Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.06.21 in Pranešimai

1. Kezą išleidau atostogų, galvojau sutvarkysiu reikalus su būsimu direktoriumi tą pačią dieną. Bet viskas susiklostė taip, jog dėl tam tikrų darbų rl, sampo rūpesčiams ir tinginystei susidėjus - prisiruošiau galutinai padaryti tai šiandien. Taigi, turėjau kelis pasisiūliusius kandidatus, tačiau žiūrėjau į tai skeptiškai, nes esu susikoncentravęs į vieną asmenį - Irmantas_Danas. Įdomia patirtimi praeityje pasižymėjęs asmuo šią dieną tampa mano GSPD direktoriumi. Ar rinkčiausi jį jeigu būtų daugiau lygiaverčių kandidatų? Nemanau, tačiau dėkoju šiam jog jis yra dabar ir čia. Perspektyvos.
    18 taškai
  2. Tiesiog žudai mane.
    8 taškai
  3. Sveiki , taigi norėčiau pasidalinti su jumis trumpu klipuku apie e38 740i V8 show carą, išties labai palaikau autorius bei savo bendramiesčius, tikiuosi patiko :wub:
    6 taškai
  4. Sveiki, tai bus mano avatarų galerija, stockus pats radau. Avatarai beveik visi bus 150x150 150x200, AVATARAI BUS ŽEMIAU
    3 taškai
  5. Man labiau į eros pabaigą čia panašu
    3 taškai
  6. Labas Vakaras , neturėjau ką veikti , todėl nutariau sukurti temą , kurioje bus surašytos visos GreenSide serverio komandos ir jų paaiškinimai .Manau pravers daugumai šios komandos ______________________________________________________________________________________________________________________________ GTA žaidimo komandos /dl - Komanda kuri parodo visą informaciją apie mašiną ( gyvybes , poziją ir t.t) /timestamp - Komanda kurią parašius prie žaidimo CHAT atsiranda laikas . /pagesize 10-20 - Komanda kurią parašius nuo 10 iki 20 yra padidinamas CHAT eilučių kiekis. /headmove - Koma
    2 taškai
  7. Matas

Prisistatau Code_Demo

Sveiki, manau apie mane nieko neesate girdėję ir kilo daug klausimų, kai pamatėte šia temą. Taigi, esu Matas, man 16 metų gimiau 1999m. gruodžio 18d, Alytuje, kur iki šiol ten ir gyvenu. Atėjau į šį nuostabų projektą kaip antrasis koduotojas, padėsiu Aivarui tvarkytis serverio vidaus reikaluose, bei asmeniškai kurti naujas sistemas, jūsų, žaidėjai labui, stengsiuosi padėti sukurti jums dar nuostabesnį ir įdomesnį žaidimą. Toliau, esu kitur žinomas kaip Matas Fexurious, projekto, nei buvęs, nei esu turėjęs, tačiau SA:MP scriptinu jau antri metai, gal tai atrodo nedaug, tačiau manau su
    2 taškai
  8. Šioje temoje galėsite užsisakyti jūsų norima modifikaciją visiškai nemokamai. Jums tiesiog reikės užpildyti anketa pateikta šiek tiek žemiau, ir apibūdinti jūsų norimą modifikaciją Taisyklės *Pildyti tik pagal žemiau duota anketa. *Jeigu modifikacija netokia kokios norėjote, prašome užpildyti iš naujo, arba parašyti man į A.Ž. *Temoje griežtai draudžiamia freepostinti, keiktis *Modifikacijos bus nusiųstos į kliento A.Ž(asmeninę žinutę) *Daugiausiai galima užsisakyti tris modifikacijas per vieną anketą *Bei be abejo laikytis šių taisyklių -Spausti čia http://www.p
    2 taškai
  9. Sveiki. Šią naktį kėliausi žiūrėti paskutinių NBA finalo rungtynių. Patyriau tiek daug emocijų... To pasekoje, šis mano kurtas video jums parodys ką tai reiškia iškovoti titulą savo miestui, tam kraštui kuris tave užaugino bei tiesiog kaip reikia būti fantastiniu atletu ir pavyzdžiu kitiems. LeBron'as tik dar kartą įrodė, kad jis yra vienas geriausių pasaulio žaidėjų, o mano galvoje - pats geriausias. Like, Share, Subscribe.
    2 taškai
  10. Didelis ačiū Mariau, kad leidai išbandyti save tokioje rimtoje srityje. Stengsiuosi nenuvilti tiek tavęs tie Egidijaus, bei viso serverio narių... Ačiū už suteiktą galimybę!
    2 taškai
  11. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Minde_Fine • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Gvidas_Drifteris • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:aim ir auto • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://youtu.be/wcFY3ITCYOA
    2 taškai
  12. Daug serve čiuvų su kuriais yra apie ką pakalbėt, Hugo_Armani vienas geriausių pacanų serve, Minde_Fine, storas linksmas burgeris, Linch_Vercat, Justas_Jucius, Lukas_Front, nuoširdžiausias žmogus, Vidas_Asas, Donatas_Tusinukas, Egidijus_Keza, Velnelis_Camel, Skrajojantis_Olandas, Tadas_Chill, Egidijus_Bumeris, Edas_Gold, Irmantas_Danas, Vytautas_Sustauskas, Sabas_Brown, Marko_Escobar su White_Orange'u, Lucas_Patriot (keršna.), Žilvis_Chuwak, Gruzinas_Sampo, Jeremy_Warning, Matt_Inside, Gvidas_Ham, Colin_Sarkys ir dar daug daug kitų pacanų, kurie nesikeičia ir išliks ilgam atminty
    2 taškai
  13. Šios temos turinys buvo publikuotas senai, tad juose galite aptikti failus, kurie su laiku buvo uždrausti ( fps unlock, smooth cam, first person ir kt. ), nes vienaip ar kitaip suteikdavo pranašumą prieš kitus žaidėjus. Jeigu vis dėlto susidomėjote ir nusprendėte atsisiųsti šį modifikacijų paketą, peržvelgkite visus jame esančius failus ir įsitikinkite, kad tarp jų nėra neleistinų. Pastaruosius nedelsiant ištrinkite. Jeigu tuo nepasirūpinsite, galite sulaukti griežtos bausmės – užblokavimo dėl neleistinų modifikacijų naudojimo. - Globalus forumo moderatorius Gruzinas_Tortilla bei buvęs tv
    1 taškas
  14. Šios temos turinys buvo publikuotas senai, tad juose galite aptikti failus, kurie su laiku buvo uždrausti ( fps unlock, smooth cam, first person ir kt. ), nes vienaip ar kitaip suteikdavo pranašumą prieš kitus žaidėjus. Jeigu vis dėlto susidomėjote ir nusprendėte atsisiųsti šį modifikacijų paketą, peržvelgkite visus jame esančius failus ir įsitikinkite, kad tarp jų nėra neleistinų. Pastaruosius nedelsiant ištrinkite. Jeigu tuo nepasirūpinsite, galite sulaukti griežtos bausmės – užblokavimo dėl neleistinų modifikacijų naudojimo. - Globalus forumo moderatorius Gruzinas_Tortilla bei buvęs tv
    1 taškas
  15. 1. Jūsų Vardas_Pavarde žaidime :Mantas_Shelby 2. Kokia jūsų modifikacija [sKIN/ENB/HUD t.t] :WEAPON 3. Modifikacijos nuotrauka arba vaizdo įrašas :PARSISIUNTIMO NUORODOJE 4. Modifikacijos parsisiuntimo nuoroda :http://www.gtaall.com/gta-san-andreas/weapons/45900-desert-eagle-with-laser-sight.html http://www.gtaall.com/gta-san-andreas/weapons/45897-m4a1-with-laser-sight.html
    1 taškas
  16. Anketos šablonas 1. Jūsų Vardas_Pavarde žaidime : Adam_Remney 2. Kiek laiko maždaug skiriate šiam darbui : darbams skyriau labai daug laiko, dėjau visas pastangas. 3. Jūsų kontaktiniai duomenys : white.lukas 4. Šioks toks komentaras apie darbą : darbus atiduodu todėl, nes man jų nereikia, ir taip pabaigiau savo karjera mappinime, tai pamaniau, kad reikia atiduoti žmonėms šiuos darbus, gal kur panaudos, gal ne vien dulkės kompiuteryje. 5. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas) : jei norite pamatyti daugiau mano darbų, juos galite apžiūrėti youtube kanale. Mappai: S
    1 taškas
  17. Eligijus.

Fotografija.

Sveiki, šiandieną parodysiu jums savo fotografuotus vaizdus, su fotografavimu dirbu labai mažai, kokias 2 savaites. Nesmerkite manęs stipriai. http://i.imgur.com/FSWWul8.jpg http://i.imgur.com/0L110H2.jpg http://i.imgur.com/wG7C4QK.jpg http://i.imgur.com/eU1UFFf.jpg http://i.imgur.com/G3VV5Iz.jpg
    1 taškas
  18. Sveiki , po ilgo laiko nusprendžiau kažką pamontuoti ,sekęsi sunkiai , buvo labai sunko tiesiog po tokios ilgos pertraukos, nežinau kaip gavosi bandžiau imti kadrus iš kitu rakursu ir panašiai ,taigi vertinam sekanti karta bus geriau žiūrim 1080p VIDEO 60FPS Tikiuosi,bent kažkiek patiko Ačiū Olandui,Frontui,Mantui,Tadui,Bumeriui,Kevinui.
    1 taškas
  19. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume : Steve_Goki • Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume : Marko_Escobar • Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?: Ai krč, free ban, kmr..;D • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : http://www.part.lt/img/bab934ac9eddfb13a2158307d58f7e24759.png
    1 taškas
  20. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Bumeris • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Jack_Treapce (Fear_Near) • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytų naudojimas (Aim) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  21. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : The_Hulk • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Arnas_Eko • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Čytinima (s0b) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Žodžiu.. Jisai norėjo parduoti acc viename iš žaidimų forumo paprašiau info ir va numete :DD http://imgur.com/a/XAZru
    1 taškas
  22. Modifikacijos rastos ir nusiųstos į jūsų a.ž .
    1 taškas
  23. Anketa *Kokios modifikacijos jums reikia?: Reik modinto skin kuri galeciau nusipirkti drabuziu parde *Ką turėtų ji keisti?: čj SKIN *Modifikacijos pavyzdys(nebūtina)?: nebutina :* *Papildomi komentarai?: KEZA tu best
    1 taškas
  24. sw suieškojau nusiunčiau į asmeninę žinutę sekmės
    1 taškas
  25. Video puikus, bei matytas faceebok'e kurį įkėlė pats šio bmw savininkas.
    1 taškas
  26. Ispudinga modifikacija acu panaudosiu
    1 taškas
  27. Ronny_Hakk, Marko_Escobar, Kim_Connor, Minde_Fine maladiec pacanai prikolina stiperiai, o Minde tai silveris :**
    1 taškas
  28. R_Smailys

*wayno avatarai.

Viskas grazu kuo daugiau wiz tuo graziau sekmes tolesniuose darbuose
    1 taškas
  29. Dave_Destiny(pyp pyp) , Mallboro_Cancel(best) , Cristian_Toreno, Tadas_Chill , Falanji_Friux(per tave ryžyne pavo negavau, bet vstk mldc esi).
    1 taškas
  30. Edvis_Dakas, Ernis_Pokemon, Gajeel_Redfox, Dwayne_Bond, Kevin_Connor.
    1 taškas
  31. Naah,pažiūrėsim ką parodys. Bet jeigu vėl papeikimus rašinės gaujų lyderiams (nors dabar jų ir nėra),tai nieko neišeis. Ar nesikartos istorija? Privažiuos gaujiniai,sušaudys ir vėl prasidės filmavimai ir verkimai. gl hf #idanas tvarka ir teisingumas
    1 taškas
  32. Bmw_Set

Apgavo Spri_Teee

Šitas čiūvas ne vieną kart mane taip pat buvo apgaves ir visus taip apgaudinėja siūlo tdėže už 30k kai paduodi visuomet 10k, būna ka nusišneki nieko aš nesakiau nieko neparduodu... sako už ką tu pinigus daviai ačiu ačiu labai ignor good lack visada
    1 taškas
  33. Mauk storas,pagaunu vietoj pąkariu Dėja bet visa SA;MP pasauly :/ Na žinai kai savo pacio jėgom užsikaltus 5limonus nuvaro ir pasako kad jokių šansų kad gražins tai žinok dingo visas malonumas čia žaisti.
    1 taškas
  34. Sveiki Greensaidiečiai,kaip matote iš pavadinimo aš atsisveikinu su šiuo projektu,jei kam nors įdomu papasakosiu kodėl pasakojimas tikrai nebus ilgas nebijokite tai va atsisveikinu su projektu nes iš manes buvo pavogtas beveik visas turtas o administracija nesivargina susidoroti su nenaudėliu ir atimti iš jo mano pinigus ir gražinti man,na tai tebunie lai turisi tas niekšas mano pinigus tikiuosi jie jam atneš laimę.Neverkšlensiu čia kad šiame serveryje praleidau nuostabias akimirkas ir panašiai,na tikrai šiame serveryje buvo afigienai lošti kai buvo 60-80 žmoniu o kuo toliau tuo didesnis bala
    1 taškas
  35. Demarcus_Norwood

Photoshop

Su tokiais darbai toli nenueisi, mėšlas ne darbai
    1 taškas
  36. Visiškai tau pritariu, tas serveris kuriame užsiregistravau rugsėjį yra nepalyginamas su šituo, padaugėjo sukčių, naujokų kurie nesistengia žaisti, o tiesiog daužo mašinas, kenkia kitiems ir t. t. Manau viso to priežastis yra Cleme_Tean, su juo atėjo jo "šmara" iš ryžyno ir pradėjo tiesiogine to žodžio prasme išsipisinėti. Na, bet ką padarysi, life is life. Su tavimi per daug pažįstami nebuvom, bet kiek žinau esi rimtas pacanas, sėkmės tau ryl laif. Peace.
    1 taškas
  37. Dužęs esi -.- Nu šeip galima gal įdėt tik be pakvietimo darbam
    1 taškas
  38. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :MInde_Fine • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Jamesas_Karteris • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: aim ir auto • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  39. OMG OMG OMG NAUJA ANALIZĖ Kiek kartų žadėjau daugiau nerašyti analizių... Nesilaikau savo žodžio, vėl rašau, tačiau tik laikas ir mano kantrybės stoka parodys ar išvis dar kada nors parašysiu dar vieną analizę po šios, kadangi mano pagalbininkui Andriui netrukus baigiasi egzaminų serija ir šis galės atsikąsti didesnės šio 'biznio' dalies. Tradiciškai neanalizuosiu aptarinėdamas kiekvieną jūsų parašyta sakinį, stengsiuos orientuotis tik pagrindinius trūkumus ar privalumus, nes kad ir kiek čia dėl kiekvieno stengiausi rašyti detalias analizes - retas kuris sugebėjo jas įvertinti ir pasinau
    1 taškas
  40. Sveikinu naują direktorių sėkmės firmoje pasirodyk kaip praeityje bei paimk Edvi i pavaduotojus
    1 taškas
  41. Npc botas banko interjiere.
    1 taškas
  42. Hugo, Gazolis, Xander , kėža , svaika , olanda and t.t
    1 taškas
  43. Visa serva gerbiu krc #Leo, #Treapce, *Denis_Xander, *Hugo Gilera, Aaron_Wilson, Adomas_Escalante, Alfredo_Mclaren, Altiriks_Men, Alvydas, Andrius_Remyga, Andriux_Foreveris, And_Miami, Armandas_Gang,Arminas_Minimokas, Arnas_Wayne, Augustinas_Lts, Aurimas_Aeroxs, ℱrostas, Benis_Extazy, BenOce, Black_Devils, Black_Martin, Blue_Move, Bmx_Park, Bon_Chance, Cleme_Tean, Colinas,Cristian_Toreno, D'Žydas, Dave_Destiny, David_Gazer, Deividas_Meskinis, Deividas_Pro, Deivis_Kofas, Deivis_Moralles, Deivis_Rhino, Delta_Forsas, Deltos_Vairuotojas, Domantas_Soprano, Domas_Focus,Domka_Lexco, Donatas, Dona
    1 taškas
  44. šiaip tai visus žaidėjus gerbiu nes kaip sakoma jei žmogus žmogui žmogus tai ir žmogus žmogui žmogus bet labiausiai iš bendravimo tai : Jarek_Quattro ,Skrajojantis_Olandas,Egidijus_Bumeris,Marko_Escobar.Nico_Moretti, Nicky_Target, Mafijos_Senelis Eligijus_Rose, Smoke_Piktas,Erikas_Sweet ,Velnelis_Camel
    1 taškas
  45. 1 taškas
  46. ANKETA; Jūsų Vardas_Pavardė; Pablo_Bandit Siekiami tikslai greenside serveryje; pasiekti pavaduotoją drk
    1 taškas
  47. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris prašo užtildyti kitą asmenį :Pablo_Bandit 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė nusižengė taisyklėms :Funky_Town 3. Priežastis,kodėl žaidėją turėtume užtildyti :Įžeidinėjiami kai prašė už mažesnę kainą sutaisyti mašiną ir aš nesutikau 4. Įrodymai , kaip žaidėjas nusikalto :
    1 taškas
  48. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Pablo_Bandit • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Įdėti į forumą hook to5 ar top 10 daugiausiai laiko forume praleidę nariai • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas forumui?: Įdomu būtų matyti kas aktyviausias forume ir manau patiktų pasižiūrįti daug kam tai kas daugiausia praleidžia laiko forume • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):
    1 taškas
  49. Mamkos prašymu. Anketos šablonas (Modifikacijos pateikimas) 1. Jūsų Vardas_Pavarde žaidime : Eko'Mad 2. Kokia jūsų modifikacija [sKIN/ENB/HUD t.t] : Transportas. 3. Modifikacijos nuotrauka arba vaizdo įrašas : Down. 4. Modifikacijos parsisiuntimo nuoroda : Down. Bmw e36 Stock Bmw e36 Winter byteris Mercedes C32 Atsisiuntimas: http://www.mediafire.com/download/klk3i5arevw51qc/Modai.rar Jei norit, kad aplink lempas (Čia pas bmw) būtų ne juoda, o šviestų angel eyes įsira*cenzūra*it IVLM, o pas mersą ten viduj tų lempų juoda tai irgi reikės IVL
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.