgrobiai zona ir iš namų mokeščiai atitektų tai gaujai kuri užgrobė, bus kaip teroristai užgrobs tas vietas o teisesauga jog nebūtų mokami mokesčiai už namus ar kaip kitaip isilauštą i namus tą zona tures prižiūrėt kad į ja
    1 taškas
  24. Rokas

Unban | Smoke_Piktas

Neatblokuotas.
    1 taškas
  25. Kokius gyvūnus megsti? Turim įvairių
    1 taškas
  26. As nesuprantu iskur atsiranda tokiu zmoniu kurie juokus pavercia banais negaliu tiesiog juokavom kaip matau tu neupranti juoku.
    1 taškas
  27. Tai gerai jeigu nekrove objektu kodel tu rr nedarei o toliau stovejai?
    1 taškas
  28. Administratoriaus kuris jus užblokavo , užblokavimo buvo patvirtinta , anketa rasi paspaudęs čia. Neatblokuotas.
    1 taškas
  29. Drįsti unban pildyt? gi sakiau banned neskubu ikelt del techniniu interneto nesklandumu, greit imesiu video
    1 taškas
  30. Kadangi iš neįgalių tyčiotis sau neleidžiu, numetų linką, kuriame rašomi papeikimai gaujos lyderiams, čia galėsi kurti temą kai prasižengs firmos direktorius. http://greenside.lt/index.php?/forum/59-papeikimai/ Geros dienos.
    1 taškas
  31. Žaidėjas užtildytas. Temą rakinu.
    1 taškas
  32. Denis_Xander

m'N - avatarai

Sveikas, avatarai tikrai geri ir gražus pasiimsiu pora. Dėkui
    1 taškas
  33. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Minde_Fine • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Tony_Antionio • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: aim kak nada, • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :https://www.youtube.com/watch?v=nwmafLpJ_P4&feature=youtu.be
    1 taškas
  34. 1 taškas
  35. Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Katum_Asas • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau perrašyti taisykles, vietoj to, kad gautum įspėjimus, už netyčinius kelis žodelius gautum mute. 30min - 2h, Draudžiama naudoti komandą skelbimams bereikšmiams pranešimams.[1 įsp.] Draudžiama naudoti /v ir /vc naudojant necenzūrinę leksiką arba įžeidimus.[1 įsp.] Draudžiama naudoti /v ir /vc komandas skelbimams skelbti [1 įsp.] Siūlau, kad komandą /v galėtum naudoti kas valandą, butent savo skelbimui arba tik kartą per dieną, nes iš /v visiškai jokios naudos, dabar gali na
    1 taškas
  36. Sveiki, visi. Taigi, sumasčiau ir aš pareikšti savo nuomonę. Štai ir ji: Hmm, manau, kad idėja yra tikrai puiki, ir tinkama įdėti į serverį, bet žinoma, nėra visas taip paprasta, nes aš nemanau, kad tai būtų greit įgyvendinta, kadangi kaip ir pats rašei, priklausytų nuo kreditų, o todėl, manau, prisipirktų tų klanų / Mafijų netiek patyrę žaidėjai serveryje ir nemokėtų su jais elgtis. Todėl idėja galbūt ir nėra bloga, bet ją dar reiktų gerokai patobulinti. Mano pasiūlymas būtų labai paprastas - tiesiog, kol kas palikti viską taip, kaip yra dabar. Kadangi pagal žaidėjų skaičių per dieną serveryj
    1 taškas
  37. Va čia tai neblogi Avatarčikai man patiko ir tematika skirtinga nėra vienoda. Lauksim update, parink kažka iš linksmesnio, arba tokius kaip animacinius irgi daug kam patinka, anime ir panašiai.
    1 taškas
  38. mlc pasiulyciau tik tek kad masinas i pickupus sukist darbu tada ir as persiemigruoju pas jus;)
    1 taškas
  39. Geriau paprastučiai, no FPS drop. Nei kai daug visko ir muša FPS. Paprasta, gražu, bet reikėtu dar 15min skirti .
    1 taškas
  40. Direktorių, bei darbų analizės komisija pristato : Sveiki, mieli Greenside žaidėjai. Šiandien jums noriu pristatyti naują kiekvieno sekmadienio rubriką, kurioje bus diskutuojama, aptariama, bei skelbiama vieša savo nuomonė apie serverio darbų valdymą, bei jų kiekvienos savaitės progresą. Šią skiltį su savo komandos nariais nusprendėme pavadinti " Direktorių, bei darbų analizės komisija". Iš pavadinimo galbūt supratote jog bandysime apibrėžti kuo daugiau pliusų ir minusų firmose, beje komandoje vyrauja trys nariai, aš ir kiti du kurie nebus viešinami, jie tiesiog stebės aplinką kaip p
    1 taškas
  41. 0.1 Informacija apie mane 1. Mano tikrasis vardas bei amžius: Esu Aurimas, man 16 metu. 2. Miestas, kuriame gyvenu: Gyvenu nedideliam miestelyje pavadinimu Kelmė. 3. Mano kontaktinė informacija (nebūtinai): 4. Mano pomėgiai, hobiai: Šiuo metu pradėjau savamoksliškai dainuoti O šiaip gyvenime mėgstu sportuoti, montuoti video, bei kurti intro. 5. Mano broliai, seserys: Turiu viena broli vardu Mindaugas. 6. Mano ateities planai: Iš dalies mano ateities planas būtų pabaigti bent dvylika klasių ir susirasti gerai apmokama darbą. 0.2 Informacija apie serverio gyvenimą 1.1 Mano užsiregistrav
    1 taškas
  42. KĄ, TIK DARYTAS DARBAS PER 5min ir tai dar visai normaliai kai jokių pastangų nedėjau nu ką žinai neblogas tavo tas darbelis, bet yra , bet
    1 taškas
  43. Deni šiuo metu aš nebedarau GFX kartais padarau avatarų savo galerijai ir viskas o pamokas geriausia atsisiusk Adobe Iliustratoriu ir su juo mokinkis nes PS6 nebėra toks galingas, kaip Iliustratorius, bet čia , kaip kam
    1 taškas
  44. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume : Mantas_Verone • Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume : Matthew_Bennett • Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?: Free ban'inimas, (kaip ir sau anketos priimimas.) Nieko visiškai nesimato, aš irgi nufilmuosiu kaip čiuvui rašinėju ka tu ka tu esi esi, neatrašys, fsio baninu neprivalau to daryti, tas pats buvo su Amphetaminu kai rašė, atrašiau tik po kelių min, nes jau klykaut pradėjo, noriu atrašau noriu ne, tai nėra privaloma. • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : http://greenside.lt/index.php?/topic/10548-matthew-
    1 taškas
  45. Kreditų pirkimas Lietuvos pašto ir "Paypost" skyriuose, Tai vienas iš patikimiausių apmokėjimo būdų mūsų parduotuvėje. Mokėjimas trunka iki kitos dienos ryto. Prieš perkant kreditus nesvarbu ar tuo metu serverio žaidėjas bus prisijungęs ar atsijungęs. 1. Forumo navigacijoje (viršuje) susiraskite mygtuką "Paslaugos". Paspauskite ant jo. 2. Atsidariusiame naujame lange į tuščią laukelį įrašykite tikslų savo serverio žaidėjo (ne forumo vartotojo) Vardas_Pavarde (negali būti lietuviškų raidžių). Atlikus spauskite žalią mygtuką "Toliau". 3. Tada paspauskite ant "Kreditų
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.