Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.07.19 in Pranešimai

1. Laba diena liaudis, šio blogo tema - kauliuko žaidimai,daužtumas - mažesnė mašinos kaina,tune dėžės. Kodėl aš nusprendžiau būtent apie šias sferas pakalbėti? Kadangi man jau atsibodo,kada bet koks serverio žaidėjas parašo: ''vsio ate aš leavinu dėl kauliuko'' ; '' sėkmės jums gaila pinigų neturiu''. Arba kai bet koks serverio žaidėjas paklausia manęs koks yra daužtumas automobilio,jei pasakau - 15,tai sako automobilis yra prastas ir neperka automobilio arba nuleidžia kainą trigubai,nors ten geras tuningas ir didelė rida. Rašau tokios temos blogą,tiems kurie nori apeiti sistemą ir vėliau patys
    28 taškai
  2. Kaip jau atsibodo tie GSPD direktoriaus rinkimai. Kuomet tai turėtų būti stabiliausia firma projekte - iš tiesų ji bene greičiausiai besikeičianti. O kadangi Keza jau komandos narys - jau nebeturės galimybės nei gaujų gretose būti, nei gelbėti mūsų kada rinkimuose nėra kandidato į vadovus. Tačiau šių rinkimų rezultatai gali šį tą pakeisti. Šioje atrankoje sudalyvavo tik du žmonės, todėl pačios anketos neanalizuosiu kaip ligi šiol, patiko abi, su savais pliusais ir trūkumais. Belieka atrinkti vieną iš dviejų jau pagal kitą rinkimų mechanikos dalį, kuri turi, dažniausiai, turi svariausią rei
    28 taškai
  3. Sveikinu John_Juske su direktoriaus pareigomis!
    16 taškai
  4. Daugiau nuotraukų įkelk, nes čj fake.
    8 taškai
  5. Visą tai suvokti turėtų kiekvienas serverio žaidėjas, kuris nori kažką pasiekti serveryje, bet ... Dauguma to suvokti paprasčiausiai nenori, nes nevertina žaidimo mūsų serveryje taip, jog bandytų jame išlikti, o be išlikimo jausmo žaidimas nėra įdomus, tad ir tokiais žaidėjais rūpintis nereikėtų. Ši tema nieko nepakeis ir niekam daugiau "košės" į galvą neįdės, nes mūsų serveryje paprasčiausiai negali žaisti visi žaidėjai, kurie į jį užsuka. Vieni ateina, o kiti išeina. Kad ir kiek pastangų dedame į viską, bet taip jau yra ir nieko čia nepakeisi. Svarbiausia yra nenuleisti rankų ir atiduosi duo
    8 taškai
  6. Mantas

Kainos serveryje?

Realiai niekada nesuprantu tokių žmonių kurie varo save į minusa prideda tune dėžių kruva ir dalina tas mašinas vos ne už dyka , žinoma jeigu turi turto daug tai tas neturėtų taip jaustis , tačiau dažniausia pamatai naujoką , kuris nežinodamas arba tiesiog nesidomėdamas kainomis tiesiog parduoda , kad ir full xflow sultana už 250k , kita vertas už ta tune gautu 2x , o gal net ir daugiau. Labai didelį laika su Marko bandom kainas atstatyti , kad tune būtų vertas nors kiek , man rodos pavyko bent juodas sultanas kainuoja netoli 2mln kas tikrai skamba gerai ir realiai jeigu tokį sultana paleist į
    5 taškai
  7. Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Balan_Possui • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Įdėti į serverį /chronometras. Šį komandą paleistų chronometrą, o parašius dar kartą sustabdytų. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Būtų gerai direktoriams per treneruotes, bei gerai būtų event rengejams jeigu daro eventus laikams. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): -
    4 taškai
  8. Razor

CS:GO Funny moments #1

Sveiki visi taigi su drauge žaidėm biški cesiuko ir kaikurie juokingi momentai iš žaidimo gal kažkam ir nejuokingi peace https://www.youtube.com/watch?v=NsFj_AiEbSA
    3 taškai
  9. Sveiki visi, kaip matote rengiu automobilio sabre giveaway, jis vyks iki 2016.07.20 20:00. Ką jums reikės padaryti? Komentaruose turėsite pasirinktis vieną skaičių (nuo 0 iki 1000). Jūsų pasirinktas skaičius neturi [negali] sutapti su kito žmogaus dalyvaujančio šiame giveaway, kas pirmas pasirenka skaičių tas jį ir turi [pasirinkus siūlau peržiūrėti su CTRL + F], mygtuko "PATINKA" spausti nebūtina ;) SABRĖ su šokia tokia info.
    3 taškai
  10. sveiki visi esu gvidas perkuosi is visu accountus nekenciu marco_escobar!!!!!!!!111 Narys gauna įspėjimą už: • Draudžiama kurti naują temą nesilaikant forumo numatytų taisyklių (anketos šablonas ir pan.);
    3 taškai
  11. ◘ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Matt_Jace ◘ Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): SULTAN X-FLOW RETA SPALVA 10x NITRO 1200 KM RIDA BAGAŽINĖJE 100 deagle, 50 SG ir 5 narkotikai. ◘ Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida) http://www.part.lt/img/5335e52323f0997d86fdf571102f6ba9769.png http://www.part.lt/img/3550a5ac0614fd94e3d862f0e7a57afc420.png ◘ Kaina, kiek norite gauti už tra
    2 taškai
  12. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tadas_Chill • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Karolis_Bmw • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Piktnaudžiavimas administratoriaus privilegijomis • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://imgur.com/a/4jPJr http://www.part.lt/perziura/bcaf7bca0aab672f57bac5559f943936212.png
    2 taškai
  13. Nike_Silver

BOBCAT mafija.

pačiam nemalonu pasidarė, išanginiai. sekmės ;D bobcat nalog eto ne prikol
    2 taškai
  14. *Tema rakinama pažeistos taisyklės.
    2 taškai
  15. Taip, jau pasiekiau. Direktoriausiu dabar PD firmoje
    2 taškai
  16. Sveikinimai Lučui, sekmės valdant firmą. P.s, kas eis į darbą tai žinokit, jog premijos bus ne tik piniginės, bet ir vokalinės
    2 taškai
  17. 2 taškai
  18. Sveikas Karoli, SMAGU KURTIS KITUS NICKUS IR SMEIZTI MANE? Manau tau tai malonumas.... kiek dar fake temu sulaukt turesiu ??? sakei smeisi smeisi mane kol rcona gausiu.... ts dar recordinau tei va :/ as sakau bandau taisytis o tu ir vel pradedi kad as apgaudineju ramiai jau savaite zaidziu bandau taisytis padedu naujokams o tu be irodymu su savo litanika smeizi mane nu ne kazka :/ ne kazka karoliuk.. jei cia tavo kozeriai tai kzn....... Beja... : http://greenside.lt/index.php?/topic/29015-apie-kauliuko-žaidimą-su-tarpininku-ir-apie-pasiekimus/
    2 taškai
  19. Modifikacijų parduotuvė rakinama savininko prašymu. Nuoširdus ačiū Mantvydui, ne kiekvienas tiek knistųsi nemokamai. Lenkiu galva. Žinau, kad ne aš modifikacijų moderatorius, o Rage, tačiau Mantvydas prašė, kad aš uždaryčiau, cituoju: "tu leidai atidaryt man parduotuvę tu ir uždarysi :D"
    2 taškai
  20. ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Explosive_Speed • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Kristis_Malibu • Už ką buvote užblokuotas ?: Piktnaudziavimas ADMIN Privilegijomis. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : Vel per savo durna galva pamirsau ss padaryt... [P.s jis neikele banned + nuo bano praejo 8 h. • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : http://www.part.lt/perziura/40bd9eb9191d092ae4676500311eaceb55.png
    2 taškai
  21. 1. Jūsų Vardas_Pavarde Explosive_Speed 2. Ar atlikote viską kas buvo nurodyta? Taip
    2 taškai
  22. • Jūsų Vardas_Pavarde žaidime: Lucas_Patriot. • Jūsų tikrasis vardas: Lukas. • Jūsų amžius: 21. • Laisva vieta išsireiškimui (galite rašyti kokia muzika jums patinka, kokie jūsų hobiai, charakteris, kokius augintinius auginat ir panašiai): Žaidžiau čia prieš tris, keturis metus. Nuo to laiko daug kas pasikeitė, įskaitant mane. Atnaujinu savo prisistatymą, nes nenoriu, kad tarp populiariausiųjų trūnytų senas 17-mečio tekstas. Esu darboholikas, nemoku multitaskinti, studijuoju universitete savo mylimą profesiją ir siekiu karjeros. Nepaisant to, jog esu ramaus būdo, labai greitai galiu
    1 taškas
  23. Aidas_Krosas

BOBCAT mafija.

BOBCAT klubas/mafija Į šį klubą patekdavo nedaugelis, nes tie, kurie bandydavo, bet jiems nepavykdavo įstoti, būdavo nužudomi lėtai ir skausmingai. Tačiau laikai pasikeitė, mūsų gretos sumažėjo. Mes ieškome šaltakraujų žudikų, kurie nebijotų pakelti rankos prieš neplautą kojinę. Mafijos klestėjimo laikai Buvo laikai kai BOBCAT klubui negaliojo jokie įstatymai. Mūsų buvo dvidešimt. Vagys, žudikai, prievartautojai, baisiausi visuomenės priešai susivienijo, kad keltų siaubą ir valdytų. Visos gatvės priklausė mums, teisėsauga klausė ir vykdė mūsų įsakymus. Moter
    1 taškas
  24. 1 taškas
  25. Roncė

Pristatau Ronce_Run

*Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Ronce Run *Jūsų Vardas realybėje : Kęstas *Jūsų amžius : 18 metų. *Miestas iš kurio esate : Lentvaris *Jūsų kontaktiniai duomenys : skype; staklis333 *Jūsų charakterio bruožai : Pasižymiu netradiciniu mąstymu, mano galva pilna keisčiausių įdėjų. Esu protingas ir energingas, stengiuosi sužinoti kaip galima daugiau. Kartais nepastovus, mėgstu kai mane giria ar manimi žavisi. Patinka pramogauti. Noriu, kad su manimi būtų bendraujama kaip lygus su lygiu. Esu pilna aktyvumo ir optimizmo asmenybė. Pasižymiu diplomatiškumu, gebėjimu neįkyrė
    1 taškas
  26. ◘ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Egidijus_Keza ◘ Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): SULTAN SULTAN SULTAN CHEETAH ◘ Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida) ◘ Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: SULTAN -400k SULTAN - 500k SULTAN - 850k - 900k CHEETAH - 120k ◘ Papildoma informacija: Viskas viršuje NORINT ĮSIGYTI MAŠINA SUSISIEKIT SU MANIM ŽAIDIME
    1 taškas
  27. Sveikas seni, taip iš RL
    1 taškas
  28. Man patinka šitos istorijos, labai įdomu skaityt
    1 taškas
  29. Tai tik mano nuomonė, tačiau, asmeniškai, neleisčiau aplamai pardavinėti t.dėžių, kadangi tai yra akivaizdus ekonomikos griovimas. Gerai, kainos šoka į viršų, kadangi serveris ne mėnesio senumo, tačiau, šiuo metu eilinis žaidėjas, investavęs realių pinigų pirkdamas taškus gali susikrauti dideles pinigų sumas pardavinėdamas tas dėžes. Sprendimo būdas - alternatyvus t.dėžių gavimo būdas (neįtraukiant jų pirkimo). Ekonomika kuo toliau, tuo labiau kils į viršų, tačiau dėžių pardavinėjimas tai tik paspartins ir greitu metu ~20k XP neturintis žaidėjas galės tiesiogine to žodžio prasme "vartyti limon
    1 taškas
  30. Rašiau gi nefree postint, nes gausti įspėjimus, nuleisti tikrai nežadu pasakiau jei reikia imkit nereikia neimkit.
    1 taškas
  31. Nuostabi mintis, aš visada norėjau sužinoti kiek laiko aš perdžiu.
    1 taškas
  32. iam sexy and i know it. Tuc tu
    1 taškas
  33. [Darbas] - Pilnai atliktas. [slaptažodis] - Išsiusta užsakovui. [Linkas] - http://www.filedropper.com/spidometras [Papildoma informacija] - Gauti pinigai. [suma] - 1"000€.
    1 taškas
  34. Ką tu čia pievas skelbi koks full xflow stogo nėra dusliku nėra tikrai ne full xflow, 700k net negausi max iki 300k, + ratai dviračio tai... Narys gauna įspėjimą už: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;
    1 taškas
  35. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Rokis_Roxas • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Karolis_Nitrom • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Ridos botas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  36. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Sergio_Ramos • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Na pastebėjau , kad darbinėse mašinose nėra kaip išmesti žmogaus , jai jis atsisėda į automobilį ir jo niekaip neišprašysi savo noru , kad jis išliptu iš mašinos. Tai siūlau padaryti kokia komandą , /isspirti , /ismestiism ar dar kokia nors , na žinoma pasiūlymu būtu daug . • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Manau būtu mažiau kick'ų serveryje • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):
    1 taškas
  37. Sveiki. Radau pats tokį tinklapį, per kurį rinkau coinsus ir jau išsikeičiau iš tų coinsu net gi du žaidimus ( Cs:Go, Arma 2 ir vieną wallet papilldymą.( 5 eurų). Ten tikrai nėra apgaulė, į dieną praleidi kokia valandą, užsiregistruodamas survey ir už tai gauni taškus ar pažiūri video ir taip toliau... Mano linkas per kurį galite užsiregistruoti ir rinkti taškus, jeigu užiregistruosite per šį linką, dar papildomai gausite truputį taškų. - http://www.tremorgames.com/?ref=1818939
    1 taškas
  38. Serveris nestovi vietoje, ir visada turi vykti progresas, kuris šiuo momentu ir vyksta, tad nemanau ar tu parašęs šį blogą kažką pakeisti ar tą progresą sustabdysi.
    1 taškas
  39. Jūsų platinamos muzikos pavadinimas: Lithuania_Bmw a.k.a Cicino sūnus dainuoja Jūsų muzikos nuoroda(SPAUSK, SPAUSK ir t.t): https://www.youtube.com/watch?v=3tT02tcktik Kuo jumis sudomino šita muzika: Noriu žmonėms parodyti, kad turime užslėptų talentų
    1 taškas
  40. Neatblokuotas.
    1 taškas
  41. UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Spalvotas_Cinamonas • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Low_Quality • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Čytus. Manau, kad nitro control , ar kažkas panašaus. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  42. Aidas_Krosas

Parduodu Stafford

Kaip ekspertas galiu pasakyti jog tai yra puiki transporto priemonė. Tačiau norėčiau paklausti.Ar ši tr. priemonė atlaikytų dešimties gėjų gangbangą? Narys gauna įspėjimą už: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;
    1 taškas
  43. Be tu toks *įžeidimai* kad nh*...... Narys gauna įspėjimą už: • Draudžiama įžeidinėti kitus forumo vartotojus;
    1 taškas
  44. https://www.youtube.com/watch?v=y47qp7DCwJI&feature=youtu.be
    1 taškas
  45. Pavojinga pavojinga starus sumesiu nebebus povojaus
    1 taškas
  46. Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Deiwis_Enter • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Padarykite taip, kad kiekvienas prisiregistravęs naujokas gautų VIP privilegiją 3 dienoms. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Naujokams būtų lengviau apsiprasti ir šiek tiek prasimušti serveryje, kad ateityje žaistų be jokių nesklandumų ir nesusipratimų, nes gavę VIP paslaugą 3 dienom jie galės pasigydyti patys, susitaisyti tr. priemones, o jei jiems patiks VIP privilegijos, gal jie ir jas nusipirks ir mėnesiui laiko ir taip visą laiką, tada ir naujokai VIP'ai bus patenkin
    1 taškas
  47. Atsiprasau už tai jog man lagina. Šiaip as naujokas isvis samp pirma kart zaidziu nes brolis pasiulė. laikiausi teises ir man buvo didelis pingas. man paciam lagino žiauriai. tai buciau dėkingas, kad mane atblokuotumėt, ir toliau galėciau testi zaidima. Pagarbiai GreenSide.lt administracijai - Just_Seutokis
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.