Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.06.17 visose vietose
-
Apie pasiekimus,
Tautvidas_Krisci ir 34 kiti sureagavo į Rokas už temą
Apie pasiekimus, 2016, birželio 17d. Prašau nepadėti jokiam žaidėjui (draugas ar ne draugas - nesvarbu) pasiekti pasiekimų, nes pasiekimai skirti kad žaidėjas juos pats pasiektų. Šiuo atveju taip pat yra apgaulės tikimybė ("duok namą ar butą ant pasiekimo", "duok 5mln ant pasiekimo"), nes internetinės draugystės dažniausiai būna trumpalaikės, todėl dažnai žaidėjai apsimeta draugais ir gavę tai ko nori tepa slides. Administracija tokiais atvejais nieko negrąžina, nes dėl to esate kalti patys ir tokiais atvejais visą atsakomybę imatės ant savo pečių.35 taškai -
DPD Kurjeriai: istorija kartojasi
Dioba_Launch ir 28 kiti sureagavo į Marko_Escobar už temą
OMG OMG OMG NAUJA ANALIZĖ Kiek kartų žadėjau daugiau nerašyti analizių... Nesilaikau savo žodžio, vėl rašau, tačiau tik laikas ir mano kantrybės stoka parodys ar išvis dar kada nors parašysiu dar vieną analizę po šios, kadangi mano pagalbininkui Andriui netrukus baigiasi egzaminų serija ir šis galės atsikąsti didesnės šio 'biznio' dalies. Tradiciškai neanalizuosiu aptarinėdamas kiekvieną jūsų parašyta sakinį, stengsiuos orientuotis tik pagrindinius trūkumus ar privalumus, nes kad ir kiek čia dėl kiekvieno stengiausi rašyti detalias analizes - retas kuris sugebėjo jas įvertinti ir pasinau29 taškai -
Lietuviškas policijos skinas [DOWNLOAD]
Lauris Drift ir 10 kiti sureagavo į Frankis_Buggatiz už temą
Šios temos turinys buvo publikuotas senai, tad juose galite aptikti failus, kurie su laiku buvo uždrausti ( fps unlock, smooth cam, first person ir kt. ), nes vienaip ar kitaip suteikdavo pranašumą prieš kitus žaidėjus. Jeigu vis dėlto susidomėjote ir nusprendėte atsisiųsti šį modifikacijų paketą, peržvelgkite visus jame esančius failus ir įsitikinkite, kad tarp jų nėra neleistinų. Pastaruosius nedelsiant ištrinkite. Jeigu tuo nepasirūpinsite, galite sulaukti griežtos bausmės – užblokavimo dėl neleistinų modifikacijų naudojimo. - Globalus forumo moderatorius Gruzinas_Tortilla bei buvęs tv11 taškai -
Swed_Bank ir 7 kiti sureagavo į Dwayne Bond už temą
Dėkui Mariau už pasitikėjimą antra kartą, šį kartą bus kitaip. Dėkui už gražius žodžius Nu kąąą8 taškai -
Serverio perspektyvos mano akimis
Gordon_Specter ir 4 kiti sureagavo į Martynas už temą
Akistata nr. 1 : GREENSIDE. Įdomus serverio pavadinimas, mano nuomone keliantis šiokią tokią užuominą apie patį serverį. Ne vieną kartą esu mąstęs bandyti atidaryti nuosavą serverį, tačiau vis pritrūkdavo ryžto ir laiko. Daugumos nuomone naujiems SA:MP serveriams nėra pagrindo kurtis, nes šis žaidimas, anksčiau buvęs labai populiarus, atgyveno savo. Drįsčiau nesutikti su šia nuomone ir teigti, jog nauji tokio pobūdžio serveriai agituoja jungtis į vis didesnes žaidėjų bendruomenes, skatina bei suteikia galimybę kiekvienam tobulėti atitinkamoje srityje. Mano akimis - projektas vertas dėmesio5 taškai -
SUMMERBURST 2016 - Lucas_Patriot
Mantas ir kitas sureagavo į Lucas_Patriot už temą
Sveiki! Kadangi dar visai švieži įspūdžiai ir šiaip labai labai patiko tai dalinuosi su jumis savo festivalio Summerburst Baltic 2016 akimirkomis. Nerealu išties, visiem siūlau kitais metais bent dienai užeit2 taškai -
Perku -PGR- Nama !
John_Carllo ir kitas sureagavo į Explosive_Speed už temą
Namas nupirktas 1 id. Rakinam tema2 taškai -
Perku -PGR- Nama !
John_Carllo ir kitas sureagavo į Explosive_Speed už temą
Namas vis dar ieskomas siulykite ka turit !2 taškai -
Prisistatau Code_Demo
Dioba_Launch sureagavo į Matas už temą
Sveiki, manau apie mane nieko neesate girdėję ir kilo daug klausimų, kai pamatėte šia temą. Taigi, esu Matas, man 16 metų gimiau 1999m. gruodžio 18d, Alytuje, kur iki šiol ten ir gyvenu. Atėjau į šį nuostabų projektą kaip antrasis koduotojas, padėsiu Aivarui tvarkytis serverio vidaus reikaluose, bei asmeniškai kurti naujas sistemas, jūsų, žaidėjai labui, stengsiuosi padėti sukurti jums dar nuostabesnį ir įdomesnį žaidimą. Toliau, esu kitur žinomas kaip Matas Fexurious, projekto, nei buvęs, nei esu turėjęs, tačiau SA:MP scriptinu jau antri metai, gal tai atrodo nedaug, tačiau manau su1 taškas -
Swarg_Best sureagavo į Jamal Washington už temą
Sveiki norėčiau pasidalinti savo rastais avatarais Sėkmės naudojant. \1 taškas -
Antri gfx
laurynaslaure sureagavo į Lauris Driftas už temą
Taigi neturėjau ką veikti ir nusprendžiau padaryti kažkokius gfx.1 taškas -
"x" avatarčiki
Don Xuan sureagavo į Žygimantas už temą
Bandysiu pakurti šiokių tokių avatarų, bet dar kartą komentuodami ar tie avatarai, gražūs ar ne, visada komentuokit kokias mėgstat, arba jums yra prieinamos tematikos(avatarų), tiek man lengviau bus, tiek jūsų reikalavimus bus lengviau išpildyti, chill out, gl hf. sena kolekcija, nuo rytdienos pradėsiu ieškoti tam tikrus stockus, jei žinoma parašysit apačioje<<go freepost>> inc. <<3xtenz*1 taškas -
Peikiu Edwa_Nmz
Kornelijus_Webas sureagavo į Ciortas_Belekoks už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume :*cenzūra*_Belekoks • Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume :Edwa_Nmz • Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?:Nes nepriema papeikimo kuri primtu net 12 metu vaikas viskas aiskiai matos kad free banas bet banet nepatvirtinta bet jis papeikima atmete 2 kartus • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą :http://imgur.com/a/Sc6061 taškas -
[Blog] Luco Patrioto istorija...
Jarek_Quattro sureagavo į Lucas_Patriot už temą
Laba diena GreenSide visuomene. Labai patiko paskaitinėti jūsų šias temas, galvojau ir aš čia kažką papaišyti, kad tie kurie nežinot, kas čia per policijos direktorius susipažintumėt nors per popierių su manim. Taigi pradėkim... Chapter I - Pati pradžia samp'e. Pirmą kartą išvis apie samp sužinojau 2013 metų man rodos... birželį. Pradėjau turbūt nuo geriausio serverio kurio buvo galima pradėti, kaip čia daugumą sako, pas ryžą Tai va, kažkaip tada perdaug neužsikabinau, visgi vasara, pc tik vakare kažką pamaxalint. Bet žiemą jau 2014 mano draugas kuris žaidė pas ryžą, tiesiog sako1 taškas -
Egidijus_Bumeris užblokavo Jack_Treapce
Egidijus_Keza sureagavo į Egidijus_Bumeris už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Bumeris • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Jack_Treapce (Fear_Near) • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytų naudojimas (Aim) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
[0.1.6.4] Pasiūlymas policijai
Erixsas_Hipster sureagavo į Medinis_Peilis už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Klycka_Peilis • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Tarkim jei važiuoji su transporto priemone ir sėdi bendradarbis moka tik vairuotojui, ir siūlau padaryti kad mokėtu pinigus abiem, kas yra toj pačioj mašinoj, nes taip padidėtų komandinis darbas, galbūt ir pykčių mažiau būtų. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Taip būtų kaip ir minėjau daugiau komandinio darbo, būtų lengviau pagauti nusikaltelius, tarkim vienas kuris sėdi ne vairuotojo zonoje staigiai išliptų ir šaudytų padangas kad nepabėgtų toli ir t,t. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, sv1 taškas -
Mafijos Senelis užtilde Karolis Aga
Marcus_Sullivan sureagavo į Mafijos Senelis už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : Mafijos Senelis. 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Karolis_Aga. 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas : Įžeidinėjimai. 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) :1 taškas -
1 taškas
-
Egidijus_Bumeris užblokavo Jim_Miller
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Bumeris • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Jim_Miller • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytų naudojimas (Mašina su čytais sutaisė) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
Emigruoju Ronny_Hakk
R_Smailys sureagavo į Ronny_Hakk už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ronny_Hakk Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2015.12.03 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 5 metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Skype reklameriai. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? :Normaliai žaidėjų,mapp bei skript darbai neblogi. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip, nesunku. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Dar neteko Ar buvo sudėtinga rasti elektron1 taškas -
1 taškas
-
Karolis_Neon banned James_Weed
James_Weed1 sureagavo į Ice_Man už temą
Man tai paėjo kaip aš bandžiau.1 taškas -
Velnelis_Camel užtildė Panda_Seven
Skrajojantis_Olandas sureagavo į Velnelis Camel už temą
Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : Velnelis_Camel 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Panda_Seven 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas : Keiksmažodžiai 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : http://www.part.lt/perziura/bf67159505aee0bb1070ab471c6d4a48274.png 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) : http://www.part.lt/perziura/bf67159505aee0bb1070ab471c6d4a48274.png1 taškas -
Marko_Escobar sureagavo į Lucas_Patriot už temą
Sveikinu naująjį direktorių, daug apie rinkimus pasakyt negaliu. Marko žiūriu dar vis išlaikai formą klaviatūros barškinimo1 taškas -
Marko_Escobar sureagavo į Red_Label už temą
Dwayne'as dabar turi baliuką daryti, reikia švęsti Sekmės pareiguose, bei Mariau sakai analizėm ne, bet analizės tau sako nesvaik. )1 taškas -
Egidijus_Bumeris užtildė Ernestas_Die
Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : Egidijus_Bumeris 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Ernestas_Die 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas : Įžeidinėjimai 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : http://www.part.lt/img/d1fdeafeeb4fbbb6a2d9f97f9268cf90746.png 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) : http://www.part.lt/img/72c26caff8d2d35501dfb28606a52d89126.png1 taškas -
Baby_Alice banned Bmx_Park [1]
Trevor_Night sureagavo į Baby__Alice už temą
••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Baby_Alice • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Bmx_Park • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Serverio daiktu pardavinejimas. (Kiek žinau pirkimas irgi trajektuojamas kaip pardavinejimu) be to irodymuose į pirma nuotrauka nekreipkite demesio. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://imgur.com/a/qZf1q1 taškas -
Baby_Alice užtildė Sarunas_Neon
Baby__Alice sureagavo į Egidijus_Bumeris už temą
Anketa netvarkinga. • Prieš užtildant žaidėją už blogą /padmins naudojimą būtina jį įspėti per /ats kad /padmins ne tam 1/2 jei jis vėl rašo nesąmones tada tik užtildyti.1 taškas -
GreenSide.lt • Gameplay (Bomžas linksminasi).
Gruzinas_Sampo sureagavo į jason frost už temą
Ko čia žiuri OBUOLI????1 taškas -
Марихуана sureagavo į Rage Assassin už temą
Paskaityk, ką dėl mano kalbėjimo parašiau aukščiau, prieš freepostindamas. Jeigu neturi ko rašyt - to daryt juk nepivaloma. Ar klystu?1 taškas -
[0.1.6.4] Pasiūlymas serveriui su sklypais.
Funky sureagavo į Raheem Hatch` už temą
Tikrai nebloga įdėja pagyvintų žaidimą. Už.1 taškas -
Peikiu Egidijus_Bumeris
Irmantas_Danas sureagavo į Egidijus_Bumeris už temą
Nu sveikas , dabar gali paimti nosinę ir nusivalyti ašaras dėl to juokingo mute, esmė tokia jog negalima rašyti skelbimų per /a /vc , o kadangi dar Aivaras nepadarė užtildymo už blogą /a naudojimą , tenka užtildyti su kitu autentišku reason t.y blogas /vc naudojimas , ateityje bus padarytas bendras užtildymo reason Blogas /v , /a komandų naudojimas. Savo užtildymo tema rasi "paspaudęs ant teksto" . GL1 taškas -
Jocker_Weed sureagavo į Сristiano_Capelli už temą
cleme > gruzinas1 taškas -
Unban Smoke_Piktas
Drąsius_Kedžius sureagavo į Abraham_Lincoln už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Smoke_Piktas • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Erikaz_Jakas • Už ką buvote užblokuotas ?: Apgaudinėjimai ( 4 free banas o admin prižiūrėtojai vėl nesugeba patikrinti admin papeikimų ). • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : http://imgur.com/a/ffzy4 • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : http://imgur.com/a/ffzy41 taškas -
GreenSide.lt - Banko apiplėšimas.
Jeremy_Warning. sureagavo į Hot_Anonymous už temą
Vat kas patiko, tai tik bumerio juodas sultanas. O daugiau - tas pats per tą patį..1 taškas -
1 taškas
-
Unban Smoke_Piktas
Drąsius_Kedžius sureagavo į Abraham_Lincoln už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Smoke_Piktas • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Erikaz_Jakas • Už ką buvote užblokuotas ?: Apgaudinėjimai ( Žmogus pradėjo rašinėti, maldauti jog ištrinčiau papeikimą, bet aš neištryniau prarado darbą gavo NDS, paskui po kažkiek laiko pradėjo rašinėti į ts jog nori ban? aš parašiau negąsdink tas tikriausiai apsiverkė jog prarado darbą ir užblokavo už apgaudinėjimus suprakaitavo žmogus per daug ). • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : http://imgur.com/a/yfeEB • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :1 taškas -
Pasiulymas Direktoriam/Darbams
Rokas_Comanchi sureagavo į Nico_Moretti už temą
Nebrangiai pildau tobulas anketas i darbus, detalesne info az.1 taškas -
Perku -PGR- Nama !
John_Carllo sureagavo į Explosive_Speed už temą
Jau minejau su atidarytu nedomina..1 taškas -
UNBAN Explosive_Speed
Kenny_Madden sureagavo į Explosive_Speed už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Explosive_Speed • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :Mantas_Verone • Už ką buvote užblokuotas ?: Cytu Naudojima. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : http://imgur.com/J8jUSY8 • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : tj ikelsiu. banned anketa : http://greenside.lt/index.php?/topic/27965-mantas-verone-banned-explosive-speed-173/#entry1699531 taškas -
1 taškas
-
Parduodu -SULTANA-
John_Carllo sureagavo į Explosive_Speed už temą
◘ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Explosive_Speed ◘ Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): Rida : 140 , Gan Nebloga Tdeze Full Tune , Reta Spalva, Bei Reti Ratai. ◘ Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida) http://imgur.com/a/WzUJN ◘ Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: Siulykite Nuo 230-240k.1 taškas -
Parduodu Nrg-500!
Never_Back sureagavo į Tony_Mix už temą
Jeigu niekas daugiau nepasiūlys parduosiu, parašyk žaidime. SIŪLOM TOLIAU!1 taškas -
Parduodu Nrg-500!
1. Jūsų Vardas_Pavardė: Tony_Mix 2. Parduodamos tr. priemonės pavadinimas: Nrg-500 3. Parduodamos tr. priemonės kaina: Na nuo 280k siūlom. (Rida nemaža, daužtumas tai pat) 4. Informacija apie tr. priemonę - rida, išvaizda: Nrg nėra pati geriausia bet, daužta 1x, rida:1302km, be tune dėžės, mėlyna spalva o taip mažai važinėju dabar su ja, tai nutariau parduoti. P.s GALIT SUSIEKTI FORUME Į AŽ, ARBA ŽAIDIME. 5. Tr. priemonės nuotraukos: http://imgur.com/a/8k6A11 taškas -
Peikiu Jerry_Grru
••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tony_Mix • VIP nario Vardas_Pavardė serveryje : Jerry_Grru • Už ką yra peikiamas šis VIP narys ?: Naudojasi V.I.P privilegijomis šaudant kitus žaidėjus. • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą :http://imgur.com/a/vDyMM Pagarbiai Tony_Mix1 taškas -
#SELFIE konkursas.
Bruno_Linn sureagavo į Žukas už temą
Rimti kentai supras WWE super stars Žukas ir Matas Net Gta supranta, jog Cena mldc1 taškas -
#SELFIE konkursas.
Dovydas_Morelo sureagavo į Harold'Moretti už temą
#SELFIE - Prie mūsų gražiųjų salėlių! #SELFIE - O čia męs prie ežerėlio! #SELFIE - Bomžaujam! #SELFIE - Ką tik iš palatos.. #SELFIE - O čia prieš mentūrą! #SELFIE - Neįtikėtina!! Aš su motociklu šoku per rampą! Tačiau baigėsi nesėkmingai #SELFIE - Na o čia užsukau į Charllie Piceriją! Suvalgiau skanią picą! #SELFIE - Čia buvo šiurpoka! #SELFIE - Mantas_Verone bando pabėgti iš nusikaltimo vietos! Mano svajonių motoc1 taškas -
Mrs Nobody sureagavo į Marko_Escobar už temą
Pritariu tavo mintims, kad žaidėjų skaičius serveryje - tik butaforija. Žinoma, norisi, kad būtų daugiau - BUS, jei visuomenė mažiau verkšlens, kvies savo draugus čia žaisti kartu, savininkai dirba labai daug dėl šio serverio vardo, tad tikrai ateis laikas kada vardas pradės dirbt jiems. Gal darbuose nedaug darbuotojų, sudėtingos atrankos ir panašiai, sunku patekt į komandą, į kurią visiems rūpi ateit tam, kad būt visuomenės pripažintu ir gauti kreditų. Apie tai galiu pasakyti - reikia siekt pareigų ne tam, kad kažkuo būtum, o kad kažką nuveiktum. O veiklos čia galima daug sugalvoti.. Svarbu k1 taškas -
[Blog] Luco Patrioto istorija...
Dwayne Bond sureagavo į Hot_Anonymous už temą
Zdarova Mr. Keršnauskai Mldc, kad sukūrei blogą, perskaičiau 1-ąją dalį, įdomu pasidarė greičiau eik rašyti antrosios Reikia avataro? Į skype1 taškas -
Mantas_Verone sureagavo į Adidas_Never už temą
Palinkejimas tiems kurie cia los.jeigu cia atejo msrko vadinasi bus tvarka serveryje1 taškas