Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.07.17 in Pranešimai

1. Sveiki visi, kaip matote rengiu automobilio sabre giveaway, jis vyks iki 2016.07.20 20:00. Ką jums reikės padaryti? Komentaruose turėsite pasirinktis vieną skaičių (nuo 0 iki 1000). Jūsų pasirinktas skaičius neturi [negali] sutapti su kito žmogaus dalyvaujančio šiame giveaway, kas pirmas pasirenka skaičių tas jį ir turi [pasirinkus siūlau peržiūrėti su CTRL + F], mygtuko "PATINKA" spausti nebūtina ;) SABRĖ su šokia tokia info.
    19 taškai
  2. Krč iš ryžino serverio išvyjo kaip šunį , tai čia atėjai ožinti už kiekvieną š. Taisykles kurias pažeidei : Kiekvienas šio serverio vartotojas privalo būti su Vardas_Pavarde forma, kitu atveju bus baudžiamas [1/1 kick] užblokavimu 1 valandai. Draudžiama naudoti kitokius vardus, būtina būti su tokiais vardais, su kokiais esate serveryje (negali būti jokių lietuviškų raidžių, kablelių, kabučių ar taškų); ​ Įrodymai už padarytus nusižengimus: http://imgur.com/a/23b33 ​
    8 taškai
  3. Na štai, ilgai nedelsiau, jau po poros dienų skelbiu analizę į PD direktoriaus vietą! Tikiuosi manes akmenim nemėtysit, nes ieškojau žmogaus ne to, kurį visuomenė labiausiai palaikė, bet to, kuris vadovautų stabiliausiai ir efektyviausiai. Sėkmės skaitant visus 1927 žodžius šioje analizėje. Anketos, kurios nėra vertinamos dėl neatliktų minimalių reikalavimų arba jose prirašytą nesąmonių: Rokas_Freaks Lukas Stefan_Persson Fantom_Live - skaičiau, bet reiktų labiau pasistengt. Impressible_Lauriz Hot_Anonymous Paulius_Lighter Green_Dede - skaičiau, bet kandidatai per stiprūs, kad lygiuotum
    5 taškai
  4. • Jūsų Vardas_Pavarde žaidime: Lucas_Patriot. • Jūsų tikrasis vardas: Lukas. • Jūsų amžius: 21. • Laisva vieta išsireiškimui (galite rašyti kokia muzika jums patinka, kokie jūsų hobiai, charakteris, kokius augintinius auginat ir panašiai): Žaidžiau čia prieš tris, keturis metus. Nuo to laiko daug kas pasikeitė, įskaitant mane. Atnaujinu savo prisistatymą, nes nenoriu, kad tarp populiariausiųjų trūnytų senas 17-mečio tekstas. Esu darboholikas, nemoku multitaskinti, studijuoju universitete savo mylimą profesiją ir siekiu karjeros. Nepaisant to, jog esu ramaus būdo, labai greitai galiu
    4 taškai
  5. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Mantas_Whi • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :Matthew_Bennett • Už ką buvote užblokuotas ?:Steam inventoriaus pardavimas/pirkimas • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : Čia patvirtinta banned anketa - http://greenside.lt/index.php?/topic/30814-matthew-bennett-u%C5%BEblokavo-mantas-whi/ . Juokingiau tai, kad Cristiano kapeliai ir matthew benettai patys tai daro, bet nenori, kad kiti tai darytų. Aišku čia gi "REAL" mafija. Alfa patinai, kietesni už kitu
    2 taškai
  6. Igor_Vernik su verslu kas apgavo? ne tu kartais? tu tai va, kokie dar įrodymai rokas, aivaras, patikrino logus ir vsio, ir tyliai ramiai buvai užblokuotas.
    2 taškai
  7. K​ą čia tau pasakius, Karolis teisingai sako, ne vieną apgavai taigi gavai ko nusipelnei Gal šiek tiek saugesni po šio įvykio galėsime jaustis Beto visi puikiai žino tavo niekšybes tad manau ,kad administracija nieko blogo čia nepadarė.​
    2 taškai
  8. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : HA 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Faris Razor 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas : /padmins ne tam 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : http://i.imgur.com/radv5zi.png 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) : http://i.imgur.com/yG46M6h.png
    2 taškai
  9. [Darbas] http://www.part.lt/perziura/095e8db6c088addea011f22905607edf1000.jpg [Atsiskaitymas] Per 24h atsiskaityti serverio valiuta. [informacija] Jai kas blogai ar likai nepatenkintas pildyk "Anketos Šabloną" iš-naujo. [Komentaras] ATSISKAITYTA. [Darbas] http://www.part.lt/perziura/d4b846407f522ef520fb340004d3aa06343.jpg [Atsiskaitymas] Per 24h atsiskaityti serverio valiuta. [informacija] Jai kas blogai ar likai nepatenkintas pildyk "Anketos Šabloną" iš-naujo. [Komentaras] ATSISKAITYTA.
    2 taškai
  10. Labai viskas gražu tik vienas pastebėjimas 2.1 versijoje nuo 5 ar 6 sekundės čiūvas važiuoja su dviratukų iš kurio eina rožiniai dūmai nežinau kažkaip nelogiškai atrodo, suprantu jei važiuotų koks mopedas ar dar kas, bet čia dviratis. O šiaip tai labai labai gražu, tik reiktų susitvarkyti tas modifikacijos o šiaip video tai tūri savo gražią kokybe, bei dainos parinktos puikiai. Šaunuolis.
    2 taškai
  11. as uz, dar tankus, naikintuvus idedam o gaujom isimam dgl ir kad armor negaletu pirktis nu gal dar ir narkus, kam jie isvis reikalingi, vps kam cia tas servas reikalingas, krc kam as cia isvis rasau varau krc dw.
    2 taškai
  12. Aidas_Krosas

BOBCAT mafija.

BOBCAT klubas/mafija Į šį klubą patekdavo nedaugelis, nes tie, kurie bandydavo, bet jiems nepavykdavo įstoti, būdavo nužudomi lėtai ir skausmingai. Tačiau laikai pasikeitė, mūsų gretos sumažėjo. Mes ieškome šaltakraujų žudikų, kurie nebijotų pakelti rankos prieš neplautą kojinę. Mafijos klestėjimo laikai Buvo laikai kai BOBCAT klubui negaliojo jokie įstatymai. Mūsų buvo dvidešimt. Vagys, žudikai, prievartautojai, baisiausi visuomenės priešai susivienijo, kad keltų siaubą ir valdytų. Visos gatvės priklausė mums, teisėsauga klausė ir vykdė mūsų įsakymus. Moter
    1 taškas
  13. Šios temos turinys buvo publikuotas senai, tad juose galite aptikti failus, kurie su laiku buvo uždrausti ( fps unlock, smooth cam, first person ir kt. ), nes vienaip ar kitaip suteikdavo pranašumą prieš kitus žaidėjus. Jeigu vis dėlto susidomėjote ir nusprendėte atsisiųsti šį modifikacijų paketą, peržvelgkite visus jame esančius failus ir įsitikinkite, kad tarp jų nėra neleistinų. Pastaruosius nedelsiant ištrinkite. Jeigu tuo nepasirūpinsite, galite sulaukti griežtos bausmės – užblokavimo dėl neleistinų modifikacijų naudojimo. - Globalus forumo moderatorius Gruzinas_Tortilla bei buvęs tv
    1 taškas
  14. Sveiki! nusprendžiau sukurti tiesiog šiokį tokį pristatymą apie serverį, nemažai pasikeitė nuo to laiko kai palikau tai va ždž. FULL HD ON. 1080p60 2.0 Versija http://www.dailymotion.com/video/x4kcjmu Į yt neikėliau nes pašalino garso takelį.... 2.1 Versija. https://www.youtube.com/watch?v=PwnuXtgIVzo&feature=youtu.be
    1 taškas
  15. Sveiki visi, pristatau savo mapp darbą, policijos departamentas (pirmą kartą textūrinau) įvertinkite BEJE, gal kas žinote web tinklapį, kur yra textūros su indeksais? Nes su ID netinka, reikia su INDEX, ačiū, jeigu kas pasidalintumėte. Arba kas žinote kaip iš ID padaryt INDEX, pasidalinkite idėjomis, ačiū. Nuoroda: http://imgur.com/a/rZfpI
    1 taškas
  16. Pagaliau baigiau kurti savo naujus avatarus kuriuos dabar pamatysite. Laukiu jūsų vertinimų ir to gero mygtuko paspaudimo. --- Animals 150x150 --- Girls 150x200 --- Cars 150x150
    1 taškas
  17. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Titas_Sthanman • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Padaryti jok mašinų salone įėjus į vidų butu bankomatai, manau atsiranda žmonių kurie atsidėja pinigus į banką jok neišleistu kuriuos vėliau panaudos ant mašinos (tai aš ). • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Butu šiek tiek paprasčiau ir juo padaryti tikrai nesunku ir vietos daug neužims. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): -
    1 taškas
  18. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jack_Western ◘ Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): Parduodu gražu sultaniuką ne vienas pasakė kad labai gražus tikrai akį traukiantis sultanas ◘ Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): http://imgur.com/a/gouHq ◘ Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: Siūlykit. ◘ Papildoma informacija: Gal sudomintu protingas keitimas galiu ir damokėti į koki namuką t.
    1 taškas
  19. Dovydas †

SMOKING WORK

Gaujoms praverstu
    1 taškas
  20. 1 taškas
  21. Colinas

Permainos komandoje,

Nieko blatno tas Matas neparodė, ilsėkis ramybėje.
    1 taškas
  22. Pats prisidirbai, ir gavai kokios bėdos.
    1 taškas
  23. Esu protiškai atsilikęs žmogus kuriam trūksta dėmesio. Man visada kilo klausimas 'ar mano kūriami greenside video pasiekia greenside žmones?" Paskutinis darbas kuri padariau būdamas šiame serveriję. 0:00 Pirmoji diena (Nuotykiu pradžia) 2:23 Antroji diena (Greenside Update) 5:31 Trečioji diena (Visiško išprotėjimo diena) Ai jeigu dar kam įdomu aš jau esu padaręs jau 5 Epizodus
    1 taškas
  24. Visus su velykom paveluotai, nu bet zdz kadangi priverte dirbt mane tai padariau kazką su eventu, kad pamatytu kiti kokius ahujenus eventus mes cia turim. like subscscscribe ir like ir subscribe
    1 taškas
  25. DPD geras darbas, nes žiauriai geras darbas.
    1 taškas
  26. Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Deiwis_Enter • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Padarykite taip, kad naftos platformoje būbų galima dirbti 1 val. laiko per parą, ir nuneštų bačkų bei užgesintų gaisrų skaičius nebūtų ribojami. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Išsamiai =•= Kai dirbi naftos platformoje, tau duodamas 1 val. darbo laikas per 1 dieną, ir galima nunešti MAX 40 bačkų, kad gautum 8k, o ką daryti tada, kai nuneši 40 bačkų ir lieka laiko? Kiti nuobodžiauja, ir lauka AFK, nes jei surinksi daugiau nei 40 bačkų, vistiek tegausi 8k dienos normą, o
    1 taškas
  27. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją :Deivys_Jump 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą :Kristis_Malibu 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas :Įžeidinėjimai 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : http://www.part.lt/img/0751f48ec5361dff9b313670bb3816b7118.png 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) : http://www.part.lt/img/cb080814d12d74f0fbd6a8394bb9fab2155.png
    1 taškas
  28. Sveiki, video padariau prieš kokia savaitė , bet gavosi nekoks taigi net kelti nenorėjau ;/ bet vis dėl to nusprendžiau įkėlti kaip sakoma yolo, iš pradžių galvojau jog bus normalus , bet gavosi kaip visada same shit ,taigi ačiū žiūrintiems P.S ačiū Mariui už gfx ir bei visiems kurie filmavosi.
    1 taškas
  29. 1 taškas
  30. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume : Faris_Razor • Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume : Egidijus_Bumeris • Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?: Free ban , buvau pasivadinęs "Faris" ( TeamSpeak ) erdvėje , po laiko gavau kicka iš servo nuo Egidijus_Bumeris ( V_P ) 1/2 Pasikeičiau vardą prieš grįžtamas į teamspeak'a kuris tiktu reikalavimus iš Egidijaus , bet tik prisijunges gavau bana. • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą :
    1 taškas
  31. Laba diena GreenSide visuomene. Labai patiko paskaitinėti jūsų šias temas, galvojau ir aš čia kažką papaišyti, kad tie kurie nežinot, kas čia per policijos direktorius susipažintumėt nors per popierių su manim. Taigi pradėkim... Chapter I - Pati pradžia samp'e. Pirmą kartą išvis apie samp sužinojau 2013 metų man rodos... birželį. Pradėjau turbūt nuo geriausio serverio kurio buvo galima pradėti, kaip čia daugumą sako, pas ryžą Tai va, kažkaip tada perdaug neužsikabinau, visgi vasara, pc tik vakare kažką pamaxalint. Bet žiemą jau 2014 mano draugas kuris žaidė pas ryžą, tiesiog sako
    1 taškas
  32. Kadangi tema pažeidė skilties taisykles, aš turėčiau ją užrakinti, tačiau pasiūlymas susilaukė daug dėmesio, duodu antrą šansą. Pakeisk temos pavadinimą.
    1 taškas
  33. EUNE, Yerto a.k.a Tony_Baluchin
    1 taškas
  34. Pavojinga pavojinga starus sumesiu nebebus povojaus
    1 taškas
  35. Balan_Possui

BP FIRMA

SKELBIMAI: FIRMA UŽSIDARO
    1 taškas
  36. Atsiprašau. Jis daug ką apgaudinėja šituo būdu. Daug kas nuo jo jau nukentėję.. Rcona tokiam.
    1 taškas
  37. Šaunu! Pagaliau galėsiu greitai ir patogiai prisiminti savo slaptą klausimą.
    1 taškas
  38. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Sasha_Bely Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo Šendienos 12 nakties​ Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Apie 3 metus, bet turėjau 2 metų pertrauką Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : ​Nuo pat starto aš jį žinojau, vakar pastebėjau kad jis dar gyvuoja. ​Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nežaidžau juokam.. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Nebuvo, nes viskas aiškiai paaiškinta. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai bu
    1 taškas
  39. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Dovak_Grzeskiewicz Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ 2016/07/01 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Nuo 2011 Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : ​Iš draugo ​Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Žlugo serveris. Ir šitas serveris sudomino, kiti ne. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Ivykdziau, idomiai ir lengvai suzinojau informacija apie serveri. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodži
    1 taškas
  40. Neblogai. Šaunus atnaujinimai
    1 taškas
  41. Tikriausiai daug pastangu idejai ikeldamas daina is youtube i savo kanala? FUkin amazing
    1 taškas
  42. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Edvis_Srekas Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Prieš kelis mėnesius užsiregistravau Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : ~11+ metų. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : ​Kai bandė jis atsidaryt užėjau, o poto užtingėjau prisijungt. ​Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nežaidžiau jau seniai samp, atėjau čia prisimint senus laikus. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip, buvo lengva. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai b
    1 taškas
  43. Sakyčiau reikia atblokuoti, nes atėjęs į ts žiauriai nervavosi ir pyko. O pyktis, žaloja jauno žmogaus mentalitetą ir intelektą. Atblokuotas. (Mano nuomonė nešališka)
    1 taškas
  44. Tautvydas.

Peikiu Marko_Escobar

Atsiprašau gal aš neįtema,bet gal negausiu ispėjimo. Siūlyčiau nerašyti ant tokio žmogaus papeikimų,nes gali prisiveikti ir nuo sąvininko ir nuo jo,siūlau atsiprašyti,kol jis tau dar ko nors nepadarė.Tikrai čia ne free banas )
    1 taškas
  45. Šaunuolis Ewanai, po vlrg ir tu išmokai naudoti čytus )
    1 taškas
  46. Šaunuolis kad, sukūriai filmuką apie mūsų vakar vakarinę veiklą bet, mano komanda buvo šauniausia
    1 taškas
  47. Čia šitas šeršknius žaidžia....? Nu ką žinau, teisėsauga manau ne jam kaip aš jį pažįstu. Bet anyway sveikinimai, ir žiūrėk laikyk čia švarias gatves. Marko šauni analizė, su kuo ir sveikinu.
    1 taškas
  48. Ačiū visiems už sveikinimus, kas dar nežinot manęs iš praeito serverio, kviečiu susipažinti, padarysim PD geriausiais
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.