Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.06.11 in Pranešimai

1. Labas rytas! Šį kart žaisime SA:MP ir užsuksime į GreenSide serverį paprikolint. Ar mum pavyko? Žiūrėkit video! P.S Gera nuotaika garantuota P.P.S Atsiprašau kurie dalyvavo video. Nepykit ant manęs.
    7 taškai
  2. Bruno_Linn

GS PARASHAI.

Iš neturėjimo ką veikti pabandžiau sukurti kelis "šiokius tokius" parašus. Vertinkit! Patiko?+rep
    4 taškai
  3. Trumpai ir aiškiau. Bet koks žaidėjas praeityje naudojęs neleistinus failus, kurie suteikia pranašumą, už bet kokius minimalius įtarimus yra baudžiamas griežčiausia bausme. Anketa tvarkinga.
    4 taškai
  4. Rokas

UNBAN Euras_Pitas

Neatblokuotas.
    3 taškai
  5. JĖZAI POPΣ TAISYKLĖS UŽ DARBĄ ATSISKAITYTI PER 24 VAL. NUO JO ATLIKIMO NEFREEPOSTINTI - KLAUSIMAI IR PNŠ - Į PM C4D DARBŲ NEDARAU DARBAI NĖRA PERDAROMI PAVYZDŽIŲ NEBUS - NEPRAŠYKIT JĖZUS YRA VIENAS IR KITŲ JĖZŲ NĖRA IR NEBUS NESKUBINTI DARBŲ ATLIKTI GREIČIAU NERAŠINĖTI Į PM IR NEPRAŠINĖTI DARBŲ PADARYTI KITIEMS PROJEKTAMS ANKETA †DARBO TIPAS [AVATARAS/PARAŠAS]: †DYDIS[BŪTINA NURODYTI, NERAŠYTI "TOKS KAIP.." AR "TINKANTIS FORUMUI" IR PNŠ..]: †TEMA[STOCK]: †TEKSTAS[SUBTEKSTAS]: †DARBO PAVYZDYS[NEBŪTINA NURODYTI]: JUODASIS SĄRAŠAS †J
    2 taškai
  6. Sveiki, pabandžiau kažką padaryti. Kažkas išėjo. Vertinam. Gal su visais darbais taip? Nes manyčiau, jog tie senieji atsibodo kaikam . http://www.part.lt/img/1e1837e5b98bab92f4c151d92aea6b63131.jpg
    2 taškai
  7. Mike_Cis

Naujas gabaliukas

Sveiki visi, neperseniausiai pagamintas naujas kūrinėlis. Gero klausymo, gal patiks. Ač. MiKeFo - Black Color
    2 taškai
  8. ATSIBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Euras_Pitas. • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :Mafijos_Tevas • Už ką buvote užblokuotas ?:Cytinimą. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :http://www.part.lt/perziura/eb6ecd7a7cd776e53b28167213b5df27803.png • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :http://www.part.lt/perziura/7a73200169a2d3f14725bf7569649a84699.png ​
    2 taškai
  9. Mano nuomone Explosive_Speed senai rcon'e turėjai sėdėt... Ant tiek mauras esi, kad net graudu... Amžinai ta pati situacija, kad vis kažką stengiesi apgauti, ne tokiems kaip tu žaisti šiame projekte.
    2 taškai
  10. Neatblokuotas, Jūsų vartotojas yra visiškai apsaugotas nuo vagysčių iš mūsų pusės, o už slaptažodžių atskleidimą iš jūsų pusės mes neatsakome, nes pas mus jūsų slaptažodžiai yra koduojami, todėl sužinoti jūsų slaptažodžius kiti žaidėjai gali tik iš jūsų pusės. Tai reiškia, jog dėl tokių atvėjų esate kalti patys.
    2 taškai
  11. Nebrangiai pildau tobulas anketas i darbus, detalesne info az.
    2 taškai
  12. sw ol new video veri praud of it. Iš tikrųjų galvojau, kad net nekelsiu nes kažkoks lievjas man atrodo, bet w/e kmr. Labai ačiū Džeremiui_Santos,Veronei,Matthewui,Cristianui Mafijos_Senelis, Darius_F, Ernis_P,Pablo Cinamonui, Sweetui, Egidijui ir lauriui dryft, Nedokui ir kitiems kurie prisidėjo prie filmuko veri veri ačiū :* ir smokui
    1 taškas
  13. Sveiki.Taigi esu vardu Dominykas Man 17 metų , gyvenu sostinei . Esu pamišęs automobilių megėjas, ypač vokišku, ir butent bmw . Studijuoju auto elektronika , tad ruošiuosi gyvenime pasiekti kažką iš mechaniko puses, iš esmės labiausiai domina šona slydžio varžybos. Užsiemu kartingais , tad manau mano metu jau daug sužinojes apie keturatės transporto priemonės .Sportuoju KICKBOXING/MUAY THAI , treniruojos pas viena iš geriausiu lietuvos čempionu tai yra Sergejus Maslobojevas - TEAM KUVALDA/SPARTA GYM.Dar pomėgis būtų stalo tenisas, šis nuostabus žaidimas mane įtraukė kai mokykloje pastatė
    1 taškas
  14. Sveiki. Pradėjau kurti visai naudinga temą, manau būna ir jums, kad norit pažiūrėti filmą vakare, o nežinot kokį? Šioje temoje darysiu sąrašą įvairiausių nenuobodžių/įdomių filmų, suskirstytų į žanrus, kur visa informacija ir patys filmai bus šiek tiek žemiau. Galėsite ir išsirinkti filmą, ir parekomenduoti kokį nors savo matytą, kuris Jums paliko įspūdį, nesvarbu kokio žanro, svarbu parašyti koks tai tiksliai žanras, nes jums parekomendavus filmą, aš jį įrašysiu į savo sąrašą. Kai kurie filmai gali būti ir senesni, bet jeigu jie jums paliko įspūdį, nebuvo nuobodu žiūrėti - parekomenduok! Sąr
    1 taškas
  15. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:Minde_Johnson • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau padaryti, kad produkcija serverio verslininkai kitiems žaidėjams galėtų parduoti ne mažiau, kaip už 25e/vnt. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Nauda tokia, kad nebebūtų įžūlių ir visiškai nesusipratėlių verslininkų kurie tyčia smukdo kainas tam, kad tik greičiau parduotų produkciją... Praktiškai produkcijos pardavimo kainos nesiskiria nuo dabartinio serverio supirkimo kainų ty 20e/vnt ir taip yra jau gan ilgą laiko tarpą... Nemanau, kad kada nors tai pasikeis nes vis dažnesnis serverio ve
    1 taškas
  16. Tomy_Nice

Ratlankių mod

1. Jūsų Vardas_Pavarde žaidime : Tomy_Nice 2. Kokia jūsų modifikacija [sKIN/ENB/HUD t.t] : mašinos ratlankiai 3. Modifikacijos nuotrauka arba vaizdo įrašas : 4. Modifikacijos parsisiuntimo nuoroda : http://www.mediafire.com/download/88l8i4sym3g9hjp/Ruedas-Wheels+By_RycherserK%21.rar
    1 taškas
  17. Kafka

Naujas gabaliukas

Na pvz aš ttai čia nieko gero neižvelgiu neblogai padirbėta mldc.
    1 taškas
  18. Tik vid. pabaigoj atsiminiau, kad "reikėjo" juoktis.. ;//
    1 taškas
  19. Turbut liudniausia buna kai zmogus nepasizymi nei mastymu, nei humoro jausmu, gal kokiam jaunesniam personazui is visiems zinomo ryzyno buvo juokinga, bet pats kazkaip visa video praziurejau su pokerfeisu.
    1 taškas
  20. Rokas_Feel

Prisistatau Dvl Gang

Sveikas Žymantai, na gal kiek ir keistokas vardas, bet priprantama. Sėkmės tau visur.
    1 taškas
  21. Na žinok Clemes mindes videkai geri o tavo nepyk bet kažkokios nesamonės trūgdai žaidėjams dirbt ant mano takso užšoktum gautum kulku serija i ramus būtum man tai tas video vpš.. Imk pavizdi iš Clemes ir pradėk flmuot normalius video na o jeigu nori tu baisei ten paprikolint prikolink normalei o ne trugdyk žaist kitiems žaidėjams...
    1 taškas
  22. Sveikas malonu susipazinti jeigu iskils klausimu ar reiks pagalbos rasyk i az
    1 taškas
  23. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : Mantas_Verone 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Darius_Kent 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas : įžeidinėjimai. 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) :
    1 taškas
  24. Prieš veidrodį stovi savo fotke įrėmini ką žn suprantu mergos o čia.... afganas. 17? daugiausiai 15 numesčiau.
    1 taškas
  25. UŽSAKYMAS ATMESTAS, NES: •NENURODEI DYDŽIO/MATMENŲ •NEDARAU C4D DARBŲ
    1 taškas
  26. Sveikas malonu susipažinti. Sėkmės tau žaidime.
    1 taškas
  27. Į PM. ATSIŲSK ĮRODYMUS, KAD PERSIUNTEI PINIGUS Į BRUNO_LINN SĄSKAITĄ. Į PM. ATSIŲSK ĮRODYMUS, KAD PERSIUNTEI PINIGUS Į BRUNO_LINN SĄSKAITĄ. Į PM. ATSIŲSK ĮRODYMUS, KAD PERSIUNTEI PINIGUS Į BRUNO_LINN SĄSKAITĄ.
    1 taškas
  28. Sveikas malonu ,Sekmės serveryje linkiu daug ko pasiekti,
    1 taškas
  29. Dešimt dalykų, kurių labiausiai trūksta mūsų serveriui, Maža apklausa mūsų serverio žaidėjams. Už naudingiausias ir geriausias idėjas (kurios yra tikrai naudingos žaidimo kokybės gerinimo atžvilgiu) žaidėjai bus apdovanojami kreditais serveryje (už 10 tikrai naudingų idėjų galima gauti net iki 3000 kreditų). Svarbu, jog pasiūlymai būtų suformuluojami trumpai ir aiškiai. Pildymo šablonas, • 1 idėja, Siūlau... • 2 idėja, Siūlau... • 3 idėja, Siūlau... • 4 idėja, Siūlau... • 5 idėja, Siūlau... • 6 idėja, Siūlau... • 7 idėja, Siūlau...
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.